צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפש לשדרג את הנייד שלי, ואני חושב לקנות נייד עם ביצועים בכיוון של מעבד I7. כמובן שאני רוצם דגם נייד מסוג HQ שמתאים לביצועים ולא את הדגם החסכוני U. בדקתי באינטרנט והלכתי פיזית ל KSP ו IVORY ובאג וגיליתי שהדגמים המתקדמים ביותר של ה HQ שיש להם עומדים על דור 4! שאלתי את בעל המוכר בבאג מה יש להם להציע אם גיימר מבקש לקנות מחשב עם ביצועים, והוא פשוט אמר לי שהוא יציע לו דור 4. ממש אבסוד בעוד שכל העולם נהנה מדור 6 של מעבדי HQ אנחנו עדיין תקועים פה עם מעבדי דור 4, מילא היינו מדינת עולם שלישית הייתי מבין, אך לא כך המצב. איניני מומחה בעניין אך אם אם תשאלו אותי מדוע ישראל עדיין תקועה איי שם בדור 4 אז השערתי תהיה שהספקים פשוט מנסים להעיף את העודפים של הדורות הקודמים, והם פש…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי לדעת אם מחייבים אותך על "דקות שיחה" או "זמן אוויר" כשאתה מחכה שמישהו ירים את השפופרת לאחר שימוש בניתוב שיחות (מרכזיה). האם החיוב הוא על הרגעים בהם אתה מדבר עם מישהו או שאתה משלם גם על להחזיק את הפלאפון צמוד לאוזן? במידה וכן, האם עושים משהו בנושא? תודה ליודעים.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אז החלטתי להצטרף לחגיגת ה 4K אני מעוניין בעזרה במציאת טלויזיה שמתי את העיניים שלי על LG 49SJ800Y אבל הבנתי (לא במאה אחוז, אלא מדיווחים מעטים) שיש בעיה בגוון השחור במרכז המסך ומסביב לכתוביות בחלק מהמסכים אז החלטתי להיעזר בכם. אם מישהו מכיר את הטלויזיה או את הדיווחים על הבעיות אשמח אם יוכל לרשום ביקורת קטנה ויאמת/ישלול את הבעיה תקנו אותי אם אני טועה, הבנתי שהדגם LG SK7900 מאוד דומה לקודם שהזכרתי, לא הבנתי מה השוני בינהם אז ככה: אך ורק סמסונג או LG! לא טלויזיה כעורה, רק שטוחה ************אך ורק מעמד מרכזי************ התקציב הוא 4,000 (קניה רק בארץ) חריגה- מעט יחסית (נתון לשיקולכם), במידה ויש טלויזיה בתוספת קטנה יחסית שממש שווה את התוספת. גם אם מצאת…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!!!!! אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים כמובן.... מישהוא מכיר חנות אמינה זולה טובה ומומלצת?????? לא חשוב האזור כל כך מה שחשוב זה שיהיה להם אתר... אני גר בצפון...
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי לפני כחודשיים נעליים מאתר של יצרן סיני של MBT, במחיר של 100$. בהזמנה נכתב באופן דיפולטי מידה 35, פספסתי את השדה הזה, וביצעתי את ההזמנה. דקות לאחר מכן, קיבלתי מייל על ההזמנה, וראיתי שהשדה הזה לא נכון, ושלחתי להם מייל שמבקש לתקן את המידה. הם התעלמו מהמיילים שלי שוב ושוב, ולאחר בערך 5 מיילים קיבלתי לבסוף תשובה, ונאמר לי שהם תיקנו את המידה ל-38 לפי בקשתי. כמובן, חודש לאחר מכן, קיבלתי בכל זאת נעליים במידה 35, בכל זאת. פניתי אליהם, ולחברה שמספקת להם שירותי תשלומים, 95epay (חברה סינית, אני חושב). הם ביקשו בהתחלה הוכחה לכך שבאמת קיבלתי נעליים במידה 35, אז צילמתי אותן, ואז הם החלו לטעון שזו המידה שהזמנתי, ולמעשה אין לי שום סיבה לטענה. (למרות שהצגתי להם את המיילים בהם ה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר מתחרה לשואה הזה? אני רואה שרק לדייסון יש את החלק שמיועד לשטיחים אני לא מבין למה לחברות אחרות אין אותו , וזה מאוד חשוב צירפתי את החלק שקיים בדייסון תודה
-
- 3 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אשמח לדעת מהו מחיר הוגן ל1080 לדעתכם יד שניה (EVGA ACX 3.0 אם זה משנה משהו)? ובכללי אשמח לדעת אם יש לכם טיפים איך אפשר להעריך דבר כזה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שניהם מיובאים מחברת Evyap הטורקית. רק ש-Gibbs נמכר ב-Super Cofix ב-5 שקלים, בעוד שהג\'ל של קרמה עולה במינימום 12. (ומגיע גם ל-25 בחל מהסופרים. עדיין מעט יחסית למחירים של ג\'ילט, Edge וכו\') שימו לב לצורת הפתח הייחודית. http://www.evyap.com.tr/en/urunler/erkek/erkek_gibbs_01.asp
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלום, למי מכם שמזמין מוצרים דרך חברת השילוח USHOPS חשוב שתדעו שהשירות שלהם גרוע. - יותר נכון אין שירות קניתי נעליים וטעיתי במידה. ביקשתי להחזיר אותה ואכן קיבלתי אישור החזרה ללא עלות. הספק בחול נתן אישור מהיר להחזרה. חברת השילוח הודיע שהמוצר הגיע. וכמובן עלי לשלם עבורו. ביקשתי להחזיר את המוצר . התבקשתי לשלוח אישור החזרה ותוית דואר משולמת. הכול נשלח הם אף קיבלו את המייל. אך אז החלו תרוצים. "לא ניתן לפתוח את הקובץ במייל", ""לא קיבלנו את שאר המיילים ששלחת "( שלחתי שוב מיילים) , ואז שלחתי בפקס- והתשובה איכות הפקס אינה טובה. העתקתי את הקובץ והדבקתי אותו וגם זה לא עזר. בקיצור בשלב מסוי…
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כמות של כ500לדים ונגדים וכמה מפסקים מEBAY העלות הכוללת של כולם לפי האתר היא 32$/110שקל כמה מכס/מע"מ אני צריך להוסיף לזה ? ומאיפה אני לוקח את החבילה ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מבולבלים מאינספור המבצעים שמתקיפים אתכם במסגרת חגיגת המכירות והקניות של סוף השנה? אנחנו כאן כדי לנסות ולעשות לכם קצת סדר בדברים לכתבה: http://hwzone.co.il/black-friday-2014-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%93%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%aa%d7%9d-%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8/
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי HD של WESTERN DIGITAL לפני כשנתיים ועשרה חודשים, משמע נשאר לי חודשיים לאחריות. מרפי כנראה היה לטובתי וגרם לכך שהHD יתקלקל עכשיו ולא אחרי שהאחריות תיגמר, הרצתי בדיקה של WESTERN DIGITAL ו30% מהסקטורים תקולים או משהו כזה, גם עבר בדיקה בחנות ונאמר שהHD לא תקין. עכשיו כנראה שמרפי בכל זאת דפק אותי, קניתי את הHD מTMS (גרניט) והתקשרתי לTMS הנוכחים בשביל לממש אחריות ונאמר לי שהם לא יכול לעזור לי כי בעצם לא קניתי את זה אצלם? מה אני יכול לעשות בשביל לממש אחריות על הHD הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שעכשיו אין התחייבויות יותר וחבילות עם התחייבות הן עם מבצעים . הייתי בתשתית בזק משלם ל15 מגה 100 שקל ולספק 39 , ועכשיו שדרכתי בעלות של 104 שקל לתשתית 40 מגה ללא התחייבות והספק 40 מגה נשאר על 39. תודה (אקספלורר לא נותן לרדת שורה)
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מי היבואן הרשמי של ביטס עכשיו? באינטרנט כתוב שבאג הפסיקו לייבא את האוזניות... לא הצלחתי למצוא ברשת בכלל מי היבואן עכשיו.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
הציעו לי: 3500 דקות בתוך סלקום + 1000 דקות למחוץ לסלקום 1000 SMS אינטרנט בלי הגבלה אייפון 4 הכל ב 220 ש"ח בחודש משתלם??? כמה אתם משלמים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מידע חדש מספר לנו על תוכנית של חברת הענק להתחיל במיזם פרסום מקומי בחודש הבא - ולפתוח את שערי האתר האמריקאי שלה לעסקים מישראל מיד לאחר מכן לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
https://hwzone.co.il/advert/apple-macbook-pro-with-retina-display-15-4-mgxa2lla/ פניתי במייל, מהתכתיב עולה שמדובר במקבוק 15 (זה שנמכר באמזון ב2100$) חדש במחיר סיטונאי 1000$, 4500 שקל משקף מעמ ומשלוח FEDEX (עפ הנאמר במייל) עלות המקבוק עם גרסת 512GB ו16GB ראם ומעבד i7 היא 950 דולר (עפ נאמר במייל, באמזון המחיר יותר מכפול מעל 1800$) ו50$ משלוח אקספרס והשאר עלות המיסים בנוסף נאמר לי שהמקלדת מגיעה עם עברית (עוד יותר מחשיד) המשלוח הוא מבריטניה UK לא יודע אם מדובר בדיל משתלם בצורה יוצאת דופן או ניסיון להונאה כל תוכן ההתכתבות נעשתה עם גוגל טרנסלייט אך הם ציינו שהאחריות היא באיידיגיטל (לפחות את זה הם יודעים,idigital במשפט עברי שתורגם עי גוגל טרנסלייט)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, 2 שאלות: 1. האם באמת יש הבדל במהירות הגלישה שאקבל על פי הספק שאבחר? או שהמהירות תלויה בתשתית בלבד? 2. איזה ספק הכי מומלץ מבחינת מחיר/שירות וכו'?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני קונה מחשב נייד דרך איביי האם יד מיסים ומע"מ נוספים מעבר למה שכתוב במהלך הרכישה או שהכל מחושב מראש. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ולא רוצה הפתעות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם, אני מחפש לקנות מסך גיימינג ובשבוע הבא אני נוסע לאילת אז נפתחה לי אפשרות לחסוך לפחות את המע"מ... מה שאני מחפש: 27" 144HZ 2560*1440 FREESYNC בעיה שאין כזה מסך במלאי לא אצל KSP ולא אצל IVORY... מישהו מכיר עוד חנויות מחשבים באילת שעלולים להחזיק מסך עם נתונים כאלה ויכול לכוון אותי לאתר שלהם\טלפון? תודה מראש על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מסך למחשב Dell U2720Q. השוואתי מחירים בזאפ, ויש שם המון חנויות שאני לא מכיר והייתי רוצה לשאול עליהן. החנויות היחידות שאני מכיר מכל הרשימה שיש כאן הם שניידר ובאג, והם מציעים מחירים גבוהים יותר מהמון חנויות שלפניהם ברשימה. שתי החנויות WinPrice ו-טריפל 4u מציעות את המחירים הכי זולים וזאפ מגדירים אותן כ"קנייה חכמה" עם המון חוות דעת טובות מאוד, בנוסף לכך הן מציעות 3 שנים אחריות יבואן רשמי בזמן שבאג מציעים שנתיים. מישהו שמע על החנויות האלה\רכש מהן משהו ? אשמח לדעת. תודה מראש, בר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי בחנות שנקראת קרמיק דיפו ארון אמבטיה , נמסר לי מהחנות שהמוצר יסופק ע"י חברה בשם "אהרוני" , בתאריך 15/01/13 קיבלתי את הארון סגור בתוך אריזה , לאחר שהקבלן שהיה לי בבית התקין לי את הארון אמבטיה עם הכיור ראיתי שיש סדק בכיור בצד במקום שלא ייתכן שנפל עליו חפץ כלשהו , ובמקום הסדק לא היה קילוף דבר שמראה שלא נפל עליו חפץ כלשהו אלא כנראה מדובר בפגם ייצור , התקשרתי לחברה שיחליפו לי את הכיור והם אמרו לי שיבוא טכנאי ואם הוא יראה שזה פגם ייצור הוא יחליף את הכיור ואם זה לא פגם ייצור הוא ייקח כסף על הביקור , הטכנאי שהגיע אמר לי שככל הנראה מדובר לדעתו ב-80% פגם ייצור , הטכנאי צילם את הסדק ואמר שיראה לאחראי שלו והוא יקבע מה לעשות , לאחר מס' ימים נאמר לי מהחברה שהמנהל החליט שמדובר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניינים במכשיר חכם עם עלות של פחות מ-1,000 שקלים? כעת יש לכם עוד דגמים בקטגוריה שכדאי לבחון, ואחד מהם אפילו מגיע עם שבב Snapdragon לכתבה
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית מכשירי ה-iPhone הצליחה לתפוס את המקום הראשון במכירות בסוף שנת 2017, אך המתחרה הקוריאנית שלה עדיין מובילה בהסתכלות שנתית, בשוק שחווה הצטמצמות קלה לראשונה בעידן המודרני לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-