עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by yarin153,

היי חברה. מישהו יודע האם יש חוק שמחייב לפטור ממעמ (17 אחוז ) מהמחיר באילת? התקשרתי לברר מול גו מובייל למה המחיר שלהם באילת אינו 17 אחוז פחות מהמחיר הרגיל והם טענו שאין חוק שמחייב.

2. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד של Dell, ספציפית Dell XPS 13. זה נראה שהמחירים בארץ גבוהים משמעותית מהמחירים בחו"ל, גם אם מתחשבים בתוספת של עלות משלוח ו-17% מע"מ כמובן. השאלה: מאיפה באינטרנט כדאי לקנות מחשב נייד של Dell? האתר של Dell לא שולח אל מחוץ לארה"ב. כנראה אפשר להשתמש בשירותי העברה (לשלוח לכתובת בארה"ב, ואז לשלוח לארץ), אבל האתר ככל הנראה גם לא עובד עם כרטיס אשראי שהוא לא אמריקאי, אפילו כשהוא בינלאומי. (המשפט האחרון הוא לא וודאי, זה נאמר ע"י נציג בצ'אט שם, כך הוא חושב, אבל לא בטוח ב-100%) אודה לכם על המלצה..

3. Started by napoleon45,

הנה, זה סוף סוף קורה ...... מי בעד ומי נגד? טוב, כמו רוב הדברים? בכל מקרה, הנה הפרטים המלאים - https://m.ynet.co.il/Articles/5555546

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן, השאלה שלי לא קשורה למחשבים, אבל מאחר ואני יודע שהרבה אנשים פה מתעסקים עם יבוא, אני חושב שתוכלו לעזור. אני רוצה להביא לארץ תנור חשמלי שעלותו 1300 דולר . אני מעוניין לדעת כמה מיסים עליי לשלם על פריט זה (מכס+מע"מ)? לא מצאתי באינטרנט מידע מדויק וברור כמה זה יעלה לי ואיך נעשה החישוב. מישהו אולי מכיר טבלה שמפרטת ? למרות שבאתר מכס מצאתי איזה טבלה, אבל היא בכלל לא ברורה. אשמח לעזרה !

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  5. 1. קראתי בפורום על 5 חנויות שעליהן ממליצים רוב הפעמים, בעיקר במדור מפרטי מחשב: RSM, Panda, Skypc, IQPC, zigzag האם יש עוד חנויות מומלצות באזור הדרום והמרכז? 2. כאשר מרכבים מפרט יש סעיף הרכבה+בדיקת מאמץ לכל הרכיבים 24 שעות. מה כוללת הבדיקה ובאיזה כלים משתמשים? האם החנויות מציגות דוח תוצאה ללקוח? אם כן - מה לבדוק? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אהלן, אני מקווה שאני בפורום הנכון לשאלה הזו אני רוצה לקנות מיקרוגל חדש כבר די הרבה זמן ויש לי צרה בלמצוא רשת אמינה שממנה אפשר לרכוש מיקרוגל חדש (ובכלל שהרשת מוכרת מיקרוגלים תקינים מחברות מוכרות) יש לכם ניסיון בקניית מיקרוגל/מכשירים אחרים למטבח ויצאתם מבסוטים מהשירות עצמו ומימוש האחריות במידת הצורך? אולי אתם מכירים גם דגמים שמהם כדאי מאוד להתרחק וחברות אמינות בין היתר... אני מוסיף גם טלוויזיה, אם מישהו מכיר רשת אמינה עם מחירים טובים אשמח לשמוע על חוות דעת וניסיון של אנשים בקנייה... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום קודם כל מזל טוב על המפרטים המומלצים המעודכנים שאלתי האם יש חנויות מחשבים שמומלצות והן בתל אביב ראיתי הצעות למפרטים מחנויות באשדוד ורשל"צ, אך כיוון שאני תל אביבי היתי מעדיף שהספק מרכיב המחשב יהיה בטווח נגישות תודה מיקי

