צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני מודע לזה שאנחנו שונאים שרושמים בכותרת "דחוף" אבל הנושא באמת דחוף בגלל שהרכישה צריכה להתבצע בקרוב. בכל מקרה, אמא שלי החליטה במהלך הטיול שלה בארה"ב לרכוש לעצמה אייפד אייר 3G, אבל במהלך הרכישה העסק רוצה שהיא תתחייב למפעיל כלשהו, היות וזה 3G, והיא חוזרת עוד יומיים לישראל אז אין לה מה להתחייב שם למפעיל. הבעיה היא שהחברה לא מוכנה למכור מכשיר unlock והם רוצים שהיא תתחייב. הם אמרו לה שהיא יכולה להתחייב ואז שתצא מהארץ שתבטל, אבל היא עדיין תצטרך לשלם דמי הרשמה למפעיל המקומי. זה ממה שהבנתי. אז הנה השאלה, היא יכולה לתת להם כביכול מפעיל בישראל ואז לבטל? האם זה חוקי לתת להם מפעיל ישראלי או לרשום מפעיל שאינו קיים? היא ניסתה לרכוש דרך Best buy אם זה יעזור, אמרתי לה שתלך ותנסה בחנות …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לנו חבילה 40 מגה והיינו משלמים איזה 100 ומשהו שקל והחבילה עמדה להסתיים צלצלנו להאריך את החבילה ודרשו עוד כסף בערך 140 לאותה חבילה ועשינו את זה מאז לפני כמה ימים האינטרנט ירד ל 10 מגה והעלאה 0.5 כרגע צלצלתי לתמיכה והוא אומר לי שהוא רואה אצלו ש"מישהו" התקשר וביקש להעביר את החשבון לחבילה 15 מגה חוץ מזה אמא שלי מספרת שנסתה לתפוס את בזק לפני כמה ימים בזמן שהאריכה את החבילה לא תפסה אותם חכתה 15 דקות עד שהתנתק הקו ובמידיי קיבלה SMS שאמר ניסינו לתפוס אותך ולא הצלחנו דבר ראשון נשמע לי כמו תרמית שהם מורידים אוטומטית ל 15 מגה ובונים על זה שאנשים לא ישימו לב ורק אחוז מסויים יתקשר לדרוש את המהירות שקנו ושילמו עלייה דבר שני מה הקטע של לקוח וותיק שמעלים לו את המחיר על החבילה במ…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש משהו שיתמוך ב-Dual Band. ב-ebay המחירים נעים סביבות 100-150 ש"ח למתאמים של netgear (יש יותר זולים אבל משומשים) מישהו יודע היכן מוכרים כאלה בארץ והאם נותנים עליהם אחריות?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשתף אותכם במקרה שקרה לי ברשת באג עם קנית מחשב מדגם TOSHIBA ENCORE WT8 טאבלט חוויית קניה נוראית שחוויתי בבאג ורציתי לשתף בתאריך 19.05.2014 אני קניתי לאחי מתנה טאבלט טושיבה לאחר עדכון הביוס מגירסה 1.2 ל-1.6( הטאבלט ביקש לעכן את הביוס) הוגבלתי ביכולת הנמכת התאורה (לא יכול להנמיך לחושך כמעת מוחלט) לאומת זאת בטאבלט השני שיש לי בבית (אותו טאבלט בידיוק) אפשר להנמיך כי לא עודכן הביוס שבוע לאחר הקניה פניתי לסניף בו נקנה הטבלת (באג קריון) הם הפנו אותי למעבדת מפעיל 039183377 היתקשרתי אליהם סיפרתי להם הבעיה עם הטאבלט הם אמרו לי שהם יצרו קשר עם טושיבה לנסות לסדר את הטאבלט לאחר שבוע מפעיל היתקשרו אלי והדריכו אותי להתקין שוב את הגירסא המקורית של הביוס (1.2) אך ללא ש…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ראיתי את הנעל הזו בחו"ל, ולא היה להם אותה במידה שלי. מישהו מזהה את הדגם שלה, כדי שאוכל להתחיל לחפש אותה בגוגל, ואז להזמין? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי מנורת שולחן עם הברגה E27 ואהיל מתכת פתוח בצורת כיפה, ועליו רשום 11W MAX. מה יקרה אם אשתמש בנורה חזקה יותר? האם אכן יישרף בית הנורה או רכיבים בתוך בסיס הנורה או שניהם? או שאולי ההגבלה מוגזמת? למשל, האם ניתן להשתמש בנורת CFL 20W או 25W או 30? ומה לגבי נורת לד 20W או יותר? ואותה שאלה בדיוק לגבי גוף תאורה דומה מאוד לנ״ל ועליו רשום 23W MAX. אפשר להשתמש בנורה חזקה יותר? CFL? לד? תודה! - - - תגובה אוחדה: - - - והקשר לצרכנות הוא איזה גופי תאורה נוספים כדאי לי לקנות (מדובר במנורות קריאה עומדות ושולחניות) ואיזה נורות כדאי לי לקנות..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לנו מכונת כסה AEG בלה17 שנה. לאחרונה אינה מכבסת טוב, וחלק מהתוכניות לא עובדות כמו שצריך. כפי שבדקתי ל המכונות כיום לא מחזיות יותר מ 5 שנים. ראיתי שבוש וסימנס מומלצות 8 ק"ג תוצר גרמניה המחיר מתחל מ 3,500 ₪. הבעיה שזה רק שנה אחריות . ותוספת 200 ₪ לעוד שנתיים. בחיפוש בזאפ ר איתי ביקורות רעות על המוצר והאחריות והשירות בקישור הבא תקראו את הטוקבקים על המכונות האלה http://www.themarker.com/consumer/1.525794 ראיתי שיש סמסונג 8 ק"ג , 3 שנים אחריות +מגן ברקים מובנה ומונע בנית מובנה. העלות , 2,400 ש"ח. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857067 מצפה לשמוע המלצות. תודה חבל לי להשקיע סכום גבוה שבסוף תאכזב. מצפה להמלצות למי שיש או ייון תדה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החליטו לעשות הגרלה על לוח של MSI. לא היה הרבה משתתפים אבל מה שכן בחורה אחת הגיבה וידעתי שהיא תיקח תהגרלה הזאת ושרשמתי להם שכל הגרלה הזאת מכורה ושזה בגללל שהיא בחורה שנראת טוב אז זו הסיבה לזכייה שלה. אני אישית הורדתי תלייק מפלונטר ושוקל להוריד מMSI כי אני לא מעודד דברים כאלה עלק "הגרלות". ואחרי שלפחות 60 אנשים עשו את כל המוטל עליהם ומתוך כולם היא הזוכה תהרגו אותי לא יודע. אשמח עם תרשמו להם שזה מכור ותורידו תלייק כי זאת פשוט בושה. ומי שמשחק משחקי מחשב יכיר תבחורה ישר.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. לאימא שלי יש פטור מארנונה. לאחרונה סגרנו את חשבון הבנק שלה שבו יש הוראת קבע של ארנונה. צריך לעדכן אותם או שאין טעם היות והסכום הוא אפס שקלים? ב"לעדכן" אני מתכוון לעשות הוראת קבע בחשבון אחר.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, קניתי בחנות של ציוד משרדי הרבה פריטים...לפני חודש כמעט, לצערי עברתי ברפרוף וכנראה פספסתי שהיה חיוב כפול שלא שמתי לב אליו בסך של 40 שח", השאלה אם יש עם מי לדבר? אם זו רשת או שזה אבוד כבר...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים בקרוב אני עובר דירה ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט איכותי. בתור עובד של הוט לשעבר אני יודע טוב מאוד מה ההבדלים בין שתי החברות. (אין דבר כזה הוט או בזק יותר טובים, הכל תלוי במיקום שלך). That being said המקסימום שבזק יכולים לספק לי זה עד 40 מגה בהתאם למיקום. אז לבזק יש מסלול עד 40 מגה ( ההתחייבות היא למינימום 20 מגה) ב 85 ש"ח לחודש. עלות התקנה בשווי 99 ש"ח. מודם משולב ראוטר לשנתיים "בחינם" ולאחר שנתיים עלות אחזקה של 10 ש"ח בחודש. הוט מציעים אינטרנט עד 100 מגה ב100 ש"ח, ההתקנה בחינם. מוד משולב ראוטר "בחינם" לשנה ולאחר שנה עלות אחזקה של 10 ש"ח בחודש. לגבי ספק אני כבר מסודר, יש לי דייל עם בזק בנלאומי של 100 מגה ב29.90 ש"ח לחודש ואני לא מעוניין לעבור. מה אתם אומרים?…
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב חדש, ושמתי לב שהפער בין החנויות בארץ לבין חו"ל גדול, למרות שלא אמור להיות מיסוי על חלקי מחשב. האם יש חנויות שיש לכם ניסיון טוב איתן? משלוח חינם ? האם בכלל כדאי לקחת את הסיכון או לרכוש בארץ ב 30% יותר יקר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש כרגע מבצע בiherb על תה שאני אוהב.\ כמה יחידות אני יכול להזמין מבלי שהמכס ידפוק אותי?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן אתם מכירים איזה מכונת תספורת טובה במחיר שפוי? היה לי פעם PANASONIC 145H שבפעם האחרונה נמכרה ב150 ! בזאפ וכבר לא נמכרת שם יותר. יש איזה מכונה אחרת זולה שאתם ממליצים עליה - אבל איכותית כן.. מאוד חשוב שלא תהיה גדולה.