עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by ביצה,

שלום לכולם! איך אני יכול לחבר PS3 למסך בעל חיבור VGA בלבד? הבנתי שיש מתאם כזה של HDMI-VGA אבל לא ראיתי אף מקום שמוכר. אם משהו מכיר- בבקשה שיגיד לי. אם למשהו יש המלצה- גם כן יתקבל בשמחה דבר נוסף, אם אני יחבר בכבל כזה, מה עם השמע? איך אני יחבר אודיו?? תודה מראש :):) גם אני תמיד מחייך ;D

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by boaz2463,

שלום לכולם. שאלתי היא האם ניתן לחבר WII לטלויזיה CRT רגילה עם חיבור SCART /RCA

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by shimon1,

שלום חברה.. יש לי מודם aztech 600e ואני עם בזק והספק 012.. איך אני יכול לחבר את הפליסטיישן ישירות למודם ללא נתב שיבצע את החיוג. אני רוצה לחבר ישר בין המודם עם כבל רשת לPS אבל מי מבצע את החיוג? אני לא ממש מבין בדברים האלה ואשמח להסברים כלליים ובפרט לבעיה שלי ואיך לפתור אותה. דרך אגב עשיתי חיפוש פה באתר וראיתי שנשאלה השאלה כבר אבל לא הבנתי דרך זה ולכן פניתי בשאלה בעצמי. תודה רבה למי שיוכל להקדיש טיפה מאמץ.. שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  4. כרגיל, כהרגלם בקודש, נינטנדו ולמעשה כל חברה שמפתחת משחק ל WII- בחיים לא מכריזה עליו 4-6 חודשים מראש כנהוג, הכל בא במכה. אז מה מצפה לנו בזמן הקרוב: STOP! Hammertime Project H.A.M.M.E.R http://www.gamespot.com/wii/action/projecthammer/index.html אין הרבה מה להגיד, משחק בסגנון Hack&Slash, איש גדול, פטיש גדול, הרבה אויבים, ואין ממש סיפור. משהו סטייל DMC4, עם שליטה טובה מחכה לנו משחק מזהיר... וידאו גיימפליי- , עוד בגיימספוט. שימו לב לסמן האדום על התמונה, השליטה על הפטיש, מן הסתם, תהיה בעזרת בקרת תנועה.אחר שריסקתם כל דבר שעומד בדרכם, הגיע הזמן לשקוע קצת לדיכאון- Sadness עדיין לא שוחררו הרבה פרטים (דף המשחק הועלה להרבה אתרים לפני פחות משבוע....) ז'אנר- אימה…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

ניסיתי לשים את זה גם על אוטומטי וגם לרשום ידנית את ה GETWAY שלי לשם. מה לעשות?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. שלום לכולם, ראיתי שמוכרים באתר PLAYASIA XBOX 360 אירופאי במחיר 400$, ויפני במחיר 350$. עדיף ארופאי, נכון? שמעתי שקשה להשג משחקים ליפני. כמה יעלה משלוח, והאים אני אצטרך לשלם מכס על זה? ואם כן, מה המחיר בדולרים המשוער שזה אמור לצאת? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. Started by djelectric,

שלום חברי המלומדים, לאחרונה רכשתי בשעה טובה את SSBB ל WII :ylsuper: ברגע שהפעלתי את המשחק שמתי לב שהוא פועל ב FPS נמוך יחסית לשאר המשחקים, והייתי צריך לשנות את הגרפיקה לנמוכה יותר בשביל FPS "שחיק" מישהו יודע למה זה קורה? יכול לבגלל שהקונסולה שלי ישנה היא לא סוחבת את המשחק בהגדרות גבוהות? ה WII שלי בן כמעת שנתיים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Fkl0ster,

לאחרונה התעורר בי רצון להניח את ידי על קונסולה זו. קראתי מעט, אך אינני בקי ברזי עולם הקונסולות בכלל ועולם ה-XBOX360 בפרט. אז יש לי כמובן שאלות: אני קצת מרגיש לא בנוח לרכוש מוצר שיצא לשוק לפני שלוש שנים; זה "מציק" לי. נראה לכם תמוה? האם לדעתכם מי שרוכש כעת קונסולה שנמצאת באמצע חייה עושה טעות? האם חיתוך המחירים האחרון כבר התבטא במחירי הקונסולה בארץ או שיש לחכות? אם כן, עד מתי לערך? איזו קונסולה אני רוצה לעצמי מכאן? http://www.enjoystick.co.il/Category.aspx?catCode=56&ParentID=54 או שאולי יש דגם אחר המוצע בחנות אחרת? האם זו חנות מומלצת? האם החבילה הכוללת (מחיר ושירות) הם הטובים ביותר? אני מתכוון לחבר את הקונסולה למקרן. למקרן תמיכה ביכולות הבאות: 576p, 480p באמצעות RGB יש…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. http://www.2kgames.com/bioshock/ps3/us/launch.html

10. לא מצאתי נושא קודם, אז אשמח לתשובה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by 125,

מה זו הגרסה הזאת ? והאם שווה לקנות אותה? יש לה את טבעת המוות או שאין לה? זה מה שחשוב לי

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  12. Started by huber,

שלום. עד היום הזמנתי 4 משחקים מ PLAYASIA וכולם היו מתחת ל 50 דולר. בקרוב ארצה להזמין את ה STAR WARS UNLEASHED שעולה כ 70 דולר כולל משלוח - מעל ה 50 דולר שעליהם לא אמורים לשלם מיסים. האם החנות הזו משתפת פעולה מהבחינה של הצהרה על מוצר מתחת ל 50 דולר? אם לא, מה בדיוק אצטרך לשלם במידה והחבילה תתפס במכס וכמה? האם יש חנויות משחקים אחרות ששולחות לארץ ומוכנות לרשום עלות של מתחת ל 50$?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  13. מי רצה IP חדש של נינטנדו ? מי רצה משחק גימרים של נינטנדו ? http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=31482 אני לא יודע איך המשחק יצא אבל עוד חודש וחצי הוא יוצא באירופה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yonatanph,

האם כבר עובדים על פיתוח לדור הבא של הקונסולות? האם יש מידע כלשהו לגבי מה מייעדים לדור הבא (מעבר ל"יותר חזק")? בקיצור מה ידוע על הדור ה4 של הקונסולות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הדמו יהיה זמן החל מעדכון החנות מחר לאנשים שרכשו את המהדורה האחרונה של Qore ולמספר מצומצם של אנשים עם חשבון אירופאי שייבחרו באקראי. המסלול שיהיה זמין נקרא Rain God Spires ויש בו הרבה עליות ומורדות כדי להדגים את טווח הראייה הגדול שהמשחק מציע. לא תהיה אפשרות של Online Multiplayer בדמו אבל כן Split-Screen וכמובן Single Player. http://nextgn.com/2008/09/10/motorstorm-pacific-rift-demo-details/

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  16. Started by Godmoney,

Insomniac פתחו את הבטא להרשמה. אתם צריכים לספק את המשתמש PSN שלכם + Postal Code + סקר של איזה 2-3 שאלות. רוצו להרשם http://nextgn.com/2008/09/10/resistance-2-public-beta-is-open-for-registration/

• 5 תגובות
    • 850 צפיות
  17. Started by tzahi16,

שלום ! אני מחפש מדריך לתוכנה Xtreme Boot Maker אם משהו יכול לעזור לי בזה אני מאוד ישמח וזה רצוי בעברית ואם זה יהיה באנגלית אני יסתדר איך שהו

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  18. http://www.gamespot.com/news/6197465.html?tag=latestheadlines;title;1 לדעתי זה טמטום יש להם קבוצת פיתוח שעבדה על כותרים כמו Ages of Empires ועכשיו Halo Wars והם סוגרים אותה זה כמו שנינטנדו תסגור את ראטרו סטודיו פשוט חסר היגיון ולמרות שחלק מהמפתחים יקבלו תפקיד בקבוצות פיתוח אחרות עדיין לדעתי מהלך מטומטם בלי חשיבה לעתיד

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by simonsix,

מאחר ואין דיון ראשי על המשחק הזה ובפורום משחקים הדיונים הם על משחקי מחשב כדאי שנרכז את כל המידע על המשחק הזה כאן PUBLISHER:Electronic Arts DEVELOPER:Digital Illusions GENRE(S): First-Person Shooter PLAYERS: 24 ESRB RATING: T (Teen) RELEASE DATE:June 23, 2008 ביקורת משחק *: מבנים ניתנים להשמדה + משחקיות מהנה + מולטיפלייר מעולה + גרפיקה משובחת = אחד ממשחקי היריות של השנה. Bad Company, חובה לכל חובב פעולה. אם אי פעם שיחקתם באחד מהכותרים הקודמים בסדרת הפעולה המלחמתית באטלפילד, מחכה לכם הפתעה גדולה. למרות שבבסיס עדיין מדובר על קרבות מולטיפלייר בין שתי קבוצות חיילים חמושים בנשקים, טנקים ומסוקים, באד קומפני שובר כמה מהכללים עליהם שמרה הסדרה במשך השנים. כאן יש עליל…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by guym,

אני חדש כאן וזאת ההודעה הראשונה שלי פה.. יש לי שאלה שאני לא ממש הבנתי עד היום.. איך זה שיכול להיות שXBOX או PS יכולים להחזיק מספר שנים ולעומת זאת המחשב שנחשב חזק מאוד לא יחזיק יותר משנתיים (וגם זה בהגזמה ) מקווה שפירסמתי את זה בפורום קשור.. תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. ועוד שאלה קטנה, האם הסט של התופים עובד בשני המשחקים ( GH גם) בנתיים אני משחק את הראשון אחלה שירים אבל לא ברמה של GH מבחינת הגיטרה, נקווה שגם הם לא ידפקו את זה עם ה World tour החדש.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  22. בזמן האחרון, בגלל טמפרטורת הסביבה (והחדר שלי...), התחלתי קצת לדאוג לציוד שלי, מבחינת התחממות. המחשב מסודר, הוא יושב בטמפסט עם 6 מאווררים, אין בעיה. הנייד שלי לא מגיע לטמפרטורות גבוהות, אבל.... החלטתי לפנק אותו בפד קירור בכל מקרה. והדבר האחרון, שבהתחלה לא חשבתי עליו אפילו- ה Wii שלי. כידוע, זו לא קונסולה שמתחממת הרבה, ושנוגעים בה בזמן פעולה, היא "קצת חמה". ובכל זאת, בחדר 30 מעלות, ו... לא בדיוק אופטימלי. נכנסתי לאיביי, חצי דקה חיפוש, ומצאתי את מבוקשי- מתקן קירור פשוט עם מאוורר שמתלבש על הצד האחורי. (בדיוק כזה, לחלוטין, לא משהו "דומה"... ואגב, התרשים הפוך- הוא זורק אוויר לצד השני, לא מכניס פנימה, מן הסתם.) הגיע היום (סה"כ 9 ימים אחרי ביצוע ההזמנה. מרשים.), הלבשתי …

• 7 תגובות
    • 986 צפיות
  23. האם זה רק עניין של טעם ? מה הפלוסים ומינוסים של כל אחד מהמכשירים ? איפה אני אמצא יותר עניין ? למי יש יותר משחקים ? האם הפסיקו להוציא משחקים לPS3 ? תודה רבה ומצטער על השאלה העקומה משהו.. יש לי LCD FHD 42 שהולכת להתחבר לקונסולה, אם זה משנה משהו.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. כיצד להעביר משחק מדיסק להארד דיסק XBOX 360

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by ImAllMostAwake,

למי שמכיר (: ואני יודע שהולך לצאת ממש בקרוב MOTO GP 08

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.