עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by eliyho,

הורדתי משחק לWII, קובץ קטן בסיומת WAD כיצד ניתן להפעילו ב-WII? וכיצד ניתן לצרוב אותו? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by smulikon,

אני לא מכיר בכלל את הקונסולה ונראה לי שכדאי לקנות אותה כי אני הרבה בנסיעות. מה חשוב לדעת עליה? לאיזה דברים לשים לב?

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. שלום לכולם אני רוצה לקנות מתנה לבן דוד שלי ואני רוצה לדעת מי מבין המשחקים האלו טוב יותר יותר יש בו אקשן יותר המשחקיות טובה הגרפיקה אורך המשחק קיוצר מה שווה לי לקנות? מחכה לתשבות רק ממי שישחק בשנהם לפי בקרות GOW לוקח ובגדול אבל איני לא מתיחס רק לבקרות ומענין אותי מה הגיימרים שחקו חושבים תודה מראש

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

כמה שאלות.... 1) כמה משתמשים יש בכל קונסולה בעולם? 2) למי יש גרפיקה יותר טובה? 3) מה הם מציעים כל אחת מהקונסולות? אני פחות או יותר חדש בתחום הקונסולות, אז אם אפשר קצת לפרט אני אשמח.

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by STRENGTH,

PS3 אני יודע הרבה הרבה יותר יקר (3000 ש''ח) אבל המכשיר עצמו הרבה יותר משוכלל יכול להציג גרפיקה הרבה יותר טובה והוא לא תומך במשחקים PS2 PS2 יש הרבה משחקים טובים כמו GOD OF WAR,אבל זאת גם קונסולה ממש ישנה (מעל 6 שנים) אז מה עדיף?

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  6. הגעתי לשלב שבו אני חייב לשדרג את המחשב. זאת אומרת שאני צריך כרטיס מסך חדש וטוב שעולה בסביבות ה-1500 שקל, ואני צריך גם מעבד חדש למחשב שיעלה לי בערך 500 שקל + 1 ג'יגה זיכרון שזה עוד כמה שקלים. ואז חשבתי שאולי בכלל עדיף לי לקנות פלייסטיישן או אקס בוקס במקום כל זה. גם ככה אני רוצה את המחשב רק בשביל משחקים אז לא עדיף כבר לקנות קונסולה במקום כל הבלאגן הזה של המחשב? מחשב די טוב כבר יש לי: עם גיגה זיכרון ו200 גיגה הרד דיסק, מעבד של AMD 3200, וכרטיס מסך X800 GTO2. טוב אז אני צריך את העצה שלכם בקשר לנושא הזה. בבקשה תגיבו... תודה :-)

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. הגעתי לשלב שבו אני חייב לשדרג את המחשב. זאת אומרת שאני צריך כרטיס מסך חדש וטוב שעולה בסביבות ה-1500 שקל, ואני צריך גם מעבד חדש למחשב שיעלה לי בערך 500 שקל + 1 ג'יגה זיכרון שזה עוד כמה שקלים. ואז חשבתי שאולי בכלל עדיף לי לקנות פלייסטיישן או אקס בוקס במקום כל זה. גם ככה אני רוצה את המחשב רק בשביל משחקים אז לא עדיף כבר לקנות קונסולה במקום כל הבלאגן הזה של המחשב? מחשב די טוב כבר יש לי: עם גיגה זיכרון ו200 גיגה הרד דיסק, מעבד של AMD 3200, וכרטיס מסך X800 GTO2. טוב אז אני צריך את העצה שלכם בקשר לנושא הזה. בבקשה תגיבו... תודה :-)

• 40 תגובות
    • 5k צפיות
  8. Started by badtoyboy,

שלום לכולם! אני לפני כמה חודשים חשבתי לקונת PS3, ואז ירדתי מהעניין....עכשיו אני שוב בקטע, ואני ממש רוצה לקנות PS3... השאלה היא, איך אפשר לשחק משחקים כמו COD4 וכוד, בלי עכבר? והאם זה בכלל מהנה לשחק ככה? אחרת זה לא שווה... תודה !@!@

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by danield51,

מבחינה כלכלית והמשחקיות

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by thatsmyname,

** אני לא פותח את הדיון הזה כמטרה לדיון VS, דיון של שאלה לגיטימית לגמרי ** כל הזמן אני קורא שהXbox Live Gold הרבה יותר טוב מהPSN והוא בתשלום, והוא שווה את הכסף הזה. עכשיו השאלה שלי היא: מה ההבדלים בין הPSN לבין הXbox Live Gold? אני שוב אומר, בבקשה אל תהפכו את זה לדיון VS, זאת רק שאלה.

• 46 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by shlomi221,

היי יש לי את ה XBOX 360 ואני מעוניין להחליף אותו עכשיו אני מתלבט איזה לקנות אני צריך שתגידו לי איזה עדיף ולמה אני מתכוון לאיכות משחק, אופציות וכו' וכמובן מעבד בקרים וכו' מה הייתם ממליצים לי לקנות ? ומתי זה מגיע לארץ ? מישהו יודע? תודה לעוזרים?

• 37 תגובות
    • 16k צפיות
  12. מה באמת יותר טוב ושווה האם כדאי לרכוש את ה wii הוא לחכות לסוני 3? ישמח לתגובות

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. אני מתכנן לקנות PS3 משומש בארץ (מאדם שקנה אותו ללא אחריות מקורית של ישפר אלא כנראה של יבואן אפור), מה כדאי לבדוק?

