עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by GW,

קרוב שלי נסע לניו יורק וחשבתי לנצל תמצב שיקנה לי שם תקונסולה, מה אני צריך בשביל שיעבוד בארץ והאם נקנה לזה צ'יפ שם או בארץ , אני לא יודע אם בכלל כדאי לקנות שם כלומר מה ההפרש במחיר בכלל..? :s05: בקשה לענות בהקדם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. איזה משחקים לדעתכם חובה לקנות?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by solidus,

אוקיי...נעשה את זה לפי סעיפים 1. בזמן הנוכחי איזה באנדל הכי טוב לקנות? ה PS3 +GTA4? (וכמה זה עולה...?) 2. באיזה חנות הכי טוב לקנות, והכי זול? (חנות פיזית, לא דרך האינטרנט) 3. יש לי טלויזיה ישנה (גדולה, CRT) ומסך מחשב 19" שמתחבר דרך DVI - האם אני אוכל לחבר את שניהם או לפחות את הטלויזיה? (אני חושב שהאפשרות היחידה שלי לחבר לטלויזיה זה עם הכבל של השלוש צבעים, אדום צהוב ולבן... קוראים לזה AV לא?) 4.הבנתי שיש שתי סוגי שלטים... היותר טוב לא מגיע עם הPS3 ,נכון? אם כן - איך קוראים לו וכמה הוא עולה? 5. נושא האחריות - אם אני קונה באמריקה ויש לי תקלה בארץ, האם אני יכול לפנות למישהו? 6. יש לי אוזניות 5.1, האם אני אוכל לחבר אותן איכשהוא לPS3? עריכה: שכחתי דבר חשוב מאוד - כשחוז…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקנות 360 במחיר הכי זול שאפשר, אני לא רוצה שהוא יהיה פרוץ[קורא צרובים] איפה אני יכול לקנות במחיר הכי זול שאפשר אקס בוקס לא פרוץ ?

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by MIKI23,

מחפש בדחיפות לקנות XBOX היום מתנה לבן ליום הולדת . הבדל בין 4 ל 250 GB לא גדול , אולי גם בלי קינקט בשלב הראשון , זה פחות 700 ש"ח האם אתם מכירים חנות טובה במרכז ,יש הרבה חנויות קטנות שקצת מפחיד לקנות שם אני מחפש מכשיר מוסב עם אחריות

6. Started by David_Beckham,

אני קונה את האקס בוקס ויש לי שאלה שתשמע מטומטמת אבל בכל זאת אני אשאל , אני אני מחבר את האקס בוקס לאינטרנט , ראיתי אצל חבר שלי שיש לו ראוטר . אבל עדיין אני לא חושב שאני צריך לקנות אחד כזה בשביל לחבר אקס בוקס אפשרי לקנות HUB או מפצל של 2 ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין בעיקר במשחקי יריות ומרוצי מכוניות תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. קונה מחר xbox 360 מה צריך לבדוק איך אני יודע שהוא תקין אני קונה את הגירסה הפרמיום ואני חושש מהתחממות חשבתי לשים מאוורר רגיל עליו בזמן שאני משחק האם זה אמור לעזור BAN לXBOX LIVE לא מעניין אותי האם זה חובה יש לציין שאני לא משחק יותר משעתיים

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. איזה קונסולה יותר תתאים לדעתכם כדי שלא השתעמם בחופש ויעבור אותו בכיף? חשבתי על WII בהתחלה כי אני יודע שיש לה הרבה משחקים פשוטים ושמעתי שהיא יותר ידידותית לקהל הרחב מאשר שאר הקונסולות. ה360 מתאים כי יש בו משחקי פעולה טובים כי הילדון משחק CRYSIS וHALO 3 יהיו ממש מתאים לו, חוץ מי זה מצלמת הנטל שתצא בחג המולד בעוד שנה גם היא מרכיב חשוב לקניה כי היא הולכת להיות מאוד ידידותית מסרטוני הדגמה שלה בE3 ומסרטוני ישנים מאוד של החברה שפיתחה אותה. הDS גם נראה לי כי יש לו GAMEBOY AV ישן שהוא אוהב אז הDS נראה כמחליף הטבעי אבל עדין רציתי שניסה קצת דברים אחרים . אני ממש לא יודע איזו אפשרות הכי טובה אין לי ניסיון באף אחת מקונסולות האלו אז חשבתי לקבל ממכם קצת עזרה.

10. Started by Sargon,

בא לי למקם את הקונוסולה שלי(ישנה לא חדשה) בחדר שינה בתוך הארון. ככה אני יכול לשחק מהמיטה, וגם הקונסולה נשמרת מאבק כי היא בתוך הארון. עשיתם פעם משהו כזה? מה ההמלצה שלכם לשים קונסולה בתוך הארון בחדר שינה? רעיון מטופש? גאוני?

