עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by oz25,

מה זה אומר ? לא הבנתי את סוג האריזה הזאת ? Certified Frustration-Free Packaging

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Amit Izri,

שלום חברים רציתי לדעת אם אני מבקש מחבר מארהב שיקנה לי SSD 970 PRO החדש שעולה 330$ פלוס נגיד 20 דולר עלות משלוח סהכ 350$ ,ואני אומר לו שיוציא את זה מהקופסא רק את המוצר עצמו ויעטוף לי את זה בתור מתנה (זה שוקל פחות מקילו וחצי) אני אמור לשלם על זה מכס/מעמ ?

3. היי כולם, עובר דירה לרמת גן , רחוב אורי ניסן. האם מישהו יכול להמליץ לנו על ספק ותשתית ? השימוש העיקרי הוא סטרימינג במיוחד בשעות העומס , נכון להיום יש לנו 40 מגה של פרטנר (תשתית בזק) ובשעות העומס אין בכלל מה לנסות לראות סרט או תוכנית... אשמח לחוות דעת מניסיון אישי :-) תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. נא לעיין היטב בנאמר. לא כל קניה מעלי אקספרס / איביי עונה להגדרות .... https://finance.walla.co.il/item/3158738

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by superbijo,

על מה מהם ללכת ? תודה לעוזרים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21980 https://ksp.co.il/?select=.38.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=7804&txt_search=HDMI&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tood24,

כבר פרסמתי פוסט בנוגע לרכישותיי אשר היו גרועות ביותר מחברה זו הן במתן נתונים חומרה והן במתן שירות לאחרונה עקב תקלה במכשיר XIAOMI REDMI 5 PLUS שרכשתי מהם ,טורטרתי על ידם למעבדה שאינה מטפלת במכשיר דנן בנוסף ,אפילו לא השיבו לפנייתי בכתב ולטענותיי. זה הפעם אני פונה אליהם גם באמצעות פוסט זה וכן להזהיר את הרוכשים מחברה זו . לקספי פנייה שנייה 07/06/18 מאחר שלא עניתם לפנייתי הראשונה א.נ הנדון:חשבונית מס 170336 XIAOMI REDMI 5 PLUS 07/05/18 עם פתיחת המכשיר היו תקלות של טא'ץ רגיש ושיחות מתנתקות. המכשיר נרכש ביום 07/05/18 .אחרי כמה ימים ניסיון אוליי התקלה תחלוף ואוליי גם העדכון יפתור את הבעיה ,אך מאחר שהתקלות נמשכות ,ניגשתי לחנות בקרית השרון נתניה ובק…

7. היי, אני מחפש לקנות נתב ביתי חדש. אני יחסית לא מבין בתחום הזה כי מעולם לא התעסקתי יותר מדי ביצרנים ואני לא הכי מעודכן בתחום הרשתות הביתיות. לכן, אשמח מאוד לעזרתכם! מדובר בדירה, כ120 מ״ר. אינטרנט פרטנר, תשתית בזק (אני עדיין לא מחובר אליהם, עוד כשבועיים). הקו יהיה ל100 מגה, והשימושים הם: גיימינג ברשת - חיבור קווי לדסקטופ. סטרימינג. גיימינג על הnintendo switch (שבעל קליטת wifi מאוד גרועה ב2.4, הבנתי שהרבה יותר טוב ב5 גיגהרץ). עבודה מהמשרד בבית שכוללת הורדה של קבצים דיי גדולים מהרשת, ומצריכה חיבור יציב. מעבר לכך, כל הדברים הרגילים של גלישה בסלולרי ובפלפטופים וכו. אולי בעתיד גם ארצה לקנות רמקולים חכמים, אך זה פחות קריטי. …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אינטל ואייאםדי התחילו כבר לייצר חלקי מחשב ללא תוספות שמאפשרות מעקב אחרי המשתמש (גם אם זה עדיין לא היה בשימוש)? מתוך סקרנות שלי

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. היי, בדיוק לפני שבוע שלחתי חזרה לאמזון גרמניה nintendo switch תקול באמצעות דואר EMS שמובטח להיות 2-3 ימי עסקים. המעקב על החבילה נעצר משום מה ב4.7 , כשזה המריא לגרמניה. הצלחתי לתפוס את הנציגים של EMS בטלפון והם אמרו לי שלא עודכן להם שזה נחת משום מה, והם יעשו בירור מול גרמניה שיכול לקחת עד 45 ימי עסקים. למישהו יש ניסיון עם שיטת המשלוח הזו? אני פשוט מקווה שעוד יומיים שלוש זה יסתדר לבד.. מה קורה לי מול אמזון אם זה נאבד בדואר? חשוב לציין שביטחתי את המשלוח בEMS בגובה עלות המוצר, וכבר הבאתי לאמזון את הקבלות ואת המספר מעקב (ולמעשה הם כבר שלחו לי לבנק זיכוי על המשלוח באותו הרגע)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by k534d,

טוב אז לפני חודש וקצת רכשתי טלפון חדש דרך אייבורי, המחיר היה מעט יותר יקר מחנויות אחרות אבל אני מאוד מרוצה מהשירות שקיבלתי מאייבורי עד כה ולכן החלטתי לרכוש מהם. שבוע לאחר רכישת המכשיר התגלתה בו בעיה, ניגשתי לסניף ממנו רכשתי התייחס אלי באותו אופן כמו ביום הרכישה בצורה מקצועית וסובלנית. בסניף ישנה מעבדה עם טכנאי לכן ניגשתי לטכנאי הוא בדק את המכשיר ראה שהבעיה אכן קיימת ולאחר מספר דקות הוא חזר עם קופסא חדשה, פתח אותה בנוכחתי והושיט לי מכשיר חדש. שירות פשוט מעולה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nir2,

שלום חברים, יש לי חברים שטסים בקרוב לסין ואני חושב להחליף את השיאומי שלי באחד חדש. מישהו פה התנסה ברכישת מכשיר ישירות בסין? או יודע כמה זה אמין? יש הפרש מחירים לעומת המחיר באתרים הסינים? זה משהו משתלם בכלל? כדאי להזמין מראש למלון או ישר שם? אם הדיון הזה יותר מתאים לפורום גאדג'טים ומובייל, אבקש להעביר. תודה.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  12. Started by Idan111185,

בוקר טוב, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה כזאת, אמא שלי קנתה לפני כחודש Samsung J7 pro 32gb מיבואן מורשה ב1200 ש"ח אתמול נפל המכשיר ולמרות שמבחוץ לא נראה נזק רציני, המסך התחיל לרצד קבוע ונדלק\נכבה גם שהמכשיר במצב המתנה ולא בשימוש. היא הלכה לחנות אחרת, לא מאיפה שהיא קנתה את המכשיר, למישהוא שהיא מכירה וסומכת עליו, הוא אמר שהמסך עצמו הלך ושתיקון יעלה 600 שקל. לחלופין הוא הציע לה מכשיר חדש, זהה לקודם, ב800 שקל מיבוא מקביל (היבוא המקביל הוא הסיבה למחיר הנמוך, יבואן מורשה עלה כ1200) אתמול כשבאתי לעזור לה להגדיר את המכשיר שמתי לב שהוא טיפה שונה, ואחרי שראיתי את הקופסה של המכשיר החדש הבנתי שמדובר בSamsung J7 prime עם 16 גיגה אחסון בלבד. עכשיו לש…

13. Started by Sargon,

למה לעסקים יש חנויות כל כך טובות אבל לצרכנים אין חנויות טובות? באתר העקום של HP בישראל, יש המון מחשבים שבכלל אי אפשר לקנות, כי זה זמין רק לעסקים. לפחות בחנויות שהם מפרסמים באתר יש הרבה פחות מחשבים זמינים ממה שמוצג בקטלוג שלהם. https://www8.hp.com/il/he/products/desktops/product-detail.html?oid=24349512&jumpid=reg_r1002_ilhe_c-001_title_r0001 איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ?

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by havitbira,

האם אפשרי לשלם בדולרים ברכישה? כי שמתי לב שהמטבע שמופיע זה שקלים ובמידה ולא כמה אחוז המרה הם לוקחים מדולרים לשקלים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. יום אחד בלבד אחרי הצגת חבילות חדשות ויקרות יותר, מפעילת הסלולר הצעירה חווה בעיות טכניות קשות אשר ללא ספק לא יסייעו לתוספת נקודות זכות אצל הצרכנים לכתבה

16. אהלן, למישהו יש מושג איך אני יכול, אם בכלל, לאחד עלויות משלוח כשאני מזמין פריטים מאמזון? הכוונה היא לשלם על משלוח של פריט אחד, בין אם הוא הכי כבד או יקר. אני מזמין לרוב פריטים עם משקל של 100-200 גרם. מדובר על פריטים שנמכרים ונשלחים ע''י אמזון, לא חנויות פרטיות. ניסיתי ליצור קשר עם שירות הלקוחות של אמזון שאמרו לי שכל פריט גם אם נמכר ע''י אמזון עצמה מלווה בעלות משלוח. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by ozzo,

מחפש טאבלט טוב, 10 אינץ לזוג מבוגרים. לרכוש בארץ. באזור ה 2500 שח. אמין, עם מינימום תקלות. תודה.

18. אני מפרסם את החוויה שלי איתם כדי שכולם ידעו זאת. לפני כשנה וחצי רכשתי אצלם OP5 יחד עם אחריות מורחבת לשנתיים. לאחר כשנה וחודשיים בלבד, של שימוש סטנדרטי - הייתה תקלה במסך של הפלאפון ושלחתי אותו לתיקון במעבדה. הפלאפון חזר אליי עם מסך חדש, אך הפעם הGPS והרמקול אוזן לא עבדו(שניהם עבדו מצויין לפני שהפלאפון הגיע למעבדה). בעקבות זאת נאלצתי לשלוח שוב את הפלאפון למעבדה. הפעם החליפו את המכלול של הפלאפון. הפלאפון חזר עם רמקול אוזן תקין, אבל הGPS עדיין לא עבד - להזכירכם, תקלה שנגרמה בעקבות הפעם הראשונה שהפלאפון ביקר במעבדה. וכעת בפעם השלישית, כחודשיים וחצי לאחר הפעם הראשונה, הפלאפון נמצא בתיקון. מה קרה הפעם? הם רוצים להחליף לוח אם. אבל מה? הפלאפון שלי הגיע עם לוח אם של 1…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by חמי צימרמן,

אני חדש בפורום... ברשותי מצלמת LOGICOOL TV Cam HD CTV 1000 שמשמשת אותי לשיחות סקייפ. לאחרונה עברתי משרד והשלט רחוק של המצלמה החליט להעלם לו....בלעדיו אין לי אפשרות להפעיל את המצלמה. בדקתי בלוגיטק בארץ, אין להם. אולי יש למישהו מערכת כזו שאיננה בשימוש והוא מעוניין למכור...אשמח. תודה חמי hemi@obelis.net

20. Started by yuvalm2,

מה האופציה הכי זולה שלי לקנות היום Nintendo switch? (אולי גם עם המשחק Super smash bros, אם יש bundleים כאלה)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by onetwo,

שלום, אני מעוניין לקנות אוטו אמין שעושה את העבודה ולא צריך תיקונים על ימין ועל שמאל במחיר הכי זול שאפשר. כמה אמור לעלות כזה אוטו? האם לחפש ביד2 או במקומות אחרים? תודה!

22. ואם יש בעיה של מכס בגלל המחיר או בגלל המוצר, והשידור של פליסטשיין יתאים לארץ?

23. Started by shimronfio,

האם קיים לפטופ שמשלב את כל הרכיבים בכותרת בגודל מסך של בין 15-17, משהו יותר בכיוון של dell xps15? מישהו יודע גם אם יש סיכוי טוב שהמעבד הבא של אינטל שיגיע ללפטופים יהיה בתצורת 8/16?

24. בסטארט פיסי המחירים הרבה יותר זולים. אבל איך הם מבחינת שירות? איך פלונטר? איך שניהם מבחינת שירות ואחריות? תודה.

• 2 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. Started by Jabberwock,

נראה שהסדרה הזאת חלפה לה אל מתחת לרדאר. יש שיפור ניכר בביצועי כתיבה אקראית. דגם ה-500GB נראה מעניין מאוד. קריאה אקראית: 480K כתיבה אקראית: 550K כתיבה רציפה: 3200MB לפי ביקורת ברשת נראה שהוא מתפקד טוב בשרת SQL תחת עומס. מה אתם אומרים, האם המחיר ירד עוד בקרוב?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.