עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by tzahi04,

שלום, מתי לדעתכם תצא קונסולה עם גרפיקה כמו של XBOX360 משולבת במשחקים שבחלקם תהיה משחקיות התנועה כמו של הWII? מה התיכנונים לעתיד בתחום טכנולוגית וחדשנות הקונסולות ?

• 81 תגובות
    • 5.9k צפיות
  2. מקווה שהצלחתי להסביר על הקונסולה בצורה הכי טובה תודה על הצפייה ומקווה שנהתנם מהסרטון (:http://www.youtube.com/watch?v=TtPhwjQrhQ4

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by 2Fluffy4U,

שלום, אני מחפש לקנות קונסולת נינטנדו NES, (ישן מאד, נראה כמו קופסא אפורה)..http://en.wikipedia.org/wiki/Nintendo_Entertainment_System האם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות? (בארץ.. לא מעוניין לקנות באיביי וכו').. או מכיר מישהו שיש לו וירצה למכור?.. הייתה לי פעם קונסולה כזאת אך לצערי כשהייתי בצבא זרקו אותה בטעות מהבית !!!! עד היום אני לא סולח.. אבל מה שכן נשארו לי מלא משחקים כמו מריו 1 עד 3.. זלדה.. טניס.. ועוד הרבה.. וממש מתחשק לי לחזור לשחק בהם קצת.. אשמח לעזרה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yuvalshtern1,

אני מעוניין לרכוש קונסולת רטרו בשילוב סרטימר מצאתי כמה באינטרנט ואשמח לדעתכם https://www.aliexpress.com/item/1005004333827392.html?pdp_npi=2%40dis!ILS!₪ 551.31!₪ 336.31!!!!!%40210312cf16702444094648041e4cd1!12000030823904335!btf&_t=pvid:f18548e4-bbb5-4ceb-b9f9-542937746df9&afTraceInfo=1005004333827392__pc__pcBridgePPC__xxxxxx__1670244409&spm=a2g0o.ppclist.product.mainProduct https://www.aliexpress.com/item/1005002901242636.html?spm=a2g0o.detail.1000060.1.241c656bSKCpvt&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&scm=1007.13339.291025.0&scm_id=1007.13339.291025.0&scm-url=1007.13339.291025.0&pvid=fa016f82-9336-405a-905e-095b465765a8&_…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by eliav-peretz,

מה אתם אומרים על זה?... כנראה שה-Wii מנצחת... http://computers.walla.co.il/?w=/254/1031113

• 36 תגובות
    • 6.4k צפיות
  6. היי אנשים, קיבלתי היום PS3 מחבר שלא משתמש בו יותר. הבעיה שאני מחבר לטלויזיה בחיבור AV רגיל (בננה צהובה) ואין תמונה כלל בטלויזיה. אני כמעט בטוח שזה בגלל שהPS3 הגיע מארה"ב (NTSC) והטלויזיה פלזמה היא PAL. מה ניתן לעשות? כמה נתונים: מדובר על טלויזיה פלזמה Panasonic TH-42-Pw7 אין לה חיבור HDMI (רק VGA\AV) יש רעיונות? תודה!

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  7. היי, מדובר ב-Arcade מאיטרציית ה-Falcon (ספק כוח של 175W). חיברתי את ספק הכוח לחשמל (הוא לא מחובר כשהקונסולה לא בשימוש) ונורת הביקורת שלו האירה באדום - אני מציין את זה כי לא זכור לי שזה הצבע בזמן שהספק מחובר והקונסולה כבויה. בכל אופן, עם הדלקת הקונסולה - בין אם מהשלט ובין אם מהיחידה עצמה - מפויעות שלוש הטבעות המהבהבות אדום. בניגוד לתמיד, הפעם אין רעש מאווררים שנלווה בדרך כלל להדלקה. לפני יומיים, בפעם האחרונה שהקונסולה עבדה, עידכנתי את הממשק לגרסא ה"חדשה" שהוצגה בנובמבר האחרון (סוף סוף) ושיחקתי GTA4. לאחר כרבע שעה, המשחק קפא פעמיים לכמה שניות ארוכות, דבר שמעולם לא קרה. הקונסולה בת 9 חודשים סה"כ ונעשה בה שימוש מזערי יחסית (אני מעריך שלא יותר מכמה עשרות שעות). הייתי בטוח לתומ…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אז ככה, זאת הפעם הראשונה שלי שזה קורה לי. האקס בוקס אצלי כבר שנתיים ללא תקלות. כבר כמה ימים רצופים שלא שיחקתי ועכשיו זה קרה פתאום. רק שלוש נורות דולקות, ממש כמו בתמונה הזאתי: ניסיתי לנתק ולחבר עשרות פעמים. החלפתי קבלים, החלפתי שקע בקיר. כלום לא עוזר, זה ממשיך לחזור. האם יש פה אנשים שכבר מכירים את הבעיה ויכולים לעזור לי? אילו דברים אני יכול לנסות בעצמי לפני שאני רץ לתקן אותו בכסף? בבקשה אנשים תעזרו לי.. תודה מראש ושבת שלום.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Godmoney,

איזה משחק נהדר כיף חיים כמה חוויות מהמשחק הראשון: אוקי, קודם כל הפחד מאימת הפינגים התבדתה. רוב המשחקים אצלי מתחת לפינג של 200 או 300 - אז זה טוב. שיחקתי רק משחק אחד ולא היה בו אפילו לאג אחד. התחלתי לשחק, הבנתי מה זה ימינה מה זה שמאלה, איך יורים, איך קופצים. ניסיתי את הטנק, ניסיתי את הג'יפ (לא נראה לי שאני הולך להשתמש הרבה בכלי הרכב...) ואז ניסיתי את הסיבה שבגללה כ"כ חיכיתי למשחק הזה - את המטוס. איזה כיףףףףף!!!! בכל מקרה, אחרי כמה דקות של רדיפה אחרי מטוסים אחרים ואי הבנה למה אני לא מצליח להפיל אותם, חלחלה אלי ההכרה שכנראה הכחולים בקבוצה שלי ואני אמור לרדוף רק אחרי האדומים... אופס... חחחחחחח. בכל מקרה, אני לא אגיד שמכאן המשחק "המריא" (משחק מילים מדהים הא?), כי …

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, התחדשתי במכשיר XBOX 360 גרסת פרימיום, המכשיר יוצר בחודש מרץ 2008 מה שגורם לי לחשוב שהוא מיוצר בליטוגרפיה של 65NM, על השנאי שלו רשום שהוא נותן 175W, כמובן שהוא מגיע עם חיבור חשמל אמריקאי, השאלה שלי היא אם אני יכול להשתמש בשנאי הנ"ל עם ממיר פשוט של חיבור השקע לקיר, או שיש צורך ברכישת שנאי נפרד לצורך כך? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  11. ה LA40A450 סמסונג החדשה דנדשה הגיעה היום סוף סוף (טוב, לקח לה פחות משבוע אז לא נורא)! התקנתי אותה על הקיר בחדר והיא פשוט מדהימה. ה PS3 עלה לחדר סוף סוף אז אני עכשיו לא תלוי מתי ההורים על הטלווזיה או לא (ללגור עם ההורים יש את היתרונות והחסרונות אני משער ), ואני גם אוכל לדבר עם כולם בעזרת ה PS Eye ומשחקי ה Warhawk יהיו אפילו יותר מהנים בשבילי! אני ממש מתרגש תמונות:

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. אני לא אראה תפריטים יפנים במשחקים אני מקווה, עדדיין אין לי גם שום משחק אז אני שואל.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by m0sh,

כן חברים אני נראה לי הראשון פה בפורום שיש לו את הנינטדנו החדש ואני לא יכול לחכות ולהתחיל זלדה אבל לצערי אני בלימודים שילמתי עליו 350 דולר עם זלדה ומשלוח , מישהו שאני מכיר מפורום אחר הלך באמצע הלילה לעשות קאמפינג רק בשביל לקנות לי....יש אנשים טובים בעולם אני אשתדל לתת ביקורות בקרוב...למרות שאין לי ניסיון בזה....תמונות בזמן הקרוב

• 138 תגובות
    • 20.8k צפיות
  14. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,ההורים שלי חזרו ב-5 בבוקר מניו יורק,והביאו לי את ה-WII,קונסולה פשוט מדהימה! בהתחלה חשבתי שהיא מעפנה וזה..ואז ששיחקתי בה בחנות אחת,נדלקתי עליה.. בקיצור אחלה קונסולה,עוד מעט אני אתן תמונות עכשיו אני משחק (יש לי גם את ה-WII PLAY או GAME מה שזה לא יהיה כי קניתי עוד שלט ונונצ'ק) אממ וזהו.. אה ויש לי שאלה,זה משנה אם הוא עומד או שוכב?כי ראיתי שיש פתח אוורור מלמטה.. וקרירין מה קורה תמליץ על כמה משחקים..

• 33 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by AdamS,

שלום לכולם, קיבלתי אתמול ה-Xbox 360 Halo Edition שלי . כש בן דוד שלי היה ב-Best buy, הוא נתן לי לדבר עם המוכר שאמר לי שנשאר להם בחנות כרגע רק את ה-Halo Edition וה-Core, ושהמלאי שלהם יתחדש בסוף השבוע - לא יכלתי לחכות כי דודה שלי הייתה צריכה לטוס באותו ערב. בסופו של דבר קיבלתי את ה-Halo Edition ואני ממש מרוצה בכללי, חח הצבע קצת מכוער לטעמי, אבל בקטנה . עכשיו, הנה כמה תמונות: http://farm3.static.flickr.com/2262/1729988874_156c92c01f_b.jpg http://farm3.static.flickr.com/2349/1729980474_549bf5950f_b.jpg קצת שאלות: 1. קיבלתי היום את ה-XBOX HALO EDITION ויש דבר אחד שדיי מציק לי. כל פעם שאני מדליק את הקונסולה יש רעש של משהו רופף חלש כזה מעל הסימן של ה-eject. זה קורה ג…

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Godmoney,

כן כן אני יודע - עדיין ה PS3 לא הגיע אפילו (אם הוא יגיע אי פעם ), וגם מדובר במשחק גרוע למדי (NBA LIVE 08 ), אבל בכל זאת מדובר באופן רישמי למדי במשחק ה PS3 הראשון שלי ובכלליות דיסק הבלו-ריי הראשון שנכנס אלי הביתה אי פעם. אני מתרגש ונרגש למדי - וסתם רציתי לשתף שתהיה שבת שלום!

• 9 תגובות
    • 792 צפיות
  17. קיבלתי הצעת מחיר מחנות : אינג'וייסטיק - enjoystick (קראתי דברים טובים על החנות לכן הלכתי עליה) XBOX 360 4G 2 שלטים פריצה כונן 500G חיצוני כמובן אחריות שנה על הפריצה ועל המכשיר = 1800 ש"ח ללכת על ההצעה? משתלם או לא? חשוב לציין! זה לאחי ליום הולדת והוא ילד ואני לא רוצה לחכות לקונסולה החדשה או משהו כי היום הולדת זה הסופ"ש השאלה אם המחיר שווה או לא?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. ראיתי בכמה מקומות שיטה שאמורה לנסות לתקן את בעיית טבעת המוות. רציתי לדעת האם זה מיתוס או שניסוי כזה באמת עשוי להצליח... אני לא מתכוון לפרק את הקונסולה ולעשות את תיקון הx-Clamp כי גם הוא לא מחזיק יותר מידי זמן (ודורש הוצאה כספית נוספת). אז רגע לפני שאני מוכר חלקים מהקונסולה כדי לממן חדשה... יש אמת במיתוס?

• 46 תגובות
    • 9.5k צפיות
  19. Started by itai_1813,

היי חברה. אז ככה, בדיוק לפני מספר דקות קיבלתי הודעה על המסך שה-Xbox שלי קיבל תקלה E74, הבנתי שזו בעיית התחממות ושיש דרכים לתקן את זה באופן עצמאי, מה צריך לשעות בדיוק ואיך? (אם אפשר לכתוב כל פרט ופרט כי זה חשוב לי נורא). תודה מראש ושבת שלום.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by Godmoney,

יצא למישהו לשחק במשחק הזה? שיחקתי לראשונה בדמו עכשיו ואני חייב להגיד שדיי נהנתי. לעומת זאת, המשחק קיבל ביקורות דיי גרועות... מישהו שיחק במשחק ויכול לתת לי המלצות/אזהרות?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  21. מתי צריך קירור כמו של Nyko לXBOX360? נראה לי שחיפשתי לא טוב בפורום כי לא מצאתי כלום. אם אתם נועלים לפחות תתנו תשובה קניתי XBOX 360 Premium ויש לי בעיה כזו: יש כבל שממנו יוצאים קומפוננט וסאונד ויש לי כבל HDMI. אם אני מחבר אחד מהם אני לא יכול לחבר את השני. כרגע הHDMI מחובר ומן הסתם הסאונד הוא מהLCD TV והוא גרוע! אני רוצה לחבר לרסיבר שלי בשביל הסאונד, עם הכבל שסופק עם הקונסולה (זה שיוצא ממנו קומפוננט וסאונד), אבל אי אפשר לחבר את שניהם בו זמנית כי הכבל של קומפוננט וכו' ענק ולא מאפשר לחבר גם HDMI. מה עושים ??? זה מבאס לגמרי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב זה היה צפוי שיהיה סרטון כזה ורק שרמת השינאה של חובבי הPS3 וה360 תירד קצת כלפי תקבלו קליפ נגד הWII http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19058

23. Started by Forest14,

ניסיון שלי לקנות ברשת את רצט וקלנק החדש (והזול יחסית) לא צלח. אני רשום כמשתמש אמריקאי ואין דרך להכניס כתובת ישראלית. מאידך הכרטיס של AMEX לא עובד. האם שימוש בויזה עם הכתובת האמריקאית יעבוד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ex_,

יש מתעניינים?

• 14 תגובות
    • 5.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים