עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. החל מהשבוע יש אופציה להחליף את הנקודות באתר של נינטנדו אירופה (שמקבלים על Registeration של משחקים באתר) בנקודות לWII לקניית משחקים בVC ותוכנות לWII בחנות. יחס ההחלפה הוא 1-4 , לא הרבה במיוחד , אבל מצד שני אלו נקודות חינם שנותנות משחקים שאחרת היו עולים כסף - אז אני לא ממש מוצא על מה להתלונן (חוץ מזה שההקצאות כרטיסים נעלמות מהר , ומותר לקנות עד 2 כרטיסי נקודות ליום) לעוד פרטים : nintendo-europe.com תהנו. ליביו

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by avihaizipel,

שלום רב: אז ככה אני מעוניין במלצה למשחקים שיעשו לי WOW כזה כשאני משחק ישחק אותו שיהיה מפוצץ לפני כמה ימים קניתי Beyond וזה היה באמת SHOW אמיתי ואגב משחקי יריות כגון COD או Battlefield אני לא מעוניין כי אני חושב שמשחקי יריות מהסוג הזה נועדו למחשב, GTA V כבר סיימתי שבוע אחרי שיצא אז גם זה פסול ואגב אין לי סגנון לגבי משחקים מה שנראה טוב אני משחק לא משנה לי איזה סוג של משחק. בתודה מראש אביחי.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yair67,

שלום רב , חבר שלי אחי נמצא כרגע בארהב , ויכול להביא לי את אחת הקונסולות .. אז ככה , PS3 - איך הוא מתקדם מבחינת הפירצות שלו .. כי ראיתי שאפשר להוריד לו משחקים .. נגיד מ TORRENTLEECH .. אבל אין שום אתר שמראה שיש לו Modchip .. איך עובד הקטע של להריץ מהארד דיסק? Xbox - יש לו צ'יפ בארץ ודגש על הארץ שייתן לי לשחק גם ב PAL וגם ב NTSC ? .. ואם כן בבקשה תכתבו את השם שלו כל אופן , המחיר לא מהווה בעיה . השאלה מה הכדאיות .. ואל תגידו לי לחכות להשקה בארץ ..

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by stone cold,

טוב אז ככה בסוניק אנליס אתם משחקים את סוניק בשלבי שמש ואת סוניק זאב בשלבי לילה השלבים של סוניק מהירים אבל לא בהכרך כיפים כי המשחקיות מתחלקת בין 3D ל2D ה2D כימאת תמיד כיף וה3D לא גם אין הרבה שלבים כאלו סך הכל יש 7-8 שלבי שמש בכל המשחק וסגה מילאה אותם במצבי משחק שונים כמו לעבור את השלב בלי נזק \על זמן \וכו בתכלס זה מיותר לגמרי בשלבי הלילה יש יותר שלבים אבל המשחק זורם לאט יותר וזה רוב הזמן מרגיש כמו משחק פלטפורמות גנרי משהו בסיגנון של משחקי קראש מהשנים האחרונות חוץ מזה יש סירטוני גרפיקה ממוחשבת נחמדים הגרפיקה והסאונד עצמם טובים אבל זה לא מציל את המשחק מלהיות בינוני בכל מקרה לא ממליץ על המשחק לWII יש פלטפורמות טובות בהרבה חוץ מגלקסי יש את דבלוב \אוריו\ועוד וכמובן משח…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. גלשתי באינטרנט וניכנסתי לאתר של k.s.p ראיתי שם xbox 360 ב2300 ש''ח עם שני משחקים שני שלטים אל חוטים זיכרון 60 ג'יגה שלט כמו של הטלויזיה ואוזניות אבל הxbox לא קורא צרובים כמה עולה ליקנות כונן קורא צרובים האם כדי לי לקנות את הxbox במחיר הזה? אשמח לקבל תשובה מהר ככל האפשר בתודה מראש omer_

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by snop,

היה לי פרופיל משתמש ששיחקתי בו חודשים, הרווחתי כסף, כוכבים, קניתי ים מכוניות ופשוט יום אחד נעלם הפרופיל משחק ויש לי רק אופציה בעליית המשחק לאפשרויות או יצירת פרופיל חדש. חיפשתי בכל מיני אתרים ולפיהם זה באג ידוע של המשחק עוד מלפני חצי שנה + ועדיין אין לזה פתרון... מה אני אמור לעשות ? המשחק עלה לי 350 ש"ח ופשוט זה ביזיון שחברה כמו EA לא עושה שום דבר למרות תלונות רבות בפורומים רבים ובפורום שלה בפרט. יש למישהו המלצה או משהו להגיד לעזור..? תודה.

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  7. תמונות אני יקח מגוגל VS למי שרוצה עשיתי השוות ווידיאו שיצא הרבה יותר מוצלחת מהביקורת לPS3 בכל מקרה אני ילך דבר דבר אנלוגיות -ל2 הגימפאדים יש 2 אנלוגיות ימנית ושמלית כמובן השמלית של הXBOX360 ממוקמת במקום נוח יותר לאחיזה ובכללי אני מעדיף את התחושה של האנלוגיות ב360-למרות שלPS3 גם יש אנלוגיות לא רעות ל2 הקונסולות יש באנלוגיות אפשרות ללחוץ פנימה לעוד פונקציה של כפתור ולמי שהיה דול שוק 1 או 2 בטח מכיר את זה רק נינטנדו לא הכניסה לחיצה כזאת באנלוגיות שלה D-PAD לXBOX360 הD-PAD במקום פחות מוצלח ובנוסף לזה לא מרגיש בדיוק כמו D-PAD אלה מרגיש כאילו לקחו פלסטיק מעוגל בצורת D-PAD ודחפו לו איזה מוט קטן מלמטה וזה מרגיש כמו אנלוגי מסריח שהכניסו לו פלסטיק…

• 22 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by Avivf88,

לא מזמן קניתי PS2 יחד עם החבר'ה בצבא מהחדר.. עכשיו הסוני שלנו לא קורא צרובים- משמע אין לנו הרבה מה לעשות איתו, לכן אנחנו רוצים להתקין צ'יפ רק שאף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה, אני אשמח אם תוכלי לענות לי על כמה שאלות שנוכל להבין קצת: 1. מה ההבדל בכלל בין הצ'יפים? בשורה התחתונה כולם קוראים צרובים לא? 2. כמה עולה בערך צ'יפ פשוט שיקרא לי צרובים (אני צריך לדעת סדר גודל בערך)? 3. עד כמה הם אמינים והאם יכול להיות מצב שפתאום הם יפסיקו לעבוד? 4. והכי חשוב מן הסתם.. על איזה אתם ממליצים.. כשלוקחים בחשבון שאין לנו בכלל הרבה כסף להוציא על זה המון תודה לעוזרים וסליחה על הבורות

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  9. שלום. רציתי לדעת אם יש מצב לעהתיק את הדמו שהורדתי ל DISK ON KEY ולהעביר אותו לPS3 של חבר שלי כי האינטרנט שלו נורא איטי וכשאני מנסה להוריד דרכו זה מראה שנשארו 6 שעות להורדה. האם יש אפשרות או שחייב להוריד? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן משעמם לי בזמן האחרון והתפנה קצת זמן פנויי אז חשבתי על קניית XBOX מקולקל בדומה לפרוייקט של הסוני 3 שלי, לשלם מחיר זול ולתקן אותו בעצמי, ראיתי שיש ביד 2 הרבה למכירה שהם עם תקלה זו או אחרת, הייתי שמח לשמוע על איזה גירסא כדאי לחפש ולאילו דברים לשים לב, כמובן יהיה נחמד גם אם תוכלו לשתף אותו בסוגי התקלות הקיימות בXBOX כי אין לי מושג חוץ מRROD אני לא מכיר משהו אחר . תודה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by ake,

konami הציגה טריילר חדש בתערוכות המשחקים e3 למשחק האחרון בסדרת אקשן/טקטיקה/ההתגנבות mgs ובשמו המלא Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots בטריילר הנוכחי נחשפים פרטים עלילתיים חדשים כמו כן יפיעו דמויות מהמשחקים הקודמים בסידרה כגון Raiden,Otacon, Meryl Silverburgh,Roy Campbell,Naomi Hunter לינק לטריילר למידע נוסף http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_Solid_4:_Guns_of_the_Patriots

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, התחדשתי במכשיר XBOX 360 גרסת פרימיום, המכשיר יוצר בחודש מרץ 2008 מה שגורם לי לחשוב שהוא מיוצר בליטוגרפיה של 65NM, על השנאי שלו רשום שהוא נותן 175W, כמובן שהוא מגיע עם חיבור חשמל אמריקאי, השאלה שלי היא אם אני יכול להשתמש בשנאי הנ"ל עם ממיר פשוט של חיבור השקע לקיר, או שיש צורך ברכישת שנאי נפרד לצורך כך? תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. רוצה לקנות xbox 360 עם ויש בחבילה כבל HDO עם אין לך טלוויזה אל סידי אז יש צורך לרכוש אותו או איפשר לוותר עליו ולהוריד את המחיר?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by avigdo,

הי, קיבלתי GHWT תופים+גיטרה+דיסק מקורי... על העטיפה רשומים שירים שמשום מה חלק מהם, אני לא מצליח לראות ברשימת השירים וכמובן לא לנגן.. למשל go your own wayy - fleetwood mac איך פותחים אותם?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by AnTiC,

אז ככה... השבוע התלבטתי בין PS3 ל-XBOX 360...בסוף החלטתי ללכת על האקס בוקס. רציתי בהתחלה לקנות מארה"ב, כי בדיוק דוד שלי טס לשם, אבלהתחרטתי בגלל כל הקטע של השיטת שידור והמתחים השונים. המליצו לי לחפש ביד2 ולקנות מכשיר משומש, בהתחלה לא התלהבתי, אבל בסוף חיפשתי בכל זאת. מצאתי אחד שמוכר אקס בוקס ELITE עם פריצה ו-2 שלטים, ב-1450. הלכתי אליו, וראיתי שהמכשיר עובד, בדקתי איזה דגם זה לפי הספק והמדבקות, וראיתי שמדובר בפאלקון. הוא הראה לי שהמשחקים עובדים והשלטים עובדים, אמר לי שהוא אפילו "הוסיף 2 מאווררים מאחורה כדי שלא יתחמם", ואני התלהבתי עוד יותר. כל הכבלים היו שם, הקופסא וכל הדפים, הוא אמר לי שהוא קנה את זה באירופה, התרשמתי מהבן אדם כאמין וכאדם נחמד מאוד. החלטתי לקנות. שילמתי …

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by stone cold,

שרות ההשכרת סרטים דרך סטרימינג בתשלום הוכרז רישמית לWII (לא ברור אם יהיה אפשר להשתמש מזה בישראל ) http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38269 מנסיון שלי אם הנגן של BBC בWII הוא לא נתן לי לנגן למרות שבהגדרות WII רשמתי שאני תושב אנגליה ככה שגם פה אני מעריך שיעשו חסימה אזורית אמיתית ככה שגם מי שקנה WII מארצות הברית כניראה לא יצליח להתחבר לשרות מישראל

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  17. Started by k22,

שלום דוד שלי נוסע שבוע הבאה לסין ולאחר שהרסתי את האקס בוקס שלי אני ארכוש חדש... רציתי לדעת כמה עולה xbox 360 בסין אני מדבר רק על הקונסולה ללא שלטים ללא חוטים ללא כלום לא משנה לי אם זה slim או הרגיל *-?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by TeaTime,

כדי לא להרוס את הדיון על בארנואוט, נמשיך את הדיון על המשחק (והסדרה) כאן קרירין, אני לא יודע למה אתה כל כך מופתע, יש לי DS כבר כמעט שנתיים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by simonsix,

משחק השנה שנבחר ע"י GameSpot יצא לפני שנה באסיה ולאחרונה שוחרר בארה"ב.(רק לPS3) רבים לא כ"כ מכירים את המשחק היפאני הזה וזה די חבל כי המשחק המדהים הזה ראוי לכל בעל PS3 באשר הוא. משום מה, אירופה לא זכתה לגירסה משלה ומדי פעם הועלו השערות כאלה או אחרות. היום הודיעה המפיצה האירופית Namco Bandai שהמשחק ישוחרר באירופה בחודש יוני. למי שלא מכיר, מדובר במשחק משולב RPG ו H&S שמצריך כמה שעות הסתגלות ראשוניות מאחר והוא משחק קשה. אבל מי שסבלני מספיק יגלה אולי את אחד המשחקים הטובים שיצאו בזמן האחרון עם אופציות אונליין ייחודיות וסיפוק אדיר. למרות שאני לא חובב הז'אנר אני יכול להעיד שמדובר במשחק כמעט מושלם (יש לי את הגירסה האסיאתית) היום עידכנו באמזון גירסה מיוחדת למשחק בשם Blac…

• 32 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6168505.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 יהיה מעניין ליראות אם זה יפתח תדלת למלחמת מחירים

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  21. Started by liav25,

השלט שלי הוא אלחוטי ומחובר למחשב בעזרת המתאם USB במידה ואני קונה אוזניות לשלט/מתאם לפלאג 3.5mm האוזניות יעבדו גם עם המחשב או רק עם XBOX ? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by RG HD,

האם PC הוא אלטרנטיבה טובה לקונסולות?אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by mardona,

שלום לכל חברי הפורום! התחלתי לשחק במשחק god of war 2 ונתקעתי בשלב מסויים. השלב הוא המערה של פרומותאוס ,האבן הגדול הזה שנושף. בקיצור באותו שלב אני לא יודע לאן ללכת,לפי איזה מדריך אני אמור לעלות לאיזה אבן ואז משם לקחת שמאלה ולחפש ארגז ולהרוס אותו כי הוא מסתיר את הקרסים שבעזרתם אני יכול להתלות בחבל. הבאתי כמה תמונות כדי שתזכרו ואולי תצליחו לעזור לי: http://img119.imageshack.us/my.php?image=img1755hr7.jpg http://img130.imageshack.us/my.php?image=img1756zp5.jpg http://img46.imageshack.us/my.php?image=img1757jv5.jpg נ.ב המדריך הוא מכאן וזה הפרק השני http://www.d-arena.co.il/index.php?showtopic=48873 תודה מראש חב'רה

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  24. Started by Godmoney,

Official announcement on the 30th. The video walkthrough and official screens of in-game XMB, profiles and trophies will all be out on Monday.

• 0 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.