קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אם אני מתכנן לקנות PS3 מארה"ב + GTA IV האם זה ישתלם? זה יצא סה"כ 450 דולר שזה בערך ה1600 שקל השאלה שלי היא האם בעתיד אני יוכל להפעיל משחקים מהארץ על גירסת ה40GB? והאם תהיינה תמיכה בעתיד במשחקי PS2?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עוד הוכחה לצביעות: http://www.youtube.com/watch?v=uFF-vCGahmU
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אח שלי רוצה לקנות קונסולה. הבעיה היא שהטלויזיה שלו היא לא שיא הטכנולוגיה, מה שאומר שיש לה יציאות RCA,SCART, אולי עוד, אבל בטח לא HDMI. האם אפשר בכלל לחבר את הקונסולות האלו לכזו טלויזיה? אני יודע שהטלויזיה לא תפיק כלום מהקונסולות אבל לא זה העניין.
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אז כמה שאלות - 1. אם יש HDMI במסך אז זה בטוח שאם אני אחבר אליו PS3 או Xbox360 זה יעבוד? 2. בעיקרון אין לי בעיה לקנות את הקונסולה ב-2600-3000 שקל, הבעיה שלי היא עם המחירים של המשחקים. 400 שקל למשחק זה די מרתיע. יש דרך שבה אני לא אהיה חייב לשלם 400 שקל בשביל משחק?(ואני לא מדבר על ווארז) יכול להיות שבשביל GTA4 זה שווה את זה. אבל בשביל משחקים אחרים שיצאו אח"כ אני די בספק. אם יש מקום שמשכיר או מוכר משחקים ב-200-300 שקל אשמח לדעת עליו. 3. האם ל- XBox יש יתרון על ה- PS3 מלבד האפשרות 'להשאיל' משחקים? 4. לשדרג את המחשב שלי למחשב נורמלי שיחזיק לי שנה+ יעלה לי 3000 שקל, בערך כמו קונסולה, ואני בצבא ולמרות שאני חוזר כל יום (באיזה 8) אין לי זמן לשחק חוץ מבסופי שבוע(צריך לקום ב-5 בכל …
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המשחק mass effect שיוצא למחשב בסוף החודש, אבל אני צריל חוות דעת עליו.. לכן, אני פונה אליכם, האקסבוקסיונרים (אנשים שיש להם xbox ): תנו לי חוות דעת על המשחק בבקשה תודה לעוזרים! אלון
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים!!! אני חושב על לקנות PSP בזמן הקרוב מאוד, אבל לא כל כך בטוח איזה ומאיפה אני ראיתי את ה- PSP הזה: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1091 מה דעתכם? ואם יש לכם המלצות מניסיון אישי אני מוכן להקשיב. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש איזה משחק טניס טוב, אבל שיהיה אפשרות לשחק שניים, יש לי משחק דווקא די נחמד Smash Court Tennis Pro Tournament 2 אבל אי אפשר לשחק בו אחד נגד השני! רק במשחקי זוגות מזה הדבר הזה? קיצר מישהו מכיר משחק טוב? או אחד שלפחות מאפשר משחק בזוגות?
-
- 5 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם במשך כמה שבועות שיחקתי ב COD4 בXBOX LIVE ללא כל בעיות יום אחד התחילו בעיות חיבור. כשניסיתי להתחבר קיבלתי הודעה "you need to be log in to XBox Live in order to play" למרות שהייתי מחובר (סטטוס און ליין). מאז אותו יום לא הצלחתי להתחבר. גם לMarket place אני לא יכול להכנס. כשעשיתי Network Test הכל היה בסדר חוץ מ NAT שהיהmoderate. לא שמתי לב אם לפני כן ה NAT גם כן היה moderate או לא. האם זאת יכולה להיות הבעיה ואם כן מה עליי לעשות? דרך אגב כשעה לםני שהתחילו בעיית ההתחברות שיחקתי בXBOX LIVE ללא כל בעיה אני משתמש בראוטר של סימנס
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
60$, רייט? עכשיו - מי שקונה בשבילי תפוסי3 והמשחקים אומר לי שיש 9.25% מס. wtf - מישו כאן קנה בארהב ויודע על מה מדובר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם הPS3 משתמש בבלו ריי שיש להם 50 GB אז למה אין הבדל ממשי בגרפיקה לעומת הXBOX שמשתמש בדיסקים בעלי יכולת איכסון קטנות יותר כמיטב ידיעתי.. המתכנתים יכלו לנצל את הייתרון הזה של הPS3 ? או שזה לא רלוונטי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מספר שאלות לפני שאני קונה את הplaystation 3 1) אם ניתן לחבר את הps למסך מחשב ושהאיכות עדיין תישמר ואם כן אז איזה מסך כדי 2)איזה הבדל יש בין טלויזיה שהיא רגילה (לא רחבה) לבין אותו מסך מחשב 3) האם ניתן לשחק במשחקים צרובים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה לקנות XBOX360 PREMIUM עם HDMI 65NM FALCON אבל אני לא רוצה לקנות מכשיר עם כונן DVD מסוג של HITACHI-LG יש איזו דרך לדעת מה בתוך החבילה בלי לפתוח את המכשיר? יש איזו חנות שמוכרת רק דגמים בלי HITACHI DVD? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי PS2 דק וחדש הוא אמור לקרוא דיסקים של 8.5 ג'יגה?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
