עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני זוכר בעבר ששלחתי לחבר שלי מארה"ב כסף דרך PAYPAL זה כולה היה רק 200 דולר והגענו איך שהו לזה שאני הייתי צריך להוסיף עוד איזה 80..100 ש"ח !!! כלומר ההעברה עלתה בסוף בערך 80 שקל ! כי יש את הצד השולח שמשלם והצד המקבל את הכסף שמשום מה גם משלם על זה ל PAYPAL ! קצת הזוי ! ... זו שאלה למי שמרבה להעביר כספים לאחרונה (שנת 2012) מחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL אחר במדינה אחרת מישראל . 1)כמה יעלה לי מישראל להעביר 570 דולר מחר בבוקר לחבר שלי מארה"ב ל PAYPAL שלו ? כמה יעלה הכל כולל הכל שזה אומר: 570 דולר קודם כל... כמה זה יצא בשקלים אחרי כל ההמרות בדרך (מסטרקרד...פייפאל...שער שונה וכו') ? 2)כמה עמלה , בעצם כמה עלות הפעולה הזו של העברת ה570 דולר האילו ? כולל הכל (צד שלי שמשלם צד שלו …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Zeev86,

מוצר עולה 500 דולר (Ocolus Rift) באמאזון. 1800 שקל. מחיר סופי 2800. 44% מכס ו40 דולר משלוח. זה מחיר סביר?

3. היות והפורומים מלאים בתלונות על הרשת, אני מרגיש צורך לציין שירות ראוי שקיבלתי בסניף הנידון. לפני שבוע קניתי מהם מקלדת של מיקרוסופט (natural ergonomic 4000 או משהו בסגנון), ואחד ממקשי ה-SHIFT היה נשאר לחוץ בעקבות לחיצה של כ-2 שניות. חזרתי היום לסניף לממש אחריות, מוכן לקרב (בעקבות כל מה שקראתי עליהם, ואחרי בלאגן שהיה לי עם בזק ביומיים האחרונים, שעושים את הרושם שהם מתחרים עם הוט על השירות הגרוע ביותר - אבל זה נושא אחר). ניגשתי למחסן, המחסנאי ראה את הבעיה וללא שאלות נוספות פשוט הוציא מקלדת חדשה מהאריזה ונתן לי אותה. פשוט מאוד. זה מרגיש קצת מטופש לכתוב את זה, ולא הייתי טורח לולא כל חוות הדעת השליליות על הרשת. יתכן וזה מאוד תלוי בסניף...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. מפעילת מותג אורנג\' היא הראשונה שמשלבת בין חבילת סלולר לחבילת רשת ביתית הכולל ספק ותשתית במסגרת רפורמת השוק הסיטונאי, אך האם יש כאן בשורה משמעותית? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%92-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%95%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%91/

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש רק 2 שחקנים (בתשתית) והם שניהם יקרים יחסית ( לא רוצה לכתוב מתואמים)יש לשני השחקנים אינטרס משותף להחזיק את המחירים גבוה ולא להכנס לתחרות מחיריםזה מוקד רווח שנותר להם בינתיים והם יחלבו אותו כל עוד אפשר ואם אפשר לדחות עוד שנה מה טובבזק מפסידהבטלוויזיה - מקיזה הפסדים על השקעות ביס , שכל תכליתם להשקות על הוטבקווי- מחירי היצף וכמות הלקוחות יורדת כל שנהבסלולר - מחזיקה בבעלות על פלאפון - שנמצאת במלחמת מחירים ולחץ כלפי מטהבשיחות הבינלאומיות- המחירים ירדו לרמה אפסיתבספקי אינטרנט - תחרות מחירים קשה - אף אחד לא משלם יותר מ20-30 ש״ח על הספקאז ה״תשתית״ זה המוצר היחיד שבו אפשר להרוויח . המתחרה היחיד של בזק , הוטלא מוכנה למכור רק ״תשתית״ במחיר תחרותי . הם לוחצים על הלקוח לקחת רק טריפל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by device,

היי חברה, קראתי פה מספר דיונים אך הם ישנים לפיכך החלטתי לפתוח דיון. אז ככה - הכיסא מנהלים שאני איתו(הדיי מעפן) כבר נשחק לגמרי וזה כמו לשבת על סלע. מחפש המלצה לכסא טוב לעמדת המחשב - עד 1000 ש"ח - כסא שאפשר להתרווח איתו בסבבה ומתאים גם לישיבה ממושכת, מתאים גם לפוזיציית רגליים על השולחן וכו'.. תודה לעוזרים :-)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מעוניינים בסמארטפון בריטי או במשקל חכם ומקוון? לאמאזון יש הצעות מעניינות בשבילכם ום חדש הגיע – ואיתו עוד מבצעים מעניינם בחנויותיה הדיגיטליות של אמאזון ברחבי הגלובוס. המבצע הבולט ביותר נכון לעכשיו מגיע אלינו מאמאזון גרמניה, שם מוצעים במחירי מבצע צמד המכשירים החכמים של החברה הבריטית הצעירה Wileyfox, שכרתה ברית עם מפתחת הרום CyanogenOS ומתיימרת להציע מכשירי ביניים במחירים ראויים. דגם ה-Swift מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, שבב Snapdragon 410, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות הרחבה, זכרון RAM של 2GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ורום CyanogenOS 12.1 וזמין לרכישה במחיר כ-154 יורו (כ-670 ש"ח) כולל משלוח ישיר לישראל, ואילו דגם ה-Storm מציע מסך IPS בגודל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by lev-27,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487013.0 . מישהו יכול למסור פרטים נוספים? אוי ויי הלכה אחריות על מסך Dell שלי. למיטב זכרוני המסך בייבוא פרללי של החנות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by XCG120,

