עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by matan2411,

אני מעוניין לקנות אייפון אבל מתלבט מאיזה לקנות. על איזה חנות אתם ממליצים לקנות את המכשיר מבחינת השירות שהם נותנים והאחריות ?

2. Started by assa9,

היי, האם כדאי לקנות נתבים ישירות מהסינים? http://www.xoongo.com/taobao-search/1/?SearchTextIdx=router המחירים ממש מפתים אודה להמלצות

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  3. שלום אנשים. הסתכלתי על רשיון לאנטיוירוס באיביי ומצאתי 3-שנות רשיון למחשב יחיד ב-$19.99 הכל נראה מעניין כי המוכר בעל 0 מוניטין באיביי שוק ופתח חשבון החודש כנראה. אמרתי לו שאני בספק והוא אמר לי שיש הגנת קונה שאיביי/פייפאל נותנים. מה תגידו?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. 1. קראתי בפורום על 5 חנויות שעליהן ממליצים רוב הפעמים, בעיקר במדור מפרטי מחשב: RSM, Panda, Skypc, IQPC, zigzag האם יש עוד חנויות מומלצות באזור הדרום והמרכז? 2. כאשר מרכבים מפרט יש סעיף הרכבה+בדיקת מאמץ לכל הרכיבים 24 שעות. מה כוללת הבדיקה ובאיזה כלים משתמשים? האם החנויות מציגות דוח תוצאה ללקוח? אם כן - מה לבדוק? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. בתאריך 26.11.19 רכשתי נעליים דרך USHOPS. שילמתי כולל משלוח ואני מחכה ומחכה ומחכה. לפני שבועיים (היום 1.1.2), התקשרתי לשירות הלקוחות שלהם ומישהי אמרה לי שאם יש איחור, הם יפצו אותי באיזה שהיא צורה. הבטיחה שתבדוק מה קורה ולא חזרה אלי עד היום. (כנראה התחשק לה לדבר אתי ב-2020...). בקיצור עד היום לא USHOPS ולא נעליים תרתי משמע. היום התקשרתי לשירות הלקוחות, אמרו שמוקד הלקוחות סגור. מאוד מוזר. ממתי מוקד לקוחוות סגור באמצע היום ולמה? ומה עם הנעליים שלי ומה עם מה ששילמתי. בקיצור, צריך לטפל בזה כנראה בצורה משפטית. משהו פה לא נראה לי בכלל. ריקי דנון

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. כרגע משלם על מהירות 15 לבזק 79ש"ח,ובזק בינלאומי 29.90. יש בעיה של קליטה בניידים,סמארטפונים ויס סטרימר. על מהירות 40,בזק רוצה 109ש"ח,ובינלאומי 39.90.התקשרו להגיד שמסתיים בסוף יוני. מה ממליצים לעשות? אין באיזורי תשתית למהירות 100. ראיתי כאן אנשים שמשלמים לבזק בינלאומי 29.90 ש"ח. לאן מומלץ לעבור לתשתית וספק? אלו המחירים שמופיעים באתר כמה זה : [TABLE] [TR] [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]018 אקספון 3000Kb 40Mb 69.00 ₪ 69 ש"ח לחודש עבור חבילה משולבת של ספק ותשתית (בזק) נטוויז'ן 3000Kb 40Mb 89.00 ₪ 89 ש"ח לחודש עבור ספק ותשתית בחבילה משולבת (בזק) 012 סמייל 3000Kb 40Mb 9…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by 3emi,

הזמנתי איזה מוצר דרך הדבקת לינק אמאזון בשרות שהם קונים בשבילך והכל עשיתי את זה אתמול ועכשיו רשום לי הוזמנה מהספק - צפי הגעה למרכז הלוגיסטי - 19/03/2014 לפי מה שאני הבנתי מדובר על המרכז הלוגיסטי בארצות הברית עצמה לא ברור לי איך זה הגיוני שיקח שבועיים או משהו שהמוצר יגיע מאמזון למחסנים מישהו הזמין ויודע אם זה באמת לוקח כל כך הרבה ? אולי זה פשוט כיסוי תחת אבל כבר הזמנתי שם מוצר פעם אבל לא דרך השיטה של הלינק אלא הזמנתי בעצמי באמזון ישר למחסנים שלהם וזה לקח איזה יומיים אם אני זוכר נכון המוצר הוא חבילה קטנה סך הכל מקווה שלא יקח כל כך הרבה זמן כי אחרי זה יש עוד שבוע שבועיים מהרגע שהגיע למחסן שלהם עד שמגיע אלייך הביתה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם, קיבלתי מנציג של פלאפון את ההצעה הבאה שטוען שהיא מצויינת. האם ההצעה באמת כל כך טובה? [tt] את מכשיר הגלקסי אוכל לתת לך בחיוב זיכוי מלא של 109 ₪ בתנאי שמדברים מעל 400 דקות. יחד עם המכשיר ישנה חבילת גלישה לגלקסי בעלות של 59 ₪ (נפח GB2). אחליף לך את המסלול למסלול פיקס של 149 ₪ לפני מע"מ: 700 דקות פיקס 700 דקות 5 יעדים ו/או פנים אירגוני 700 SMS[/tt]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yarin153,

היי חברה. מישהו יודע האם יש חוק שמחייב לפטור ממעמ (17 אחוז ) מהמחיר באילת? התקשרתי לברר מול גו מובייל למה המחיר שלהם באילת אינו 17 אחוז פחות מהמחיר הרגיל והם טענו שאין חוק שמחייב.

10. מחפש משהו שיתמוך ב-Dual Band. ב-ebay המחירים נעים סביבות 100-150 ש"ח למתאמים של netgear (יש יותר זולים אבל משומשים) מישהו יודע היכן מוכרים כאלה בארץ והאם נותנים עליהם אחריות?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני מנסה להעלות למכירה באזור יד שניה את הלפטופ שלי, ברגע שאני מסים למלא את כל פרטי המוצר וחמשת התמונות, אני לוחץ על כפתור ה"שלח" ולאחר דקה אני מועבר בחזרה להתחלה של תהליך הלעת המוצר לפורום.. בקיצור לא קורה כלום וזה לאחר 4 נסיונות. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ToMeRv32,

קניתי את הדיסק און קיי הקטן של San Disk (Fit), ואני רוצה לחבר אותו למחזיק מפתחות.. הבעיה היא - אני צריך חוט דק כזה כמו שיש עם דברים אחרים שמחברים למחזיקי מפתחות. מישהו יכול לכוון אותי לקנייה של כזה בeBay/DX? או כל רעיון אחר שיחזיק? (אני יודע שזה סה"כ חוט אבל אם החוט לא יחזיק יאבד הדיסק און קיי, וזה כבר חבל.) ועוד שאלה טיפה קשורה - האם כבלים (USB פשוטים למיניהם) עדיף לקנות בeBay או בDX?

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  13. היי, לפי מה שהבנתי, מחיר המשלוח באמזון נגזר לפי תחשיב מסוים שאמזון עושים ומשקללים לתוכו עלות של מכס / עמילות מכס וכיו"ב והקונה לא נדרש להוסיף כסף במקרה שהעלות היתה נמוכה ממה ששולם בפועל (תקנו אותי אם אני טועה) השאלה היא, האם במצב הפוך כשאמזון למשל גובה מכס עבור מוצר שאין עליו, לצורך הדוגמא מכס בארץ, האם היא מחזירה את החלק היחסי לקונה או שזה באותה שיטה שמה ששולם לא מוחזר ? תודה לעונים.

14. Started by I7210I,

שלום אני רוצה להזמין כרטיס זיכרון של LEXAR הכרטיס הוא כזה http://www.amazon.com/gp/product/B004AM610M/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0H9ZS5EGC0TBBZY63A4D&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 השאלה כמה אני ישלם עליו שורה תחתונה עד הארץ?האם יש עליו מכס?ומה הדרך הזולה ביותר להביא ותו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. טוב, אז רשמית נמאס לי להחליף כל הזמן את הסוללות (ולקנות כל הזמן סוללות) במקלדת והעכבר האלחוטיים שלי. אני מחפש המלצה למטען סוללות + סוללות נטענות. עדיפות גבוהה למטען שיכול להטעין גם AAA וגם AA. אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ויש לי עליו אחריות עד 3 שנים האם האחריות עדיין תקפה במקרה של מכירת כרטיס מסך? למשל אם אותו אדם שלו מכרתי את הכרטיס מסך ויצטרך לממש את האחריות האם היא תהיה תקפה גם בידו? או שפשוט אני צריך להודיע לחנות שאני מוכר את כרטיס מסך והם ישנו את הפרטים באחריות? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  17. Started by MODY69,

ניסיתי לשאול אותם למה מהירויות הטורנטים שלי נמוכות מאד לאחרונה, סוג של ניסיון אחרון לפני שאני מתנתק מהם בימים הקרובים. הנציג פשוט עזב את הצ'אט: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מערכת[/t][/t][/td][/tr][/table]20:03:37[/t][table][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td][/td][td][sun Oct 23 2011 20:03:37 GMT+0200][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][table][tr][td][/td][td]נושא: מהירויות מחפירות בהורדות טורנטים.[/td][td][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][table][tr][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][table][tr][td][/td][td]מקומך בתור הוא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם! אני רוצה לצלם באיכות טובה קורס דיגיטלי בבית (וסרטונים שיווקיים גם מחוץ לבית) וצריך המלצות על ציוד מתאים. 1) מיקרופון איכותי לבית שמתחבר למחשב. 2) סטנד למיקרופון. 3) מיקרופון שיכול להתחבר לפלאפון לצילום מחוץ לבית (או אלחוטי..). 4) תאורה מתאימה לצילום ביתי 5) תאורה מתאימה לצילום ברכב. 6) לגבי מצלמה לצילום סרטונים שיווקיים מחוץ לבית אשמח דעת האם מספיק להשתמש במצלמה של הפל' או כדאי להשקיע במצלמה נוספת? 7) לגבי צילום הקורס עצמו בו אני מציג מצגת במחשב, אני צריך המלצה לתוכנה שאוכל תוך כדי הצילום גם לעשות איתה שיתוף מסך מהמחשב ולהראות מצגת לצופים בקורס. אני אשמח ממש לעזרה שלכם כי אני לא מבין בזה כלום ואני לא רוצה להוצ…

19. זה אתר גדול שמשווק ישירות מייצרנים סיניים מוצרים לקונים בקמעונעות (שיווק בסיטונאות של אותם מוצרים הוא של האתר alibaba.com שהוא הבעלים של aliexpress.com ). המוצרים שיש שם זולים יותר מ EBAY אם בכלל מופיעים שם. השרתים של aliexpress איטיים מאוד (איטיים אפילו יותר מאילו של hwzone.co.il עד כמה שזה נשמע בלתי אפשרי). האיטיות גורמת לתקלות מסיבות מובנות. פרט לכך לכך אין לי מידע עליו. כרגע הזמנתי משם מוצר ב- 15 דולר כדי לראות איך זה עובד. למישהו יש נסיון עם aliexpress ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Hh,

😡זה הסיפור. נכנסתי למעבדת מחשבים RSM באזור התעשייה בכפר סבא לתקן את הלפטופ כי הסוללה לא היתה נטענת.אציין שיכולתי לעבוד עם המחשב רק עם כבל. לאחר שהסברתי להם,אמרו שצריך לפתוח את המחשב,לאחר שבוע שלא שמעתי מהם התקשרתי ונאמר לי שזו בעיה של הסוללה וצריך להחליף אותה.ביקשו 400 שח ביקשתי שלא להחליף אם ניתן לרכוש סוללה באיביי ב150 שח. הגעתי הביתה מנסה להדליק את המחשב,מסך שחור מולי והמחשב לא מתפקד.חזרתי שוב,מיכאל בעל החנות אומר לי להשאיר ושיבדקו.מחכה שבוע שבועיים ואין קשר ממנו,מתקשרת לשאול עונה שעדיין לא הספיק היום או מחר אסדר ואחזור אלייך.חולפים עוד שבועיים ועוד שלושה ועוד חודשיים כשבכל שיחת טלפון מספר סיפור ומבטיח לחזור.אז כמובן שלא חזר כמו תמיד ,סליחה חוץ מפעם אחת שהבין שהייתי אמ…