11. Started by Godmoney,

אבא שלי נוסע הרבה לארצות הברית בעינייני עבודה. חשבתי על זה, שאם ה Wii עולה שם 150$, אולי כדאי לי לבקש ממנו להביא לארץ. מה אתם חושבים - והאם זה באמת המחיר.

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by biodome,

מה כדאי לדעתכם לילד קטן? WII או אקסבוקס עם קינקט? לא יוצא כבר איזה WII חדש?

• 12 תגובות
    • 6.7k צפיות
  13. Started by amirx19,

שלום, איזו קונסולה מומלצת לילדים בגילאי 6-9 ?

14. טוב אז אני ואחי רוצים להביא קונסולה..[אתם יודעים יותר למשחקי זוגות וכאלה ] בהתחלה חשבנו להביא סתם איזה פלסטיישן 2.. ושטיות.. אבל אמרנו אם כבר אז כבר.[אז או xbox 360 או ps3 ] אז דבר ראשון חשוב המחיר.. דבר שני זה קונסולה שלא נרבה לשחק בה כאילו ..אני חושב שבכלל לא נשתמש בפונקציית אונליין או משהו כזה.. רק במשחקים לבד. מה יותר משתלם לנו.. גם ליחיד שכל אחד ישחק בה מדי פעם.. וגם למשחקי זוגות והכל.. אני חשבתי על יותר כיוון של הXBOX ARCADE השאלה אם יצאו כאלה 65NM ולפי מה שהבנתי צריך גם לקנות קבל HDMI וכו'. יש להבהיר שנכון שאנחנו רוצים אותה לזוגות והכל.. אבל יהיה בה גם שימוש גדול של אחד מאיתנו שישחק לבד בסינגל או משהו. תודה , בן.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by Drek Boy,

חשבתי לקנות קונסולה חדשה ככה להתפנק... על מה אתם הכי ממליצים ולמה? וגם למה הכי קל להעביר משחקים פרוצים מהמחשב כי לשלם איזה 350 שקל על כל משחק זה שחיטה... אני לא ממש יודע מה ההבדלים בין הקונסולות חוץ מהנינטנדו ויי שצריך להיות אהבל כדי לא להבין מה מייחד אותו. בעקרון אני רוצה קונסולה למשחקים באיכות טובה ופשוט נוח. ועוד משהו... המחיר של הקונסולות גבוהה יחסית למחיר מחשב כיום ועולה השאלה האם מומלץ להשקיע בקונסולה או במחשב טוב?.. חוו דעתכם .. למטרת משחקים

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני שוקל לקנות קונסולה ראשונה לבני בן ה-8. ההתלבטות הינה בין WII ל-PS3. ברור לי שה-PS3 עדיפה כמעט בכל היבט ובפרט בכל הנוגע להיצע משחקים, איכותם וגרפיקה וגם לצרכי משחקים של גימר בדימוס כמוני. מנגד ל-WII יתרונות בשלטים האינטראקטיביים ולמשחקים שנראים לי יותר פשוטים ופחות אלימים. אולם הבנתי שסוני מפתחים שלטים עם חישני תנועה ואני מניח שיש ל-PS3 משחקים שמותאמים גם לילדים צעירים יותר כך שלמעשה היתרונות (המעטים) של ה-WII הופכים ללא רלואנטים וה-PS3 הוא החלופה המועדפת באופן ברור. אשמח לדעתכם בפרט בנושא של היצע משחקים לילדים צעירים ב-PS3 וכן פיתוח שלטים עם חישני תנועה בדומה ל-WII.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by 00000,

מידע על הקונסולות החדשות בשוק (הפרטים נכונים לתאריך 11/08/2007): PlayStation 3 פלייסטיישן 3, היא קונסולת משחקים הנייחת השלישית של חברת סוני. הקונסולה שייכת לסדרת קונסולות הפלייסטיישן. פרטים טכניים: מעבד - המעבד של הפלייסטישן 3 הוא מעבד ה-"Cell",המורכב מליבה יחידה הנקראת PPE , ו 7 יחידות עיבוד משניות הקרויות SPE, כאשר כל אחת מהן רצה במהירות של 3.2 ג'יגה הרץ. המעבד מורכב ממספר רב של יחידות עיבוד בכדי לפצות על היותו מעבד חד-תהליכי (ולא דו תהליכי כמו מעבדים הזמינים בשוק המחשב האישי) ויכולתו לעבד רק 2 פקודות בו זמנית על כל סיבוב שעון (בניגוד למעבדי המחשב האישי המסוגלים לעבד 4 פקודות בו זמנית). המעבד הוא תוצר של פיתוח משותף של החברות-"IBM","סוני" ו"טושיבה". כח העיבוד של ה…

