עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by elad76,

הרבה זמן לא שיחקתי בPS2 שמתי אותו בתוך נרתיק מיוחד במקום פתוח משהו. הפעלתי תמשחק הזה..רק הוא כך והוא מתחיל לקפוץ כשאני במכונית ורואה מכוניות אחרות(הרבה) הפעלתי תאפשרות Diagonsis וזה הפסיק חלקית...לשנות את המהירות של הדיסק או את א TEXTURE MAPPING יעזור?? עכשיו שאני במשימה שאני חוזר לשכונה ומהכל יוצא עשן ויש תבלגן והכל המשחק זז עם קפיצות תמידיות!!מעצבן!!! מה לעשות??? -איו אבק בPS2 -יש לי את הגירסה העבה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ozi123,

אני שוקל לשדרג את המחשב לקנות 4 שלטים דואל שוק 4 למחשב ולהפעיל ממנו משחקים. השאלה אם החויה תהיה אותה חויה כמו בקונסולה בכל משחק, אני מדבר על כל סוגי המשחקים כדי לסגור את כל הפינות. מבחינת העברה של של המחשב לטלויזיה זה יראה באיכות טובה בטלויזיה? והשלטים עצמם ניתן לחבר אותם למחשב? בצורה אלחוטית.. תודה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by htdaniel99,

היי חברים ראיתי משחקים באייבי במחירים מאוד זולים (20$) ורציתי לדעת האם כדאי לקנות ,ומה ההבדל בין secondery ו primary והאם אחרי שקניתי משחק שהוא primary ניתן לקנות עוד משחק מסוג זה . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 5.3k צפיות
  4. Started by xxxlr1,

היי אני לא יודע לאן זה שייך כי זה לPC ולא מצאתי מקום אחר מתאים חוץ מפורום זה אז אשמח אם תעזרו לי. אני מחפש ג'ויסטיק למחשב (חובה אלחוטי) אני רוצה שתיים מהם, שיהיה הכי טוב ונוח מכמעט כל הבחינות. התקציב לא ממש מפריע אבל שלא יהיה מצופה יהלומים. אני משחק בעיקר בFIFA. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, יש לי 2 קונסולות של Xbox360 ( ) אחת מחוברת בחדר שלי ישירות למחשב והשניה ממוקמת בסלון לא מחוברת ללייב בכלל או לרשת כי היא רחוקה מדי מכל מחשב בבית או מהנתב. האקס בוקס שמחובר בחדר שלי היה מחובר למחשב הקודם שהיה מחובר ברשת באל-חוטי, כדי לחבר אותו לרשת נאלצתי לקנות כרטיס רשת מובנה למחשב כי לא הייתה יציאת רשת למחשב (מחשב ישן..) ואז יכולתי לשתף סרטים, מוזיקה ואינטרנט. ככה יכולתי לראות סרטים בשקט בטלוויזיה או להתחבר לאינטרנט שדווקא לא היו לאגים כמעט. עכשיו החלפתי למחשב חדש (מפרט בצד אם אתם רוצים לדעת) ויש בלוח אם כבר יציאת רשת מובנית ככה שלא התקנתי את הכרטיס הרשת מהמחשב הקודם, והבעיה שאני לא מצליח לחבר יותר! בהתחלה חיברתי את האקס בוקס למחשב ועשיתי את אותן הגדרות שעשיתי …

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב מאוד חבר של אבא שלי מגיע לישראל מארה"ב, וזה הזמן לקנות קונסולה חדשה. אני הולך לקנות את הקונסולה כנראה מNEWEGG, ושם הPS3 יריד ל500$! אז איזה קונסולה לקנות? PS3 60GB OR XBOX 360 PREMIUM? אני מתכוון לקנות שם את כל האביזרים שאני צריך, כך שסה"כ זה יעלה +- אותו דבר. יש לי כמה שאלות: 1) איזה קונסולה יותר משתלם לקנות בארה"ב [שוב, +- עולה אותו דבר] 2) אם אני מביא את הקונסולה מארה"ב, אני צריך לקנות שנאי גם לPS3 וגם ל360? 3) למסך שאני אשתמש בו יש רק יציאות של DVI וVGA. במידה ואני אקנה את הPS3 - איך אני אחבר אותו למסך? 4) אני הולך לחבר את הקונסולה לרמקולים ATP3, ויש להם רק חיבור של INPUT ירוק ולא גם אינפוט לבן ואדום - איך אני אחבר אותם לקונסולה? 5) שמעתי שאם אני אק…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Play,

שלום לכם שוב . משום מה שכשאני משחק R&C: Tod או Resistance: Fall of Man אז הם לא מופיעם לי בחתימה ששיחקתי בהם כרגע אלא לא מופיע כלום,נאדה ואצל חבר שלי שיש לו גם כזה דבר מופיע לו שהוא שיחק.. צריך לעשות אקטביציה או איחוי למשחק למשתמש שלי כדי שהוא יראה בחתימת הPSN?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by oDot,

והאם כדאי עדיין לקנות, בעקבות GH4 וRB2 (אפשר יהיה להשתמש בכלים של GH4 על RB? אני יודע שההפך בלתי אפשרי. ויהיה שינוי בין הכלים של RB לRB2?) תודה לכם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by simonsix,

GameSpy's director of technology believes that in some places the PS3 is definitely beating the Xbox 360 online. As we all know, he admits that Nintendo is lagging way behind with the Wii's online service but that is due to their different approach. http://www.developmag.com/news/30310/PS3-is-definitely-beating-360-in-some-areas-of-online

10. Started by Sargon,

אני מתכוון לקנות XBOX בקרוב. השאלה שלי היא, האם אני יכול להשתמש בו בחדר עם המסך מחשב ועם כבל LAN להתחבר לROUTER בשביל האינטרנט? במקום לשחק בסלון וכו... או שיש פה משהוא שאני מפספס? תודה.

• 4 תגובות
    • 945 צפיות
  11. אני ראשון 1 [br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 21:58:39 continue [attachment deleted by admin]

12. Started by asaf23,

רכשתי נתב אלחוטי חדש של LEVEL ONE בטכנולוגיית N ומהרגע שחיברתי אותו הוא לא מאפשר לי לשחק במשחקי רשת, מבחינת הורדת דמואים ושליחת הודעות וכו' הכל עובד באופן רגיל - אך כשאני נכנס למשחקים ומנסה לשחק ברשת או אומר לי שיש בעייה עם ההתקשרות לשרת המשחק... מה עושים ????? תודה .

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  13. עכשיו גם Mass effect יצא בנוסף ל Assissn creed אבל יש לי טבעת המוות שלחתי את המכשיר לתיקון לפני שבוע וחצי כמעט, אמרו לי שצריך להרכיב לזה מאוורר יותר מהיר שכרגע לא במלאי המאוורר המהיר הזה עוזר ממש כי אני יכול לוותר עליו ולקבל את הקונסולה כבר השבוע? אפשר להרכיב מאורר אחר ?, כי המאורר המהיר הזה הוא מזמין מחול, וצריך לחכות שיגיע, ולא בא לי להמשיך לחכות למשלוחים אם זה לא יגיע בקרוב (כרגע ההערכה היא כמה ימים)

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  14. יש את הבלעדי ל PS3 ואז זה של ה 360 ד"א מה שאני לא אוהב בשני המשחקים זה שמשחקים את הסידרה עצמה ולא עלילה חדשה, אז זה דיי לא מעניין שאתה יודע בדיוק מה הולך לקראות כמו לראות את הסרט החשוד המיידי ושיגידו לך שקייזר סוזה הוא ..... (אולי יש אנשים שעדיין לא ראו אז אני לא אהרוס)

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by lesForce,

אני מעוניין לקנות את המשחק - אבל אף פעם לא שיחקתי במשחקי FPS בPS - חוץ מBF ואותו לא אהבתי ... אז הייתי רוצה לנסות לשחק בדמו של המשחק , מישהו יודע אם יצא ? ואם כן אז מתי?

16. הקנסולה מכובה, פתאום נדלק האור הכחול של הדיסק, חזק...חלש ככה ממשיך מה זה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אהלן, בספטמבר סוני הוציאה Playstation Network Card עבור השוק הבריטי. כמובן, הזמן עשה את שלו וכבר אפשר למצוא כרטיסים בחנויות שונות (כמו ShopTo). זאת אומרת, אם שיטת התשלום היא דרך כרטיס PSN ולא דרך כרטיס אשראי, בעצם לא נדרש ווידוא כתובת בשביל לקנות, לא? בהנחה ויש לי קונסולת PAL ו-Account בריטי, האם יש אפשרות לקנות מבריטניה כרטיסים, להכניס את הקוד שלהם ל-Account שלי ולקבל מזומן עבור קניות בחנות הבריטית?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. היי אני חדש בקהילה הזו.יש לי יום הולדת עוד מעט ואני חושב אם כדאי לי לקנות אקסבוקס. דבר ראשון,האם נוח לשחק בו עם השלט?במשחקי פעולה לא קשה לירות ולכוון איתו שמגיעים למצב כזה שעד שאתה יורה הורגים אותך? איזה משחקי הרפתקאות טובים יצאו לאקסבוקס עד היום? אפשר לפרוץ אותו? ובכלל כדאי לקנות?לא יהיה לי כזה קטע שיום אחד אני אניח בצד את השלט ולא ארצה לשחק בו יותר? ודבר אחרון:ההתלבטות שלי היא אם לקנות את המכשיר הזה,או לשדרג לעצמי את הכרטיס מסך במחשב לכרטיס מסך טוב יותר תודה

• 191 תגובות
    • 21.2k צפיות
  19. Started by Cyanide,

אני מתלבט האם לקנות קונסולה [ההתלבטות היא בין XBOX לPS3]. אבל לא זאת שהשאלה, אלא האם כדאי בכלל לקנות היום קונסולות שיצאו לפני כ3-4 שנים? האם צפויים משחקים שווים במיוחד לקונסולות האלה או שכדאי לשדרג את המחשב?

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  20. מה עדיף לקנות בטריות רגילות או נטענות לשלטי ps2 האלחוטיים שקניתי (4 בטריות לשלט) השאלה שלי בעצם האם השלטים האלחוטיים גומרים מהר עם הבטריות(ככה אני יקנה נטענות) ואם הם יגמרו לי כל חצי שנה אז עדיף לי בטריות רגילות זה בשביל אחי הקטן הוא משחק בערך 5-8 שעות ביום תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  21. http://news.cnet.com/8301-13506_3-10173656-17.html קצת תלושים מהמציאות שם בסוני... למרות שהגורם הישיר הוא שעכשיו מפתחים קודם לפס3 ואז ל360. טוב לסוני, רע לכולנו

• 44 תגובות
    • 5.6k צפיות
  22. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות כמה אביזרים לווי ורוצה לצמצם עלויות לאור המחירים המופרעים בארץ בגדול אני מחפש סט טוב של תופים וגיטרה. קניתי בעבר גיטרה אלחוטית מ-dealextreme והיא הייתה מצויינת, עבדה עם כל המשחקים, רק שאין להם אותה במלאי כבר כמה חודשים. לצערי תופים אי אפשר להזמין משם. בדקתי באיביי אבל אף אחד לא שולח לישראל. אנטישמים. כמו כן, אני רוצה לקנות motionplus או שני שלטים עם motionplus מובנה. מישהו פה יכול להמליץ לי בבקשה על אתרים או חנויות ספציפיות? אין לי בעיה עם מוצרים גנריים כל עוד הם עובדים כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by stone cold,

לפני הצבא הייתי צריך בזמנו לבחור קונסולה בשוק של פעם היה PS1 של סוני \סטוארן של סגה \וN64 של נינטנדו שנינטנדו השיקה את הקונסולה שלה היא השיקה אותה אם מאריו 64 וידית אנלוגית לסוני יצא קראש 1 בערך באותה התקופה ולסאטורן יצא משחק חדש לגמרי בשם "לילות" כל המשחקים קיבלו אז ביקורות טובות ובכולם חוץ מ"לילות" יצא לי לשחק בהם אז באופן טבעי מאוד רציתי לשחק בלילות וליראות איך זה ושיצא לWII הייתי חייב לנסות בכל אופן אם היה שוק השכרות מפותח בארץ הייתי ממליץ על לילות בגלל המשחקיות המיוחדת שלו שקשה להסביר במילים זה כמו מרוץ\פלטפורמות\באוויר בפועל כיף לשחק בו בערך שעתיים ואחרי זה הוא משעמם הגרפיקה ברמה של הדרימקסט ואני לא יהיה מופתע אם המשחק פותח לדרימקסט וביטלו אותו עד שהWII ה…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by dark crystal,

כן אני יודע.. עשיתי טעות ופתחתי אשכול חדש אבל.. החרא הזה לא מתחבר.. התקנתי את הדרייבר שנמצא בכל חור באינטרנט, חיברתי את השלט האורות מהבהבות לאט, נכנסתי ללוח בקרה > ג'ויסטיק (או איך שלא קוראים לזה.. המצאתי תרגום מחדש חח) לחצתי על מאפיינים בPlayStation 3 Contoller ו.. פשוט לא מגיב.. מה אני עושה? במחשב הישן השלט עבד.. עכשיו לא.. מה אני עושה? מישהו ניסה וקרה לו משהו דומה? אם זה משנה כל כך.. יש לי ויסטה.

• 2 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.