עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Art Tatum,

הכל התחיל כשעדכנתי את מערכת ההפעלה בסמארטפון שלי, וגיליתי שהאינטרנט הסלולרי עובד למרות ביטולו בעבר. התקשרתי למוקד השירות, הבעתי תרעומת על כך שלמרות בקשתי ופעולת הניתוק הקודמת האינטרנט ומגוון שירותי תוכן הפותחות את המכשיר לאפשרויות מזיקות, חזרו לעבוד ללא אישורי/ידיעתי, וביקשתי שינתקו ויחסמו אותם שוב. אחרי פעולת הניתוק לא יכלתי להיכנס לתא הקולי כי הקוד לא עבד. התקשרתי למוקד וגיליתי שהקוד הקודם עדיין קיים, ושהקלדתי אותו תקין כמו תמיד, ולמרות זאת המערכת שלהם הודיעה על שגיאה ולא איפשרה כניסה. המוקדן שינה לי את הקוד לאותו המספר בדיוק, ובכך לכאורה "איפס" מחדש את הקוד של התא הקולי, שבתורו חזר לעבוד. לא עבר שבוע ושוב המערכת שלהם מודיעה על שגיאה בקוד. ושוב התקשרתי וגיליתי שהקוד עדי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Dima Shmushkin,

שלום, אני הזמנתי את הרחפן דרך אמאזון לארץ והוא לא עבר מכס, והוחזר לארה"ב. לאחר מכן שלחתי אותו לקרובים שלי ברוסיה ואני רוצה להביא אותו משם במזוודה... מישהו יודע אם יש משהו שימנע ממני להביא אותו? האם צריך ניירת מסוימת עם אישורים ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/threads/528204-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%9EAliExpres-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97-dispute?p=4742203#post4742203 לאחר 4 חודשים של טירטורים וזמן רב (מאוד) שבוזבז על השטות הזאת אני הגעתי למבוי סתום , לאחר שלא פתחתי dispute ושלחתי את הפלאפון לתיקון החברה ביקשה ממני 50$ נוספים להחלפת המסך , אמרתי להם שאני לא צריך לשלם את התיקון ואז הם החליטו להפסיק לענות למיילים שלי , לכולם . האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות? **** חבל שאי אפשר לערוך כותרת , שנייה אחרי השליחה שמתי לב בטעות כתיב בכותרת ... אני אובד עצות כמובן! ואם מישהו קורא את זה , מהניסיון האישי שלי ההמלצה היא לא לקנות מוצרים יקרים (100$ ומעלה) מחנוי…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by pogacsa,

אני מבקש לרכוש את המתקן הבא: מעתיק דיסק קשיח לדיסק אחר, מדגם EN-CAHDD-U3 של CAVALRY האם ניתן להשיג בארץ? ב-אמזון זה עולה $34 תודה

5. המפרט מעבד AMD Phenom II 920 לוח אם Asus M3N78-EMH HDMI כ. מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR5 זכרון: 6GB DDR2-800 אחסון: 1000gb + 500gb X2+2TBספק: 500W מחשב מטופל ושמור

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. עולים 30 שקל לחצי ליטר בארץ, בעוד שבארה"ב עולים רק 6$ - 20 שקלים לליטר וחצי. כלומר, המחיר בארץ פי 4.5 מהמחיר בארה"ב. מישהו רוצה לפתוח עסק ייבוא מקבילי?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Zeev86,

מוצר עולה 500 דולר (Ocolus Rift) באמאזון. 1800 שקל. מחיר סופי 2800. 44% מכס ו40 דולר משלוח. זה מחיר סביר?

8. Started by mapisto,

שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויצא לי לחשוב על עניין ההתמקחות דיי הרבה.. אם מישהו מוכן לשתף, אני אשמח (ואני מתאר לעצמי שעוד הרבה ישמחו) לשמוע פרטים.. איך הלך המיקוח.. על מה עמדתם.. כמה הצלחתם להוריד.. וכו'... אשמח גם לקבל טיפים להתמקחות. אני מתאר לעצמי שעל מחשבים נייחים יש מ-ל-א מקום להורדת מחירים ביחס למוצרים אחרים שקונים. למה לא לנצל את זה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by יוסףא,

אני קצת כבד שמיעה ולכן חייב באוזניות ומעדיף אותן על האוזן מה שנקרא. יש לי את האוזניות האלו, Audio-Technica Monitor Headphones, Black, (ATH-M50x) עולות באמזון 145 דולר שזה מחיר סביר ואני מאד נהנה מהן. קניתי את הסט השני שלי ב-2016. הצרה היא שלאחר שנתיים ואולי עוד קצת, הן מתקלקלות, הכריות מתחילות להתקלף אבל הבעיה העיקרית שאחת האוזניות שובקת חיים. אין טעם לתקן, התיקון עולה כמעט כמו אוזניות חדשות. האם יש אזניות באותה רמה ואפילו יותר טובות מאודיו טכניקה במחיר סביר? עם תוחלת חיים יותר ארוכה או שהאוזניות האלו במחיר שהן נמכרות, תוחלת החיים שלהן סבירה? אשמח להסברים ולהצעות מה לקנות. אני די אבוד בלעדי האוזניות וחייב לקנות חדשות.

10. אהלן אני צריך לקנות מקרר חדש לכבוד מעבר דירה ואין לי מושג איך לבחור אחד, על מה אמורים להסתכל? איזה מותגים הכי חזקים בתחום? יש המלצה למשהו ספציפי?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אהלן חברים, אשמח לעזרתכם המועילה.כרגע אני בבזק (תשתית) 10 מגה, משלם 70 שקל. אני מעוניין לחדש את החוזה שלי לעוד שנה ולהישאר באותו מחיר, דיברתי עם הנציגה שם והיא טענה שמה שהיה היה וזה בלתי אפשרי להישאר עם אותו מחיר, המחירים השתנו וכעת זה עומד על 89 (!!!) שקלים. 10 מגה. אם אני רוצה באותו מחיר גם 15 מגה. הקטע הוא כשסגרתי חוזה בשנה שעברה על ה10 מגה שאלתי והם ענו מפורשות שבכל שנה כל עוד אני לא עובר את הזמן המוקצב לחוזה (ועדיין לא עברה שנה) אני יכול לחדש אותו ולהישאר באותו מחיר. הנציגה טוענת שלא. מה אפשר לעשות? יצא לכם להיתקל בכזה מקרה? -- אגב לספק אני משלם 40 שקל + 12 על גיימר סה"כ 52. הם רצו לתת לי ב65 שקל 15 מגה. אבל סירבתי כי לא ידעתי את המחירים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by 34N1A1N79,

היי, קניתי בחנות של ציוד משרדי הרבה פריטים...לפני חודש כמעט, לצערי עברתי ברפרוף וכנראה פספסתי שהיה חיוב כפול שלא שמתי לב אליו בסך של 40 שח", השאלה אם יש עם מי לדבר? אם זו רשת או שזה אבוד כבר...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני מחפש המלצה על מייבש מה שחשוב לי בעיקר זה 3 שנות אחריות (ג םאם בתוספת תשלום) - ללא אותיות קטנות ולכל מי שחושב שמייבש לא מתקלקל כל כך - החלפתי 3 כאלה בעשור האחרון... אשמח להמלצה, גבריאל

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי לא מצאתי פורומים מותאמים לנושא, אז החלטתי לנסות פה את מזלי. אני מחפש כיריים חשמליים (לא אינדוקציה) של 4 ספוטים במחיר שיהיה שווה את הערך של המוצר ככל האפשר, תקציב עד 1500

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אחד מהמבצעים המרשימים ביותר בתחום כונני ה-SSDמימי הבלאק פריידיי עושה קאמבק, לשעות הקרובות בלבד זקוקים ל-SSD בנפח נדיב ועדיין לא ביצעתם רכישה משום שהמתנתם להצעות האופטימליות? כעת יש לכם הזדמנות טובה מאוד שכדאי לנצל – אמאזון גרמניה מציעה את דגם ה-960GB של כונן ה-Ultra II מבית סאנדיסק, במחיר מבצע שעומד על 200 יורו בלבד. הפחתת המס הגרמני המקומי ותוספת של מסים ומע"מ ישראליים ודמי שילוח ישירים לארץ מביאים את המחיר הסופי ל-212.3 יורו – כ-895 ש"ח, שהם כ-93 אגורות בלבד לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון, לעומת עלויות של בין 1.2 שקלים לג'יגה-בייט לשקל לג'יגה-בייט שאותם אנחנו מוצאים בימים אלו ברוב המבצעים בשוק. כונני ה-Ultra II נחשבים לכוננים פשוטים וצנועים יחסית, עם זכרונות…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by lev-27,

בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487013.0 . מישהו יכול למסור פרטים נוספים? אוי ויי הלכה אחריות על מסך Dell שלי. למיטב זכרוני המסך בייבוא פרללי של החנות.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היות והפורומים מלאים בתלונות על הרשת, אני מרגיש צורך לציין שירות ראוי שקיבלתי בסניף הנידון. לפני שבוע קניתי מהם מקלדת של מיקרוסופט (natural ergonomic 4000 או משהו בסגנון), ואחד ממקשי ה-SHIFT היה נשאר לחוץ בעקבות לחיצה של כ-2 שניות. חזרתי היום לסניף לממש אחריות, מוכן לקרב (בעקבות כל מה שקראתי עליהם, ואחרי בלאגן שהיה לי עם בזק ביומיים האחרונים, שעושים את הרושם שהם מתחרים עם הוט על השירות הגרוע ביותר - אבל זה נושא אחר). ניגשתי למחסן, המחסנאי ראה את הבעיה וללא שאלות נוספות פשוט הוציא מקלדת חדשה מהאריזה ונתן לי אותה. פשוט מאוד. זה מרגיש קצת מטופש לכתוב את זה, ולא הייתי טורח לולא כל חוות הדעת השליליות על הרשת. יתכן וזה מאוד תלוי בסניף...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. אני זוכר בעבר ששלחתי לחבר שלי מארה"ב כסף דרך PAYPAL זה כולה היה רק 200 דולר והגענו איך שהו לזה שאני הייתי צריך להוסיף עוד איזה 80..100 ש"ח !!! כלומר ההעברה עלתה בסוף בערך 80 שקל ! כי יש את הצד השולח שמשלם והצד המקבל את הכסף שמשום מה גם משלם על זה ל PAYPAL ! קצת הזוי ! ... זו שאלה למי שמרבה להעביר כספים לאחרונה (שנת 2012) מחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL אחר במדינה אחרת מישראל . 1)כמה יעלה לי מישראל להעביר 570 דולר מחר בבוקר לחבר שלי מארה"ב ל PAYPAL שלו ? כמה יעלה הכל כולל הכל שזה אומר: 570 דולר קודם כל... כמה זה יצא בשקלים אחרי כל ההמרות בדרך (מסטרקרד...פייפאל...שער שונה וכו') ? 2)כמה עמלה , בעצם כמה עלות הפעולה הזו של העברת ה570 דולר האילו ? כולל הכל (צד שלי שמשלם צד שלו …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי לכולם בימים האחרונים שדרגתי את מהירות האינטרנט בביתי ל- 30 מגה. לאחר שהבאתי את המודם-ראוטר וניסתי להתחבר נראה היתה שיש בעיה. התקשרתי ל-166 ולאחר בדיקה קצרה נקבע לי ביקור טכנאי. הטכנאי הגיע, בדק את הקו וקבע ששלוחה מסויימת היא זו הגורמת לבעיה ולאחר ניתוק הקו אליה אכן הקו איפשר מהירות של 30 מגה. הטכנאי טען שאם ברצוני לחבר מחדש את השלוחה עלי לתאם התקנה וזה בעלות של 99 ש"ח. היות וקיום השלוחה חשוב לי, תאמתי התקנה. אני תוהה, האם מעשיו היו בסדר? האם הוא לא אמור היה לתקן את הבעיה בבית בזמן שכבר היה אצלי וזאת בלי ליצור בעיה אחרת - ניתוק שלוחה? האם טענתו שעליו לקבוע התקנה חדשה וחיובי בעלות 99 ש"ח הינה סבירה? הרי כבר מחוברת שם שלוחה והסיבה שכרגע אינה מחוברת היא שהוא טכנ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by device,

היי חברה, קראתי פה מספר דיונים אך הם ישנים לפיכך החלטתי לפתוח דיון. אז ככה - הכיסא מנהלים שאני איתו(הדיי מעפן) כבר נשחק לגמרי וזה כמו לשבת על סלע. מחפש המלצה לכסא טוב לעמדת המחשב - עד 1000 ש"ח - כסא שאפשר להתרווח איתו בסבבה ומתאים גם לישיבה ממושכת, מתאים גם לפוזיציית רגליים על השולחן וכו'.. תודה לעוזרים :-)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש רק 2 שחקנים (בתשתית) והם שניהם יקרים יחסית ( לא רוצה לכתוב מתואמים)יש לשני השחקנים אינטרס משותף להחזיק את המחירים גבוה ולא להכנס לתחרות מחיריםזה מוקד רווח שנותר להם בינתיים והם יחלבו אותו כל עוד אפשר ואם אפשר לדחות עוד שנה מה טובבזק מפסידהבטלוויזיה - מקיזה הפסדים על השקעות ביס , שכל תכליתם להשקות על הוטבקווי- מחירי היצף וכמות הלקוחות יורדת כל שנהבסלולר - מחזיקה בבעלות על פלאפון - שנמצאת במלחמת מחירים ולחץ כלפי מטהבשיחות הבינלאומיות- המחירים ירדו לרמה אפסיתבספקי אינטרנט - תחרות מחירים קשה - אף אחד לא משלם יותר מ20-30 ש״ח על הספקאז ה״תשתית״ זה המוצר היחיד שבו אפשר להרוויח . המתחרה היחיד של בזק , הוטלא מוכנה למכור רק ״תשתית״ במחיר תחרותי . הם לוחצים על הלקוח לקחת רק טריפל…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Ovid,

לאחר יותר מחודש ימים של המתנה , הסטטוס של החבילה השתנה ל: הפריט מעוכב מכס. בתאריך ... נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט מה הדרך המהירה לקבל את החבילה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by XCG120,

רציתי לשאול איזה מחיר הכי נמוך אני יכול להגיע עם בזק בנלאומי במהירות 12 מגה?אשמח לתגובות של אנשים שהגיעו למחיר טוב. בתודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אני מפרסם את החוויה שלי איתם כדי שכולם ידעו זאת. לפני כשנה וחצי רכשתי אצלם OP5 יחד עם אחריות מורחבת לשנתיים. לאחר כשנה וחודשיים בלבד, של שימוש סטנדרטי - הייתה תקלה במסך של הפלאפון ושלחתי אותו לתיקון במעבדה. הפלאפון חזר אליי עם מסך חדש, אך הפעם הGPS והרמקול אוזן לא עבדו(שניהם עבדו מצויין לפני שהפלאפון הגיע למעבדה). בעקבות זאת נאלצתי לשלוח שוב את הפלאפון למעבדה. הפעם החליפו את המכלול של הפלאפון. הפלאפון חזר עם רמקול אוזן תקין, אבל הGPS עדיין לא עבד - להזכירכם, תקלה שנגרמה בעקבות הפעם הראשונה שהפלאפון ביקר במעבדה. וכעת בפעם השלישית, כחודשיים וחצי לאחר הפעם הראשונה, הפלאפון נמצא בתיקון. מה קרה הפעם? הם רוצים להחליף לוח אם. אבל מה? הפלאפון שלי הגיע עם לוח אם של 1…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום. בדקתי איזה מוצר באמזון ורציתי לראות מה עלות השילוח שלו/ פתאום אני שם לב בהערות להערה הבאה: במשלוח ימי המיסוי נגבה מהדולר הראשון וללא אפשרות לפטור עבור חבילה המכילה מוצרים עד ל-$75. מישהו יודע למה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.