21. היי כותרת כל הרכישות בחודש מרץ- מאי 2020 !!! 1. רכשתי 10 חבילות כפפות בשיא הקורונה , (לא היה בנמצא באף חנות) אחר 33 יום נשלחתי להוציא את המשלוח מבוקסיט ,אך לא היה כל משלוח!!!! הודעתי להם שלא הייתה חבילה ואין לי עניין להמתין יש כבר מלאים בחנויות ואני ארכוש כבר ובזאת מבטל את הרכישה ודרשתי פיצוי אחר 44 יום קבלתי שוב הודעה להוציא חבילה ,התעלמתי ממנה ,ולאחר דין ודברים קבלתי מהם פיצויי ע"ס 200 ש"ח 2. במאי רכשתי מהם כסא גיימינג PRO 3 ,NINJA Extrim במקום זה קבלתי PRO 1 פניתי אל הספק להבהרות ובגמגום הודיע לי משרות הלקוחות כי האריזה היא טעות והכסא הוא PRO 3 היה לי חשד,ובררתי באינטרנט אודות 2 סוגי הכסאות ,התברר לי כי זה אותו כסא ,אותה גברת ב…

22. שלום אני מחפש חנות לקנות gs3 או gs4 שהוא יגיע לארץ. מישהו יכול להמצליץ לי על חנות אמינה באזור י-ם? גם המלצות לחנויות בת"א יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shimronfio,

האם קיים לפטופ שמשלב את כל הרכיבים בכותרת בגודל מסך של בין 15-17, משהו יותר בכיוון של dell xps15? מישהו יודע גם אם יש סיכוי טוב שהמעבד הבא של אינטל שיגיע ללפטופים יהיה בתצורת 8/16?

24. כונני ה-SSD370S של היצרנית הטאיוואנית מוצעים כעת במחירי מבצע באמאזון ארצות הברית, כשדגם ה-500 גיגה-בייט משתלם במיוחד אם אתם נוהגים לעקוב אחרי המבצעים השווים שאנחנו מפרסמים כאן ב-HWzone מדי כמה ימים, יש סיכוי בלתי מבוטל שלא התאפקתם וכבר החלטתם להתחדש בכונן SSD עדכני ועתיר ביצועים, אבל גם במידה ולא – ההזדמנויות לעשות את זה באופן משתלם פשוט לא מפסיקות להגיע. עכשיו, מבצעי Deal of the Day באמאזון ארה"ב (רק ל-14 השעות הקרובות, אז מומלץ למהר) מתרכזים במוצרי האחסון של חברת Transcend – ומעבר לכמה כונני USB וכרטיסי SD בולטים להם כונני סדרת ה-SSD370S המוצלחת, שמוצעים בתגי מחיר קורצים מאוד. כונן ה-256GB מוצע לרכישה בעבור כ-92 דולר כולל מס ומשלוח לישראל, שהם כ-350…

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  25. כרטיס מסך שקניתי מאמזון הגיע עם חיישן מהירות מאוורר תקול, יצרתי איתם קשר והם הודיעו לי שהם שלחו לי כרטיס חדש במקום (בפריוריטי, נחמד מצידם), ומבקשים שאני אשלח להם את התקול לאחר מכן ב'economical mail method' והם יזכו אותי על העלות. מישהו יודע מה זה אומר מבחינת דואר ישראל? על איזה צורת משלוח מדובר?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.