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  14. Started by dalit,

בוקר טוב, אני מתלבטת מה לקנות לילד בן 7. אנחנו לא רוצים קונסולה שצריך לשחק במסך הטלוויזיה או המחשב בלבד, אלא חשבנו יותר על GAMEBOY או משהו דומה. שניתן גם לשחק לבד במכשיר הקטן וגם לשחק בזוגות. עוד דברים שקראתי ואני רוצה: 1. אפשרות להוריד משחקים מהאינטרנט (ולא רק לקנות מקוריים). 2. האם מקבלים הרבה משחקים בקניית המכשיר? 3. אפשרות לחבר למסך TV או למחשב. 4. לא יקר מדי (לא המכשירים שעולים כ- 2000 ש"ח - אלא יותר בכיוון של 600-800 ש"ח). על איזה מכשיר אתם ממליצים? אבקש לקבל הסברים לאחת שלא מבינה דבר בזה :- תודה רבה, דלית.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by lael,

אם אפשר לפרט תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. הבאתי XBOX NTSC והוא בא עם שנאי של 110V מה עדיף יותר לקנות ממיר מתח של 600W או שנאי תואם (כל האקסבוקסים מקבלים מתחים זהים מה שמשנה זה בעצם השנאי אם הוא מקבל 100 או 220). מבחינת מחיר שנאי תואם עולה ב 60 ש"ח יותר אבל מבחינת נוחות זה חוסך עוד בלוק ענקי שמחמם את החדר ועושה רעש.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by smulikon,

חוץ ממקלדת .. מה אני כבר יכול לחבר אליו?

• 40 תגובות
    • 5.2k צפיות
  18. טוב, מצאתי PS3 יד שניה שנשמע לי אחלה. (320GB) עם שני שלטים והארד דיסק חיצוני ב-1400 ש"ח. הבעיה היחידה שהוא פרוץ, אם אני רוצה לשחק ברשת אני יכול לשדרג גירסה ולשחק חופשי או שיכול להיות עליו BAN ? מה כדאי לבדוק כשאני בא לקנות אותו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. אני רוצה לקנת פלייסטיישן יד שניה ואין לי מושג מה לבדוק ואיך שלא יעבדו עליי... הרצתי חיפוש באתרים של יד 2 ויש שם מלא דגמים , חלק עבים חלק דקים, כל מני מספרי דגמים... אף פעם לא הייתה לי קונסולה, רק מחשב. הבנתי שחשוב שיהיה ציפ' שיקרא צרובים... וחוץ מזה? ובכלל איך אני בודק את המכשיר לפני הקנייה? תודה

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by theemir,

אני מחפש לקנות לבן שלי (בן 7) קונסולה ניידת. איזו קונסולה עדיף לקנות ? PS או נינטנדו ? אשמח לתשובה מנומקת/מפורטת ולא רק ציון העדפה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. מה לקנות? god of war/god of war 2/metal gear solid 3?

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  22. היי מישהו יודע להגיד לי מה יותר שווה לי לקנות זה http://www.ivory.co.il/Microsoft_XBOX_360_Wireless_Controller.html או http://www.ivory.co.il/Logitech_Wireless_Gamepad_F710.html ? אני צריך את זה למחשב הגיימינג שלי... תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by yossi22776,

מה עדיף X BOX או PS3 לילדים בגיל 10 ו 7 ומה המחירים בערך ?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כותרת לא משהו אבל השאלה היא כזו יש לי החודש יום הולדת והחלטתי לרכוש PS3 אם XBOX השאלה היא , בשביל משחקי DEMO מהרשת או מדי פעם משחק מקורי , מה עדיף ? ואולי עדיף XBOX פרוץ ללא רשת עם משחקים מה EMULE ? ועוד משהו ? בקרים , אלחוטיים ? כמה אפשר ? איזה משחקים יש למספק שחקנים שאשפר לשחק ככה בסלון ? לגבי משחקים פשוטים ושאר הדברים יש כבר WII .... אז נא להתייחס ל XBOX או PS3 אותי לא מעניין שיתוף ברשת , MKV ושאר הדרייקעס מכיוון שיש לי מדיה סנטר כבר בסלון . תקציב של 1500-2000 שקל בקירוב וכן מתנה לאישה .... (אולי משהו בשבילה ...) ראיתי את ה לינקים הבאים , אבל זה לא ענה לי על השאלות : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460052.10 http://www.genesisgames.co.il/emall/product…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by lmlm,

אני נוסע לארה"ב עוד שלושה חודשים בערך (יוני) ואני רוצה להביא מישם קונסולות: חשבתי על XBOX 360, PS3 או Wii: ה Wii מעניין בהחלט,החוויה יוצאת דופן אבל אין משחקים שמעניינים אותי, XBOX 360 בהחלט מושך אותי אבל אין לי אפשרות לשלם לשירות ברשת כדי לשחק אונליין וזה ביאס אותי ו PS3 יקר וגם הוא ירד מהפרק(אולי עוד שלושה חודשים ירד המחיר -נחשוב עליו שנית) עברתי לקונסולות הניידות ששם השוק מאוד פורח בזמן האחרון ואולי עוקף את השוק הנייחי? אז יש את DS ו PSP PSP יש גראפיקה יותר טובה,אפשר לראות סרטים,לשמוע שירים ועוד, המקשים יותר נוחים ,משחקים דומים לקונסולות כמו PS,XBOX, זמין כאשר DS בקושי DS: שתי מסכים שאחד מסך מגע, זמני טעינה מהירים, זמן סוללה חזק, ספרייה גדולה עם שילוב של משחקים מוז…

• 51 תגובות
    • 9.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים