קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לצ'פר את עצמי לקראת הלימודים (איזה תירוץ הא? [צוחק בקול] ) ולקנות לעצמי טלוויזיה לחדר. מרחק הצפייה הוא בערך 2.8 והתקציב שלי הוא 6500-7500 שקל. השימושים יהיו: PS3 - 50% HD Content - 25% Hot (SD Content) - 25% שמתי עין על סמסונג כי הן ממש יפות, אבל מותג ברוויה של סוני קורץ לי גם הוא. מצד שני שמעתי שגם היטצ'י ממש טובות והסדרה החדשה ש LG גם לא רעה... בזמן האחרון חשבתי גם שאולי עדיף להשקיע את אותו סכום כסף במקרן מגניב, אבל אני לא בטוח שזה לא קרוב מדי לאיפה שאני יושב (כאבי ראש ועיניים?). בכל מקרה, אני מבולבל לגמרי. מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב? כמו כן, אני רוצה לקנות ביחד עם חבר, אתם חושבים שיעשו לנו הנחה אם נקנה שתי טלוויזיות ביחד?
-
- 31 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הזמנתי מאיביי 2 משחקים לפלייסטשן 3 וקיבלתי באימייל הודעה שהמוכר קיבל את התשלום למשחקים אבל בפעם הקודמת שהזמנתי ממנו משחק הוא שלח לי הודעה מתי שהוא שלח אותו ועכשיו הוא לא שלח לי הודעה אם הוא שלח לי את המשחקים(הזמנתי ביום שבת) ואני רוצה לדעת אם זה משנה? כי אני לא רוצה לחכות סתם ואז לגלות שהוא שכח או משהו ואז אני אצטרך לחכות יותר זמן
-
- 3 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מכשיר XBOX360 שרכשתי לפני כחודשיים מדובר בגרסאת הפאלקון עם מעבד 65 ננו וכונן BENQ יש משהו מאוד מאוד אבל מאוד מעצבן שפשוט לא נראה לי הגיוני אני מחובר לLCD בכבל HDMI ואפילו אם אני באמצע משחק ואני בוחר כניסה אחרת כמו למשל מעבר לHDMI השני שלי שאליו מחובר המחשב או לכניסת הSVIDEO שאליו מחובר הממיר של HOT אז כשאני חוזר חזרה לכניסת הHDMI של הXBOX360 אני רואה שהמכשיר יצא מהמשחר מעלה את הלוגו של מסך הפתיחה וחוזר למסך התפריטים הראשי וזה פשוט מעצבן כי אם אני באמצע משחק ובטעות לחצתי על השלט אז זה דופק לי את הכל או אפילו אם בא לי למשל לבדוק משהו במחשב ואז לחזור לשחק אני לא יכול האם גם לכם זה קורה או שהמכשיר שלי מקולקל?!?!?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן , רציתי לשאול את 'מביני העניין' בקונסולות , מספר שאלות . האם הקונסולה שעתידה לצאת בעוד מספר ימים , תהיה שווה את הסכום שמתלווה אליה ? 2500 שקלים (ללא משחקים ושלט אחד) . האם ההבדל יהיה כה גדול ומשמעותי שהוא יצדיק מחיר כזה ? מה רמת הסיכון\אכזבה בקונסולה החדשה ? מה היתרונות לעומת הקונסולה (ONE) הקודמת ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
זו אחת הסיבות המרכזיות מדוע רב המשחקים לקונסולה הרבה יותר טובים מרב המשחקים למחשב, וזו אחת הסיבות המרכזיות למה הרבה משחקים מהקונסולה לא מגיעים למחשב: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3401&p=2
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
כן חברים אני נראה לי הראשון פה בפורום שיש לו את הנינטדנו החדש ואני לא יכול לחכות ולהתחיל זלדה אבל לצערי אני בלימודים שילמתי עליו 350 דולר עם זלדה ומשלוח , מישהו שאני מכיר מפורום אחר הלך באמצע הלילה לעשות קאמפינג רק בשביל לקנות לי....יש אנשים טובים בעולם אני אשתדל לתת ביקורות בקרוב...למרות שאין לי ניסיון בזה....תמונות בזמן הקרוב
-
- 138 תגובות
- 22k צפיות
-
-
למישהו יש מושג מתי צריכה להגיע החבילה החדשה של ה 40 ג'יגה לארץ ? והאם ידוע צפי הורדת המחירים של החבילה הקודמת של ה 60 גי'גה, אם מישהו יודע בערך בכמה המחיר יירד והאם הוא יירד ישר כשהחבילות החדשות של ה40 יגיעו? תודה
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות PS3 את הגירסא הקטנה רציתי לדעת האם יש לPS3 אפשרות לקרוא דיסקים צרובים? והאם XBOX 360 יכול לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגענו לגיל שהצירים מתחילים לחרוק והשומן מכביד(אני לא באמת ברוס לי במציאות ) מחפשים קונסולה לעשות ספורט מגניב עם הקינקט או איך שלא קוראים לזה רוצים לרקוד או משחקי ספורט שיוציאו לנו את המיץ מה לקנות? WII או אקס בוקס או נינטנדו???
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה השאלה המרכזית היא , האם כדאי נכון להיום לקנות את ה-PS2? עוד כמה זמן הוא יחזיק מעמד? כלומר עד מתי ימשיכו להוציא משחקים ל-PS2? עוד דבר, האם יש הבדל בין הגירסאות השונות ? יותר טובה פחות טובה? ועוד משהו אחרון , יש מצב כזה שמשחקים חדשים יקרטעו ? , לדוגמא משחקי מחשב יש להם דרישות מסויימות שהמשחק יעבוד חלק או על הפנים =[ אז השאלה שלי אם זה קיים גם בPS2? או שפשוט כל שמחק שאני אשים בו יפעל באותו הצורה? תודה ענקית לעונים , אני פשוט לא מבין כלום בנושא =]
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי 40G - PS3 וסופק 80G ... זה נשמע טוב יותר לא ? השאלה אם יש פה איזשהו קאצ' , למעט הנפח שהוא פי 2 , יש עוד הבדל משמעותי בין שני הדגמים ??? הדגם שקיבלתי הוא : CECHK04 , ואני לא מכיר עליו כלום... כי לא מצאתי עליו כלום (אשמח לדעת פרטים עליו). הדגם שהוזמן הוא : CECH-G04GPS3PES08 . עכשיו באתר מראים גם 2 תמונות של משחקים, השאלה אם אני צריך לקבל גם אותם כי לא קיבלתי אותם. מצויין "מתנות" , הקיצר נראה לי נפלתי בפח. תודה רבה ואשמח לעזרה במהרה, מה כדי לעשות ? ... אם כדי לפנות אליהם ?? , אם יש צורך ?? צירפתי קובץ מהאתר... תודה שוב, SBY. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
יש לאחי הקטן WII חדש שנקנה לפני כחודשיים מאופיס דיפו. אם הבנתי נכון מדובר על פורמט PAL בכל אופן אני מעוניין לקנות לו עוד שלט ונונצ'ק. המחירים בארץ לפי מה שראיתי הם באזור ה-200 ש"ח לשניהם יחד במקרה הטוב. מחיפוש קצר באיביי ראיתי TOP TATED SELLER שמוכר את הנ" בכ-60 ש"ח. האם צפויה להיות בעיית תאימות או שזו קנייה בטוחה? האם ממה שאתם מבינים/יודעים זה נשמע הגיוני המחיר לשלט מקורי או שככל הנראה מדובר בתחליף או חיקוי זול?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מחבר תמכשיר למסך מחשב שלי שהוא crt יש לו כבל שיוצא מהמסך רק לחיבור vga מה האפשרויות שעומדות בפני איזה רכיבים אני צריך כדי שאוכל לחבר אותו אשמח אם תעזרו לי בנושא זה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. ערב טובה ומבורכת לכם, אנחנו שוב איתכם כמידי שבוע, הפעם בהרכב מלא: סיב, לוני ואיתי שמתארח אצל יוגי . אמנם אין לנו משחקים חדשים לדבר עליהם אבל אוהו יש לנו חדשות חמות בשבילכם, החל מהבאג המוזר שתקף את קונסולות הPS3 ברחבי העולם וכלה בצעד מפתיע ומוזר מצד מנהלי אקטיויז’ן. בנוסף יש לנו כמה שאלות מאזינים ושאלה שבועית חדשה: HOW U DOIN’? (יש לקרוא בטון של ג’ואי מחברים) אז אם אתם חושבים שאתם מוכנים, אנחנו גאים להציג פרק גדוש ומשעשע במיוחד… פרק מס’ 40 – “Dildo Of The Week” http://pod.icast.co.il/aee50643-02f8-431d-8c70-75f2539fcd5c.icast.mp3 סקירת משחקים כללית חדשות הגיימינג: כל מה שחם בעיות חמורות ב PlayS…
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%a0%d7%a2%d7%a8-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%92/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוא שה עומדת להיות הוזלה הוא משהו במכשיר? ועוד שאלה האים עומד לצאת ציפ קורא צרובים בזמן הקרוב לא פריצת תוכנה?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יצאו עוד משחקים לps2 לפי מה שהבנתי מכיון שזאת קונסולה ישנה אז לא יציאו לה יותר משחקים אבל ראיתי עכשיו הורדה של המשחק fifa 2011 אז ימשיכו לצאת עוד משחקים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את הקונסולה הזאת ואני צריך רשימה של משחקים מומלצים לקונסולה הזאת. תודה מראש ועוד שאלה גרסת pal איזה משחקים היא קורא ( uk ue us ) ?
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אולי מישהו יודע איפה ניתן לרכוש בארץ את RB2 (גרסת PAL) לXbox 360? חיפשתי בכל החנויות שאני מכיר, אבל אף אחד לא מחזיק את זה. (אומנם באתר של Gamestation כתוב שיש להם, אבל בפועל אין במלאי) אני מחפש את החבילה שכוללת גם את הכלים. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קודם כל סירטון די מאפן בכל מיקרה הקונסולה מאוד קטנה ושקטה -אני אוהב את זה מאוד הגימפאד נוח באופן מפתיע -והשימוש בו בנינטנדו לאנד מצוין יש מצלמה \מיקרופון\רמקולים\הזיהוי תנועה המוצלח ביותר שיצא לי לראות עד היום ,בגדול עם משחקים בלי הטלוויזיה אפשר ליצר מישחקים עם תנועה בכל הכיוונים דרך הזיהוי תנועה הזה בשילוב המסך האיכות תצוגה של המסך עצמו בינונית יחסית להיום ,הרבה יותר טובה מלפטופ תקציבי ,אבל לא קרובה לטאבלט איכותי המגע טוב ,אבל רק חד מגע ,אבל הסטילוס עובד מצוין הרמקולים לא משהו בגדול אני מאוד אוהב את השלט טאבלט הזה ברגע שיתרגלתי אליו מבחינת מערכת ההפעלה -מאוד פשוטה ,יותר מידי איטית לטעמי ,נקווה שישפרו את זה בעתיד כי מדובר במערכת הפעלה פשוטה יותר מWIN…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ראשית, מדיה-גיים מציעה להזמנה את המכשיר החדש במחיר של 1989 ש"ח פרטים: הגרסה המוקטנת של הפלייסטיישן 3 מכשיר אירופאי עם דיסק קשיח של 120 ג'יגה בייט ובקר אלחוטי רוטט מקורי אחד. מכשיר PAL, אחריות לשנה של היבואנית הרשמית - ישפאר. http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=3619 ישפאר כנראה נפטרת מהגירסה הקודמת של המכשיר ומציעה למכירה מכשירים מתצוגה במחיר של 1799 ש"ח פרטים: החבילה כוללת בנוסף לקונסולה 40GB ארבע מתנות להשלמת החוויה: כבל HDMI ,סטנד למכשיר ולתקליטורים ,מגן סילקון לגויסטיק ומשחק little big planet מתנה http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=758&AuctionId=7728983
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים. יש לי את הגיטרה והמיקרופונים הבאים (מצורפת תמונה), המתאימים לפלייסטיישן 2/3. האם יש מתאם שאוכל לחבר אותם למחשב? (נגיד ל-USB). מניסיון העבר שלי מתאמים כאלה הרבה פעמים עושים בעיות וגורמים לפגיעה בחווית המשחק... המתאם היחידי שמצאתי הוא המתאם הבא, ואין לי מושג אם הוא טוב או לא: http://dx.com/p/dual-ps-ps2-controller-to-usb-2-0-pc-joystick-adapter-11707?gclid=COqWivK-hLsCFYFe3godJmkALg אשמח להמצלות והארות...תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל לפני שאני יתחיל את הסקירה כמה שאלות : 1-אתם אוהבים משחקי 2D ? 2-אתם אוהבים אנימה ? 3-אתם אוהבים משחקים בסגנון ישן רק בטכנולוגיה יותר מודרנית ? אם כל התשובות הם כן אז Muramasa נותן בדיוק את הדברים האלו ואם לא תחפשו משחק אחר בכל מקרה זאת רק סקירה ראשונית ועברתי רק את הבוס הראשון וזה ברמה הקלה מתוך 2 רמות שהיו לבחירה בכל מקרה שהתחלתי לשחק בMuramasa הדבר הראשון שמאוד מצה חן בעיני ותמונה לא תראה את הכל אבל בכל זאת - זה הגרפיקה הגרפיקה ניראת כגרפיקת ספיריט למי שזוכר משחקים ישנים כמו בסופר נינטנדו מגדריבר וכו אז ככה גרפיקה מצוירת כזאת רק הרבה אבל הרבה יותר איכותית אני לא יודע אם באמת השתמשו באותה טכניקה או שעשו טכניקה אחרת אבל אם מראה כזה אבל התוצאה מאוד…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות גולד לXBOX כדי שאני אוכל להשתמש ברשת ולשחק מול אנשים...ראיתי שבארץ המחירים נעים בין 260-300 ש"ח... חיפשתי קצת באיביי ומצאתי בחור שמוכר גולד ב174 ש"ח: Microsoft Xbox Live 12 month GOLD Xbox 360 Subscription | eBay השאלה היא האם כדאי לקנות מאיביי , שלא יהיה תקלות ויהיה מתאים לארץ ? או שכדאי להשקיע עוד מאה שקלים בשביל לקנות מהארץ ולהיות בטוח ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יכולים להביא לי את גרסאת פרימיום מארה"ב שם זה יעלה 400 דולר. יש לי כמה שאלות: 1. האם כדי בכלל, מכיוון שאם תופשים בשדה תעופה יהיה חייב לשלם את המכס ולפי מה שידוע לי המכס על XBOX הוא 30% (אני לא יודע אם זה כולל מע"מ או לא, ככה שאם מישהו יודע תגידו לי). 2. ומה לגבי קנס? יש קנס אם תופסים במכס? או שפשוט מחייבים אותך לשלם את המכס על המוצר? 3. אם ב AMAZON כתוב שהקונסולה עולה 400 דולר אז זה המחיר שלה יהיה בחנות ב NY? הבנאדם שקונה לי הוא יהיה תייר אז הוא לא יצתרך לשלם את המיסים המקומיים נכון? 4. אם הוא רונה את הקונסולה בחודש מרץ איזו גירסא הוא יקבל? עם דיוידי BENQ או אחד הקודמים? 5. האם כדי בכלל לקנות את הקונסולה הזו עכשיו או כדי לחכות לגירסא יותר מוצלחת? אודה לכם אם תענו לי על הש…
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-