צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
האם אפשרי לשלם בדולרים ברכישה? כי שמתי לב שהמטבע שמופיע זה שקלים ובמידה ולא כמה אחוז המרה הם לוקחים מדולרים לשקלים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4254195,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי בחנות של ציוד משרדי הרבה פריטים...לפני חודש כמעט, לצערי עברתי ברפרוף וכנראה פספסתי שהיה חיוב כפול שלא שמתי לב אליו בסך של 40 שח", השאלה אם יש עם מי לדבר? אם זו רשת או שזה אבוד כבר...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, \מאחר ואני בעלים של חנות מחשבים פיזית ואינטרנטית אני קונה המון דברים ישירות מסין שלחו אלי מייל מאנגליה עם הצעה של אייפון לבן, 4S , 16, ב500 דולר בלבד מינימום 3 יחידות השאלה שלי היא האם כדאי לסמוך עליו? ראו את הלינק תגידו מה דעתכם http://www.o2promo.com/iphonew.html תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה 75" והתקציב שלי הוא כ-9000 שקל. אני מתעניין בטלויזיה הזו (75UJ6470): http://www.dvdcenter.co.il/product/טלוויזיה-לד-lg-75-אינטש-דגם-uj75uj6470?aff=Zap&aff_a=1 מה דעתכם עליה ועל המחיר? בהתחלה שקלתי את 75UJ675Y: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=947758 אבל אז ראיתי שקצב הרענון שלה הוא רק 50 (או 100 עם שפצורים). תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הלן חברים, ראיתי שיש להם NEXUS 7 3G בסניף אילת ב 1239 שקל, מחיר מעולה והכל, רק שהוא מתצוגה: http://ksp.co.il/?uin=19096 יש למישהו כאן ניסיון בציוד כזה מהרשת שלהם? זה היה בווטרינרה? או סתם החזרות? או עודפי מלאי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני צריך לקנות מקרר חדש לכבוד מעבר דירה ואין לי מושג איך לבחור אחד, על מה אמורים להסתכל? איזה מותגים הכי חזקים בתחום? יש המלצה למשהו ספציפי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של dell עם אחריות לשלוש שנים , חשבתי להחליף את ההרדיסק ל ssd אבל אני לא יודע איך זה ישפיע לי על האחריות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי עכבר MIONIX שיש איתו תקלה ואני צריך לשלוח אותו אם אני לא טועה לשוודיה אני חושב שהעכבר והקופסא שלו לא עוברים את ה 200 גרם השאלה איך הולך התהליך של השליחה לחו"ל? אני צריך להביא קופסא מיוחדת או שמביאים בדואר? איך מדביקים לאן זה נשלח? והכי חשוב כמה זה בערך אמור לעלות אני ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא ממש הבנתי את התהליך והמחיר
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי האם מישהו יכול להמליץ על מברשות שיניים מומלצות גם מ ebay? בסופרפארם העלות שלהם גבוהה מאוד ולא מוצדקת
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב רכשתי מחשב מפנדה. לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים ואיתרתי את מקור הבעיה לסטיק הזכרון (אחד מתוך שניים שיש לי). הזכרון הוא מתוצרת G.Skill דגם RipJaws. ניסיתי לשלוח מייל למכירות בפנדה, אבל נראה לי שהוא גם לא פעיל.. יש למישהו מושג למי אני פונה עם הבעיה? ליבואן? ליצרן? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יודעים על זה משו?נתקלתם בזה?מה אתם אומרים? http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1883748
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מפרסם את החוויה שלי איתם כדי שכולם ידעו זאת. לפני כשנה וחצי רכשתי אצלם OP5 יחד עם אחריות מורחבת לשנתיים. לאחר כשנה וחודשיים בלבד, של שימוש סטנדרטי - הייתה תקלה במסך של הפלאפון ושלחתי אותו לתיקון במעבדה. הפלאפון חזר אליי עם מסך חדש, אך הפעם הGPS והרמקול אוזן לא עבדו(שניהם עבדו מצויין לפני שהפלאפון הגיע למעבדה). בעקבות זאת נאלצתי לשלוח שוב את הפלאפון למעבדה. הפעם החליפו את המכלול של הפלאפון. הפלאפון חזר עם רמקול אוזן תקין, אבל הGPS עדיין לא עבד - להזכירכם, תקלה שנגרמה בעקבות הפעם הראשונה שהפלאפון ביקר במעבדה. וכעת בפעם השלישית, כחודשיים וחצי לאחר הפעם הראשונה, הפלאפון נמצא בתיקון. מה קרה הפעם? הם רוצים להחליף לוח אם. אבל מה? הפלאפון שלי הגיע עם לוח אם של 1…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקורה אנשים שאלה-מישהו מכיר אתר/מוכר באיביי/מוכר בארץ שמוכר נעלי וחולצות של המותג FRED PERRY במחירים סבירים לעלותם בחו"ל כשכוללים את מחיר המשלוח?! אני בטוח שיש איזה מקום עם מציאות,אשמח אם מי שמכיר ישתף! יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הודעה לכל אלו שיש אינטרנט בתשתית של בזק והוכרח לשלם גם עבור קו קל יצא חוק חדש לאוסר על בזק לגבות את 25 השקלים עבור הקו הקל כלומר לא צריך יותר קו קל על מנת לקבל אינטרנט מהיר בתשתית של בזק. אבל בזק ה"חולרות" ממשיכים לגבות את ה25 שקלים ןרק לאחר שאתה מתקשר ומורה להם להפסיק לגבות הם מפסיקים , וזאת למרות שכאשר אני עשיתי את התשתית אצלם הם בפירוש אמרו לי שכאשר יכנס החוק הם יפסיקו לגבות. חולרות אמרנו? 25 כפול 12 זה 300 שח שאתם יכולים לחסוך כל שנה. אנא פרסמו מאמר זה הלאה . גם לתיקשורת מי שיכול. תודה רפאל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד במחיר סביר, ומצאתי את הדגם: Asus X550VC R510VC-XX112H כמועדף עלי ברגע זה. המפרט שלו מצוי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11328 אשמח לשמוע ביקורות על חברת Asus (מדפדוף בפורומים נראה כי הדעות חלוקות לגביהם, כך שאני לא בטוח למה להאמין >< ) ובפרט על המחשב הנ"ל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים סים, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו ווי-פי משום מה). השאלה שלי היא לגבי החבילה הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו "חבילות גלישה", שבד"כ נתנו פחות GB מהחבילות הרגילות (שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני החבילות גלישה האלה גם עלו יותר מחבילה רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "חבילת גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB גלישה, וכל זה ב-29שח לחודש למשל, זה לא טוב? …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חנות הגיימינג Green Man Gaming מפתיעה פעם נוספת על הנחה נאה על כותרים כמו Battleborn ו-Mirror's Edge Catalyst, שעדיין לא הגיעו אל החנויות באופן רשמי הרבעון הקרוב עתיד לספק לנו עוד כמה וכמה משחקים גדולים ומעניינים – וכעת חלק ניכר מהם זמין לרכישה מוקדמת בחנות ה-GMG, עם הנחה משמעותית וקורצת של 25 אחוזים בעת שימוש בקוד הקופון 'WATCH25'. עם ההוזלה המדוברת תוכלו לרכוש את Doom החדש, Mirror's Edge Catalyst של EA, משחק האסטרטגיה המסקרן Total War Warhammer, משחק הפעולה-MOBA החדש Battleborn ומשחק הפעולה Homefront: The Revolution במחיר של 45 דולר כל אחד – לעומת 60 דולר שהוא מחירם המלא בכל מקום אחר כרגע. Homefront: The Revolution כמו כן, משחק הא…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, אשמח לעזרתכם המועילה.כרגע אני בבזק (תשתית) 10 מגה, משלם 70 שקל. אני מעוניין לחדש את החוזה שלי לעוד שנה ולהישאר באותו מחיר, דיברתי עם הנציגה שם והיא טענה שמה שהיה היה וזה בלתי אפשרי להישאר עם אותו מחיר, המחירים השתנו וכעת זה עומד על 89 (!!!) שקלים. 10 מגה. אם אני רוצה באותו מחיר גם 15 מגה. הקטע הוא כשסגרתי חוזה בשנה שעברה על ה10 מגה שאלתי והם ענו מפורשות שבכל שנה כל עוד אני לא עובר את הזמן המוקצב לחוזה (ועדיין לא עברה שנה) אני יכול לחדש אותו ולהישאר באותו מחיר. הנציגה טוענת שלא. מה אפשר לעשות? יצא לכם להיתקל בכזה מקרה? -- אגב לספק אני משלם 40 שקל + 12 על גיימר סה"כ 52. הם רצו לתת לי ב65 שקל 15 מגה. אבל סירבתי כי לא ידעתי את המחירים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני הזמנתי את הרחפן דרך אמאזון לארץ והוא לא עבר מכס, והוחזר לארה"ב. לאחר מכן שלחתי אותו לקרובים שלי ברוסיה ואני רוצה להביא אותו משם במזוודה... מישהו יודע אם יש משהו שימנע ממני להביא אותו? האם צריך ניירת מסוימת עם אישורים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין למכור מסך Samsung SyncMaster XL2370HD בגודל 23 אינץ. חדש עולה כ1300 שקל. הוא אצלי כשנתיים-שלוש. בכמה אני יכול לדעתכם למכור אותו ואיזה אתרים אתם עוד מכירים חוץ מyad2? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
משהו לא ברור שנתקלתי בו הבוקר גבינה המתימרת להיות טבעית, סימפוניה של שטראוס מסומנת ככשרה לפסח לאוכלי קיטניות בלבד. לא הבנתי, יש קיטניות בתהליך היצור ? החמרה של הרבנות ? סתם טעות של עובד בשכר מינימום ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מספר מעקב ורשום שהמשלוח הגיע לארץ ושנכנסתי לאתר של הדואר ושמתי את המספר מעקב..רשום התקבל במוקד - לוד אחרי כמה זמן הם שולחים את זה משם ? אני גר קרוב (אור יהודה)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשקה נפשכם במחשב נייד עם GeForce GTX 1080 ועובי של פחות מ-20 מילימטרים? יש אחד כזה - אבל הוא יעלה לכם הרבה מאוד לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-