קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
לכל מי שמתלבט באיזה משחק לצ'פר את עצמו החודש ב PS3 - הנה משהו שאולי יעזור לכם: http://www.ps3fanboy.com/photos/ps3-games-of-november-08-buyers-guide/1136613/
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה יהיה קצרצר כי בעיקרון יש לי 2 טיפים בסיסים למי שרוצה לשחק במשחקי מהגאמן ישנים או בסגנון הישן כמו 9 ו10 אז ככה הטיפ הראשון -תבדקו רשימת בוסים\שלבים העניין מאוד פשוט שמלנצחים בוס במהגאמן מקבלים שדרוג לנשק עכשיו לכל נשק יש התאמה מסוימת לבוס במשחק ככה שעם הולכים לפי הרשימה כולל הנשקים שמתאימים לכל בוס -זה אופך את המשחק להרבה יותר נגיש 2-טריק מטומטם שפועל גם במשחקי מטרואיד וזה ניצול של ה"אויבים המושרצים" לאסוף אנרגיה וחיים עכשיו עשיתי ווידיאו כזה להראות למה אני מתכוון הבעיה שעם יד אחת לא הצלחתי אבל בטח תבינו את הכוונה הרעיון זה לתפוס מקום עם אויבים חלשים יחסית להרוג אותם וללכת קצת ולחזור (אז הם מושרצים בחזרה) ולהרוג אותם עוד הפעם שעושים את התהליך מ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב הרבה מוצרים יקרים בארץ כמובן גם קונסולות מלא מחיר הקונסולה -אבל מחירי המשחקים בכלל אז מה עושים בלי לפרוץ קונסולה וליסתכן בבאן או בבריק ? לקרירין הפתרונות קודם כל הקונסולות שיש כרגע בשוק - DS על שלל דגמיו (יש 4 ) לא בעיה המכשיר די אמין אפשר יד 2 אפשר לקנות בחול מטען אפשר לקנות בזול ואין הגנה אזורית למשחקים -ככה שמאוד קל לקנות אותו במחיר נורמלי היום הדגם הנפוץ זה הDSI שימו לב שהמחליף שלו כבר בשוק וזה ה3DS שגם תומך אחורנית בכל המשחקים וירד לאחרונה במחיר PS2 - פה זה יותר בעיתי קודם כל לחלק מהדגמים השמנים יש בעית RROD שזה אומר גם אחרי תיקון אפשר לקבל קילקול די מהר שנית חלק מהקונסולות קיבלו באן מהLIVE (שרות הרשת של MS ) מה שאופך קנית יד 2 ליותר…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה קבלו מדריך תיקון לכפתורי גב בDS LITE התיקון על אחריותכם בלבד מאוד פשוט צריך לעשות פו חזק מכל הצדדים עד שזה מתוקן (רוח חזקה ) זה הכל הבעיה כניראה בגלל אבק שניכנס פנימה והרוח מנקה אותו פעם בכמה חודשים צריך לעשות את זה במקרה שלא יסתדר כניראה צריך תיקון רציני יותר כמו כן תיזערו לא להכניס רוק למכשיר
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש של הרבה תוכנות שבעצם "מדביקות" את הכתוביות לסרט בכך שהם מקודדת אותו מחדש (דבר שלוקח לפחות חצי שעה , אצלי משהו כמו שעה וחצי )אז חיפשתי ברשת והמשתמש thatsmyname המליץ לי על התוכנה הפשוט גאונית הזאת!!! תוכנה קטנטנה (680 KB ליתר דיוק ) שלוקחת את הקובץ AVI ואת הקובץ SRT ויוצרת קובץ DIVX (שה-PS3 תומך בו) עם הכתוביות מאונדקסות בו, זוהי אינה הדבקה של הכתוביות! הפעולה לוקחת בערך 30 שניות לקובץ AVI בגודל 700MB. אוקיי אז נתחיל במדריך: קודם כל תורידו את התוכנה מכאן: http://rapidshare.com/files/131112381/AVIAddXSubs.rar.html או מכאן: http://www.fileflyer.com/view/GhZi2Bt הסיסמא לראר היא : playaz תחלצו את התיקיה , ותיכנסו לקובץ AVIAddXSubs.exe אמור להופיע לכם ה…
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות WII גם בגלל המחיר וגם בגלל שאני מעדיף את המשחקים של הקונסולה הזאת. גראפיקה פחות מעניינית אותי,יותר מעניין אותי המשחקיות. יש דברים שאני צריך לדעת? בעיות מסוימות? האם יש הבדל בחיבור לטלוויזיה רגילה/HD ? כי הבנתי שהקונסולה לא תומכת HD ויש לי טלוויזיה רגילה. (אם יש הבדל משמעותי אני יקנה כנראה עוד חודש LCD 22 לחדר) תודה!
