עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by iz,

שלום, עברתי למבצע של בזק בינלאומי ספק + תשתית התקשרתי לבזק לוודא שלא יחייבו אותי יותר והם אמרו שאני צריך להחזיר את המודם תוך שבועיים (ועבר שבוע עד שהתקשרתי) ואם לא אני ישלם קנס של 350 שח חיפשתי חניות של בזק סטור ואין באיזור שלי והשעות פתיחה שלהם יחייבו אותי לקחת חצי יום חופש מהעבודה רציתי לדעת האם יש "פירצה" או משהו בחוק לטובתי שאני לא יודע אליו ? כלומר , האם אני יכול לדרוש מהם שיאספו את המודם ? לבקש לראות את החוזה שאומר שאני צריך לשלם קנס 350 שח ? ובכלל אם לא הייתי מתקשר לא הייתי יודע שיש את הקנס הזה *אני לא מנסה להשאיר אצלי את המודם כי הוא גם ככה ישן

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. הזמנתי מהם Samsung S8 Plus. ראיתי שיש עסקה טובה יותר בחנות אחרת. התקשרתי לבטל עסקה ביבואן סאני. הם אמרו לי שיחזרו אלי עד 10:00 בבוקר מחר. בלי לענות לי על השאלה אם יתנו לי קנס על ביטול. ניסיתי להבין את תקנון הרכישה שלהם, אך לא מצאתי תשובה וודאית: http://www.samsungmobile.co.il/page/תקנון-רכישה חשוב להבין שהמכשיר עדיין לא הגיע אלי ולא בוצע בו שימוש, אבל כן חייבו אותי בסכום המלא של הרכישה. אגב, איך יתכן שיבואן רשמי מוכר מכשיר ב-3700 שקל ובחנויות כמו אייבורי ו-KSP אפשר למצוא ב-150 שקל פחות?

3. Started by law89,

שוחחתי עם חברה מסויימת שביקשו 3 אלף עבור הטלויזיה ואמרו שעוד כמה ימים יש מבצע של בלאק פריידי והיום עם המבצע ביקשו 3,500. אחלה מבצע. מה שכן, בדקתי לפני יומיים בעוד כמה אתרים כמו אייבורי ו-KSP ואני רואה שבכולם המחיר עלה בבערך 500 ש"ח. מכיוון שזה במה חנויות ובאותו זמן, אני משער שזה מהלך של המילטון. דווקא בתקופה של מבצעים לעלות את המחיר (מעניין אם תכף יהיה מבצע והמחיר ירד חזרה). נ.ב. אני לא מצליח להבין את המילטון. אם אני קונה מהם או מאייבורי האחריות זהה אבל המילטון גובים סכומים גבוהים יותר עבור המוצרים

4. Started by adlanm,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by proevo4ever,

אהלן, אני מחפש לקנות נעל ספורט במחיר שפוי (עד 400 שקל) באזור המרכז חיפשתי ליד קניון איילון יש מרכז קניות שבהם החנויות: מגה ספורט עודפים(מחירים סבירים 250+- אבל איכות מעאפנה) גלי- לא מצאתי נעל ספורט נורמלית סוקוני / נייק - מחירים מטורפים לחלוטין(700+) ובקניות איילון חנות אדידס- מחירים מטורפים (700+) אני לא מחפש להזמין מחול. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. טאבלט קומפקטי של היצרנית הסינית זמין בחצי מחיר, כעת באתר של אמאזון גרמניה לכתבה: http://hwzone.co.il/כעת-בסייבר-מאנדיי-טאבלט-של-לנובו-בפחות/

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. קניתי באילת הגה+דוושות ל xbox one , אחרי חודש-חודשיים של שימוש ..לא יודע מה קרה להגה והוא פתאום לא עבד הלכתי לסניף בקריית אונו אמרתי להם שההגה לא תקין ולא עובד כמו שצריך, והציג הביא לי את אותו המוצר חדש דנדש בקופסא בלי יותר מדי בלבולים ! השירות באייבורי הוא מעל הכל וגם היושר והאמינות אבל מעל הכל הם רוצים להוציא את הלקוח מרוצה עם חיוך על הפנים וזה באמת מגיע לאייבורי ואני בהחלט אחזור לשם עוד פעם רק בגלל השירות !

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. החנויות המקוונות של חברת הענק חוזרות להציע משלוחים (מהירים ויקרים) לצרכנים המקומיים לאחר חודש וחצי של הקפאה - וגם חנות הבגדים הפופולרית Next חוזרת לפעול במקביל לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אחרי הרבה שמועות ורצף של עליות מחירים, התוכנית המוזלת החדשה של פלטפורמת הסטרימינג יוצאת לדרך - אבל לא בישראללכתבה

10. ב-KSP ראיתי פריט שזמין רק בסניף מרכז ואחרי שבירריתי מול שירות לקוחות נאמר לי שפריט אכן נמצא בסניף מרכזי וניתן להזמינו לסניף מקומי בצפון איפה אני גר. האם יצר למישהו לחוות בזה וקיבלתם מוצר כפי שמתואר באתר ללא בעיות? כי מה שאני לא רוצה זה שיגידו לי שפריט לא נמצא וינסו לדחוף "פריט שווה ערך"...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  11. שלום לכולם. לפני חודש וחצי הזמנתי מאיביי כונן דיסקטים חיצוני, עם חיבור USB, במחיר של 38 ש"ח. את הכונן הזמנתי כדי לשלוף מידע מ-40 דיסקטים שנמצאים ברשותי והוא הגיע בחבילה יחסית מרשימה לאחר חודש המתנה. עקב חוסר בזמן, השתמשתי בכונן לרגעים קצרים בכל פעם שיש לי רגע פנוי. לאחר שבוע בדיוק, וכשנשארו לי 6 דיסקטים שעדיין לא שלפתי מהם את המידע, הכונן שבק חיים. חיברתי אותו למחשב אחר וניסיתי להכניס אליו דיסקט שידוע לי שהוא פועל - אבל הכונן היה מת לחלוטין! מה המסכנה - לא להזמין מוצרי אלקטרוניקה מאיביי!!!

12. יש למישהו המלצה איך וכדאי לבטח את הנכס? דרך הבנק ? או דאך חברה או סוכנות לביטוח. האם טריק העוד בחיים בביטוח חיים אמין? האם ביטוח צד ג כדאי? ..אני פשוט כבר מבולבל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Wideblade,

שלום לכולם, הייתי עד לאחרונה לקוח מאוד נאמן של BUY2USA (חברת שילוח ישראלית מאמריקה), אבל משהו קרה שם ואני שם לב שאני נדרש לשלם מחירים אסטרונומיים פתאום על חבילות שעל כמותן פעם שילמתי כ22$. מישהו מכיר תחליף נורמלי לbuy2usa? תודה עריכה: כבר ניסיתי את MUSTOP שהיו זוועת עולם, ואת shipito שסתם לא נוח ונראה קצת שיידי.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אושר היום בכנסת: הכנסת אישרה בקריאה שנייה ושלישית את הצעת החוק של ח"כ רונית תירוש (קדימה), לפיה זיכוי שיינתן לצרכנים בחנות יהיה ללא הגבלת זמן, בלתי מחיק, יהיה תקף גם למוצרים שבמבצע ולא יהיה צורך בהצגת חשבונית בעת השימוש בזיכוי. בנוסף, אושר כי חברות סלולר, אינטרנט, טלוויזיה, טלפוניה, חשמל, טלפון, גז, ומים ינפיקו סיכום שנתי ללקוחות, בדומה לטופס 106, כדי שהצרכנים יוכלו לעקוב אחר תשלומיהם. את הצעת החוק יזמו חברי הכנסת אורי מקלב ומשה גפני מיהדות התורה וכרמל שאמה ויריב לוין מהליכוד.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by yuvalm2,

מה האופציה הכי זולה שלי לקנות היום Nintendo switch? (אולי גם עם המשחק Super smash bros, אם יש bundleים כאלה)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי חבר'ה שאני רוצה לפרסם מוצר באיביי אני רוצה לפרסם בלי האפשרות "bids" ושאני מפרסם מחיר רגיל הוא מבקש ממני גם מכירה פומבית איך אפשר למכור בלי האפשרות הזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מהי התקופה הטובה ביותר בשנה לקניית מחשב נייד חדש??? כלומר, מתי יוצאים רוב החידושים בתחום ומתי הם מגיעים לחנויות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אמרה לי נציגה שמנוי VIP לא רק מאפשר צפייה בכל משרות האתר אבל גם נותן לי להתמודד עם פחות מועמדים בראיון עבודה כי לא כולם בעלים של מנוי VIP. היו דיבורים שמשרות שאתר מציע אפשר למצוא במקומות אחרים אבל לדעתי זה לא ככה כי אתרי דרושים אחרים פשוט אוספים משרות מאתר זה ומפרסמים אצלם. כאשר מקליקים על תיאור משרה, אתרים מפנים לאתר AllJobs. כנראה יש משרות באמת בילעדיות לאתר זה. מה אתם חושבים? אתם מנויים באתר זה או אולי באתר אחר?

• 2 תגובות
    • 9.7k צפיות
  19. מה הסיכוי שמכתב שנשלח בדואר רגיל ילך לאיבוד/יגנב וכו' והאם עדיף לשלם פי - 3 ולשלוח רשום? בנוסף יש אפשרות לנעמן לשלם בעת מסירה ככה ששולח לא ישלם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Yossi22,

אני לא מבין ברחפנים ואשמח להמלצה עבור רחפן לילד בן 9.5, תקציב עד אלף שקל. תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני נוסע לאיטליה, ותיכננתי להזמין באינטרנט מאתר באיטליה מוצר למלון שאהיה בו. בתהליך ההזמנה, נתקלתי בדבר מוזר, התבקשתי לספק codice fiscale שהבנתי שזה מעין קוד מס אישי לתושבי איטליה. הרבה פעמים הזמנתי דברים בחו"ל ובחיים לא נתקלתי בבקשה כזאת. למישהו יש מושג מה אמורים לעשות?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  22. שלום, בתקופה האחרונה מהירות הגלישה שלי צונחת לעתים קרובות והפינג שאני מקבל גבוה. הייתי לקוח של "אקספון" (שוק סיטונאי) ולאחר מס' ניסיונות לפתרון הבעיה הציעו לי לשלוח טכנאי לביתי. - תמורת תשלום. עברתי ל- 019. בשיחה עם נציגת המכירות שלהם ציינתי את הבעיה, והובטח לי שאם היא תתקיים גם לאחר המעבר אליהם יישלח אלי טכנאי ללא תשלום. לאחר המעבר- בשיחות עם המוקד הטכני של 019 נאמר לי ש- "כרגע המהירות תקינה" ו- "אנחנו לא מתעסקים עם פינגים". הדרישה לתשלום חוקית? אשמח לקבל המלצה לפתרון העניין. תודה.

23. Started by pantera,

קניתי מקרר ב 4000 שח ולאחר יום עוד לפני שקיבלתי אותו ביטלתי את העסקה טלפונית ונאמר לי שעליי לשלם דמי ביטול על סך 100 שח ועוד את הסכום סליקה שחברת האשראי גבתה מהם שזה יוצא 190 שקל ביחד (הם אמורים להוכיח שלקחו מהם סכום כזה חברת האשראי) חשבתי שהכל בסדר עד שלאחר חודש ירד לי תשלום על סך 1000 שח מהם, התקשרתי ואמרו שהיתה אי הבנה ושהייתי צריך להגיע לסניף לבטל שזה לא נכון.... בכל אופן הגעתי לסניף שילמתי את הדמי ביטול ועבר כבר 9 ימים ועדיין לא טיפלו בזה שלפי חוק חייבים להחזיר את הכסף ולבטל עיסקה לאחר 7 ימים. אז אם אתם צרכים מוצר חשמלי בבקשה תזהרו מהם כי הם נחמדים עד שאתה קונה ואחר כך אין עם מי לדבר במיוחד אם אתם מבטלים עסקה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Vman83,

שלום, אני מחפש מזגן לחדר שינה (בגודל 12 מטר מרובע ) וככזה הוא חייב להיות מאוד שקט ,לרוב יופעל בלילה. יתר כן, אני מחפש את הדגם האמין והיעיל בתקציב שלי (העומד על כ3000 ש"ח) במצב האידיאלי ,בחדר תשרור טמפ' אחידה ללא "מכות" קור או חום. חשוב גם שלא יהיה יקר לתחזוקה . הייתי רוצה להתמקד בדגמים מובילים, כאלה שאמינותם מוכחת לאחר סבב בחנויות השונות, אוותר על טורנדו ומותגי מדבקה כמו מידאה\האייר. מה דעתכם על אלקטרה או סמסונג כחברות באופן כללי ? אשמח להמלצה על דגם ספציפי שיעשה עבודה טובה לאורך זמן . סוג של "טויוטה קורולה" בעולם המיזוג מצד אחד לא מלהיב (למשל לא תהיה שליטה אלחוטית או עיצוב מיוחד) ומצד שני יחזיק מעמד עם הגנה ליחידה הפנימית…

25. שלום לכולם, אני מזמין הרבה מאתרים שונים, ולפעמים קשה לעקוב אחרי כל ההזמנות. לכן פיתחתי מערכת שעוזרת בניהול ואירגון הזמנות באינטרנט (כרגע תומכת באיביי ואלי אקספרס, בקרוב נרחיב לעוד אתרים), בשם iOrder. המערכת מורכבת מאתר ותוסף לדפדפן (כרום) שיצרתי. אחרי שסיימת לרכוש מוצר כלשהו, התוסף מאותת לך שעכשיו אתה יכול למשוך את נתוני ההזמנה בלחיצת כפתור ולאחסן אותם תחת המשתמש שלך. בשלב הבא כל המידע על הפריטים שהזמנת מהאתרים השונים מוצג באתר בטבלה נוחה, יחד עם המלצות לרכישת מוצרים דומים, אפשרות למעקב אחרי החבילה ועוד. גם אם התקנתם את התוסף אחרי שכבר קניתם מוצרים, אפשר לחזור לעמוד של פרטי ההזמנה של כל מוצר מאיביי/אלי אקספרס, ולמשוך את המידע ע"י לחיצה על EXTRACT בתוסף. הכל בחינם …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.