עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. בימים האחרונים, הרמקול של השעון יד שלי הפסיק לצפצף כאשר אני לוחץ על כפתור ה-Mode שלו (מפעם לפעם הוא חוזר לרגע לצפצף, אך מפסיק לאחר מכן). בעקבות זאת, גם השעון מעורר שלו לא מצלצל. הלכתי היום לליזר פיניש שבקניון הסינמול שליד מרכזיית המפרץ בחיפה, כדי שיבדקו מה הסיבה לבעייה, והמוכר אמר שהבעייה היא במנגנון של הציפצוף וכי אין טעם לתקן את זה, ושזה כמו לקנות שעון חדש לגמרי. מה הסיבה לבעייה ומה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  2. אני רוצה להזמין כמה מוצרים מVitacost בעלות של כ60 דולר אך עלות המשלוח עוד כ25 דולר. האם כשמכס יבדקו את החבילה הם מסתכלים על הסהכ מחיר המוצר+משלוח או רק על עלות המוצרים? * המכס בדוק יבדוק את החבילה בגלל המשקל. תןגנ

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by gilboag,

כחלק מהסגירות/פשיטות רגל גם נעה מחשבים הוותיקה והטובה שהיתה אחת מהחנויות המובילות בצפון (נשר) נמכרה לבעל חנות מחשבים בעפולה ועברה לשם . הסניף בנשר והסניף בקיבוץ יפעת נסגרו ! האתר ממשיך לעבוד כרגיל ואפשר להזמין ממנו , כמו כן הבעלים החדשים מצהיר שהוא ממשיך לתת שירות לכל הלקוחות שקנו בנעה ואין בעיה לממש אחריות וכו'... (למי שמוכן להגיע לעפולה..) http://www.noacomp.co.il/

• 3 תגובות
    • 7.6k צפיות
  4. Started by oxn35131,

m,./

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. היי אני רוצה לשפר את כרטיס מסך והמעבד במחשב (גיימינג) שלי אני רוצה לשחק red dead redemption בגרפיקה טובה וב- 60 FPS. יש לי 2700 ש''ח. אני רוצה לדעת אם זה אפשרי לקנות את זה בסכום שלי... אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות. אני רוצה לדעת איזה מעבד כדאי לי לקנות והאם הוא מתאים ללוח האם שלי . צרפתי את החומרה שלי בCPU-Z. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by יוליוס,

מעוניין לקנות מכונת כביסה בוש 8 ק"ג. מופיע בזאפ אצלם מאוד בזול. וכןן שזה אחריות יבואן . מישהו מכיר את החנות ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=788043 כנ"ל גם החנות cell-tec http://www.cell-tec.co.il/Product.asp?Pid=24468&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#.VBSr2I9xm70

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Kobi Ohanna,

היי מעוניין לקנות נייד חזק ל3D ו קומפוזיציה , האם כדאי להשקיע עכשיו באסוס או לחכות ל M5 pro max?

8. https://shop.waxman.co.il/product-category/כסאות-משרדיים/ אין לי שום קשר אליהם, אבל יש לי נסיון חיובי מאד איתם בקנייה של שני כסאות בעבר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. קיבלתי הצעה ב-89 ש"ח לחודש + חודש ראשון חינם + התקנה חינם + הוטבוקס פתוח. בהתחשב במחירים בבזק, לדעתי, זה היה צריך לצאת לפחות חודשיים חינם. בינתיים אישרתי את החבילה, למרות שאמרתי להם שעוד חודש אני אדבר איתם שוב או אעבור לבזק. קיבלתם הצעה טובה יותר מהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היחס בין הדולר לשקל יורד לרמות נמוכות במיוחד - וזה נותן לכם סיבה טובה במיוחד לנצל את המחירים הקורצים של חנות הענק המקוונת לכתבה

11. Started by CyberBot,

מעוניינים? השגתי מחיר ב CJS-CDKEYS.COM ב 29 אירו שזה 139 שקל המחיר ל20 משתמשים ומעלה אני עכשיו מדבר איתם על יצירת קוד קופון הנחה לפורום שיהיה נוח לזיהוי ולתשלום כי הם רצו שנשלח את הכסף בהעברה ישירות אליהם בPP

• 3 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. Started by Kuroshiro,

מישהו מכיר מקלדת קומפקטית חוטית ולא מכנית שאפשר לקנות בארץ? מקלדת בסגנון של perixx periboard 402: מעדיף בלי numpad אבל חיצים וhome, end, delete וכל הF1-12 חשובים מאוד.

13. שלום לכולם מאחר ולא הצלחתי למצוא תשובה, אודה לעזרתכם בתשובה - האם כדאי לקנות רכיבי חומרה מחו"ל (לוח אם, מעבד, כ.מסך, זכרונות וכדומה), כולל כל מה שכרוך בזה (עלויות משלוח, מכס וכו', אחריות). אודה לתשובות אנשים שהתנסו ויחוו את דעתם. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום, נגמר לי הדיו במדפסת, לכן חיפשתי באינטרנט וראיתי אתר עם דיו תואם לדיו למדפסת שלי במחיר מאוד זול. זה מה שאני מתכוון להזמין : http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1988 . רציתי לשאול אתכם האם האתר אמין וכדאי לבצע ממנו את ההזמנה כי איני מכיר את האתר . תודה ולילה טוב .

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by Ido.G,

שלום. לאומי קארד הודיעו על סיומו של מפעל הנקודות - אחת מהשיטות הדביליות ביותר שנוצרו אי פעם, לדעתי. אבל בכל זאת, כרגע ברשותי (וברשות הורי) נקודות. השאלה היא האם ניתן לנצל אותן בצורה יעילה כלשהי - כלומר, ללא הכרח להוציא מאות שקלים בשביל לקבל הנחה זעומה על מוצר שבכלל לא רצית מלכתחילה. אשמח לדעת אם למישהו יש הצעות. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by orelh94,

אהלן, יש לי PS4 בעל משתמש בריטי, זאת אומרת שדרכו אני לא יכול לקנות משחקים בצורה דיגיטלית. יש את האופציה של אמאזון והמחירים שם דומים למחירים בPS STORE, הבעיה היא שזה מamazon.com ולכן אני לא יודע אם הקוד יתפוס גם למשתמש הבריטי. למישהו כאן יש ניסיון עם זה ויוכל לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני צריך אוזניות אלחוטיות איכותיות למחשב, עם בס ואטומות לרעשים מסביב. לא משהו יקר מידי, גג 500 שקל האם אתם יכולים להמליץ לי על משהו מכאן: https://www.ivory.co.il/catalog.php?act=cat&id=2644&f=6855 תודה וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כרגע אני משלם באיזור ה250 ש"ח על חבילה של 400 שיחה ו5 ג'יגה גלישה, חשבון חייל. יש לי "הרגשה" שאני משלם הרבה יותר מדי. איזה חבילה אפשר להשיג במחיר הזה כיום? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by play22,

אהלן קניתי אופניים בפרוייקט של https://www.indiegogo.com/projects/mate-the-coolest-ebike-ever-bicycle/wdgt/15170108. עכשיו לקראת המשלוח המוכר דורש VAT, למייטב ידיעתי הכוונה למספר חשבון של חברה (מע"מ) אך אני קונה פרטי ואין לי. מה ניתן לעשות?

20. Started by oOtalOo,

אני קונה מחשב+מסך. איזה חנויות יש במרכז זולות? מישהו מכיר את startpc? האתר מלא באגים, האם הם קיימים בכלל?

21. לפני כחודש הזמנתי מטבח מאיקאה בעלות 23 אלף שקלים המטבח, הבטיחו שאחרי יומיים יעשו את ההובלה ואת ההתקנה אחרי 4 ימים, המתקין שלהם הגיע וגילה שחצי מהמטבח או חסר או פגום, הוא דיבר ע נציגה וגם אנחנו דיברנו מאז עברו שלושה שבועות שהם מבטיחים לחזור ועוד אין לנו מטבח . אנחנו לא מצליחים להתקין שיש כי אין מטבח שלם, אין לנו מתקן מים, כיריים כלום! פשוט גרים בבית מלון כי כל דברי המטבח בחדר השינה שלנו ואין מקום למיטה אפילו ... שלושה שבועות מבטיחים לסדר את העניין וכשמבקשים תשובות או מבקשים לדבר עם מנהל פשוט מעבירים אותנו להמתנה ללא כל מענה צירפתי תמונה למטבח שהובטח ולמה שקיבלנו ! כך השאירו את המטבח בצורה הזו פשוט לא נגענו! כששלחתי את התמונה למנהלת היא אמרה שדווקה המטבח נראה יפ…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  22. מישהו מתנכל לרכב שלי. בפעם הראשונה חרטו על מכסה מנוע. בפעם השנייה (היום) החליטו לבדוק מה קורה אם זורקים על הרכב אבנים. אני רוצה להתקין מצלמה. אני רוצה להציב את המצלמה מחלון החדר ולחבר אותה באמצעות חיבור USB למחשב. לכן צריך יכולת זום טובה וראיית לילה כי אין תאורה טובה בחצר. כמה יעלה התענוג? אני חייב לתפוס את החרא הזה.

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by ShineVine,

אתר יד2 עבר עיצוב מחדש ששנמך את חוויית השימוש והפך את האתר לאיטי, מסורבל ומציג מודעות באופן פחות נוח מתישהו בשנתיים האחרונות, אבל בחודשים האחרונים נוספה גם מערכת אבטחה מעיקה שלא מאפשרת גלישה. מתברר שאם משאירים כרטיסיה פתוחה של האתר במשך שעות-ימים וחוזרים אליה, האתר חוסם אתכם. כשמדברים עם נציגה אז ברור לה שזה שימוש שלא אמור להיות באתר. למה? ככה. מעולם לא קרה לי באתר אחר. הנציגה מאשימה חוסמי פרסומות. ביטלתי את כולם, ובIncognito אין תוספים אחרים פעילים וזה עדיין המצב. ניסיונות חיפוש, סינון ע"פ קטגוריות, פתיחת מודעות, לחיצה על כפתור הטלפון של בעל המודעה, כולם דורשים פתירת CAPTCHA ולא רק זה, אלא שהCAPTCHA לא נפתחת על המסך אלא דורשת ריפרש לדף לפני שאפשר לפתור אותה. …

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  24. שלום האם באחת מחברות הסלולר החדשות יש תוכנית שהיא Prepaid? תודה רבה card

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by dabeldu,

היי, אני מחפש שותף לקניית האוזניות . עלות האוזנייה הינה 999 ₪ אך יש 50% אנחה למוצר השני מהסידרה כך שבסוף כל אחד ישלם רק 750 ₪ . המבצע עד ה- 6.7.13 (בחנות באג). אז אם יש מעוניין – אפשר לפנות למייל שלי : dabeldu@gmail.com דוד נ.ב. מקווה שרשמתי בפורום הנכון!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.