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את ה-wii מארה"ב. הוא יפהההההההה וכיייףףףףף אבל לצערי אני הבנתי שאני צריך לקנות ספק חשמל שונה. האם זה כל מה שאני חייב לקנות או שיש עוד דברים, ואיפה.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שמתי לב שהמחיר של המשחק fracture ל-PS3 ממש צנח ולמרות שהוא קיבל ציונים די גרועים ממש אהבתי את הדמו שלו. השאלה שלי לכל מי שיצא לו לשחק במשחק היא אם המשחק מהנה כמו שהוא נראה בדמו או באמת מאכזב כמו הציונים שהוא קיבל... מה אתם אומרים, שווה קנייה?
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על ההצעה הזאת ? http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={7D5A136E-645D-45CB-A7B7-EDE0C89AC0AC}&details_type=1&itemid={F6E3A2B6-7BC9-47D1-B71E-E37BA152E090} ויש לי כמה שאלות 1. אם יש לי את ה IXTREME 1.5 אני יכול לשחק בלייב בלי לקבל באן? 2.חוץ משאין לי הארדיסק יש עוד הבדל בין הגירסאת ארקייד לאחרות? 3. כרטיס זיכרון של 256MB יספיק לשמירות של הרבה משחקים? 4.אני זוכר שהיה לי את האקסבוקס הקודם היה אפשר לשחק במשהו דומה ללייב קוראים לזה XBCONNECT זה עדיין קיים בשביל ה360?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
הוא שה עומדת להיות הוזלה הוא משהו במכשיר? ועוד שאלה האים עומד לצאת ציפ קורא צרובים בזמן הקרוב לא פריצת תוכנה?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום יצא לי ליקרוא תדיון הזה http://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2007/04/21/saturday-showdown-is-melding-the-xbox-360-and-pc-platforms-a-good-idea והחלטתי לפתוח דיון על העניין פה לדעתי היתקרבות של 2 הפלטפורמות מצד אחד מאוד טובה לגימרים שלא צריכים לקנות 2 מכשירים נפרדים אבל ניראה לי שזה ירחיק הרבה קונים פוטנצילים של ה360 כמוני כי הרבה משחקים טובים יגיעו גם למחשב בכל מיקרה מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו שדי מפחיד אותי ביפן אני אוהב RPG יפנים ומעדיף אותם לקונסולות ניחות אבל ביפן כבר תקופה ארוכה הנידות לוקחות יותר ויותר נתח שוק קחו לדוגמה תשבוע האחרון- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15224 הכשיו כבר ידוע שהרבה RPG יפנים מפותחים לנידות ואני לא מדבר על פוקימון ואותי זה די מדעיג פשוט הכי נוח לשחק RPG בניחות ואם המצב ימשיך אני מעריך שיהיו פחות RPG יפנים לניחות וחבל ואני מאוד מקווה שהניחות (לא רק של נינטנדו) יתחילו לימכור יותר ביפן
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בפורום אחר היה לי וויכוח על זה שגם בעבר היו משחקים מחורבנים וזה שהיום לWII יש המון זבל לא אומר שלNES לא היה המון זבל וגם להרבה קונסולות אחרות אפילו לאחרונה יצאו משחקים כמו Mercenaries 2: World in Flames Smash Court Tennis 3 The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor ועוד שקיבלו ביקורות נמוכות בגימספוט בקיצור הטענה שלי היא שלא פלטפורמות של סוני לא של MS ולא של נינטנדו חסינות מפני משחקים גרועים ובקרת איכות זה שטויות ולא משנה אם כתוב על העטיפה "מכירה של איכות" או כל דבר אחר בקיצור מה דעתכם ? אתם בכלל חושבים שהחברות הגדולות עושות בקרת איכות ? כי אני לא חושב ככה בכלל -כמודל עסקי זה גרוע כי זה אומר שהרבה משחקי זיכיונות סרטים\סדרות לא יצאו וגם זה יוצר בעיה אם חברות צד שלישי …
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם! סרטון סקירה חדש על הנשק הכי מהיר מדויק וחזק שיש! ממליץ לכם לנסות. סרטון מדבר בעד עצמו
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
היי! שמעו משהו - פתאום חשבתי- במקום להסתבך עם EBAY מכס בלה בלה בלה... ראיתי שבארת אפשר להשיג את XBOX 360 ב 2200 ש"ח מחנות עם אחריות לשנה http://www.playgame.co.il/Product.aspx?pid=200 זה נראה לכם שווה? ממילא משחקים אני קונה ב EBAY ב 200שקל (אני לא קונה את ההכי חדשים, אני מחכה קצת זמן.) , ואני קונה משחק רק פעם בכמה חודשים... רק תגידו מה בעניין ההתחממות....ואיך אני יודע אם אני מקבל 65NM או 90NM ?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היה לי לפני שנה בערך,אבל לא היו משחקים ולא היה אפשר לשחק בכולם עם הפריצה בגלל בעיות בגרסא 1.5.... כיום אפשר לשחק בהכל,והמחיר של המכשיר ירד המון... שווה לדעתכם לקנות??? *וגם האם יש הבדל בין כל הגרסאות 1001K 1002K 1003K וכו'... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לכן אני שואל את דעתכם ? רב הביקורות שלו מבישות
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני כבר מבולבל, חיפשתי בויקיפידיה ויש שם איזה 60 משחקים רק של FF!!! זה מטורף, מה האחרון לPS2? והאם אני יכול להתחיל לשחק בוא ישר או שאני לא יבין את הסיפור? אגב איזה משחקי RPG טובים יש לPS2?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 360 חדש הבעיה היא שאני לא יודע ב-100 אחוז. אני יודע רק שיש בעיה עם מערכת האוורור, אבל ראיתי בפורום שאפשר לתקן את הבעיה בכך שמחזקים את תפסן הקירור אבל אני לא יודע אם זאת הבעיה היחידה. אבל אם כבר פתרו את הבעיה בארה"ב אני אשמח לדעת כי אני נוסע לשם עוד 3 שבועות.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, אתמול קיבלתי מתנה מארה"ב את ה PSP, אין לי מושג איזה דגם, אם זה הSLIM יהיה רשום עלייו? זה בצבע כסוף? מה שיש לי הוא בצבע השחור.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי לכולם אני רוצה לקנות PS3 ויש לי שתי הצעות טובות על שתי אלו שאמרתי אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח שאין הבדל בין שניהם חוץ מהזיכרון כי אני באמת לא מבין בדברים האלה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כותרת ^ ומה ההבדל בין גרסת ה PAL ל NTSC? תודה.
-
- 50 תגובות
- 8k צפיות
-
-
הי הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין שניהם במילים פשוטות. עד היום שיחקתי משחקים במחשב, ובינתיים אמשיך עם זה. אבל אני בטוחה שעוד מעט אתחיל לפזול לעוד כיוונים, ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם... ותודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-