עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אהלן, כבר יותר מדי זמן שהאינטרנט שלנו בבית עובד לא משהו. יותר מדי תקלות, קצב לא מדהים, ובכלל מחיר גבוה ושירות על הפנים אנחנו בבזק בשילוב בזק בינ"ל. אנחנו מאוד מעוניינים לעבור לחברה אחרת האם יש הלמצות? איך CCC? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. לילה טוב, אחרי חיפושים ברשת אחרי מחשב נייד חדש, הגעתי למחשב הזה: http://www.amazon.com/HP-dm4-3050us-14-0-Inch-Screen-Laptop/dp/B006OEL8FC/ref=dp_ob_title_ce שמצד אחד יש לו מפרט טכני ומחיר שמתאימים לי. הבעיה- אני מפחד מהקניה ברשת, זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון להוציא סכום כסף כזה גדול ברשת, על מוצר שלא ראיתי. אשמח מאוד לחוות דעת על המחשב המדובר, וכן להמלצות או לדברים שאני צריך לשים לב אליהם, התחום הזה מפחיד אותי. תודה רבה רבה, אלעד

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by trovlet,

אהלן יש לי עכבר MIONIX שיש איתו תקלה ואני צריך לשלוח אותו אם אני לא טועה לשוודיה אני חושב שהעכבר והקופסא שלו לא עוברים את ה 200 גרם השאלה איך הולך התהליך של השליחה לחו"ל? אני צריך להביא קופסא מיוחדת או שמביאים בדואר? איך מדביקים לאן זה נשלח? והכי חשוב כמה זה בערך אמור לעלות אני ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא ממש הבנתי את התהליך והמחיר

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם המועילה.כרגע אני בבזק (תשתית) 10 מגה, משלם 70 שקל. אני מעוניין לחדש את החוזה שלי לעוד שנה ולהישאר באותו מחיר, דיברתי עם הנציגה שם והיא טענה שמה שהיה היה וזה בלתי אפשרי להישאר עם אותו מחיר, המחירים השתנו וכעת זה עומד על 89 (!!!) שקלים. 10 מגה. אם אני רוצה באותו מחיר גם 15 מגה. הקטע הוא כשסגרתי חוזה בשנה שעברה על ה10 מגה שאלתי והם ענו מפורשות שבכל שנה כל עוד אני לא עובר את הזמן המוקצב לחוזה (ועדיין לא עברה שנה) אני יכול לחדש אותו ולהישאר באותו מחיר. הנציגה טוענת שלא. מה אפשר לעשות? יצא לכם להיתקל בכזה מקרה? -- אגב לספק אני משלם 40 שקל + 12 על גיימר סה"כ 52. הם רצו לתת לי ב65 שקל 15 מגה. אבל סירבתי כי לא ידעתי את המחירים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by matan007,

אני מחפש מכונה לעיצוב זקן שתהיה טובה. התקציב הוא עד 150 ש"ח. לא אכפת לי מ- EBAY אם ניתן להביא משהוא טוב יותר בהפרש קטן. הבנתי שפיליפס טובה בתחום, אבל אשמח להמלצות של בעלי ניסיון אם יש...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by srulikg,

קודם כל הספק שלי הוא בזק בינלאומי. איימתי להתנתק ולעבור להוט, אז הם נתנו לי חבילה של 100M ב-29 ש"ח במקום ב-50. שדרגתי את המהירות גם בתשתית שלי, בזק, והם אמרו לי 100M ב-129 ש"ח במקום ב-140. ראיתי באתר של בזק שזה באמת עולה 140 ש"ח בלינק הבא: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn-special-offers.aspx אבל בלינק הזה מופיע 129 ש"ח ל-100M: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/Ngn-Fix.aspx מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by jfkk,

שלום מעוניין לקנות מיני בוסטר. האם זה יעשה את העבודה. או שיש המלצה למיני בוסטר. https://www.groupon.co.il/deals/gg-merchant-0-11305906498-13. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by orese,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של dell עם אחריות לשלוש שנים , חשבתי להחליף את ההרדיסק ל ssd אבל אני לא יודע איך זה ישפיע לי על האחריות

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by aviv00,

קניתי פלאפון דרך EBAY המוכר לא עונה לאימליים ובפעם אחת שהוא ענה הוא אמר שהוא ישלח את הפלאפון ביום שבת ועד עכשיו שום מענה ממנו או מספר מעקב קרוב ל 6 ימים שאני מחכה שישלח המוכר הזה כבר 13 שנה באיביי ויש לו FEEDBACK גבוהה מה ניתן לעשות ? האם אפשר לבטל את הקנייה ? אי אפשר כרגע לערב את EBAY כי לא עבר מספיק זמן האם יש קנס ? או מקבלים את כל הסכום ויוצאים מזה חלק ? האם לחכות 6 ימים זה לא מוגזם ? תודה על כל עצה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Dima Shmushkin,

שלום, אני הזמנתי את הרחפן דרך אמאזון לארץ והוא לא עבר מכס, והוחזר לארה"ב. לאחר מכן שלחתי אותו לקרובים שלי ברוסיה ואני רוצה להביא אותו משם במזוודה... מישהו יודע אם יש משהו שימנע ממני להביא אותו? האם צריך ניירת מסוימת עם אישורים ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. אני מפרסם את החוויה שלי איתם כדי שכולם ידעו זאת. לפני כשנה וחצי רכשתי אצלם OP5 יחד עם אחריות מורחבת לשנתיים. לאחר כשנה וחודשיים בלבד, של שימוש סטנדרטי - הייתה תקלה במסך של הפלאפון ושלחתי אותו לתיקון במעבדה. הפלאפון חזר אליי עם מסך חדש, אך הפעם הGPS והרמקול אוזן לא עבדו(שניהם עבדו מצויין לפני שהפלאפון הגיע למעבדה). בעקבות זאת נאלצתי לשלוח שוב את הפלאפון למעבדה. הפעם החליפו את המכלול של הפלאפון. הפלאפון חזר עם רמקול אוזן תקין, אבל הGPS עדיין לא עבד - להזכירכם, תקלה שנגרמה בעקבות הפעם הראשונה שהפלאפון ביקר במעבדה. וכעת בפעם השלישית, כחודשיים וחצי לאחר הפעם הראשונה, הפלאפון נמצא בתיקון. מה קרה הפעם? הם רוצים להחליף לוח אם. אבל מה? הפלאפון שלי הגיע עם לוח אם של 1…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. יודעים על זה משו?נתקלתם בזה?מה אתם אומרים? http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1883748

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4254195,00.html

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by guykvasha,

שלום לכולם אני בונה מטבח חדש ויש לי גומחה עם מידות מדוייקות מה שמגביל קצת בהקשר של גודל מקרר. המידות שלי הם: רוחב:89-90 עומק:72 גובה:183-4 מחפש מקרר של 3 או 4 דלתות המקרר היחיד שמצאתי הוא של בלומברג, דגם KQD1251N. מישהו מכיר משהו עליו? חוות דעת? חסרונות? אשמח לתגובות בקשר לבלומברג ואם אתם מכירים מקררים נוספים בגודל ותכונות שציינתי... המון תודה גיא

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by shaithebest,

שלום, \מאחר ואני בעלים של חנות מחשבים פיזית ואינטרנטית אני קונה המון דברים ישירות מסין שלחו אלי מייל מאנגליה עם הצעה של אייפון לבן, 4S , 16, ב500 דולר בלבד מינימום 3 יחידות השאלה שלי היא האם כדאי לסמוך עליו? ראו את הלינק תגידו מה דעתכם http://www.o2promo.com/iphonew.html תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Wideblade,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה 75" והתקציב שלי הוא כ-9000 שקל. אני מתעניין בטלויזיה הזו (75UJ6470): http://www.dvdcenter.co.il/product/טלוויזיה-לד-lg-75-אינטש-דגם-uj75uj6470?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם עליה ועל המחיר? בהתחלה שקלתי את 75UJ675Y: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=947758 אבל אז ראיתי שקצב הרענון שלה הוא רק 50 (או 100 עם שפצורים). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. מה המחיר הזול ביותר שאני יכולה לקבל בתור לקוחה חדשה בהוט ובבזק בינלאומי למהירויות הכי נמוכות שאפשר לקבל כיום? (אם אני לא טועה זה 12MB לא?) אני רוצה רק אינטרנט לכן כמה יעלה לי לשלם להוט על 12MB, וכמה לבזק בינלאומי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by wooper,

היי האם מישהו יכול להמליץ על מברשות שיניים מומלצות גם מ ebay? בסופרפארם העלות שלהם גבוהה מאוד ולא מוצדקת

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הלן חברים, ראיתי שיש להם NEXUS 7 3G בסניף אילת ב 1239 שקל, מחיר מעולה והכל, רק שהוא מתצוגה: http://ksp.co.il/?uin=19096 יש למישהו כאן ניסיון בציוד כזה מהרשת שלהם? זה היה בווטרינרה? או סתם החזרות? או עודפי מלאי? תודה