• 49 תגובות
    • 8.8k צפיות
  18. Started by yonatanph,

האם כבר עובדים על פיתוח לדור הבא של הקונסולות? האם יש מידע כלשהו לגבי מה מייעדים לדור הבא (מעבר ל"יותר חזק")? בקיצור מה ידוע על הדור ה4 של הקונסולות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רציתי לדעת לגבי אקסבוקס וואן וסוני 4 כרגע המחיר של אקסבוקס וואן 350$ וסוני 4 400$ רציתי לדעת אם היתרונות של סוני 4 עדיין תקפות ? למשל הגבלות על חיבור זמין לאינטרנט תמידי ל אקסבוקס וואן זה נכון או זה כבר לא ככה? והגבלות למשחקים משומשים לאקסבוקס וואן? זה נכון או כבר לא ככה? מה לגבי שיטות שידור? אם אני קונה סוני 4 בארה"ב אז אני יצטרך משחקים רק של NTSC או גם PAL יעבדו? רציתי לקבל תמונת מצב עדכנית להיום כוללת יתרונות וחסרונות

• 17 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. אהלן, אז בעקבות השדרוג העולמי המתקרב ובא רציתי להתעניין קודם מה אתם חושבים על הPS4 והXBOX1 בכל התחום של אונליין.. שמתי לב שהדור הזה לא מפותח כלכך מבחינה מולטיפליירית. אני יכול להבין שסוני לא ממש מטפחים פה את התחום ודווקא מייקרוסופט עכשיו נכנסו עם כל עניין הLIVE לארץ... האם לדעתכם זה יביא לשינוי בגיימינג הישראלי ? האם אני יאלץ לוותר על PS4 בשביל הXBOX ?החלטה לא פשוטה !!!

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  21. היי, יש ברשותי שתי קונסולות משחק ישנות: Nintendo entertainment system (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nintendo_entertainment_system.png) SEGA mega drive (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Megadrive_no_shadow.jpg) המגה-דרייב תקין, הנינטנדו לא כל כך. השאלה היא האם יש מה לעשות איתן? סתם רעיון שהיה לי - לנסות לשפצר את השלט של הנינטנדו ולחבר אותו למחשב (ב-USB). אולי אפשר להמיר איכשהו את המשחקים לקבצים שירוצו על מחשב? אולי יש למישהו משהו לעשות עם המשחקים עצמם? אם מדובר באלקטרוניקה פשוטה - אולי לנסות לתקן את הנינטנדו? אולי סתם לפרק אותם כדי לראות איך הם בנויים, תחת ההנחה הסבירה שאם אני פותח אותם לא יהיה אפשר להרכיב אותם חזרה... בקיצור - אשמח לקבל כל רעיון שהוא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by nim901,

היי, רציתי לדעת מה אצטרךלדעת במידה ואביא PS3 , 360 או WII אז ככה - לפי מה שהבנתי, כולן NTSC ולכן אצטרך טלוויזיה תואמת, אין בעיה. לגבי המשחקים - הWII וה360 מוגנים אך ה PS3 לא מוגן, נכון? מה לגבי הספק? הבנתי שהספק של ה PS3 הוא עובד גם במתח של הארץ וכל מה שצריך זה להחליף את היציאה לקיר, מה לגבי ה 360, WII? עוד משהו? תודה

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by liranb,

אח שלי כרגע ארצות הברית רוצה להביא לי סוני פלייסטיישן 3 ויש לי כמה שאלות: 1. אם הקונסולה היא על תקן אמריקאי האם היא תעבוד על טלוויזיית LCD (מבחינת שיטת השידור)? 2. מאיפה אני אצטרך לקנות את המשחקים כדי שהם יעבדו על המכשיר (ארה"ב או מכל מקום בעולם)? בבקשה עזרה דחופה כי אח שלי ממש כבר שם וזה עניין של מספר שעות עד שלא תהיה לי את האפשרות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  24. Started by simonsix,

http://gamepro.co.il/2013/02/21/ps4-announced/ http://hwzone.co.il/games/articles/Playstation4_AnnouncementSummary

25. תמונות רשמיות של קונסולת ה-Xbox One S שהועלו לרשת כמה שעות מוקדם מדי, חושפות את הגירסה המוקטנת והמשופרת הראשונה עבור הקונסולה הנוכחית של מיקרוסופט - גדול שקטן יותר בכ-40 אחוז, תמיכה בתצוגת 4K ובתצוגה בטכנולוגיית HDR (לא למשחקים, ככל הנראה), ספק כוח מובנה ביחידה הראשית (לכאורה), כונן קשיח פנימי של 2 טרה-בייט וגם עיצוב שמזכיר במידה מסויימת את ה-PlayStation 2 Slim. מה יהיה המחיר, ומתי נשמע אישור כלשהו לכך שגם במיקרוסופט עובדים על דגם משופר ועוצמתי יותר של ה-Xbox One? נחיה ונראה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים