צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
חנות הגיימינג Green Man Gaming מפתיעה פעם נוספת על הנחה נאה על כותרים כמו Battleborn ו-Mirror's Edge Catalyst, שעדיין לא הגיעו אל החנויות באופן רשמי הרבעון הקרוב עתיד לספק לנו עוד כמה וכמה משחקים גדולים ומעניינים – וכעת חלק ניכר מהם זמין לרכישה מוקדמת בחנות ה-GMG, עם הנחה משמעותית וקורצת של 25 אחוזים בעת שימוש בקוד הקופון 'WATCH25'. עם ההוזלה המדוברת תוכלו לרכוש את Doom החדש, Mirror's Edge Catalyst של EA, משחק האסטרטגיה המסקרן Total War Warhammer, משחק הפעולה-MOBA החדש Battleborn ומשחק הפעולה Homefront: The Revolution במחיר של 45 דולר כל אחד – לעומת 60 דולר שהוא מחירם המלא בכל מקום אחר כרגע. Homefront: The Revolution כמו כן, משחק הא…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקורה אנשים שאלה-מישהו מכיר אתר/מוכר באיביי/מוכר בארץ שמוכר נעלי וחולצות של המותג FRED PERRY במחירים סבירים לעלותם בחו"ל כשכוללים את מחיר המשלוח?! אני בטוח שיש איזה מקום עם מציאות,אשמח אם מי שמכיר ישתף! יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים סים, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו ווי-פי משום מה). השאלה שלי היא לגבי החבילה הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו "חבילות גלישה", שבד"כ נתנו פחות GB מהחבילות הרגילות (שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני החבילות גלישה האלה גם עלו יותר מחבילה רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "חבילת גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB גלישה, וכל זה ב-29שח לחודש למשל, זה לא טוב? …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה 75" והתקציב שלי הוא כ-9000 שקל. אני מתעניין בטלויזיה הזו (75UJ6470): http://www.dvdcenter.co.il/product/טלוויזיה-לד-lg-75-אינטש-דגם-uj75uj6470?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם עליה ועל המחיר? בהתחלה שקלתי את 75UJ675Y: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=947758 אבל אז ראיתי שקצב הרענון שלה הוא רק 50 (או 100 עם שפצורים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב רכשתי מחשב מפנדה. לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים ואיתרתי את מקור הבעיה לסטיק הזכרון (אחד מתוך שניים שיש לי). הזכרון הוא מתוצרת G.Skill דגם RipJaws. ניסיתי לשלוח מייל למכירות בפנדה, אבל נראה לי שהוא גם לא פעיל.. יש למישהו מושג למי אני פונה עם הבעיה? ליבואן? ליצרן? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני צריך לקנות מקרר חדש לכבוד מעבר דירה ואין לי מושג איך לבחור אחד, על מה אמורים להסתכל? איזה מותגים הכי חזקים בתחום? יש המלצה למשהו ספציפי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
משהו לא ברור שנתקלתי בו הבוקר גבינה המתימרת להיות טבעית, סימפוניה של שטראוס מסומנת ככשרה לפסח לאוכלי קיטניות בלבד. לא הבנתי, יש קיטניות בתהליך היצור ? החמרה של הרבנות ? סתם טעות של עובד בשכר מינימום ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לזמן מוגבל, הנרתיקים וכיסויים לסלולרי האיכותיים של Rearth Ringke נמכרים בהנחות של 30%-75%. נשלחים מהחנות של Rearth Ringke בארה"ב בעלות משלוח של כ-$7. http://ilshipping.com/?p=277
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של dell עם אחריות לשלוש שנים , חשבתי להחליף את ההרדיסק ל ssd אבל אני לא יודע איך זה ישפיע לי על האחריות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מוצר (בשווי 15$) עברו כבר 40 ימים והמוצר עדיין לא הגיע. לפני 10 ימים בערך תקשרתי עם המוכר והוא ביקש ממני לחכות עוד שבוע, אחרי שבוע כששלחתי לו הודעה שהמוצר לא הגיע הוא לא הגיב לי עד עכשיו.. מה אפשר לעשות בנידון? (כי הבנתי שאחרי 45 יום אני כבר לא יכל להתלונן..) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני הזמנתי את הרחפן דרך אמאזון לארץ והוא לא עבר מכס, והוחזר לארה"ב. לאחר מכן שלחתי אותו לקרובים שלי ברוסיה ואני רוצה להביא אותו משם במזוודה... מישהו יודע אם יש משהו שימנע ממני להביא אותו? האם צריך ניירת מסוימת עם אישורים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מספר מעקב ורשום שהמשלוח הגיע לארץ ושנכנסתי לאתר של הדואר ושמתי את המספר מעקב..רשום התקבל במוקד - לוד אחרי כמה זמן הם שולחים את זה משם ? אני גר קרוב (אור יהודה)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט מעבד AMD Phenom II 920 לוח אם Asus M3N78-EMH HDMI כ. מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR5 זכרון: 6GB DDR2-800 אחסון: 1000gb + 500gb X2+2TBספק: 500W מחשב מטופל ושמור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יומיים של מבצעים מקוונים ברשת הישראלית החלו להם, ואנחנו כאן בכדי לנסות ולרכז לכם את כל הדילים הטכנולוגיים הטובים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/יש-מה-לקנות-כל-המבצעים-המרכזיים-באירוע/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לקנות ג'ינסים וחולצות מאיכות טובה במחירים טובים באיזור המרכז והצפון תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל התחיל כשעדכנתי את מערכת ההפעלה בסמארטפון שלי, וגיליתי שהאינטרנט הסלולרי עובד למרות ביטולו בעבר. התקשרתי למוקד השירות, הבעתי תרעומת על כך שלמרות בקשתי ופעולת הניתוק הקודמת האינטרנט ומגוון שירותי תוכן הפותחות את המכשיר לאפשרויות מזיקות, חזרו לעבוד ללא אישורי/ידיעתי, וביקשתי שינתקו ויחסמו אותם שוב. אחרי פעולת הניתוק לא יכלתי להיכנס לתא הקולי כי הקוד לא עבד. התקשרתי למוקד וגיליתי שהקוד הקודם עדיין קיים, ושהקלדתי אותו תקין כמו תמיד, ולמרות זאת המערכת שלהם הודיעה על שגיאה ולא איפשרה כניסה. המוקדן שינה לי את הקוד לאותו המספר בדיוק, ובכך לכאורה "איפס" מחדש את הקוד של התא הקולי, שבתורו חזר לעבוד. לא עבר שבוע ושוב המערכת שלהם מודיעה על שגיאה בקוד. ושוב התקשרתי וגיליתי שהקוד עדי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קצת כבד שמיעה ולכן חייב באוזניות ומעדיף אותן על האוזן מה שנקרא. יש לי את האוזניות האלו, Audio-Technica Monitor Headphones, Black, (ATH-M50x) עולות באמזון 145 דולר שזה מחיר סביר ואני מאד נהנה מהן. קניתי את הסט השני שלי ב-2016. הצרה היא שלאחר שנתיים ואולי עוד קצת, הן מתקלקלות, הכריות מתחילות להתקלף אבל הבעיה העיקרית שאחת האוזניות שובקת חיים. אין טעם לתקן, התיקון עולה כמעט כמו אוזניות חדשות. האם יש אזניות באותה רמה ואפילו יותר טובות מאודיו טכניקה במחיר סביר? עם תוחלת חיים יותר ארוכה או שהאוזניות האלו במחיר שהן נמכרות, תוחלת החיים שלהן סבירה? אשמח להסברים ולהצעות מה לקנות. אני די אבוד בלעדי האוזניות וחייב לקנות חדשות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487013.0 . מישהו יכול למסור פרטים נוספים? אוי ויי הלכה אחריות על מסך Dell שלי. למיטב זכרוני המסך בייבוא פרללי של החנות.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מוצר עולה 500 דולר (Ocolus Rift) באמאזון. 1800 שקל. מחיר סופי 2800. 44% מכס ו40 דולר משלוח. זה מחיר סביר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויצא לי לחשוב על עניין ההתמקחות דיי הרבה.. אם מישהו מוכן לשתף, אני אשמח (ואני מתאר לעצמי שעוד הרבה ישמחו) לשמוע פרטים.. איך הלך המיקוח.. על מה עמדתם.. כמה הצלחתם להוריד.. וכו'... אשמח גם לקבל טיפים להתמקחות. אני מתאר לעצמי שעל מחשבים נייחים יש מ-ל-א מקום להורדת מחירים ביחס למוצרים אחרים שקונים. למה לא לנצל את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הודעה לכל אלו שיש אינטרנט בתשתית של בזק והוכרח לשלם גם עבור קו קל יצא חוק חדש לאוסר על בזק לגבות את 25 השקלים עבור הקו הקל כלומר לא צריך יותר קו קל על מנת לקבל אינטרנט מהיר בתשתית של בזק. אבל בזק ה"חולרות" ממשיכים לגבות את ה25 שקלים ןרק לאחר שאתה מתקשר ומורה להם להפסיק לגבות הם מפסיקים , וזאת למרות שכאשר אני עשיתי את התשתית אצלם הם בפירוש אמרו לי שכאשר יכנס החוק הם יפסיקו לגבות. חולרות אמרנו? 25 כפול 12 זה 300 שח שאתם יכולים לחסוך כל שנה. אנא פרסמו מאמר זה הלאה . גם לתיקשורת מי שיכול. תודה רפאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , צריך עצה בהקדם : מדובר במחשב נייד ואיי-פאד שנמצאים באותו בית , השימוש באינטרנט יהיה בסיסי , פייסבוק , קצת סרטונים , אתרי חדשות וכו'. השיקול העיקרי הוא הוזלה במחיר , אך ביחד עם זאת בגלל שמדובר בהורים הייתי מעדיף שהאינטרנט יהיה מחובר להם באופן קבוע ושלא יצטרכו לצורך דוגמה - לפתוח נקודת Wi Fi דרך הפלאפון כל פעם כדי להתחבר . האם 15 מגה באחת מהספקיות משנה הקטנות יותר בחבילת תשתית + ספק , תספיק להם מבחינת שימוש וגם , כמה הם יצטרכו להתעסק בתקלות ? האם יש לכם ניסיון עם חברות כאלו ואם כן לאן הייתם ממליצים לפנות ? ) התשתית הקיימת היא של בזק , הספק הנוכחי הוא בזק בין לאומי , אני מעוניין להתנתק מהם מכיוון שאין לנו צורך יותר בחבילה גדולה ובאיכות הגלישה הנוכחית ואני מחפש מש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מייבש מה שחשוב לי בעיקר זה 3 שנות אחריות (ג םאם בתוספת תשלום) - ללא אותיות קטנות ולכל מי שחושב שמייבש לא מתקלקל כל כך - החלפתי 3 כאלה בעשור האחרון... אשמח להמלצה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשקה נפשכם במחשב נייד עם GeForce GTX 1080 ועובי של פחות מ-20 מילימטרים? יש אחד כזה - אבל הוא יעלה לכם הרבה מאוד לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-