צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד במחיר סביר, ומצאתי את הדגם: Asus X550VC R510VC-XX112H כמועדף עלי ברגע זה. המפרט שלו מצוי כאן: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11328 אשמח לשמוע ביקורות על חברת Asus (מדפדוף בפורומים נראה כי הדעות חלוקות לגביהם, כך שאני לא בטוח למה להאמין >< ) ובפרט על המחשב הנ"ל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי מוצר (בשווי 15$) עברו כבר 40 ימים והמוצר עדיין לא הגיע. לפני 10 ימים בערך תקשרתי עם המוכר והוא ביקש ממני לחכות עוד שבוע, אחרי שבוע כששלחתי לו הודעה שהמוצר לא הגיע הוא לא הגיב לי עד עכשיו.. מה אפשר לעשות בנידון? (כי הבנתי שאחרי 45 יום אני כבר לא יכל להתלונן..) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לזמן מוגבל, הנרתיקים וכיסויים לסלולרי האיכותיים של Rearth Ringke נמכרים בהנחות של 30%-75%. נשלחים מהחנות של Rearth Ringke בארה"ב בעלות משלוח של כ-$7. http://ilshipping.com/?p=277
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כרגע נפלה הזדמנות ומישהי שאני מכיר נמצאת באילת, ויכולה לרכוש עבורי לפטופ במחיר מוזל משמעותית. ברור לי שהקניה תהיה רשומה על שמה, וכך גם האחריות. האם ניתן בצורה כלשהי להעביר את רישום המוצר על שמי לאחר מכן לטובת האחריות? אם זה משנה, מדובר בלפטופ של Dell.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקורה אנשים שאלה-מישהו מכיר אתר/מוכר באיביי/מוכר בארץ שמוכר נעלי וחולצות של המותג FRED PERRY במחירים סבירים לעלותם בחו"ל כשכוללים את מחיר המשלוח?! אני בטוח שיש איזה מקום עם מציאות,אשמח אם מי שמכיר ישתף! יום טוב!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יומיים של מבצעים מקוונים ברשת הישראלית החלו להם, ואנחנו כאן בכדי לנסות ולרכז לכם את כל הדילים הטכנולוגיים הטובים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/יש-מה-לקנות-כל-המבצעים-המרכזיים-באירוע/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , צריך עצה בהקדם : מדובר במחשב נייד ואיי-פאד שנמצאים באותו בית , השימוש באינטרנט יהיה בסיסי , פייסבוק , קצת סרטונים , אתרי חדשות וכו'. השיקול העיקרי הוא הוזלה במחיר , אך ביחד עם זאת בגלל שמדובר בהורים הייתי מעדיף שהאינטרנט יהיה מחובר להם באופן קבוע ושלא יצטרכו לצורך דוגמה - לפתוח נקודת Wi Fi דרך הפלאפון כל פעם כדי להתחבר . האם 15 מגה באחת מהספקיות משנה הקטנות יותר בחבילת תשתית + ספק , תספיק להם מבחינת שימוש וגם , כמה הם יצטרכו להתעסק בתקלות ? האם יש לכם ניסיון עם חברות כאלו ואם כן לאן הייתם ממליצים לפנות ? ) התשתית הקיימת היא של בזק , הספק הנוכחי הוא בזק בין לאומי , אני מעוניין להתנתק מהם מכיוון שאין לנו צורך יותר בחבילה גדולה ובאיכות הגלישה הנוכחית ואני מחפש מש…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/threads/528204-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%9EAliExpres-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97-dispute?p=4742203#post4742203 לאחר 4 חודשים של טירטורים וזמן רב (מאוד) שבוזבז על השטות הזאת אני הגעתי למבוי סתום , לאחר שלא פתחתי dispute ושלחתי את הפלאפון לתיקון החברה ביקשה ממני 50$ נוספים להחלפת המסך , אמרתי להם שאני לא צריך לשלם את התיקון ואז הם החליטו להפסיק לענות למיילים שלי , לכולם . האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות? **** חבל שאי אפשר לערוך כותרת , שנייה אחרי השליחה שמתי לב בטעות כתיב בכותרת ... אני אובד עצות כמובן! ואם מישהו קורא את זה , מהניסיון האישי שלי ההמלצה היא לא לקנות מוצרים יקרים (100$ ומעלה) מחנוי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, רציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות \ יבואן שמוכר בארץ את האוזניות Logitech G533. (קישור) ואם לא, במידה ואני מזמין מAmazon ויש איזו תקלה, יש איזה יבואן רשמי בארץ שאפשר לממש אצלו את האחריות? 10x.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד של dell עם אחריות לשלוש שנים , חשבתי להחליף את ההרדיסק ל ssd אבל אני לא יודע איך זה ישפיע לי על האחריות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו לא ברור שנתקלתי בו הבוקר גבינה המתימרת להיות טבעית, סימפוניה של שטראוס מסומנת ככשרה לפסח לאוכלי קיטניות בלבד. לא הבנתי, יש קיטניות בתהליך היצור ? החמרה של הרבנות ? סתם טעות של עובד בשכר מינימום ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4254195,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכל התחיל כשעדכנתי את מערכת ההפעלה בסמארטפון שלי, וגיליתי שהאינטרנט הסלולרי עובד למרות ביטולו בעבר. התקשרתי למוקד השירות, הבעתי תרעומת על כך שלמרות בקשתי ופעולת הניתוק הקודמת האינטרנט ומגוון שירותי תוכן הפותחות את המכשיר לאפשרויות מזיקות, חזרו לעבוד ללא אישורי/ידיעתי, וביקשתי שינתקו ויחסמו אותם שוב. אחרי פעולת הניתוק לא יכלתי להיכנס לתא הקולי כי הקוד לא עבד. התקשרתי למוקד וגיליתי שהקוד הקודם עדיין קיים, ושהקלדתי אותו תקין כמו תמיד, ולמרות זאת המערכת שלהם הודיעה על שגיאה ולא איפשרה כניסה. המוקדן שינה לי את הקוד לאותו המספר בדיוק, ובכך לכאורה "איפס" מחדש את הקוד של התא הקולי, שבתורו חזר לעבוד. לא עבר שבוע ושוב המערכת שלהם מודיעה על שגיאה בקוד. ושוב התקשרתי וגיליתי שהקוד עדי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מספר מעקב ורשום שהמשלוח הגיע לארץ ושנכנסתי לאתר של הדואר ושמתי את המספר מעקב..רשום התקבל במוקד - לוד אחרי כמה זמן הם שולחים את זה משם ? אני גר קרוב (אור יהודה)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט מעבד AMD Phenom II 920 לוח אם Asus M3N78-EMH HDMI כ. מסך Sapphire Radeon HD6870 1GB DDR5 זכרון: 6GB DDR2-800 אחסון: 1000gb + 500gb X2+2TBספק: 500W מחשב מטופל ושמור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עולים 30 שקל לחצי ליטר בארץ, בעוד שבארה"ב עולים רק 6$ - 20 שקלים לליטר וחצי. כלומר, המחיר בארץ פי 4.5 מהמחיר בארה"ב. מישהו רוצה לפתוח עסק ייבוא מקבילי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה על מייבש מה שחשוב לי בעיקר זה 3 שנות אחריות (ג םאם בתוספת תשלום) - ללא אותיות קטנות ולכל מי שחושב שמייבש לא מתקלקל כל כך - החלפתי 3 כאלה בעשור האחרון... אשמח להמלצה, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לא מצאתי פורומים מותאמים לנושא, אז החלטתי לנסות פה את מזלי. אני מחפש כיריים חשמליים (לא אינדוקציה) של 4 ספוטים במחיר שיהיה שווה את הערך של המוצר ככל האפשר, תקציב עד 1500
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב חדש ויצא לי לחשוב על עניין ההתמקחות דיי הרבה.. אם מישהו מוכן לשתף, אני אשמח (ואני מתאר לעצמי שעוד הרבה ישמחו) לשמוע פרטים.. איך הלך המיקוח.. על מה עמדתם.. כמה הצלחתם להוריד.. וכו'... אשמח גם לקבל טיפים להתמקחות. אני מתאר לעצמי שעל מחשבים נייחים יש מ-ל-א מקום להורדת מחירים ביחס למוצרים אחרים שקונים. למה לא לנצל את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם בימים האחרונים שדרגתי את מהירות האינטרנט בביתי ל- 30 מגה. לאחר שהבאתי את המודם-ראוטר וניסתי להתחבר נראה היתה שיש בעיה. התקשרתי ל-166 ולאחר בדיקה קצרה נקבע לי ביקור טכנאי. הטכנאי הגיע, בדק את הקו וקבע ששלוחה מסויימת היא זו הגורמת לבעיה ולאחר ניתוק הקו אליה אכן הקו איפשר מהירות של 30 מגה. הטכנאי טען שאם ברצוני לחבר מחדש את השלוחה עלי לתאם התקנה וזה בעלות של 99 ש"ח. היות וקיום השלוחה חשוב לי, תאמתי התקנה. אני תוהה, האם מעשיו היו בסדר? האם הוא לא אמור היה לתקן את הבעיה בבית בזמן שכבר היה אצלי וזאת בלי ליצור בעיה אחרת - ניתוק שלוחה? האם טענתו שעליו לקבוע התקנה חדשה וחיובי בעלות 99 ש"ח הינה סבירה? הרי כבר מחוברת שם שלוחה והסיבה שכרגע אינה מחוברת היא שהוא טכנ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד מהמבצעים המרשימים ביותר בתחום כונני ה-SSDמימי הבלאק פריידיי עושה קאמבק, לשעות הקרובות בלבד זקוקים ל-SSD בנפח נדיב ועדיין לא ביצעתם רכישה משום שהמתנתם להצעות האופטימליות? כעת יש לכם הזדמנות טובה מאוד שכדאי לנצל – אמאזון גרמניה מציעה את דגם ה-960GB של כונן ה-Ultra II מבית סאנדיסק, במחיר מבצע שעומד על 200 יורו בלבד. הפחתת המס הגרמני המקומי ותוספת של מסים ומע"מ ישראליים ודמי שילוח ישירים לארץ מביאים את המחיר הסופי ל-212.3 יורו – כ-895 ש"ח, שהם כ-93 אגורות בלבד לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון, לעומת עלויות של בין 1.2 שקלים לג'יגה-בייט לשקל לג'יגה-בייט שאותם אנחנו מוצאים בימים אלו ברוב המבצעים בשוק. כונני ה-Ultra II נחשבים לכוננים פשוטים וצנועים יחסית, עם זכרונות…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר יותר מחודש ימים של המתנה , הסטטוס של החבילה השתנה ל: הפריט מעוכב מכס. בתאריך ... נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט מה הדרך המהירה לקבל את החבילה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קצת כבד שמיעה ולכן חייב באוזניות ומעדיף אותן על האוזן מה שנקרא. יש לי את האוזניות האלו, Audio-Technica Monitor Headphones, Black, (ATH-M50x) עולות באמזון 145 דולר שזה מחיר סביר ואני מאד נהנה מהן. קניתי את הסט השני שלי ב-2016. הצרה היא שלאחר שנתיים ואולי עוד קצת, הן מתקלקלות, הכריות מתחילות להתקלף אבל הבעיה העיקרית שאחת האוזניות שובקת חיים. אין טעם לתקן, התיקון עולה כמעט כמו אוזניות חדשות. האם יש אזניות באותה רמה ואפילו יותר טובות מאודיו טכניקה במחיר סביר? עם תוחלת חיים יותר ארוכה או שהאוזניות האלו במחיר שהן נמכרות, תוחלת החיים שלהן סבירה? אשמח להסברים ולהצעות מה לקנות. אני די אבוד בלעדי האוזניות וחייב לקנות חדשות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה. מישהו יודע האם יש חוק שמחייב לפטור ממעמ (17 אחוז ) מהמחיר באילת? התקשרתי לברר מול גו מובייל למה המחיר שלהם באילת אינו 17 אחוז פחות מהמחיר הרגיל והם טענו שאין חוק שמחייב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-