רציתי לשאול איזה מחיר הכי נמוך אני יכול להגיע עם בזק בנלאומי במהירות 12 מגה?אשמח לתגובות של אנשים שהגיעו למחיר טוב. בתודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by pogacsa,

אני מבקש לרכוש את המתקן הבא: מעתיק דיסק קשיח לדיסק אחר, מדגם EN-CAHDD-U3 של CAVALRY האם ניתן להשיג בארץ? ב-אמזון זה עולה $34 תודה

11. אני מפרסם את החוויה שלי איתם כדי שכולם ידעו זאת. לפני כשנה וחצי רכשתי אצלם OP5 יחד עם אחריות מורחבת לשנתיים. לאחר כשנה וחודשיים בלבד, של שימוש סטנדרטי - הייתה תקלה במסך של הפלאפון ושלחתי אותו לתיקון במעבדה. הפלאפון חזר אליי עם מסך חדש, אך הפעם הGPS והרמקול אוזן לא עבדו(שניהם עבדו מצויין לפני שהפלאפון הגיע למעבדה). בעקבות זאת נאלצתי לשלוח שוב את הפלאפון למעבדה. הפעם החליפו את המכלול של הפלאפון. הפלאפון חזר עם רמקול אוזן תקין, אבל הGPS עדיין לא עבד - להזכירכם, תקלה שנגרמה בעקבות הפעם הראשונה שהפלאפון ביקר במעבדה. וכעת בפעם השלישית, כחודשיים וחצי לאחר הפעם הראשונה, הפלאפון נמצא בתיקון. מה קרה הפעם? הם רוצים להחליף לוח אם. אבל מה? הפלאפון שלי הגיע עם לוח אם של 1…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם המועילה.כרגע אני בבזק (תשתית) 10 מגה, משלם 70 שקל. אני מעוניין לחדש את החוזה שלי לעוד שנה ולהישאר באותו מחיר, דיברתי עם הנציגה שם והיא טענה שמה שהיה היה וזה בלתי אפשרי להישאר עם אותו מחיר, המחירים השתנו וכעת זה עומד על 89 (!!!) שקלים. 10 מגה. אם אני רוצה באותו מחיר גם 15 מגה. הקטע הוא כשסגרתי חוזה בשנה שעברה על ה10 מגה שאלתי והם ענו מפורשות שבכל שנה כל עוד אני לא עובר את הזמן המוקצב לחוזה (ועדיין לא עברה שנה) אני יכול לחדש אותו ולהישאר באותו מחיר. הנציגה טוענת שלא. מה אפשר לעשות? יצא לכם להיתקל בכזה מקרה? -- אגב לספק אני משלם 40 שקל + 12 על גיימר סה"כ 52. הם רצו לתת לי ב65 שקל 15 מגה. אבל סירבתי כי לא ידעתי את המחירים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by VanDamn,

חברה שקונה לך מוצר מארה"ב, עם Mail rebate, ומזכה אותך על חלק ממנו. (היום, למיטב ידיעתי, אין שום משמעות ל-rebate עבור אדם שהוא לא אמריקאי)

14. Started by Yehonatan_,

שלום, לאחרונה החלטתי שאני רוצה להזמין iMac 27 inch 5k ועם המפרט שאני רוצה עשיתי השוואה בין אפל בארה"ב לבין אידיגיטל ואם עשיתי את ההשוואה כמו שצריך, בארץ אותו המחשב בדיוק עולה משהו כמו 6,000 ש"ח יותר (מטורף לגמרי!). דוד שלי גר בניו יורק וההתלבטות שלי היא האם להזמין אליו דרך אפל את המחשב ושהוא ישלח אלי. רציתי עזרה ממי שיודע כמו עולה בערך שילוח לארץ ועם איזו חברה הכי כדאי לשלוח (מבחינת מהירות, אמינות, ביטחון)? כמה אני אצטרך לשלם עליו כשמחשב יגיע לארץ (מע"מ, מכס)? האם יש לי ביטוח עליו עדיין בארץ? והאם שוה לקחת את כל הסיכון של המשלוח? תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אתם יכולים להמליץ על שירות תיבות דואר וירטואליות בארה"ב? כמו כן, מה הסיכונים שלי בקניות כאלו של ציוד מחשבים (חוץ מהמיסים)? תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי! באחד מהחיפושים שלי באמזון נתקלתי במארז המדובר... אחרי בדיקה נדלקתי עליו ובאמת הגיע הזמן להחליף את המארז שלי... עכשיו פה הדילמה, באמזון הוא עולה 310 שקל ובישראל 450 או 390 באילת. מה שאני שואל זה אם שווה להזמין אותו מאמזון ולהתעסק עם המכס (בהנחה שיתפס, שאני לא יודע מה הסיכויים בנושא הזה) ובמידה ואני הולך עם אמזון, מה הפרוצדורה שאני עובר עם המכס ומה התשלומים שאני צריך לשקלל במחיר. בעיקרון הבנתי שאני צריך לשלם רק מעמ שזה 18 אחוז זאת אומרת יוצא לי בערך 360 ש״ח אבל ראיתי באינטרנט סיפורי אימה על חיובים כאלה ואחרים שממש לא בא לי לשלם מה עוד שאני חייל שבא כול שבת שנייה הביתה אז גם זמן אין לי ספייר... מה אומרים?

17. Started by eyenir,

אני רוצה לייבא dell precision m3800 לארץ עם מפרט שאני קבעתי. הבעיה שdell לא מסכימים לקבל את הmastercard שלי כאמצעי תשלום. אין לי קרוב משפחה באמריקה/כתובת מה שמשאיר לי את paypal כאמצעי אחרון (שאלתי והם מסכימים להעברה שם) אבל ההעברה היא בעמלה די גבוהה שבנוסף על המע"מ בארץ והמיסים בארה"ב (אני שולח דרך mustop לאחר שהגעתי למסקנה ששירות הלקוחות גם שם וגם בBUY2USA זהה ודפוק אבל בMUSTOP לכאורה יותר זול) מקפיצה את המחיר באופן די משמעותי (בערך ב3000 ש"ח). יש למישהו דרך להתגבר על כך ולשלם בכל זאת עם המאסטרקארד שלי עם עמלה קצת פחות גבוהה מ1000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
    • 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by jetman,

השאלה בנושא, בארץ אסור למכור ליבון/הלוגן מעל 60W, מה אם אני מזמין מחו"ל, זה יעצר במכס? או לא? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by GolanBerlin,

בס"ד אז בשבועות האחרונות כל הזמן יש לי ניתוקים, והיום הגיע השיא שהאיטרנט לא חזר בכלל. הגיע טכנאי, החליף חיבורים, וחזר האינטרנט. אבל מה, לפתע אני לא מקבל 12 מגה. עשה כמה דברים, ואז הצלחתי לקבל 12 מגה. הלך הטכנאי. עכשיו אני עוד פעם לא מקבל 12, ועוד פעם יש ניתוקים. בושה וחרפה!!!!! מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אז כאמור בנושא, אני מעוניין להזמין משחק לוח שעלותו היא 130$ + 25$ דמי משלוח. האם יחייבו אותי בתשלום נוסף בדואר או שאחרי החוק החדש אני פטור מכל תשלום נוסף? תודה לעונים 8)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן אני צריך לקנות מקרר חדש לכבוד מעבר דירה ואין לי מושג איך לבחור אחד, על מה אמורים להסתכל? איזה מותגים הכי חזקים בתחום? יש המלצה למשהו ספציפי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by rotem_o,

שלום לכולם לאחר התייעצות בפורום אחר מחשב נייד לסטודנט התפרן הזדמן לי להיות באילת וקניתי את המחשב הנ"ל מסניף KSP אילת- הטיילת. המוכר פתח את האריזה והראה לי את המחשב, אך לא הודלק כי הסוללה לא מוטענת. הגעתי הבייתה שמח וטוב לב חיברתי לחשמל והדלקתי את המחשב ולצערי גיליתי פיקסל שרוף במרכז המסך. הלכתי לסניף KSP בסניף מגוריי על מנת לממש את האחריות ולאחר בדיקה מעמיקה של המוכר הוא הראה לי שיש כנראה סימני פתיחה של הברגים בגב המחשב (הברגים שחורים ועליהם סימנים כסופים זעירים) , וכן המדבקה בגב המחשב מקולפת מעט באחת הפינות. המחשב נשלח לבדיקה במעבדת היצרן עם ההערות הנ"ל ועליי להמתין לשובו. רציתי להתייעץ אתכם ולשאול האם יתכן שמכרו לי מחשב נייד משו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by matan2411,

אני מעוניין לקנות אייפון אבל מתלבט מאיזה לקנות. על איזה חנות אתם ממליצים לקנות את המכשיר מבחינת השירות שהם נותנים והאחריות ?

24. Started by Myrath,

היי, מצאתי מפצל USB "נצמד" של USB 2.0 - לדוגמה: https://www.ebay.com/itm/Mini-Hub-Multiprise-3-Ports-Usb-2-0-Alimentation-Externe-Socle-Rotation-180/202487238954?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649 אני מחפש כזה של usb 3.0 - מישהו יודע אם יש כזה? או לפחות משהו שמזכיר את זה? ז"א, מפצל USB ללא צורך בחיבור לחשמל וש"נצמד" (כמה שאפשר) לחיבור הUSB במחשב. תודה

דיונים חדשים בפורומים