קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
להלן הפוסט האחרון בנושא, מצ"ב קובץ PDF השוואתי המכיל את המידע שנאסף, עבור הגולשים שהתעניינו בכך. תודה רבה לכל המסייעים באיסוף המידע. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני עושה View All, גולש בתיקיות ואני רק מצליח לראות MP3. לא סרטים ולא תמונות. אגב, אותו מצב גם עם השרת מולטימדיה של ה WM11 שלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החברה החליטו שאם הם חתו את קו ה 10 מיליון, מלחמת הקונסולות בדוק הנוכחי נוצחה. משיהו שכח לספר להם שיש להם מעל שנה יותר במכירות? http://www.dailytech.com/Microsoft+First+to+100+Million+Consoles+Sold+Wins+War/article11792.htm
-
- 67 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
http://godofwar.playstation.com/preorder/collectors/ מישהו הזמין פעם משחקים מחול? יקחו לי מעמ על ההזמנה? (80$)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אתחיל מהקדמה קלה. אני בן 25, אין לי הרבה זמן למשחקים. כרגע יש 2 משחקים שאני משחק בהם כבר שנים, WOW + COD שום משחק אחר לא שיחקתי.. שום משחק לא עיניין אותי האמת. בכל מקרה, אני לא מתכוון להשקיע זמן ולשחק משחקים כבדים בקונסולה הזו. אני רואה אותה יותר כמשהו נחמד שבאים חברים, משהו "לחבר'ה" ולא באמת בשבילי שאשב עליה שעות. היתי הולך על PS3 / XBOX - אבל אלו לדעתי יותר קונסולות לאנשים שממש.... רוצים לשחק. ה WII נראה לי משהו מקורי ונחמד יותר להעביר את הזמן בישיבות עם החבר'ה. מה אתם אומרים לגבי זה? שאלה נוספת - WII MOTION PLUS - ביצעתי חיפוש לגבי זה וראיתי שלפני חצי שנה בערך אמרו שזה לא שווה 250 שקל ושאיןמשחקים. מה קורה עם זה היום? יש יותר משחקים? המחיר ירד ל 140 אני חושב. זה…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי סוני 2 עבה pal שנקנה ב2003-4 הכל עובד חלק, ויש לו ציפ כמה הוא שווה עם שלט וכרטיס זיכרון 8 מגה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה Wii Wii היא הקונסולה הכי זולה מבין ה-3 והמשחקים שלה הכי זולים (למרות שאפשר להוריד בלי בעיה ) אך הגרפיקה הכי פחות טובה. הטוב: יש שלט ממש מגנייב וחדשני שעובד בצורה ממש חלקה ומגיב במהירות. הממשק ממש נוח והמשחקים ממש כייפיים ופשוט אי אפשר להפסיק לשחק בהם וכמובן הכי זולללל J וישנה אפשרות למשחק אונליין. הרע: אממ הרע זה הגרפיקה הנוראית של הקונסולה הזאת וגם שבירת דברים בבית עקב שלט שאף מהיד עקב אי שימוש ברצועה. ויש גם את העניין של השלטים שהם ממש יקרים וכדי לממש את Wii צריך לפחות 2 שלטים (עדיף את כל ה-4 כמובן). המכוער: אתה ממש ניראה כמו אידיוט כאשר אתה משחק בזה J. Xbox 360 אז ככה היא הקונסולה שנמצאת באמצע, המחיר לא יקר מדיי ולא זול במיוחד, מחיר המשחקים גם איפה שהוא ב…
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות PSP דגם 3004 ורציתי לשאול 1. האם הWIFI שלו נוח לעבודה עם אתרים ? 2. והאם אפשר לפרוץ את הדגם שאני הולך לקנות? 3. והאם זה מסובך לשים עליו משחקים ? תודה מראש רזיאל
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש שתי ענינים לא פתורים אצלי . 1-קניתי לפני יומיים XBOX 360 . ועכשיו קניתי עם ה XBOX 360 מספר משחקים אחד מהם הוא ה GTA IV . עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע אם באקסבוס 360 שמים קודים כמו במחשב .אבל הגירסה הזאתי של ה GTA IV היא של האקסבוס . 2-איך מעדכנים את האקסבוס. ונגיד יש לי סרט על ה USB ואני רוצה להעביר לאקסבוס שיהיה בתוכו ולצפות בו כשה USB מחוצ לאקסבוס 360 . ומאיפה מורידים דמוים של משחקים .
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים מקווה שאוכל לדון על כך פה ושתוכלו לעזור לי קיצר, לאחרונה חזרתי לשחק בPS2 שלי בן ה10 שנים +- שיחקתי בו שבועיים עד היום.. רציתי סתם לנקות אותו וקראתי כמה דברים באינטרנט.. לכן החלטתי לפתוח אותו לגורמים ולנקות עם ספריי לחץ.. קיצר אני מחבר את הכל בחזרה ומחבר לחשמל.. והפעם הוא לא נדלק.. שום דבר לא נדלק לא האור של הריסט ולא כלום.. יש לכם מושג מה לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר עם חבר כבר דיי הרבה זמן על זה שאני אקנה ממנו את הPS2 שלו הוא שמור מאד, בלי שום בעיות בזמן האחרון, שיחקתי בו כבר מספר פעמים ולא הייתה שום בעיה איתו הPS2 מגיע עם צ'יפ + כרטיס זכרון + 2 שלטים + 40 משחקים רובם צרובים הוא ביקש על כל זה 800 שקלים, דיברתי עם הרבה אנשים וכולם אמרו לי שזה שווה מאד וכדאי לקנות מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין למכור את הPS3 שלי ומזמן קניתי משחק דרך PSN עם הכרטיס אשראי שלי לתוך הACC... עכשיו הקונה רוצה לבוא לקחת את המכשיר מחר והמשחק שקניתי כלול בעיסקה לכן אני מעוניין למחוק את פרטי כרטיס האשראי שלי מPSN אך בכלזאת להשאיר את המשחק על הHD של המכשיר.. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
לפני שבוע עבד , לקחתי לחנות לתקן . בחנות חיברו למסך מחשב ועבד.כעת מופיע מסך שחור בבית.. קניתי כבל חדש של hdmi, עדיין לא עובד. רק עם השלוש בננות עובד. מה לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
זה אזניות אלחוטיות + חיבור USB קטן שהוא אלחוטי...כמו דונגל שמחברים לUSB..והוא מהבהב וכו'... בכל מקרה אני מחבר את הדונגל לPS3 מקדימה, והוא לא מזה אותו הוא רש unknown Usb device... אז ניסיתי לחבר את הדונגל למחשב....ולעשות את הפעולה כשהוא מחובר למחשב ...והופה הסוני מצא את האוזניות ... עשיתי להם CONNECT , הגדרתי אותם כ input וגם output יש להם רמקול מובנה... בתפריט של ההגדרה אני שומע את עצמי , אך כשאני יוצא מהתפריט אני לא שומע לא את הממשק , ולא משחקים ,(יענו כלום) הסוני מחובר למסך המחשב בכבל שיוצא ממנו HDMI ונכנס למסך ב DVI. קניתי FFXIII2 ו1 וכל מיני אבל מבאס לשחק בלי סאונד ... מה בדיוק הבעיה מה אני לא עושה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לתיבת םנדורה ועכשיו אני בקטע ששוחים כל הזמן במים , הגעתי לחדר כזה שיש שם פסל של אישתו של פסידון ומדרגות עולות כשמושכים בידית, כשאני עולה למעלה יש ספר שרשום בו שבלה בלה בלה אישתו של פסידון ורק היא יודעת את הדרך החוצה מהחדר הזה , עכשיו אין לי מושג איך לצאת, חרשתי על הכל ולא יודע בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש המלצה מסוימת לגבי הגודל של המסך עבור שימוש בקונסולת משחקים? כמובן בהנחה שכל גודל יהיה FHD תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש בקרוב WII בארה"ב בזמן הנסיעה שלי עם המשפחה. אני מעוניין להשקיע בין 400 ל 450 דולר בקונסולה, שלט, אביזרים ואיזה משחק או שתיים לבינתיים. איפה אפשר למצוא היום את הקונסולה במחיר האמיתי שלה(250$ עם ה WII SPORT) או יותר זול אפילו, ואת שאר האביזרים במחיר סביר? אני אהיה בניו יורק.. אורלנדו.. בשלב מסויים גם בטורונטו.. ובעוד מקומות. שווה לקנות בדיוטי פרי שם? יש את זה בכלל במלאי עכשיו? ואם לא, מתי צפוי להיות? עריכה: ראיתי שב eBay מוכרים קונסולות חדשות בפחות מ250 דולר. אפשר למצוא גם בחנויות ? אולי שווה לי בכלל לקנות מ eBay? אומנם אני מסתכן במוצר פגום/משומש וגם תשלום מכס אם הוא יתפס.. אבל זה יכול להוזיל לי את הכל, ואחריות במילא אין לי אם אני קונה בארה"ב.. לא שי…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות xbox360 או ps3 ככל הנראה מ-ebay. מה לדעתכם יותר ממולץ היום? מבחינת גרפיקה,מבחינת משחקים,ומכל הבחינות בעצם? איזה משחקים יותר יקרים? איפה יש יותר משחקים טובים? אם אני מזמין מחו'ל האם יהיו בעיות תאימות עם משחקים בארץ כמו עם המכשירים הקודמים? או שכבר אין הבדל? כל מה שאתם יכולים להוסיף אני ישמח תודה
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
-
אני נוסע לחו"ל עוד מעט אז כדי לי לקנות PS3 עכשיו או לחכות עד שיצא רטט לשלטים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות Xbox יד שנייה. (דור ראשון) 1. מהו מחיר סביר לשלם על אחד כזה יד שנייה? 2. מה כדאי לי לבדוק לפני שאני קונה אותו?
-
- 44 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
דרך ה - Interface ? אולי זו שאלה קצת טיפשית ואולי לא אבל לא בדיוק הבנתי מה נסגר לפי מה שאני רואה אין שום דרך להפעיל משחק מה - Interface כמו כפתור PLAY פשוט האופציה היחידה שאני רואה זה לפתוח (eject) את הכונן ולסגור שוב יש פתרון לשטות הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-