עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by djzander,

למי שיש שאלות לגבי הפיאספי לשאול פה !

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות XBOX.. (לא 360.. הישן..) ואני רוצה לשחק במסך LCD של המחשב שלי.. אמרו לי שאני צריך מתאם כדי לחבר אותו זה נכון? (כי אין לי את הבננות האלה..) מישהו יכול להביא לי קישור לחיבור הכבל DVI של המסך ל-XBOX?? (יש מתאם כזה בכלל?) אם אין אז RGB גם יהיה טוב... עוד שאלה... ה-XBOX תומך ברזולוציה 1680X1050 ??? אשמח אם תסבירו לי איזה מתאם אני צריך כדי לחבר את ה-XBOX למסך מחשב שלי (סמסונג 226BW) אם אין מתאם לכבל DVI או RGB כמובן... כמובן שאשמח לקישורים דניאל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום.. אז ככה הגיע לי האקסבוקס בשעה טובה וגם המתאם לVGA, הקטע הוא שכשאני משחק על טלוויזיה רגילה אני מרגיש שרואים יותר טוב, יש כאילו משהו מציק בלשחק על הsyncmaster 931bf שלי, ניסיתי כמה רזולוציות ויש משהו די מרוח בתמונה וגם לפעמים כל מיני זוויות חדות על מכוניות כאילו מרצדות.. מישהו יכול לתת לי איזה טיפ על איזה הגדרות לשים אותו? המסך שלי כמובן לא WIDESCREEN אבל נחשב מאוד איכותי בקטגוריה שלו 4:3, עכשיו בהגדרות כן אפשר לבחור רזולוציות שהם לא WIDE אבל אני לא יודע מה עדיף (המסך תומך עד 1280x1024) בנוסף לכך יש גם את האפשרות לבחור Reference Level מישהו יכול להסביר בדיוק מה זה? ועל מה זה משפיע? וכמובן על איזה LEVEL הכי כדאי לי לשים את המסך.. בנוסף לכך אם מישהו התנסה עם המסך הזה לפ…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  4. בתור בן אדם שלא נמצא הרבה הבבית (חוזר כול יום, אבל יוצא ב6 בבוקר וחוזר ב6 בערב) חשבתי לקנות איזה קונסולה נידית שבא אני יוכל לשחק ואם אפשר לצפות בסרטים ומוזיקה אפילו טוב יותר(בעיקר לשחק) אחרי קריא ראיתי שאין היום בשוק משהו כזה ששווה את זה, ואחרי חודש אני ישאיר אותו בבית ...הPSP מת האם לא כך הדבר ? איזה קונסולה נידית אפשר לקנות ב1500 שקל?(1.5K) שהיא טובה בהשוק ובכול מה שקונסולה (נידת)צריכה להיות?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by Guy950,

אני מעוניין לקנות PS3 לאחר שיצאו מספיק משחקים שאני רוצה ומספיק הכרזות למשחקים שאני ארצה, אבל יש רק עוקץ אחד. אני לא קונה בארץ. עוד מספר חודשים אני טס לסין+תאילנד ואני מעוניין לקנות באחת מן הארצות הללו את הPS3 (אני גם מאמין ששם יהיה יותר זול מאשר ישראל), רק שיש לי בעיה קשה, מה המחירים?! אני רוצה לברר קודם מה המחירים וגם כן יש לי מספר שאלות: א. בעיקרון אמרו שאני יכול להוציא את הPS3 מהקופסא וישר לחבר אותו ישירות לחשמל והוא יעבוד. בכ"ז מה הסבירות שאני אקבל קצר מיידי אם אני אחליט לעשות את זה? אני קונה את זה מסין להזכירכם.. ב. שפה-האם יש אפשרות בחירת שפות בקונסולה? אני לא מעוניין לשחק בסינית\תאילנדית. יש דרך לשנות שפות? ג. משחקים מולטיזון-חלוקת האיזורים התבטלה לחלוטין? אם למישה…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by guyby,

לפני שאני הולך להוציא סכום דיי גדול על סוני 3 רציתי לדעת כמה דברים. לא מאמין שאני אשחק משחקים מעבר ל-PES2009 והחדשים שיצאו אחריו, אני מכור רק למשחק הזה. אני מעוניין שהמכשיר הזה יהיה תחנת בידור להרבה שימושים, ראיתי שאפשר לחבר דיסק נייד ולראות ממנו סרטים או לשמור עליו DEMO של משחקים אז ככה: הבנתי שלגירסא של 40GB אין רשת אלחוטית זה נכון? בגירסאות שיש אלחוטי אני יכול לשתף את המחשב ולראות סרטים בLCD שלי? ההתקן של BLUETOOTH יכול לתמוך בעכבר אלחוטי או במקלדת אלחוטית (לגלישה באינטרנט), אם לא אז ב-USB אפשר? פשוט ההוצאה גדולה עלי (יחד עם רשת אלחוטית) אז חשוב לי לדעת שזה לא יהיה רק לכדורגל כי יש לי סוני 2 כרגע! תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  7. Started by lev-27,

