עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by lipa,

האם ניתן להשיג בארץ את ה-JOYSTICK הבא: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2277,CONTENTID=8157 האם הוא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  2. Started by Godmoney,

כדאי? אני משחק ממש הרבה ב Burnout 3 בזמן האחרון ואני תוהה אם אפשר לשדרג את ההנאה על ידי קניית הגה. המלצות?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by -LosNir-,

שלום, קניתי בתאילנד PlaySation2, אך מתברר שהוא תומך רק בתקן שידור NTSC. האם יש דרך להמיר אותו שיקרא גם משחקים בתקן NTSC ו PAL? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. משלוח "זול" מחול, לא מצאתי חנות שמוכרת רק את הגיטרה

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  5. Started by lmlm,

אני נוסע לארה"ב עוד שלושה חודשים בערך (יוני) ואני רוצה להביא מישם קונסולות: חשבתי על XBOX 360, PS3 או Wii: ה Wii מעניין בהחלט,החוויה יוצאת דופן אבל אין משחקים שמעניינים אותי, XBOX 360 בהחלט מושך אותי אבל אין לי אפשרות לשלם לשירות ברשת כדי לשחק אונליין וזה ביאס אותי ו PS3 יקר וגם הוא ירד מהפרק(אולי עוד שלושה חודשים ירד המחיר -נחשוב עליו שנית) עברתי לקונסולות הניידות ששם השוק מאוד פורח בזמן האחרון ואולי עוקף את השוק הנייחי? אז יש את DS ו PSP PSP יש גראפיקה יותר טובה,אפשר לראות סרטים,לשמוע שירים ועוד, המקשים יותר נוחים ,משחקים דומים לקונסולות כמו PS,XBOX, זמין כאשר DS בקושי DS: שתי מסכים שאחד מסך מגע, זמני טעינה מהירים, זמן סוללה חזק, ספרייה גדולה עם שילוב של משחקים מוז…

• 51 תגובות
    • 9.1k צפיות
  6. Started by rikus,

http://www.gamershell.com/ps3/lair/screenshots.html?id=10 דפדפו , תזילו ריר קצת... למה אין לי PS3...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כן כן הוכרז משחק חדש בשם Mario & Sonic at the Olympic Games http://www.maxconsole.net/ ולכולם לא עדיין לא האחד באפריל ככה שזה לא מתיחה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

יש לי מס' שאלות.. 1. שמגיעים למדוזה השמנה [זאתי שמאבנת את האויבים שלה] מה אני עושה אחריי שאני הורג אותה? לא מצאתי שום דבר ללכת למקום אחר ... 2. איזה חפצים נקבל? האם שווה להשקיע הכל בפטיש העץ? הבליידים שהגיעו מתחילת המשחק<? איזה רמות כדאי לעשות ומה עוד נקבל? אם יהיה לי עוד שאלות אני אשאל בנושא הזה =] תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. ראיתי שפה אפשר לדבר גם על קונסולות אז אני מניח שזה בסדר .. אתמול קניתי טלויזיה חדשה וחיברתי אליה את המחשב והפלייסטיישן 2 ... ראו דרך שניהם זוועה! הלכתי וקניתי כבל קומפוננט למחשב וסידרתי שזה ישדר ב1080 ועכשיו רואים הרבה יותר טוב.. אז רציתי לדעת איפה אני יכול למצוא כבל קומפוננט לפלייסטיישן 2 ? שמצב אחד יש חיבור לפלייסטיישן ובשני 5 חיבורים (קומפוננט + אודיו ימין\שמאל) במקום מה שיש לי כרגע, שזה הכבל הסטנדרטי... ועוד שאלה לא ממש קשורה.. אפשר לשפר איכשהו את הקליטה של השידורי טלויזיה ? תודה מראש, יאיר ב.א.

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by Sheetrit,

ככה,דוד שלי שעובד באחת הספינות של צים נמצא הרבה מאד במזרח\מערב\צפון אמריקה וכו' חשבתי לבקש ממנו שיביא לי איזה קונסולה אבל ההתלבטות שלי גדולה ולא,אני לא רוצה לדעת מה עדיף לי מבחינת ביצועים כי על האקסבוקס והסוני קראתי הרבה(הWII לא כל כך באה בחשבון) פשוט הקטע שאני רוצה קונסולה שלא יהיה בעיה לצרוב(גיבויים תקראו לזה חח) משחקים מהמחשב ולסוני הרי יש את הבלו ריי שזה בעייתי מאד,בקשר לאקסבוקס לא כלכך הבנתי איך זה הולך במיוחד שחובה שתיהיה אפשרות של צ'פ כי בעיה רק מקוריים במיוחד עם המחירים שעכשיו יש למשחקים וגם כדי לראות סרטים וכו' וקשה תעזרו! תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by yuval1101,

היי, אני מעונין לקנות את ה-xbox 360, אבל רק בעוד כמה חודשים כשתצא הגרסא עם המעבדים של ה-65mm. יש לי כמה שאלות שהייתי שמח שתענו לי עליהן: 1. האם ה-xbox 360 עובד עם המשחקים של xbox הרגיל? 2. הצ'יפ היחידי שיצא עכשיו ל-360 הוא ה- globe 360? והוא תומך בכל המשחקים? שווה לחקות לאחד חדש יותר ואמין יותר? 3. יגיע שנאי ספציפי ידוע שאתה מחבר אליו מקלדת ועכבר והוא מתחבר ל-360? 4. השלט של XBOX הרגיל ל מתאים ל-360, אז יהיה שנאי שיתאים אותו? 5. מדברים על כך של-360 יש בעיה של התחממות. הגרסא עם המעבדים של ה-65mm תפתור את הבעיה הזו? תודה מראש, יובל

• 26 תגובות
    • 6.7k צפיות
  12. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15544 תיצפו בסרטון לפני שתגיבו

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6168505.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 יהיה מעניין ליראות אם זה יפתח תדלת למלחמת מחירים

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  14. בחנות אחת ביררתי על ציפ' מסוג MAMBO (אם אני לא טועה) הוא עולה 390 שקל אבל הם לא מתקינים אותו במקום אלה הם אמרו שהם צריכים לבדוק את המכשיר פועל במשך הרבה עשות כדי לראות אם אפשר או כדאי בכלל לשים עליו תציפ' מדובר המכשיר העבה שמלווה אותי כבר הרבה זמן! מה אתם אומרים זה שווה? והאם הבדיקה הזאת הכרחית או שאפשר לוותר עליה? וד"א אם הדיסק של המשחק קצת שרוט זה ישפיע על הצריבה שלו? _______ לכל המנהלים!! אני יודע שאולי לא כל כך תוהבו את הדיון הזה פשוט תגידו לי או שתנעלו אותו! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by Sting,

יש לי PS2 חדש ורציתי לשאול מכל מאות המשחקים שיצאו עד כה ,איזה משחקים כדי לי לנסות ? זאת הרשימה שהכנתי בנתיים: 1...Call Of Duty 3 2...WWE Smackdown VS Raw 2007 3...Mortal Kombat Armageddon 4...Bully 5...Teenage Mutant Ninja Turtles !אויי הנוסטלגיה 6...UEFA Champions League 2006 2007 7...Need for Speed Carbon 8...SOCOM 3: US Navy SEALs 9...Tony Hawks Project 8 10..Marvel Ultimate Alliance 11..Tekken5 12..Pimp My Ride 13..Burnout_Dominator 14..Test Drive Unlimited 15..PES6/Winning11 16..Test Drive Unlimited 17..Heatseeker 18..sega genesis collection 19..splinter cell DA 20..atv offroad fury 4 21..NBA 07 22..GOD Hand 23.. ?

