צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי לפני כמה חודשים באתר Eloan, אשר מציע הלוואות בשיטת Peer to Peer, בריביות שעומדות בין הריבית שלוקחים הבנקים לבין הריבית שנותנים הבנקים. הרעיון נשמע לי מאד יפה, וישים, אבל אני מפחד מן הסתם מעוקץ. למישהו יש ניסיון עם האתר הזה, או מכיר מישהו שיש לו ניסיון איתו?
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
תתקשרו לסלקום, תבחרו כל אפשרות חוץ מקניית מוצר חדש (מחלקת מכירות) ויש זמן המתנה שנע בין 30 למיליון דקות זה כבר ניהיה בלתי נסבל. בעוד חברות זה ככה? אני יודע שאני עם הוט צריך תמיכה המענה סביר בין 2 ל20 דקות המתנה גג וגם עם אורנג' אין זמני המתנה קיצוניים בקו השני. עכשיו אני תקוע מאתמול בלי קו טלפון בנייד של סלקום ועדיין לא השגתי נציג תמיכה כי מסתבר שלא רק שהם לא חוזרים אליך כשאתה מבקש בניתוב שיחות (ניתן להקיש 1 ונחזור אליכם בלה בלה בלה) גם יש למערכת שלהם פטיש קשה לנתק שיחות בהמתנה. - - - תגובה אוחדה: - - - אני מעדכן אתכם לבסוף לגבי מה שקרה מסתבר שאתר של סלקום אפשר לנהל צ'אט עם "נציג שירות". לא ענו לי בטלפון אז ניתקתי, ענתה לי נציגה והתקלה שלי הייתה מזה שהודעות שנש…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש דיל ממש משתלם ליבוא אישי של Samsung 840 EVO MZ-7TE750BW 750GB 2.5" יוצא בערך 1600 כולל מיסים ומשלוח לארץ דרך אחת החברות צד 3. פחות 1000 ש"ח מהארץ! תהנו http://www.ebay.com/itm/NEW-Samsung-840-EVO-MZ-7TE750BW-750GB-2-5-SATA-Internal-Solid-State-Drive-SSD/161181776921?customid=gIDW5m8pEeOyJ9ZjVhxZEg0_Egjt3_i2R_0_0&pub=5574652453&afepn=5335869999&campid=5335869999&afepn=5335869999
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם זה? שמתי לב שיש המון חברות תיווך פרטיות בין המדינה לאנשים שרוצים לקנות מהכונס עצמו. מה העניין?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלי קשר לשום מקרה ספציפי, הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם בנוגע ללגיטימיות של החזרת מנות במסעדה. נניח והייתי מזמין מנה וכשהייתי טועם אותה הייתי מגלה שהיא לא טעימה לי (במנה עצמה הכל תקין והיא תואמת את התיאור בתפריט). האם ומתי זה לגיטימי להחזיר את המנה? האם אתם נוהגים להחזיר מנות? ואם כן, מדוע?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אין לי נסיון בקניית נעליים בחו"ל אני חייבת תעזרה שלכם... אני רוצה להזמין את הנעליים האלו יש לי מדבקה מהקופסא של הנעליים הקודמות שקנינו כאן בארץ שנה שעברה המידה הישראלית היא 41 זה מה שאני צריכה לבחור? ואם יש עוד טיפים אשמח שתרשמו ד"א תודה על העידכון של המטבע
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי 15 מגה והבנתי שאני מחובר כבר לזה , אבל אני לא מרגיש שהוא טס.. וגם כשמחשב 1 מגולש ולא מוריד שום דבר והאם הוא משפר את מהירות הגלישה , טעינת אתרים כמו ש100 מגה משפר את מהירות הורדה /העלאה.?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
עולים 30 שקל לחצי ליטר בארץ, בעוד שבארה"ב עולים רק 6$ - 20 שקלים לליטר וחצי. כלומר, המחיר בארץ פי 4.5 מהמחיר בארה"ב. מישהו רוצה לפתוח עסק ייבוא מקבילי?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לפטופ לצרכים משרדיים בלבד אבל שלא יהיה חלש מדי כי אני רוצה לראות בו סדרות וסרטים גם כן התקציב הוא 2500 שח ואני רוצה מעבד i5 יש למישהו המלצה מסוימת?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר מתחרה לשואה הזה? אני רואה שרק לדייסון יש את החלק שמיועד לשטיחים אני לא מבין למה לחברות אחרות אין אותו , וזה מאוד חשוב צירפתי את החלק שקיים בדייסון תודה
-
- 3 תגובות
- 5.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רכשתי מחשב מ-newegg.com ב-1253 דולר כולל מעמ ומשלוח משלוח באמצעות UPS יש עוד חיובים בארץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
אלו הטאבלטים שמצאתי במחיר שמתאים לי מה שחשוב לי הוא: 1.שיהיו הפיצ'רים הרגילים שיש בכל טאבלט וסמארטפון (אם יש משהו שחסר הייתי שמח לדעת) 2.שיהיה חיבור אינטרנט אל חוטי 4G 3.שיהיה אפשר איך שהוא לחבר מקלדת (BLUETOOTH) 4.שיהיה אפשר להשתמש בעט 5.מסנן אור כחול (עדיף) אם יש משהו לא מוצלח כל כך ששמתם לב הייתי שמח לדעת ואם אחד מהם טוב יותר ומוצלח יותר גם הייתי שמח לדעת ומכל מקום, אם אתם יודעים על טאבלט באזור המחירים האלו (אפשר יותר קצת) שהם יותר טובים הייתי מאד שמח לדעת תודה רבה רבה רבה לעוזרים, מראש !!!!! https://he.aliexpress.com/item/4000829251199.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.3265cc11nlFH8T&s=p&ad_pvid=20200515035639397664668278656…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כמה שאלות בנוגע לכסא (החלק העיקרי): - כסאות מחשב נמכרים כמעט בכל חנות של ריהוט או מחשבים, יש המלצות לחברה או חנות ספציפית? - מה ההבדלים בין כסא גיימנג, כסא משרדי, או כסא מנהלים (מתחת לפני השטח), מתי כדאי לקנות מה? - כסא עור, בד או רשת מה עדיף? - יש כסאות ללא משענת גב שמתוארים כנוחים ובריאים יותר לגב כמו יציבון, מישהו התנסה, באמת מסייעים? - על עוד כדאי להקפיד ברכישת כסא? לסיום, אשמח לקבל המלצות וחוות דעת לכסא המתאים לישיבה ממושכת, כרגע בכיוון של עד 1000 ש"ח (אפשר להתגמש קצת)..
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
בחנות TMS עלה הכונן המדובר בבוקר 715 ש"ח ובערב הוא כבר עולה 776 ש"ח ..... מלחמה ? היבואן נעשה גרידי ? היצרן ? כל התשובות נכונות ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את הלנובו C940 ביותר מ-11 אלף שקלים כדי לכתוב עליו סיכומי הרצאות ולהריץ דברים כבדים. מה אני אומר לכם - חרפה של אופרביליות של העט על המחשב הזה והכי גרוע - CPM האשימו אותי שם ,במעמד המסירה של הלפטופ מבדיקה, שאני אשכרה משתמש בעט לא נכון לאחר שהוצגה לטכנאי שם הבעיה בלייב ובנוסף לאחר שנשלח להם הסרטון שמראה בבירור שימוש יותר מסביר בעט על המסך (שעליו אני עדיין מחכה מהם לתשובה), וזאת לאחר שאני שנים השתמשתי ב-Surface pro. הזוי ובזוי. ממליץ בחום להימנע מלקנות לנובו ולהאלץ להתמודד עם החבר'ה האלה שם כמו שאני חוויתי על בשרי. ברצוני לציין לחיוב את שירות הלקוחות של איבורי מחשבים שכן ניסו לסייע. הסרטון שבו אני מדגים שימוש בסיסי בעט על המחשב: https://vimeo…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשתי והבן היו בדצמבר 3 שבועות באנגליה ורכשו סים ,10 ליש"ט לחודש . הובטח להם שזה רק לחודש . במקרה עברתי על פרטי האשראי ומתברר שממשיכים לחייב מידי חודש . כבר 8 חודשים. שלחתי אליהם מייל ולא ענו. כיצד אני מבטל את המשך החיוב ובקשת החזר כספי ? אני ב 012 ויש לי 50 דקות שיחה חינם לא מובן לי כיצד לחייג ב012 ענו לי שצריך לחייג רק את הקידומת של המדינה ומספר הקו. למרות זאת מקבל הודעה בעברית שלא חייגתי נכון רשמתי את המספר 442070310791 …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי סוויץ CISCO מ-KSP בסוף 2019. בחשבונית רשום "אחריות שנתיים באתר הלקוח ע"י סיסקו". לאחר חודשיים התחיל לרסט את עצמו והיה בלתי שמיש. לא הצלחתי להשיג אותם, היו פתוחים למכירות אבל לא לשירות (תקופת הסגר). דרשתי במספר הזדמנויות את מימוש האחריות והחלפה בבית הלקוח. 3 חודשים הייתי בלך ושוב. KSP, CISCO הלוך ושוב. מתנערים. הכריחו אותי להגיע על מנת לאסוף סוויץ חליפי. KSP טענו שזו בעיה של CISCO. סיסקו טענו שלא היה ולא נברא. רשום ע"ג החשבונית בבירור. אני שוקל הגשת תלונה לרשות להגנת הצרכן. אוני בטוח שרבים הוטעו, ואולי יתקנו דרכיהם.
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני צריך אוזניות אלחוטיות איכותיות למחשב, עם בס ואטומות לרעשים מסביב. לא משהו יקר מידי, גג 500 שקל האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו מכאן: https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2644&f=6855 תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע להמליץ מאיפה כדאי לקנות? ואיזה שירותים לא יפעלו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מסך למחשב Dell U2720Q. השוואתי מחירים בזאפ, ויש שם המון חנויות שאני לא מכיר והייתי רוצה לשאול עליהן. החנויות היחידות שאני מכיר מכל הרשימה שיש כאן הם שניידר ובאג, והם מציעים מחירים גבוהים יותר מהמון חנויות שלפניהם ברשימה. שתי החנויות WinPrice ו-טריפל 4u מציעות את המחירים הכי זולים וזאפ מגדירים אותן כ"קנייה חכמה" עם המון חוות דעת טובות מאוד, בנוסף לכך הן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי בזמן שבאג מציעים שנתיים. מישהו שמע על החנויות האלה\רכש מהן משהו ? אשמח לדעת. תודה מראש, בר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האמינו או לא, אך בקנייה מושכלת תוכלו לנצל תוספת ביצועים בפחות כסף. שני ניידים זהים לחלוטין נמכרים עם מעבדים שונים, האחד i5-1035G1 והשני Ryzen 5 4500U הנייד עם מעבד הרייזן זול יותר ויותר חזק. Acer Swift 3 - Intel Core i5-1035G1 Acer Swift 3 - AMD Ryzen 5 4500U
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
https://shop.waxman.co.il/product-category/כסאות-משרדיים/ אין לי שום קשר אליהם, אבל יש לי נסיון חיובי מאד איתם בקנייה של שני כסאות בעבר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעת מהו מחיר הוגן ל1080 לדעתכם יד שניה (EVGA ACX 3.0 אם זה משנה משהו)? ובכללי אשמח לדעת אם יש לכם טיפים איך אפשר להעריך דבר כזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
רציתי לעלות כאן נושא מעניין. התקשרתי לחברה מסוימת כדי לקבל הצעת מחיר. מכיוון שאין לי רצון שינדנדו לי, התקשרתי ורשמתי לפני #31# כלומר התקשרתי מחסוי. בימים לאחר מכן אני מקבל שיחות טלפון מאותה חברה (בשעות די מוקדמות) והם אומרים לי שהשארתי פרטים כדי שיחזרו אלי. אחרי שזה חזר מספר פעמים ואחרי שאמרתי להם שלא השארתי פרטים החלטתי להתקשר אליהם ולברר את פשר הדברים. להפתעתי, למרות שהתקשרתי מחסוי הנציג ידע לומר לי מה השם שלי ואפילו מה השם משפחה (אני לא זוכר שנתתי להם שם משפחה כששוחחנו). נשאלת השאלה איך הוא עשה זאת כשהמספר שלי חסוי? מדובר בחברה שגם נותנת שירותי סלולר (אם כי למיטב ידיעתי לא הייתי לקוח שלה). האם הם עושים משהו לא חוק…
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
- 1 follower
-