20. Started by yanivnn,

אני 24 במאי אני יוצר איתך קשר שוב...בנוגע למארז שדיברתי איתכם שהקליפס של המסנן הגיע שבור... דיברתי איתך אבל לא הרגשתי יותר מידי כוונה לעזור ואפילו הרגשה של התנערות... כמו כן דיברתי עם שלומי למחרת שלו דווקא כן הייתה כוונה לעזור אבל יש לו בוס מעליו... בכל אופן הוא אמר לי שתיצור איתי קשר אבל עבר כבר שבוע ואף אחד לא יצר איתי קשר...אני לא מבקש הרבה...קצת התחשבות ורצון לעזור... הייתי אמיתי והגון איתכם מהתחלה וגם ששאלתם אם המארז הורכב אמרתי שכן למרות שאני רואה שבדיעבד אולי היה עדיף להגיד שלא ולא הייתה לכם שום דרך להוכיח אחרת... המארז כמו כן כמובן עדיין חדש בלי רבב עליו... אני בסך הכל מבקש שתנסה לראות מה אתה יכול לעשות מול היבואן...אני לא רוצה מארז חדש כי אני כמובן גם מבין את ה…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. פעם בשבוע-שבועיים אני מתישב לראות טלוויזיה, ולתדהמתי מגלה שיותר ויותר ערוצים נעלמים לי. אם בהתחלה אלה היו ערוצי hd, אחרי זה נעלמו ערוצי חבילת אקסטרה, ועכשיו רוב ערוצי חבילת בסיס. זה נדמה כאילו שמישהו יושב שם ומשחק עם הגדרות הערוצים שלי בלי שום סיבה ברורה לעין. בעבר יצר איתי קשר נציג הוט כאן על גבי הפורום, התקשרו אלי, הבטיחו שיסדרו הכל, שמו אותי במעקב למשך שבוע. ובאמת, היה נראה שהכל הסתדר, אבל אז התחילו שוב פעם להעלם ערוצים, בתדירות גבוהה יותר, עד שהגעתי למצב שאין לי במה לצפות. עכשיו בטח חלק ממכם יגידו לי להתקשר לתמיכה של הוט, אבל כבר עשיתי את זה הרבה פעמים, הבטיחו לי שהבעיה לא תחזור, ואם שוב פעם להתקשר אליהם זה אומר לחכות שעה על הקו כדי שיענו לך (בלי שום הגזמה). מה עלי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ערב טוב, לאחרונה רכשתי בארץ כרטיס REDEEM של חנות הפליסטיישן (כרטיס עם קוד שמזינים באתר החנות ומקנה מנוי לשנה לPS Plus). אני יודע שגם שבגוגל יש כרטיסים כאלו, ורציתי לדעת היכן ניתן לרכוש אותם בארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. היי לכולם בימים האחרונים שדרגתי את מהירות האינטרנט בביתי ל- 30 מגה. לאחר שהבאתי את המודם-ראוטר וניסתי להתחבר נראה היתה שיש בעיה. התקשרתי ל-166 ולאחר בדיקה קצרה נקבע לי ביקור טכנאי. הטכנאי הגיע, בדק את הקו וקבע ששלוחה מסויימת היא זו הגורמת לבעיה ולאחר ניתוק הקו אליה אכן הקו איפשר מהירות של 30 מגה. הטכנאי טען שאם ברצוני לחבר מחדש את השלוחה עלי לתאם התקנה וזה בעלות של 99 ש"ח. היות וקיום השלוחה חשוב לי, תאמתי התקנה. אני תוהה, האם מעשיו היו בסדר? האם הוא לא אמור היה לתקן את הבעיה בבית בזמן שכבר היה אצלי וזאת בלי ליצור בעיה אחרת - ניתוק שלוחה? האם טענתו שעליו לקבוע התקנה חדשה וחיובי בעלות 99 ש"ח הינה סבירה? הרי כבר מחוברת שם שלוחה והסיבה שכרגע אינה מחוברת היא שהוא טכנ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום רב, לפני זמן לא רב רכשתי מחשב מפנדה. לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים ואיתרתי את מקור הבעיה לסטיק הזכרון (אחד מתוך שניים שיש לי). הזכרון הוא מתוצרת G.Skill דגם RipJaws. ניסיתי לשלוח מייל למכירות בפנדה, אבל נראה לי שהוא גם לא פעיל.. יש למישהו מושג למי אני פונה עם הבעיה? ליבואן? ליצרן? בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by 34N1A1N79,

היי, קניתי בחנות של ציוד משרדי הרבה פריטים...לפני חודש כמעט, לצערי עברתי ברפרוף וכנראה פספסתי שהיה חיוב כפול שלא שמתי לב אליו בסך של 40 שח", השאלה אם יש עם מי לדבר? אם זו רשת או שזה אבוד כבר...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים