צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
קניתי בבאג קונטרולר אלחוטי של Xbox למחשב. אחרי כמה חודשים מהקנייה המקלט הפסיק לעבוד. הלכתי עם השלט חזרה לבאג ושלחתי אותו לבדיקה תחת מסגרת האחריות (שעדיין יש לי כמובן). כעבור שבוע השלט חזר, חזרתי הביתה מאושר ולהפתעתי, השלט (או המקלט יותר נכון) עדיין לא עובד! למחרת בבוקר שלחתי שוב את השלט לתיקון, וכעבור שבוע, שוב, אני בודק את השלט והוא נשאר עם אותה התקלה שאיתה שלחתי אותו! בטופס שקיבלתי בחזרה כתוב שהשלט "נבדק ונמצא תקין" תקין איך? בזה שהלדים נדלקים כשמכניסים סוללות? כמובן לפני ששלחתי אותו בשנית אחד המוכרים בחנות בדק את השלט וראה שהשלט שהבאתי לא עובד (אין לי תלונות על המוכרים - הם אחלה) אני מצפה לקצת רצינות מרשת גדולה, כשאני שולח מוצר לתיקון תחת אחריות, אני מצפה שהמוצר י…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אין באפשרותכם לעבור לחברות החדשות מסיבות של התחייבות, לא משתלם או כל סיבה אחרת ואתם מעוניינים לנקום בחברות הוותיקות, יש דרך. כיום יש דמי קישוריות של 7.35 אגורות לדקה. כל מפעיל סלולרי נאלץ לשלם דמי קישוריות עבור שיחות נכנסות. משמע, אם לדוגמה מנוי סלקום מתקשר למנוי אורנג', סלקום משלמת לאורנג' 7.35 אגורות עבור כל דקה. ואם הצלחתם להבין במהירות, כל פעם שאתם מתקשרים מהחברות הוותיקות לחדשות, החברות הוותיקות צריכות לשלם לחדשות 7.35 אגורות עבור כל דקה. לדוגמה: אם אתם מנויים לאורנג' ואתם מתקשרים לגולן טלקום, כל דקה שעוברת אורנג' צריכה לשלם לגולן 7.35 אגורות. מה שצריך בסך הכל לעשות זה להתקשר למנוי כלשהו בגולן טלקום או הוט מובייל וזהו. לרוע מזלן של החברות הוותיקות הן מכרו לנו ח…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש למישהו ניסיון עם רכישת משקפי שמש רגילים (סביב ה70 100 שקל) מאייבי ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זאת לא פעם ראשונה שאני משתמשת USHOPS, אבל תוצאה שונה. ב18 לפברואר קניתי בחנות אמריקאי 2 מוצרים (תכשיטים) על סכום 100$. ב 22 בפברואר חברת USHOPS קיבלה על כתובת שלה אמריקאי את הקניה שלי וחתמה על קבלת החבילה. אחרי מזה, חברת USHOPS, שקלה ומדדה את גודל של החבילה ורשמה סכום לתשלום בשבילי. באותו יום (22 בפברואר) שילמתי 151.36 ש"ח, אשר כוללים: שילוח מהיר (4-7 ימי עבודה) של חבילה מארה"ב לישראל, ביטוח של חבילה ומע"מ ישראלי. לאחר מזה כל התהליכים קפאו וחבילה "נעלמה". חברת USHOPS לא שלחה את החבילה, לא עונה על דואר אלקטרוני ובטלפון כל יום נציגים מבטיחים תשובה על חיפושים "מחר" ולא חוזרים. כבר עברו יותר מ7 ימי עסקים - אני לא קיבלתי לא חבילה, ולא החזר כספי. לצער…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למצלמת דשבורד לרכב. דרישות: - איכות צילום הכי טובה שאפשר ביחס למחיר נמוך. - לא חייב מצלמה דו-כיוונית (או לזכוכית מאחורה) - בהנחה שזה מוזיל את העלות או משדרג את איכות התמונה במצלמה הקדמית. - חיישן תזוזה טוב למקרים שאני לא ברכב. קצת מהמחקר שביצעתי: - יש את הMAI70 לחבר - מבין הפופולריות באליאקספרס, אבל יצא לי לראות ביוטיוב וידאו של המצלמה הזאת והוא לא נראה לי מדהים אבל אולי זה מספיק? העלות שלה בין 50-70 דולר ותוהה אם זה דגם סביר - לעומת זאת יש את היותר יקרות כמו Viofo A129 שמצאתי ב145$ (כולל משלוח אבל לא כולל מעמ) אני ממש לא בטוח אם מצלמה פשוטה מספיקה לצרכים שלי או ששווה לשהקיע במשהו יקר משמעותית.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, כרגע נפלה הזדמנות ומישהי שאני מכיר נמצאת באילת, ויכולה לרכוש עבורי לפטופ במחיר מוזל משמעותית. ברור לי שהקניה תהיה רשומה על שמה, וכך גם האחריות. האם ניתן בצורה כלשהי להעביר את רישום המוצר על שמי לאחר מכן לטובת האחריות? אם זה משנה, מדובר בלפטופ של Dell.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, כבר יותר מדי זמן שהאינטרנט שלנו בבית עובד לא משהו. יותר מדי תקלות, קצב לא מדהים, ובכלל מחיר גבוה ושירות על הפנים אנחנו בבזק בשילוב בזק בינ"ל. אנחנו מאוד מעוניינים לעבור לחברה אחרת האם יש הלמצות? איך CCC? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות \ יבואן שמוכר בארץ את האוזניות Logitech G533. (קישור) ואם לא, במידה ואני מזמין מAmazon ויש איזו תקלה, יש איזה יבואן רשמי בארץ שאפשר לממש אצלו את האחריות? 10x.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אז אני מעוניין לרכוש מחשב של DELL ולאחר אכזבה מהדגם הנוכחי שלי הגעתי למסקנה שאני חייב לראות את המחשב בפעולה לפני שאני רוכש (לדוגמה המחשב שלי עכשיו נחשב לתקין אבל יש לו כל מיני בעיות scalling וכו' - דברים שלא נחשבים לבעיות מבחינת תעודת אחריות, אבל בהחלט פוגעים בחוויה). רציתי לדעת האם יש חנות או מקום שיש שם גישה למחשבים (של DELL ובכלל...) תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מכונה לעיצוב זקן שתהיה טובה. התקציב הוא עד 150 ש"ח. לא אכפת לי מ- EBAY אם ניתן להביא משהוא טוב יותר בהפרש קטן. הבנתי שפיליפס טובה בתחום, אבל אשמח להמלצות של בעלי ניסיון אם יש...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם אני אשמח אם למישהו יש צורך בgbic ומעוניין לקנות שיפנה אליי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לשאול על משהו שמעניין אותי כבר הרבה זמן. כשמחפשים רכיבי חומרה בארה"ב אז בהרבה אתרים (כולל אתרים מכובדים כמו איביי, אמזון וכ"ו) ניתן למצוא מוצרים שמחיר זול משמעותית כאשר בתיאור המוצא נאמר שזהו מוצר חדש באריזה מקורית וכל מה שעשו לו זה "להוריד בזהירות את מדבקת הברקוד או ה-serial". עכשיו, אם זה לא מוצר משומש או refurbished אלא באמת חדש אז איזו סיבה יש למישהו להוריד ממנו את מדבקת ה-S/N ואז למכור אותו בחצי מחיר ? מה האינטרס פה ? איפה הקאץ' ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לילה טוב, אחרי חיפושים ברשת אחרי מחשב נייד חדש, הגעתי למחשב הזה: http://www.amazon.com/HP-dm4-3050us-14-0-Inch-Screen-Laptop/dp/B006OEL8FC/ref=dp_ob_title_ce שמצד אחד יש לו מפרט טכני ומחיר שמתאימים לי. הבעיה- אני מפחד מהקניה ברשת, זאת הפעם הראשונה שאני מתכוון להוציא סכום כסף כזה גדול ברשת, על מוצר שלא ראיתי. אשמח מאוד לחוות דעת על המחשב המדובר, וכן להמלצות או לדברים שאני צריך לשים לב אליהם, התחום הזה מפחיד אותי. תודה רבה רבה, אלעד
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מישהו מכיר חנות (פיזית) שבה ניתן לרכוש טלפונים בלונדון? אם יש להם אתר - אז עוד יותר טוב היחידות שאני מכיר הן: phones4u carphonewarehouse ושתיהן לא טובות כי הן לא מוכרות טלפונים פתוחים (מסתבר ש-simfree זה לא - "סים פתוח לכל רשת". זה צריך להיות גם unlocked) תודה לכל מי שמגיב!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל הספק שלי הוא בזק בינלאומי. איימתי להתנתק ולעבור להוט, אז הם נתנו לי חבילה של 100M ב-29 ש"ח במקום ב-50. שדרגתי את המהירות גם בתשתית שלי, בזק, והם אמרו לי 100M ב-129 ש"ח במקום ב-140. ראיתי באתר של בזק שזה באמת עולה 140 ש"ח בלינק הבא: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/ngn-special-offers.aspx אבל בלינק הזה מופיע 129 ש"ח ל-100M: http://www.bezeq.co.il/NGN/Pages/Ngn-Fix.aspx מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מיני בוסטר. האם זה יעשה את העבודה. או שיש המלצה למיני בוסטר. https://www.groupon.co.il/deals/gg-merchant-0-11305906498-13. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מטבח חדש ויש לי גומחה עם מידות מדוייקות מה שמגביל קצת בהקשר של גודל מקרר. המידות שלי הם: רוחב:89-90 עומק:72 גובה:183-4 מחפש מקרר של 3 או 4 דלתות המקרר היחיד שמצאתי הוא של בלומברג, דגם KQD1251N. מישהו מכיר משהו עליו? חוות דעת? חסרונות? אשמח לתגובות בקשר לבלומברג ואם אתם מכירים מקררים נוספים בגודל ותכונות שציינתי... המון תודה גיא
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי היום מחשב ואני רוצה לקבל הערכת מחיר נכון להיום פחות או יותר ליד2.. כל כמה שנים שדרגתי אותו אבל בעקרון זה מחשב משנת 2012-13 אני מניח.. i3 2100 8GB RAM HD 7970 DUAL X Seasonic S12II 520W Pegatron IPMSB-H61 Antec GX330 Window Samsung SSD 850 EVO 500GB (אגב, לדעתכם כדאי שיעבור למחשב חדש שאני אתכנן לקנות בעתיד או שלמכור אותו וזהו?) אשמח להצעה כוללת פחות או יותר.. בנוגע לאחריות אני לא חושב שיש אחריות למשהו מפה..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי פלאפון דרך EBAY המוכר לא עונה לאימליים ובפעם אחת שהוא ענה הוא אמר שהוא ישלח את הפלאפון ביום שבת ועד עכשיו שום מענה ממנו או מספר מעקב קרוב ל 6 ימים שאני מחכה שישלח המוכר הזה כבר 13 שנה באיביי ויש לו FEEDBACK גבוהה מה ניתן לעשות ? האם אפשר לבטל את הקנייה ? אי אפשר כרגע לערב את EBAY כי לא עבר מספיק זמן האם יש קנס ? או מקבלים את כל הסכום ויוצאים מזה חלק ? האם לחכות 6 ימים זה לא מוגזם ? תודה על כל עצה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שאני יכולה לקבל בתור לקוחה חדשה בהוט ובבזק בינלאומי למהירויות הכי נמוכות שאפשר לקבל כיום? (אם אני לא טועה זה 12MB לא?) אני רוצה רק אינטרנט לכן כמה יעלה לי לשלם להוט על 12MB, וכמה לבזק בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקרר ומאוד אהבתי את הדגם הספציפי. למישהו יש ניסיון עם הדגם? עושה בעיות או ישנן בעיות נפוצות? בנוסף, הבנתי שהשירות של היבואן הרשמי על הפנים, כמה זה באמת קריטי לקנות ממנו ולא מיבוא מקביל? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מבקש לרכוש את המתקן הבא: מעתיק דיסק קשיח לדיסק אחר, מדגם EN-CAHDD-U3 של CAVALRY האם ניתן להשיג בארץ? ב-אמזון זה עולה $34 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני זוכר בעבר ששלחתי לחבר שלי מארה"ב כסף דרך PAYPAL זה כולה היה רק 200 דולר והגענו איך שהו לזה שאני הייתי צריך להוסיף עוד איזה 80..100 ש"ח !!! כלומר ההעברה עלתה בסוף בערך 80 שקל ! כי יש את הצד השולח שמשלם והצד המקבל את הכסף שמשום מה גם משלם על זה ל PAYPAL ! קצת הזוי ! ... זו שאלה למי שמרבה להעביר כספים לאחרונה (שנת 2012) מחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL אחר במדינה אחרת מישראל . 1)כמה יעלה לי מישראל להעביר 570 דולר מחר בבוקר לחבר שלי מארה"ב ל PAYPAL שלו ? כמה יעלה הכל כולל הכל שזה אומר: 570 דולר קודם כל... כמה זה יצא בשקלים אחרי כל ההמרות בדרך (מסטרקרד...פייפאל...שער שונה וכו') ? 2)כמה עמלה , בעצם כמה עלות הפעולה הזו של העברת ה570 דולר האילו ? כולל הכל (צד שלי שמשלם צד שלו …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-