נמאס לי לשדרג כל פעם את המחשב שלי כדי שאוכל להריץ משחקים חדשים אז אני שוקל לקנות PS3, במיוחד לאחר שיצא GTA4 ועם הנתנונים של המחשב שלי לא נראה לי שהוא יוכל להריץ אותו בצורה נורמלית כשהוא יצא ל PC. אז כמה שאלות: האם מומלץ לקנות קונסולה בחו"ל ואם כן איפה? יש לי כרגע מסך 22" LCD למחשב עם חיבור DVI, האם ניתן לחבר אותו ל PS3 ואם לא האם קיים איזה מתאם עבור זה? האם ניתן לצפות בו בסרטי DVD או רק בלו-רייד? תודה.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
Solid Snake's journey ends where it all began in Shadow Moses, but was it all just a dream? http://www.gametrailers.com/player/33545.html?type=flv http://www.gametrailers.com/player/32472.html
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חלק מכם ודאי זוכרים את המשחקים הישנים בסדרת Alone In The Dark, סדרת משחקי אימה ישנה וטובה. "ישנה" אמרתי? אז זהו שעכשיו המשחק דופק קאמבק רציני ומשחק חדש בסדרה קרוב אלינו יותר מתמיד. כפי הנראה המשחק בשלבים מתקדמים מאוד עד אחרונים של הפיתוח. המשחק מתוכנן לצאת ל-Xbox 360, ל-PS2, ל-PC ול-Wii באמצע יוני ובעלי ה-PS3 כנראה יצטרכו לחכות עוד כמה חודשים (!!!). (אני לא רוצה לדעת אפילו איך זה יראה על ה-PS2 ועל ה-Wii). המשחק הבא יתרחש כל כולו ב-Central Park שבניו יורק. האופציות החדשות שיעמדו לקראתנו במשחק הן בלתי נגמרות (ראו סרטונים ב-GameTrailers - לינק למטה). אני אישית מחכה למשחק הזה בכליון עיניים, מה איתכם? לינקיית המשחק: האתר הרשמי: http://www.centraldark.com/ עמוד הסרט…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אם אני מביא משחק מחול בין אם מישהו יקנה לי וישלח אלי לארץ או שאזמין מחנות איך מתבצע כל העניין עם המכס? מי פונה אלי או שמא אני צריך לפנות אליהם? מישו יכול להסביר לי איך מביאים משחק מארה"ב בפשטות.. שבוע טוב..
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות HTPC שסוף סוף יהיה משהו לנצל את ה LCD FHD בסלון... יש לי זרוקים מעבד AMD X2 3200 עם לוח לא זוכר איזה... אני צריך לקנות לו: מארז כרטיס מסך זכרון(בערך חמישית- רבע פחות מהמחיר שלכם כי אבא שלי דילר) ואולי גם לקנות כ. טלוויזיה - בכללי יעלה בערך 1500-1700 ש"ח...(אני מעדיף להגזים במחיר מאשר לגלות שיוצא יותר ממה שתכננתי)כמובן לשים לו ויסטה HP או ULTIMATE... או לקנות X360 שאני חולם עליו מלא- אבל יש לו חסרון ענק- דיסק של 20G למרות שאני בכיף יכול לקנות לו דיסק חיצוני 500 או 320 ג'יגה... כי הוא יותר זול מה PS3 ויש לו מדיה סנטר של מייקרוסופטמה שמבחינתי אומר- מושלם(חוץ מכרטיס טלוויזיה)וגם יש לו אחלה משחקים... או PS3 60GB או 40GB שאני לא כ"כ יודע לגבי היכולות מדיה שלו(יש …
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לקנות PS3, אבל המחיר נראה לי קצת יקר. לדוגמא, המחיר אפילו בחנות הוגנת כמו פריק הוא בערך 3000 ש"ח, וזה עוד בלי שלטים.. חשבתי אולי כדאי לי להזמין מחו"ל, אבל אני לא בטוח, האם המחיר שם זול משמעותית? ועוד כמה שאלות: שמעתי שאומרים כאן שלא כדאי לקנות את גרסאת ה40G, למה? כול עוד אני מחבר את הPS3 לטלווזיה, זה יהיה באיכות HD? המכשיר יכול לשמש כ"מחשב מולטימדיה" לסלון? גם אם יש לי טלווזיה קטנה יחסית בבית, כדאי לי לקנות את המכשיר? עם טלווזיה קטנה אני אוכל להנות מהגרפיקה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תכננתי לקנות עוד הארדיסק/מארז/ספק בשביל המחשב הישן ולקנות מחשב חדש - ואת הישן לשים בסלון שינגן HD. ובזמן האחרון התחלתי להתעניין בקונסולות והחלטתי לקנות PS3... האם יש צורך בשני המכשירים בסלון? (גם PS3 וגם מחשב מדיה סנטר?) הבנתי שהPS3 לא מנגן קבצי MKV, זה נכון? האם יש סיכוי שבגרסא כלשהי בקרוב יוסיפו תמיכה לקובץ הזה? נראה לי בזבזני ולא יעיל גם PC וגם PS3 בסלון, אבל אם הסוני לא מנגן קבצי MKV אני בבעיה... איך אני אצפה בHD? קראתי גם על סטרימינג מהמחשב לסוני, אבל זה נשמע לי לא נוח - אפשר לעשות FastForward ו- ReWind בסטרימינג? מה אתם מציעים? תודה על העזרה!
-
- 20 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
קיבלתי דיסק של המשחק Wipeout (הראשון, הקלאסי), הדיסק די שרוט ובשלב מסויים ככל הנראה יהפוך ללא שמיש כלל. האם באמצעות COPY CD ב Nero אני יכול "להציל" את מה שיש ולקבל דיסק שמיש לחלוטין שייקרא ע"י Playstation 1 מקורי ו/או Playstation 3? או שאני חייב Playstation 2 עם ModChip? עד כמה שידוע לי, תקופת ההגנות לא היתה כזו פורחת ב 1996... לכן יש סיכוי שזה יעבוד, לא? תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אוקיי...נעשה את זה לפי סעיפים 1. בזמן הנוכחי איזה באנדל הכי טוב לקנות? ה PS3 +GTA4? (וכמה זה עולה...?) 2. באיזה חנות הכי טוב לקנות, והכי זול? (חנות פיזית, לא דרך האינטרנט) 3. יש לי טלויזיה ישנה (גדולה, CRT) ומסך מחשב 19" שמתחבר דרך DVI - האם אני אוכל לחבר את שניהם או לפחות את הטלויזיה? (אני חושב שהאפשרות היחידה שלי לחבר לטלויזיה זה עם הכבל של השלוש צבעים, אדום צהוב ולבן... קוראים לזה AV לא?) 4.הבנתי שיש שתי סוגי שלטים... היותר טוב לא מגיע עם הPS3 ,נכון? אם כן - איך קוראים לו וכמה הוא עולה? 5. נושא האחריות - אם אני קונה באמריקה ויש לי תקלה בארץ, האם אני יכול לפנות למישהו? 6. יש לי אוזניות 5.1, האם אני אוכל לחבר אותן איכשהוא לPS3? עריכה: שכחתי דבר חשוב מאוד - כשחוז…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
והאם זה מחייב HDCP במסך? אני יודע שכאשר רוצים לחבר או XBox360 או PS3 למסך מחשב דרך HDMI To DVI חייבים שלמסך תהיה תמיכה ב- HDCP. אבל האם כאשר רוצים לחבר קונסולה דרך HDMI to VGA (האם זה בכלל אפשרי?) אז גם צריך HDCP? זה פשוט מהווה שיקול שלי באם בכלל לקנות קונסולה או לא. כי אין לי טלוויזיה נורמלית שאוכל לשחק עליה, והמסך במחשב (22") לא תומך ב- HDCP. תודה!
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
טוב החלטתי לקחת את המושכות לידיים עד שאיתי לא מקבל אישור מהמנהלים - אני לא מאמין שלא יאשרו את הדיון הזה. הכותר החדש של אחת מסדרות המשחקים המפורסמת בעולם. GTA 4 מהיר יותר, חזק יותר ועם עלילה מהסרטים. אתם תשחקו עם ניקו באליק שמחפש לפתוח דף חדש מחיי הפשע שלו, אחרי שנים של רציחות, חטיפות, גניבות ומה לא, ניקו משתכנע בעזרת אחיו לעבור לעיר ליברטי, שאמורה להיות מקום טוב ויפה, אבל מתגלה כעותק אכזרי של ניו יורק. ניקו מוצא את עצמו בחזרה בחיי הפשע שמהם הוא ניסה לברוח, הוא מגלה שצדים אותו בגלל משהו שהוא לא עשה והוא מגלה שהדרך היחידה לצאת מזה היא על ידי להפוך חזרה לפושע שהוא היה פעם. במהלך המשחק אתם תפגשו עולם חי ואינטרקטיבי לכול דבר, אתם תתקלו בדמויות שבעזרתן תוכלו להתקדם במשחק. …
-
- 40 תגובות
- 5.6k צפיות
-