השאלה הכי חשובה: PS3 יעבוד טוב עם מסך Dell 2209WA בחיבור DVI-HDMI. עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי תשובה חד משמעית. אשמח לשמוע מניסיון של המומחים. שנית, ראיתי למכירה באנדל Move. אפשרות לשלב חווית משחק של Wii עם החומרה של PS3 נשמעת מאד טוב. איך זה עובד במציאות? שווה? MOVE עובד עם כל המשחקים של PS3 או רק משחקים מסויימים? הבאנדל יקר משמעותית. האם שווה לשלם את האקסטרה? איזה משחקים שווה לקנות שנותנים חוויה שלא אמצא על המחשב? God of War זה Must. מה עוד? אני אוהב את כל הז'אנרים למעט ספורט.

• 21 תגובות
    • 7.1k צפיות
  8. Started by gman_il,

שלום חברים. קיבלתי מאישתי (שתחיה) WII לכבוד היום הולדת. האמת שקצת התאכזבתי כי אני בשבילי הקונסולה מספר 1 היא PC אבל זה המצב הגיע הזמן לנסות את הקונסולה החדשה. אישתי הביאה את ה- WII מארה"ב. 1. איך אני יכול לדעת האם קיבלתי דגם NTSC או PAL? 2. בנוגע לחשמל : האם אני צריך רק מתאם או שיש צורך ברכישת שנאי יעודי לנושא? תודה מראש.

• 33 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. סליחה מראש מהחבר'ה שרואים דיונים כאלו פעם בעשר שניות - אבל פה אני הולך לשאול כמה דברים שלא ממש מצאתי להם תשובות בפורום או ברחבי הרשת. כאן: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692151 ניתן למצוא בכמה מקומות את הArcade בפחות מ1,000 ש"ח. בכל המקומות הנ"ל מצויין כי דגם הקונסולה הינו Falcon, ולא Jasper. הבנתי שהJasper הוא החדש יותר - אך בplaygame למשל הם מציינים כי מדובר ב"דגמי 2009" - אז אני קצת מבולבל בנושא זה. כמו כן יש לי שאלה לגבי הארד דיסק: יש לי הארד דיסק חיצוני בחיבור USB - האם ניתן לחבר אותו ל360 ולשים עליו שמירות/פאצ'ים/עידכונים וכו'? הבנתי לפי המדריך הזה: http://www.llamma.com/xbox360/mods/USB%20Hard%20Drive%20Mod.htm שניתן לחבר הארד דיסק USB ל360 ארקייד - אבל לא…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  10. הילד שלי ביקש ליומולדת שלו XBOX - אז קניתי לו (XBOX ONE - לא רציתי להתקע עם חומרה ישנה של 360) יש לי כמה שאלות- 1. האם אפשר להשאיר את המכשיר דלוק - כמו מחשב (כיבוי והפעלה תכופים לא יהרסו אותו?) למשל המחשב שלי יכול להשאר כמה שבעות ללא כיבוי 2. מה זה ה XBOX LIVE ? להבנתי - אם נרשמים מקבלים משחקים בחינם - במשך השנה? 3. אפשר לקבל המלצות נוספות- טיפים \ משחקים וכו'- ואם יש משחקים שיתאימו לגיל 8-6? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by mc_elad,

אני נוסע לחול לזמן של כ 3.5 חודשים ואני צריך חיי סוללה ארוכים חשבתי לקנות את ה Sony PSP 3000 slim & lite מה חיי הסוללה כשמשחקים או רואים סרט?? וכאשר מחברים אליו את המטען הזה : http://www.navitech.co.il/2523/%D7%9E%D7%98%D7%A2%D7%9F_USB_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_%D7%94%D7%A4%D7%95%D7%A2%D7%9C_%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%A6%D7%A2%D7%95%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%9C%D7%95%D7%AA.html הוא בכלל מתאים כלומר יהיה אפשר לטעון ת'PSP עם המטען הזה? כמה זמן הPSP יחזיק כאשר משחקים או רואים סרט? אם יש לכם המלצות על מטענים(שמבוססים על AA או AAA) שיוכלו להעריך את חיי הסוללה של הPSP זה יעזור תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. Started by UponTheRose,

אני מתכנן בקרוב לקנות PS3 אבל הבנתי שיש מספר מודלים שונים כמו הslim והעבה הישן אני לא יודע מה עדיף לקנות או מה יותר זול, אבל לכל אחד יש חסרונות ויתרונות משלו הבנתי שהישן הוא עם לינוקס וחזק יותר כנראה לעומת הסלים שיש לו מעבד חלש יותר אבל אם פחות סיכויים להתחממות יתר ולגבי הנפח הארדיסק - אפשר אולי פשוט לקנות הארדיסק חיצוני של 500GB ולהתקין בו משחקים וסרטים? זה בכלל אפשרי לחבר הארדיסק חיצוני? זה נכון שהPS3 יכול להריץ משחקי PS2? אם כן, צריך דיסקים של PS2 או התקנה בהארדיסק? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by amit1242,

שלום, אני לא כל כך מרוצה מהאיכות של הRCA אז רציתי לשאול לגבי כבל קומפוננט לPS2... 1. כמה אמור לעלות דבר כזה? 2. האם יהיה הבדל משמעותי מRCA [צהוב-אדום-לבן] ? 3. יש לי פלזמה,זה יהיה טוב? למה הRCA די חרא... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, לאחר שהגעתי לדירה של ההורים שלי (ואחותי הקטנה) וראיתי שמונח על ה wii fit עציץ החלטתי להשתלט על העניינים ולקחת חסות. הם קנו ערכה שכוללת כמעט הכל והדליקו אותו אולי פעמיים.. יש לי דיי הרבה שאלות, מקווה שתעמדו בקצב. 1. האם ה wii motion plus שווה את הכסף? אם כן, מה החנות מומלצת בה אוכל לרכוש? ראיתי שבארץ זה עולה 250 ש"ח לאחד, אשמח לדעת על אתר מחול שאפשר להזמין ממנו. 2. האם יש משחקים מומלצים ל motion plus חוץ מה resort ? 3. רציתי לקנות מגן סיליקון ל wii fit וראיתי שזה עולה 135 שקל בארץ, למישהו יש חנות בו מוכרים את זה במחיר יותר הגיוני? 4. אני יודע שההורים שלי קנו את ה wii עם פריצה כלשהי, איך אני יכול לדעת באיזה צ'יפ מדובר? תודה

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by VortexD,

אני עומד לקנות את הPS3 ואיתה גם לקנות את Samsung 32" R81B עכשיו השאלה שלי היא ככה אפשר לחבר לקונסולה דיסק קשיח נייד למשל WD MYBOOK 250GB ולהריץ משם משחקים בעתיד או סרטים באיכות HD עוד שאלה מישהו מוכן להסביר לי איך להזמין משחק מPLAY ASIA כי אני לא מתכוון לקנות בארץ משחקים ב400 שקל זה יותר מידי כואב או שעדיף מEBAY למרות שזה לא 100% בטוח כי הסיכוי לקבל שרוטים או לא לקבל בכלל גבוה? מה המשחקים הכי מומלצים כרגע? מישהו יכול להביא מדריך איך להתחבר לPSN ולקנות מהחנות בדרך הכי קלה זהו לבנתיים תודה למומחים ולמשתמשים המבינים כאחד

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  16. Started by Shiker,

אני מתלבט בין XBOX 360 ל- PS3 התלבטות היא למה יש יותר משחקים יותר טובים ? איפה רואים יותר טוב ? מבחינת משחקי רשת עם מה עדיף לשחק ? אני רוצה לקנות את זה בארה"ב, אם יש באנדלים נחמדים שכוללים משחק, גויסטיק אלחוטי וכו אשמח אם תיבאו לי קישורים או כתובות של חנויות מועדפות..יש לי משפחה בניו יורק ככה שאני יכול לשלוח את זה לשם ויביאו לי את זה לארץ..

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bsphere,

התוספת תשלום למכשיר באחריות ישפאר כדאית ? אם לא מכשיר של ישפאר - איפה הכי מומלץ לקנות (באינטרנט או באיזור חיפה) מבחינת מחיר ואחריות. יש מה להתעקש על מכשיר PAL? (המכשיר ישמש למשחקים בלבד) ושאלה כללית - כדאי לקנות PS3 היום לאור ההודעה של ACTIVISION והשמועות על PS3 דק ?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  18. Started by gabbay,

אני רוצה לקנות PSP יד שניה מתנה לחבר ואין לי שום מושג מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה. מה הדברים החשובים שאני צריך לשאול את המוכר?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by Demagh,

קודם כל, אני כמעט סגור על הזמנה מחו"ל. גרסאת הפרמיום עולה סביבות 1700 שקל בארץ, כשעם הזמנה מחו"ל (כולל הזמנה) יוצא סביבות האלף. דעתכם? המלצות לחנות טובה? ועוד דבר, יש לי שלט אלחוטי למחשב. אפשר לחבר את השלט גם לXBOX, נכון?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by SHAKED286,

שלום לכולם עוד מאט יש לי יומולדת ואנ ירוצה לקנות XBOX עכשי ויש לי שאל העל איזה דגמים אתם ממליצים לא ממש הבנתי מה כל דגם אומר אז אם אפשר גם הסבר על כל דגם שמביאים פה. יש שם גם כזה דבר של 250MB או 4GB או 120GB מה זה האפרשים האלו ולה הזיכרות הזה משמש ? תודה רבה ושבוע טוב שקד

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by asafgolan,

1. האם כל הדגמים שנמכרים עכשיו הם ללא סכנת RROD? איזה דגמים ספציפיים עלי לדרוש לשם כך? 2. ראיתי שהקונסולות לרוב מגיעות עם כבל קומפוננט. לפי מה שידוע לי כבל זה מסוגל להעביר 720P, שזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלוויזיה שלי. יש טעם להוסיף כסף על חיבור HDMI? 3. האם ההבדל היחדי בין גירסת הארקייד לגירסת הפרימיום הוא התוספת של הדיסק הקשיח? האם אפשר להתקין דיסק קשיח משלי בארקייד? SATA או ATA? 4. יש חנויות מומלצות באיזור המרכז?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. Started by ogoren,

שלום לכולם. לבן שלי יש יומולדת ואני רוצה לקנות לו קונסולה. אני מתלבט בין PS2 ל PS3. יש לי כמה שאלות: 1. קודם כל, עוד עושים משחקים ל PS2? 2. אם אני קונה בארץ קונסולת PS3, הוא יוכל לשחק עליה גם במשחקים של PS2? 3. יש ל PS3 אפשרות לקרוא מדיות מגובות (צרובות), ולא מדיות מקוריות? איזה מדיות הוא קורא, דרך אגב? דיוידי, בלוריי? 4. איזה סוג מסך צריך לPS3? היי-רזולושן, או טלביזיה רגילה תספיק? מה עם PS2? 5. מה משמעות הסוגים השונים של PS3? במה עוזר לי הרד-דיסק יותר גדול? 6. מה קורה אם אני קונה את זה בארה"ב? יש עם זה בעיה, מעבר לתמיכה? נראה לי זהו. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by לביא2112,

איך זה PSP 3000/1/2/3/4/5 וכו' אמרו לי שיש בעיות לפעמים עם המסך בקטעים מהירים נא להסביר איך זה ואם זה יכול להפריע הרבה או קצת ובאיזה מצב ואם אני לוקח 2006 בדקתי וזה מהונג קונג ועוד מקום יש הבדל ביכולות עם 2000 (יפן) ו 2004 (אירופה או ארה''ב לא זוכר) ואם אני מוריד משחקים או קונה יש הבדל לדוגמא בסוג הקובץ נגיד 2004 זה .ISO ו 2006 זה .ISE (סתם המצאה) ככה שהמשחק של 2004 לא יעבוד ב 2006 ? ו 3000/1/2/3/4/5 וכו' יש לו פריצה מתחת ל 6.0 כי שמעתי ש מי 6.0 עולה כסף להוריד או שלא עובד לא יודע בדיוק ו ב 2006 ושאר גרסאות הPSP באנגלית ? מה לדעתכם יותר שווה 3000 או 2000 אך תשכחו את הבעיה של 3000 .

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eegg,

יש לי כמה שאלות על הpsp שאני חושב לקנות: 1. אם אני קונה אותו בארה"ב אז הוא עובד על ntsc ואז אם אני אקנה משחקים בארץ בpal והם לא יעבוד או שאין איזורים בpsp? 2. איזה משחקים אתם ממליצים לקנות חשבתי על (burnout, tekken,prince of persia(? 3. איזה אביזרים בשבילו אתם חושבים שחיוניים אני חשבתי על בטריה נוספת, מארז קשיח, זיכרון 2 גיגה. מה דעתכם 4. אם אני קונה מארהב האם היה לי אחריות בארץ?

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  25. Started by Elvis Amir,

שאלות על משחק שר הטבעות(middle earth shadow of war): 1.לאחר שאתה שולט על כמה אנשים אז איך אתה משוואה מי חזק מבין הלוחמים? 2.האם החיילים עולים בדרגות או רק רמות? 3.אם עולים בדרגות אז איך עולים? 4.למה אני לא מרגיש שינוי לאחר שאני שם גביעים על גופי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.