עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. מחשב אסוס שנקנה בהונגקונג עם אחריות בינלאומית התקלקל. איפה לתקן?רוןלייט? סרבפרו? יש איכשהו שאני אתקן אתן אותו בחיפה ולא במרכז? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. ואם כן, האם הנסיון הצליח. אני רוצה לארגן כזה דבר ויש לי יכולות ניהול מו"מ מעולות - רק צריכה כמות אנשים מספיקה. שאלה דומה גם לגבי אייפד. אם תהיינה תגובות מספיק טובות, אני מתכוונת לנסות (לעשות תחרות/מכרז) דרך אתרי קניות קבוצתיות וגם לפנות ישירות. מאמינה שכמות גדולה של מתעניינים תאפשר לנו להוריד את המחיר משמעותית. המטרה: השגת מחירי חו"ל. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by korleon,

התקשרתי לכמה חנויות מחשבים היום מכיוון שאני מתעניין במארז של ZALMAN ולהפתעתי נאמר לי שהיבואן של זלמן בארץ פשט רגל לפני כשבוע ולכן יש מחסור במוצרים ושזהו אינו רעיון טוב לקנות עכשיו מפאת עניין האחריות. פתחתי את הנושא מכיוון שהייתי רוצה לשמוע ממישהו שמודע לעניין ויכול להרחיב ולאמת את הנושא ואם צפויה כניסה בקרוב של יבואן אחר במקום.

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. מארז zalman z9 u3 ,מתי יהיה בארץ? אני מעוניין לרכוש.. ומתי יתחיל לעבוד יבואן חדש של זלמן בארץ? מחו"ל להביא כזה דבר אי אפשרי , יותר מידי כבד.. והדואר ישראל לא מוכנים לקבל מארזים אפילו עם תוספת של 17% מע"מ

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום, מכיוון שנועה מחשבים נסגרה זה מכבר, איפה מומלץ להרכיב מחשב באזור הקריות ? אני חושש משתי הרשתות המתחרות מכיוון שההרכבה לא מתבצעת תמיד על ידי מישהו מנוסה וגם האחריות והשירות לאחר הקנייה בעייתים. האם כדאי להזמין באינטרנט מ-TSM או חברה אחרת ? אשמח לקבל את המלצתכם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ובאופן כללי, האם יש אפשרות לפתיחת כתובת משלוח כמו בארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

אהלן, אני התקשרתי לפני יומים בשביל להנתק מהוט אמרו לי ידברו איתך מחר ויתאמו ניתוק. זובי! אף אחד לא התקשר ולא נעלים. עכשיו אני רוצה לשלוח פקס ניתוק. הנוסח הזה בסדר? ** זה שאני לא מעונין לכתוב בפקס את ארבעת הספרות האחרונות, זה מפריע? פשוט יש לי את החשש שגורם כלשהו אולי יגלה זאת ויעשה שימוש לרעה בנתונים האלה. כי הריי דורשים את הפרטים האלה בכל חור והינה פה זה נגיש... לכבוד: חברת כבלים HOT.. 07.11.2012 מבלי לפגוע בזכויותהנדון: התנתקות משירותים בהתאם לסעיף 13ד לחוק הגנת הצרכן, תשמ"א-1981 הריני להודיע על ביטול העסקה המתמשכת לאספקת שירותי טלויזיה בכבלים - HOT. שמי הוא Y Y, מספר תעודת הזהות שלי הינו X או אישתי זכרונה לברכה ת.ז X. כתובתי היא C, Z וארבע הספרות האחרונות של חשבון …

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. מקווה שאפשרי לשאול כאן, אני מחפש המלצה של ספקי מחשב שמוכרים לדילרים עם מחירים טובים ושירות טוב תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Gritzman,

לפני שאגולל את הסיפור אני רוצה לציין שעד למקרה זה הייתי מרוצה מאוד מRSM אבל כנראה הם החליטו ללכת לכיוון של רשתות אחרות שדוגלות ביחס "טוב" ללקוח. ב7 לאוקטובר הזמנתי גוף קירור של TT, לאחר שביררתי שיש מספר גופים במלאי. לאחר ההזמנה , נאמר לי ע"י מיכאל בעל החנות שהגוף יגיע אליי עד ה12 באוקטובר. ב14 לאוקטובר התקשרתי לברר איפה המשלוח, נאמר לי שיבדקו את העניין ויחזרו אליי, כעבור יומיים התקשרתי לאחר שלא חזרו אליי , ושוב נאמר לי שיבדק העניין ויחזרו אליי עוד באותו יום. כמובן שלא חזרו אליי, למחרת התקשרתי שוב ונאמר לי ש"הבחור שאחראי על המשלוחים בחופש" ושהוא יבדוק איתו ויחזיר לי תשובה. טלפון חזרה לא קיבלתי, התקשרתי פעם נוספת ב21 לאוקטובר , מיכאל התפלא שזה עדיין לא הגיע אליי והבטיח להחז…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. אני רוצה לקנות משהו בeBay ואין משלוח לישראל אז אני לא יכול לבצע את הקנייה. המוכר כתב לי שאין לו בעייה לשלוח, ושאפקיד לו כסף לPaypal. הוא לא רוצה לעשות את זה דרך eBay וטוען שיש לי הגנה של Paypal. מה אתה אומרים? מדובר על 150$.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ballcall2,

הזמנתי אוזניות מאמזון במשלוח מזורז לכתובת ש-mustop נתנו לי. עכשיו השיטת משלוח ש-amazon בחרו היא ups ground שחתימה היא חובה. האם mustop יוכלו לקבל את החבילה שלי, אפילו שאני לא אהיה שם לחתום על החבילה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by surik,

שלום, אני רואה אצלם באתר HD6870 ב150$. זה מחיר טוב, השאלה היא מה העלות הנחבאת שבסוף תצא לי? תודה. http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3488652&CatId=7005

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לפני חודש הייתי בארה"ב וקניתי זכרון שעכשיו מתברר לי שהוא לא מתאים למאוורר CPU שלי... הזכרון שקניתי במיקרוסנטר הוא: CORSAIR Vengeance 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMZ16GX3M2A1600C10 והמאוורר שכבר היה לי לפני זה הוא: Noctua NH-D14 רק עכשיו אני רואה שבאתר של נוקטואה כתוב שהם לא תואמים אבל אני לא יודע איך אפשר להחליף מוצר שקניתי בארה"ב כי אני לא מתכנן לטוס שוב בזמן הקרוב... למישהו יש נסיון עם זה ויודע מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by ToMeRv32,

הזמנתי מגני מסך לאייפון 3gs, וקיבלתי רק אחד. (6 ב2$) אמרתי לעצמי "טוב נו" ועזבתי את העניין. כמה ימים אח"כ אבא שלי נדנד לי לגבי זה וביקש ממני לשלוח הודעה למוכר, שלחתי והתשובה הייתה שזו טעות ושהוא ישלח את שאר המגנים. היום הגיעו 6 מגנים חדשים. מה דעתכם - ניצול קונים שלא מבינים ויוותרו על המגנים או טעות תמימה? סתם מעניינת אותי דעתכם בנושא, העניין של הכסף/המוצר באמת לא עניין פה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yp3,

שלום לכולם אני מנסה להזמין עדשות מגע מהאתר lens.com (כדאי להוסיף אותו לאתרים המומלצים) הבעיה שיום לאחר ההזמנה אני מקבל מייל, שאימות הכתובת שלי בכרטיס אשראי נכשל. אני משתמש במסטרכרד של ישראכרט, כשהתקשרתי לישראכרט הם אומרים שהם בכלל לא רואים עסקה שסורבה ואכן הכתובת שסיפקתי היתה נכונה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. קיבלתי מרשות השידור לשלם אגרה לפי שנים. אם יש ברשותי טלוזיה כך וכך... ואין לי בית ולא טלוזיה אני גר עם ההורים והמכתב נשלח לכתובת ההורים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני עוד 3 שבועות טס לחופשת סקי, וכרגע אני חושב לקנות משקפת סקי מאנגליה שתשלח דרך ROYAL MAIL. השאלה היא - תוך כמה זמן בד"כ מגיע דואר מאנגליה בצורה הזו? יש סיכוי שזה לא יספיק להגיע תוך 3 שבועות בדיוק לדעתכם ?( טס ב21.1 - ב20.1 בלילה יוצא כבר לכיוון נתב"ג) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. כול זעקה נשמע בבית "אויי נשבר לי הראש שוב". לא הבנתי מה קרה הלכתי למטבח וראיתי את אמא שלי מחזיקה את הראש המקציף של הKitchenaid האהוב שלה. "זה עלה לי 220 שקל לתחליפי". אל תדאגי אמא אמרתי בשניה פתחתי איביי תחליפי 60 שקלים עם משלוח מקורי 120 שקלים עם משלוח הוזמן מקורי יגיע בעוד שבוע-שבועיים מארה"ב. מה אני יגיד לכם אל תקנו פה כלום!

• 3 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by naor575,

שלום לכולם כמו שרציתם חוויה קלאסית של שירות לקוי היה לי זיכוי של 100 שקל שהגעתי לממש אותו מסתבר שבדרך קוסמית כלשהי הוא שומש במלואו אתם רשאים להאמין לי אם השתמשתי או לא (מה שבטוח אם הייתי משתמש לא הייתי רושם את העדכון הזה אז כנראה שלא...) המקור היה אצלי כל הזמן לא שומש נשמר טוב טוב אצלי המוכר אמר לי שבכרטיס לקוח שלי זה שומש עד למנכל הגעתי ללא מענה וללא שירות שלחו אותי הביתה מושפל ובתחושה שאיבדתי 100 שקל ברחוב זה קרה בסניף רמה"ש לאחר כמה בירורים הובן לי כי זה מקרה שקרה להרבה אנשים

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. האם בבזק? בהוט? כדאי לקנות ראוטר עצמיאת (ואם כן איזה), או דרך אחד המבצעים? אני מעוניין באינטרנט במהירות הכי נמוכה שמציעים כיום, אם איני טועה - 5 מגה. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. בימים האחרונים, הרמקול של השעון יד שלי הפסיק לצפצף כאשר אני לוחץ על כפתור ה-Mode שלו (מפעם לפעם הוא חוזר לרגע לצפצף, אך מפסיק לאחר מכן). בעקבות זאת, גם השעון מעורר שלו לא מצלצל. הלכתי היום לליזר פיניש שבקניון הסינמול שליד מרכזיית המפרץ בחיפה, כדי שיבדקו מה הסיבה לבעייה, והמוכר אמר שהבעייה היא במנגנון של הציפצוף וכי אין טעם לתקן את זה, ושזה כמו לקנות שעון חדש לגמרי. מה הסיבה לבעייה ומה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  22. שלום, נגמר לי הדיו במדפסת, לכן חיפשתי באינטרנט וראיתי אתר עם דיו תואם לדיו למדפסת שלי במחיר מאוד זול. זה מה שאני מתכוון להזמין : http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1988 . רציתי לשאול אתכם האם האתר אמין וכדאי לבצע ממנו את ההזמנה כי איני מכיר את האתר . תודה ולילה טוב .

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  23. Started by MaorSwan,

כבר לא יודע מה לעשות.. עברתי 3 חברות בחודש האחרון ואני עדיין מאוכזב מכולן, חוויות שירות גרועות להחריד! הוט: עם הוט הייתי שנים, היה לנו אינטרנט 100 מגה אבל מהירות מחרידה והמון המון ניתוקים, עד שהחלטנו להתנתק ולעזור לבזק. בזק: המהירות הייתה עוד יותר מחרידה, הייתה לנו חבילה של 30 מגה אבל מספיק שהיית פותח את הטורנט עם הורדה מסכנה אחת האינטרנט היה הופך כ"כ איטי שהיה לוקח 10 שניות להיכנס לגוגל. הם לא עצמאיים בשיט, בכל בעיה הכי קטנה הם היו צריכים להעלות את הוט על הקו ועד שהוט עונים זה 40 דקות אז התחרפנתי. הם ניסו לסדר את הבעיה 4 פעמים אבל ויתרתי כבר, לא רציתי להקשיב להם ולקח לי שעתיים וחצי!!! להתנתק מהם, הם לא עזבו אותי בשקט, העבירו אותי מנציג לנציג לנציג וניסו לשכנע אותי בלי הפ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by foxbat_a,

אני רוצה לבנות מחשב ישן, רק חסר לי לוח אם. איפה אני יכול להשיג עכשיו לוח אם לSOCKET 7/SOCKET 370/SLOT1? או אולי למישהו מחברים בפורום יש חומרה ישנה שהם מוכנים למסור/למכור במחיר מתאים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by djdodo,

שלום לכולם אני שם לב שבזמן אחרון הוט משתמשים בפרסום כוזב על מנת לפרסם את המוצרים שלהם. לפני כמה ימים היה כתוב בכל האתרים שהוט משדרגים את התשתית שלהם בחינם לכל המנויים של בחבילת טריפל http://hwzone.co.il/tech/news/140909 כמו כן ראיתי בטלויזיה את מנכ"ל הוט שאמר שזה מתנה ללקוחות והתשתית שודרגה אוטומטית לכולם וכל מה שצריך לעשות זה לעדכן את המהירות אצל ספק האינטרנט. הכל נשמע מצויין עד כאן. התקשרתי היום להוט כדי לבדוק את העניין הזה, הנציג אמר לי על ההתחלה אין בעיה ושהוא מייד מגדיל לך את התשתית אבל הוא ציין שזה יהיה כרוך בתוספת תשלום קטנה. מה??? אמרתם שזה בחינם. הנציג אמר לי "היתה טעות בפרסום" ואנחנו מגדילים את התשתית בחינם רק ללקוחות שהצטרפו ב3 החודשים האחרונים. זה נקרא פרסום כ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.