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הזמנתי 840 EVO מ Ebay בסכום של 73$ כולל משלוח (מגיע מהונג קונג). לפי האתר של הדואר ההונג קונגי החבילה נשלחה לישראל ב 10.11, אך לפי האתר של הדואר אין מידע על החבילה עדיין. שאלות: 1: האם זה סביר שזה נתפס? 2: במידה וזה נתפס, האם סביר שיהיו כמה ימים שבהם לא יהיה מידע על החבילה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הבלאק פריידי מתקרב... אני רוצה להזמין עוד 8GB ראם.. בקיצור ב KSP מצאתי ב 365 שקל זיכרון של 8gb 1600mhz G.skill אמ עכשיו רציתי לדעת אם כדאי להזמין מהאינטרנט את הזכרון ? ואם כן, מאיפה הכי כדאי לקנות ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים. הסתכלתי על רשיון לאנטיוירוס באיביי ומצאתי 3-שנות רשיון למחשב יחיד ב-$19.99 הכל נראה מעניין כי המוכר בעל 0 מוניטין באיביי שוק ופתח חשבון החודש כנראה. אמרתי לו שאני בספק והוא אמר לי שיש הגנת קונה שאיביי/פייפאל נותנים. מה תגידו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. קיבלתי אתמול ממיר Magic של הוט "חדש". כשחיברתי אותו והדלקתי, שמתי לב להשתקפות אדומה על הקיר (המכשיר שוכב מול הקיר), חזקה, מאחורה. השאלה שלי, יכול להיות שזה אופטיקה של חיבור הקול הדיגיטלי? זה לא אמור להיות חסום לגמריי כמו במכשירים אחרים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה קניתי בבלאק פריידי SSD אני לא מרכיב אותו מסיבות אישיות . האם אם הSSD יתברר כפגום ,לא תהיה לי אפשרות להחליף אותו דרך אמזון עצמם?(לא מימוש אחריות יצרן ) בנתיים לא עבר חודש נראה לי מהקניה . אם יש מגבלת זמן ,ואני יעבור אותה , האם ברגע שאחליט להרכיבו , אני יצלם תיעוד עם תאריך שאני פותח את האריזה רק עכשיו ואז אצור קשר עם אמזון לדעתכם יעזור? פשוט הבנתי שאמזון מאוד גמישים . אין לי אפשרות כרגע לחבר אותו .. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מיזם הטלוויזיה החדש של סלקום, ה-סלקום TV, מרשים מאוד מצד אחד אבל גם מעלה שאלות רבות מצד שני, כשהנעלם הגדול הוא סיכוי ההצלחה המעשיים של השירות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%94%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%96%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9c%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש תיק טוב ללימודים, שאוכל לאכסן בו הרבה דברים. אני חושב על להזמין את זה: http://www.amazon.com/gp/product/B002WC7RI2/ אבל לא חושב שהוא מספיק מרווח בשביל ספרי לימוד/קלסרים וגם בשביל מחשב נייד/טאבלט.. יש לכם רעיונות כלשהם? וגם אני חייב שיהיה ריפוד כלשהו שספרי הלימוד שלי לא ימעכו את הגאדג'טים.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש צורך להתקשר לפייפל, ויש לי כמה שאלות בעניין. אשמח אם מישהו יודע.. 1. כאשר מדובר בשחזור סיסמה (אימות פרטים וכד') האם בזמן השיחה חייבים להיות ליד מחשב עם אינטרנט? 2. המספר שאליו צריך להתקשר הוא 1-402-935-7733. האם צריך לפתוח חבילת שיחות לחו"ל או לקבל חשבון בגודל המשכנתא? 3.האם יש תמיכה בעברית? 4. באיזה שעות אפשר להתקשר אליהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://www.oak-goodshopping.com/ הם מציעים להיום בלבד משקפי שמש של אוקלי ב25$ לזוג ומשלוח לארץ ב15$ שזה ממש זול השאלה האם האתר אמין ואם המשקפיים אמיתיים
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתרים/אנשים פרטיים שיודעים איך מעלים אפליקציה בדירוג באפ סטור על מילת חיפוש מסויימת. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-