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by I7210I,

שלום אני רוצה להזמין כרטיס זיכרון של LEXAR הכרטיס הוא כזה http://www.amazon.com/gp/product/B004AM610M/ref=s9_simh_gw_p23_d0_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0H9ZS5EGC0TBBZY63A4D&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 השאלה כמה אני ישלם עליו שורה תחתונה עד הארץ?האם יש עליו מכס?ומה הדרך הזולה ביותר להביא ותו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם! אני חושב על לקנות פלאפון חדש, שלא נמכר בחברות הסלולריות, ולהצטרף איתו לאחד מהמסלולים שחברות הסלולר מציעות. אני יודע שאני יכול להצטרף למסלול ולקבל זיכוי על המכשיר, אבל אני לא יודע מה הזיכוי, ואני לא יודע אם גובה הזיכוי מעוגן בחוק ואני גם לא יודע איפה אני יכול לבדוק את כל זה. אשמח אם מישהו יודע פרטים נוספים על מה בדיוק אני אמור לקבל יעזור לי/יפנה אותי למידע הרלוונטי גם אם מישהו יודע את השם של החוק(גיגלתי חוק העברת זיקה וזה לא העלה תוצאות טובות) אשמח לדעת אותו כדי שאוכל להמשיך את החיפוש בעצמי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, קיבלתי מנציג של פלאפון את ההצעה הבאה שטוען שהיא מצויינת. האם ההצעה באמת כל כך טובה? [tt] את מכשיר הגלקסי אוכל לתת לך בחיוב זיכוי מלא של 109 ₪ בתנאי שמדברים מעל 400 דקות. יחד עם המכשיר ישנה חבילת גלישה לגלקסי בעלות של 59 ₪ (נפח GB2). אחליף לך את המסלול למסלול פיקס של 149 ₪ לפני מע"מ: 700 דקות פיקס 700 דקות 5 יעדים ו/או פנים אירגוני 700 SMS[/tt]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135010&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 או מפרט קרוב לכך במחיר דומה. אני לא מצליח למצוא בירושלים חנות שמוכרת את כל החלקים האלו, אשמח אם תעזרו לי. שאלה שניה - האם שדרוג הזכרון ל-4GB יתן שיפור משמעותי? האם כדאי להתקין 4GB ב-Chip אחד?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by mc_elad,

אני יודע שכאשר קונים מוצר שעולה פחות מ 50$ אז אין מכס אבל נניח קניתי שלוש מוצרים ששווים כל אחד 40$ (סה"כ 120$) אז יש מכס? אם כן אז יש דרך להזמין בנפרד כדי שלא יהיה מכס?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Shbd,

קניתי מוצר שחלק מהפונקציות שלו לא תקינות ומתוך שיחה באימייל עם המוכר הוא אמר שאין בעיה ושאני יכול לשלוח לו את המוצר חזרה ולקבל לאחר מכן החזר כספי \ מוצר חדש. עכשיו זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם מקרה כזה... לשלוח חזרה בדואר רשום לכתובת שממנה קיבלתי? לשים מעקב? האם לערב את PAYPAL? EBAY?

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  14. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי באתר Allposters... שמתי לב שיש שם מבחר די גדול של חולצות T יפות. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האתר? הוא נחשב זול? אמין? חולצה ממוצעת עולה שם 20 דולר (לא נורא)... אבל אין לי מושג איך זה מתחשב אחרי מיסים (מכס וכו'...). בנוסף, לא הבנתי אם המידות באתר הן אירופאיות או אמריקאיות. מישהו יודע? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה אנשים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by TheReaper,

יש לי זיכרון קרוסאייר (מי היבואן?) שצריך מימוש אחריות אף אחד לא עונה בחנות בשבוע האחרון ובביקור בחנות הדלת נעולה והמקום מלא בהודעות צווים למיניהם הבנתי שRSM יכולים לנסות במימוש אחריות אבל אולי אפשרי מבחינתי לפנות ישר ליבואן?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by GidonM,

קניתי כרטיס מסך בSKYPC , הכרטיס התקלקל החזרתי אותו לחנות (הוא אצלי בסך הכל 4 חודשים)אמרו לי שתוך שבוע הכרטיס מסך יחזור אלי תקין. מאז החנות סגורה ואין לי מושג אך לקבל את הכרטיס מסך שלי בחזרה. מבקש עזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Balaganim,

באתר NEWEGG הסיני, המסך DELL U23H11 נגיד עולה 1449 יין, שלפי גוגל זה 61 שקל, אז איך זה הגיוני שהמחיר שם כזה נמוך? בגלל שזה ארץ הייצור? בארץ המסך עולה יותר מ 1000 שקל ובארה''ב 270 דולר, ובסין אפשר לקנות אותו ב 61 שקל? אם זה באמת ככה למה אנשים לא מזמינים מוצרים מסין? האם אי אפשרי לשלוח מוצרים מסין לארץ? או שמחיר המשלוח מאוד גבוה? מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד שם ולמה המחירים כל כך נמוכים והאם אפשרי להזמין משם מוצרים לישראל נגיד?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Fresh1000 - החבילה לללא מכשיר, 200 ש"ח לחודש (לא כולל מע"מ, אבא שלי מקבל החזר על המע"מ), 3 שנים התחייבות. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Or4more,

אני מעוניין לקנות את הספר Head first C# והבנתי שאני אצטרך להזמין אותו מחו"ל.. מצאתי בEBAY את ההצעה הזאת: http://cgi.ebay.com/Head-First-C-Andrew-Stellman-Jennifer-Greene-PSE-St-/130527818461?pt=US_Nonfiction_Book&hash=item1e641072dd#ht_1025wt_905 זה אמין הדבר הזה?יש אנשים שמוכרים את הספר ב50 דולר ויש ב10 דולר, ואני לא יודע אם אפשר לסמוך על ההצעות האלה.. עצות?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Guarding angel,

http://www.ksp.co.il/summer/ מצאתי שם כמה דברים שאני מתעתד לקנות,אז למה לא לשתף?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  21. חיפוש בפורום ובגוגל לא העלה תוצאות בנושא. השאלה היא: במידה וקיימת תקלה חוזרת בתשתית שמתבטאת בניתוקים וביקורי טכנאי רבים (בין אם בכבלים ובין אם בבזק) - האם זו עילה חוקית (לא "רצון טוב" של ספק התשתית) לביטול ההתחייבות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by lev-27,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487013.0 . מישהו יכול למסור פרטים נוספים? אוי ויי הלכה אחריות על מסך Dell שלי. למיטב זכרוני המסך בייבוא פרללי של החנות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by c5123,

סיפור קצר אם שאלה בסוף לפני שנה אימא שלי נירשמה ל 012 כדי לקבל שיחות לח"ל ללא התחיבות או כל דבר אחר אחרי חצי שנה היא ראתה שיש חיובים של 79 שח מ 012 ניסתה במשך חודשים לברר על מה זה אבל השירות שלהם ממש לא עזר לפני חודש היא שלחה פקס לביטול החשבון אבל לא קיבלה אישור ואז היא בקשה שאני יעזור קיבלתי את החשבונית האחרונה ונדהמתי לגלות שהם פתחו לה 2 חשבותו לאינטרנט(2 users) והיא משלמת כבר שנה 34 שח על כל אחד 34X2 +11 על מעמ 79 שח אני יכל לחשוב על מצב שהיתה היי הבנה והם פתחו לה גם חשבון לאינטרנט אבל 2 חשבונות זה ממש לא הגיוני צריך לצין שלא השתמשנו אפילו פעם אחת בהם בגלל שעבר כל כך הרבה זמן הם אומרים שאין להם את ההקלטה ואין מה לעשות אפילו את החשבון של חודש שע…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by SinMaker,

אני מנסה להציע מחיר מסויים על מוצר מסויים, לאחר מספר ימים אני מקבל מייל שאומר שהמוכר ביטל את ההצעה שלי (קרה לי כבר פעמיים). המוכר לא מגיב למיילים שלי ואני לא מצליח להשיג אותו. חשבתי שמהרגע שפותחים מכירה פומבית אין אפשרות לבטל אותה. אני טועה?

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  25. אהלן לפני כחודשיים הוצע לי מבזק לשדרג את החבלילה ל-10MB NGN כולל ספק ותשתית שלהם פלוס קבלת ראוטר חדש (שהתברר כמחודש ד''א). מאז השדרוג, קרו לי רק צרות עם האינטרנט. כל הזמן היו נפילות (שנבעו מצד התשתית של בזק) שלא פסקו. הנפילות היו ברמה כזו שרוב הזמן לא היה אפשר בכלל אפילו להתחבר לאינטרנט. לאחר אין ספור שיחות מול השירות הטכנאי שכשל, חמש פעמים שבא טכנאי (ונאלצתי לבטל אפילו ימי עבודה), ארבע פעמים שנשלחתי במיוחד לנזק סטור על מנת להחליף ראוטר, רק אתמול סודרה התקלה (אני מקווה...). עכשיו רציתי לשאול מה אני אמור לעשות? נראה לכם שאני צריך לבקש פיצויי כלשהו? או שעדיף לעזוב את זה וגמרנו? בכל זאת, לא מספיק ששילמתי על משהו שבכלל לא קיבלתי אותו, והעוגמת נפש והעצבים ונוסיף לעובדה ש…

• 2 תגובות
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.