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by Godmoney,

אני רוצה לעשות רכישה מאיזה אתר אחד שמוכרים משחקים יד שניה במחירים טובים. עברתי כל היום על האתר וסימנתי לי את המשחקים שאני רוצה לקנות. תעזרו לי לצמצם את הרשימה. אני שונא Shooters חשוב לציין. ליד כל משחק מצויין המחיר שלו בדולרים, כאשר על כל משחק אני צריך להוסיף דולר-שניים משלוח. מה לדעתכם אני יכול לחתוך? Grand Theft Auto III - 7.99 Grand Theft Auto: Vice City - 5.99 Eyetoy: Groove - 9.99 The Lord of the Rings: The Return of the King - 7.99 The Lord of the Rings: The Two Towers - 10.99 The Lord of the Rings: The Third Age - 12.99 Gaunulet: Seven Sorrows - 9.99 MDK 2 Armageddon - 4.99 Prince of Persia: The Sands of Time - 14.9 Rogue Galaxy - 8.99 Sly 2: Band of Thieves - 12.9…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by marlboro,

http://news.teamxbox.com/xbox/13149/Microsoft-and-Nintendo-Announce-Wii60-Bundle/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הPS2 העבה שלי מקרטע במשחקים הבאים: Getaway 1 Getaway 2 gtasa gta3 nfs most wanted בכל שאר המשחקים GOD OF WAR MIDNGHIT 3 JAK 1 JAK 2 JAK 3 GTA VICE CITY WWE 2006 CALL OF DUTY TEKKEN 5 הוא לא מקרטע/קופץ ניקיתי את העינית עם אלכוהול,אין אבק ועדיין הוא מקטע במשחקים האלה.. למה ב4 משחקים כאלה הוא מקרטע ובכל השאר לא???איך זה?? *הכל מקורי *קניתי אותו בשנת 2004 שיחקתי בו ובשנת 2006 באמצע שלה השארתי אותו בתיק בצד,הפסקתי לשחק כשהכל עבד מצויין,ב2007 ב2 הפעלתי אותו וישר הוא התחיל לקרטע....איך??

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מי יכול להביא לי קודים למשחק טייקן 5.. ואם אין אז מישהו יודע אולי אל איזה דברים מגניבים שאפשר לעשות בטייקן?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by stone cold,

בעיקרון זה בשורה טובה לגימרים בעולם רק חבל שזה יעלה 80$ יותר מהפרימיום בכל מקרה http://www.gamespot.com/features/6168148/index.html?tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=topslot

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by stone cold,

טוב אז ככה דפקתי את הידית PS2 שלי ששיחקתי "הנחנו אוהבים את קאטמרי " בקיצור האנלוגית נידפקה והידית השניה שלי היא של PS1 ולא תומכת בכל המשחקים אז קדימה תיזרקו המלצות ואם אפשר גם תמונות

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הבאתי XBOX NTSC והוא בא עם שנאי של 110V מה עדיף יותר לקנות ממיר מתח של 600W או שנאי תואם (כל האקסבוקסים מקבלים מתחים זהים מה שמשנה זה בעצם השנאי אם הוא מקבל 100 או 220). מבחינת מחיר שנאי תואם עולה ב 60 ש"ח יותר אבל מבחינת נוחות זה חוסך עוד בלוק ענקי שמחמם את החדר ועושה רעש.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by athi,

מה ההבדל בין Xbox 360 Controller for xbox 360 ,לבין Xbox 360 Controller for windows?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by TAsraf,

האם אמולטורים של PS1 או כל קונסולה אחרת זה חוקי? אם זה לא שייך לפה אז להעביר

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by liviur,

OBLIVION יוצא לPS3 (יצא יותר נכון) יש לי אופציה לקנות אותו או לPS3 או למחשב , מניסיון של אנשים (הרוב יהיה XBOX360 אני יודע), איך הוא על קונסולה לעומת מחשב? גרפיקה פחות חשובה לי - כי המחשב שלי מריץ את OBLIVION במצבים כמעט הכי גבוהים חלק לגמרי אז זה פלוס מינוס אותו הדבר. הכוונה יותר מבחינת חווית משחק , נוחות תפעול וכו. ליביו

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים