קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מעוניין לקנות PS3 לאחר שיצאו מספיק משחקים שאני רוצה ומספיק הכרזות למשחקים שאני ארצה, אבל יש רק עוקץ אחד. אני לא קונה בארץ. עוד מספר חודשים אני טס לסין+תאילנד ואני מעוניין לקנות באחת מן הארצות הללו את הPS3 (אני גם מאמין ששם יהיה יותר זול מאשר ישראל), רק שיש לי בעיה קשה, מה המחירים?! אני רוצה לברר קודם מה המחירים וגם כן יש לי מספר שאלות: א. בעיקרון אמרו שאני יכול להוציא את הPS3 מהקופסא וישר לחבר אותו ישירות לחשמל והוא יעבוד. בכ"ז מה הסבירות שאני אקבל קצר מיידי אם אני אחליט לעשות את זה? אני קונה את זה מסין להזכירכם.. ב. שפה-האם יש אפשרות בחירת שפות בקונסולה? אני לא מעוניין לשחק בסינית\תאילנדית. יש דרך לשנות שפות? ג. משחקים מולטיזון-חלוקת האיזורים התבטלה לחלוטין? אם למישה…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
ליותר מחצי מהסרטים אני מקבל או file format not supported או data is corrupted. ואני כן הפעלתי את אופצית ה-transcode ומחשב שלי מספיק חזק בשביל לעשות את זה בזמן אמת. אני צריך המלצה לתוכנה אחרת, רצוי אחת שעובדת, שיודעת לעשות transcode רק כשצריך ורק לפורמט שה-PS3 מכיר, רצוי אחת גם שיודעת להכניס כתוביות לסרט.
-
- 11 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות wii. אבל אני לא יודע אם כדי לקנות אמריקאי או אירופאי והאם יש גם רמות של הקונסולה כמו ה-360. כי חבר שלי שיש לו wii אמר שהכי טוב זה אמריקאי כי הוא יותר זול ויותר טוב אבל אני רוצה להיות בטוח.
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. ברצוני לחבר את הקונסולה עם מתאם HDMI TO DVI וכבל DVI רגיל, כפי שמתואר בסרטון הבא: המסך שברשותי הוא LG L1960TR, רק רציתי לוודא - זה יעבוד (רק הוידאו יועבר כמובן)? 2. כדי להעביר סאונד, הבנתי שיש להשיג מתאם כלשהו שימיר את כבלי הRCA של הקונסולה לחיבור (נקבה) סטנדרטי של מחשב (3.5 MM, ירוק). מישהו יודע היכן ניתן להשיג אחד כזה, והאם מישהו ניסה זאת בעצמו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצלחתי לארגן ראיון עם מישהו מחברת Q-Games שאחראית למשחקים כמו PixelJunk Monsters, Eden ו-Racers. זה הולך להיות הראיון הראשון באתר שלי ואני דיי נרגש לגביו . יש לכם שאלות מעניינות לשאול את החבר'ה מ Q-Games לגבי העתיד, המשחקים וההתנהלות כחברת משחקי Downloadable?[br]פורסם בתאריך: 6.08.2008 בשעה 19:05:09 BitGenerations - Gameboy AdvanceStarfox Command - Nintendo DS PixelJunk Racers - PS3 PixelJunk Monsters - PS3 PixelJunk Eden - PS3
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הPS3 ואיתה גם לקנות את Samsung 32" R81B עכשיו השאלה שלי היא ככה אפשר לחבר לקונסולה דיסק קשיח נייד למשל WD MYBOOK 250GB ולהריץ משם משחקים בעתיד או סרטים באיכות HD עוד שאלה מישהו מוכן להסביר לי איך להזמין משחק מPLAY ASIA כי אני לא מתכוון לקנות בארץ משחקים ב400 שקל זה יותר מידי כואב או שעדיף מEBAY למרות שזה לא 100% בטוח כי הסיכוי לקבל שרוטים או לא לקבל בכלל גבוה? מה המשחקים הכי מומלצים כרגע? מישהו יכול להביא מדריך איך להתחבר לPSN ולקנות מהחנות בדרך הכי קלה זהו לבנתיים תודה למומחים ולמשתמשים המבינים כאחד
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://www.2kgames.com/bioshock/ps3/us/launch.html
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
טוב אחרי שראיתי שיש הרבה אנשים אם WII בפורום אני חושב שהגיע הזמן לקצת דיוני משחקים רק בבקשה תזהירו לפני ספוילרים אני רק בהתחלה טוב בקיצור עברתי כרגע תמבוך הרציני הראשון זה שצריך להציל קופים שהתחלתי תמשחק לא יתלהבתי הגרפיקה בכפר לא משהו וכמו כל משחק זלדה ההתחלה משעממת מאז שאפכתי לזאב המשחק ניהיה מעניין והמבוך הראשון היה טוב מאוד בניגוד למה שגימספוט אמרו יש הרבה שינוים במשחק אבל הם צדקו בעניין הדיבוב חבל שלא עשו דיבוב לדמויות הראשיות אבל גם בלי זה לפחות לפי ההתחלה משחק מצוין אני מאוד אוהב שאפכו תמשחק לאפל יותר אבל גם שיפרו תהומור הקוף אם התחת הגדול היה משעשע
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
את המשחק הזה אני יבקר אבל לא יתן לו ציון בסוף -לא שהוא רע או משהו פשוט המשחק פונה בעיקר לילדים קטנים והרבה פחות לגימרים בכל מקרה המשחק פותח על ידי הוביסופט והצוות שפיתח אותו פיתח בעבר את Beyond Good and Evil ככה שלמרות שלא היו לי ציפיות גבוהות מהמשחק הייתי חיב לנסות אותו בגלל צוות הפיתוח הזה כי Beyond Good and Evil היה מצוין לזמנו בכל מקרה נחלק את הדברים של המשחק לקטגוריות עלילה - העלילה מאוד פשוטה הארנבים רוצים להגיע לירח וצריכים לבנות הר ענקי מכל מיני דברים שהם אוספים מעבר לזה אין באמת עלילה אבל פה ושם יש סרטוני מעבר שאולי יצחיקו ילדים קטנים משחקיות -ברובו זה כמו שילוב של משחק סקטבורד אם "אנחנו אוהבים את קאטמרי" רוב המשחק שולטים בעגלת סופר אבל היה מרגישה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התעניינתי ברכישת wii, בעיקר בגלל השליטה המגניבה במשחקים באמצעות זיהוי התנועה בשלט. כאשר ביררתי קצת על משחקי wii קיבלתי את הרושם שרובם בכלל לא משתמשים ביכולת זיהוי התנועה, אלא רק בכפתורים הרגילים (ולעיתים גם בנונצ'ק). אשמח אם תוכלו להגיד לי, מנסיונכם, כמה מהמשחקים אכן מנצלים את יכולת זיהוי התנועה. למה אני שואל? כי אני לא גיימר רציני,ו ת'כלס המוטיבציה לקנות את ה-wii לא היתה משחקים "רגילים" אלא השליטה המגניבה (כפי שמודגם במשחקוני הספורט המגיעים עם הקונסולה). כך שאם רק מיעוט מהמשחקים משתמש בזיהוי התנועה, אז אין לי סיבה לקנות את הקונסולה (או להעדיף אותה על פני האחרות)... תודה מראש למגיבים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שיבוא חלק ויגידו שזה מתאים לפורום ציוד עיקפי אבל לדעתי דברים כאלו מתאימים יותר לפה כי סך הכל בעיקרון זה ציוד לקונסולות בכל מקרה ראיתי פה http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1016 שמוכרים אותו אבל אין לי מושג אם זה הגרסה שמגיעה אם המתאם האלחוטי לPC חוץ מזה אני רוצה להשוות מחירים השאלה אם עוד חנויות מוכרות את הגרסה השחורה וגם אני מעדיף חוטי אם קיים בשחור
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב לשתף אותכם כי כולנו יודעים מה המחירים של המשחקים בחנויות ואחרי שקניתי באתר הזה כבר פעמיים אני לא נכנס לחנויות יותר ורציתי לשתף גם אותכם. מוזמנים להיכנס: www.ps4-games.org
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, לחבר שלי יד PS2 דק והוא רוצה לקנות צ'יפ. הוא רק צריך שהצ'יפ יפעיל לו את כל המשחקים הצרובים מכל האזורים ושלא יעשה שום בעיות, שיהיה אמין ויחזיק מעמד זמן רב, ושיפגע פחות בעינית. התקציב הוא עד 500 שקל אבל עדיף פחות ( אני אשמח לדעת את כל האופציות, גם היקרות יותר ). זה גם יהיה נחמד אם מישהו ימליץ על חנות זולה עם אחריות בסביבות ראשון, אם זה אסור לפרסם אז תשלחו לי בפרטי. תודה מראש, יובל
-
- 32 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה נתקלתי בדיון בפורום אחר שאני אשמח להציג אותו גם לאנשים כאן. הלקוח שהחליט לשתף את חברי הפורום במה שקרה לו עם רשת החניות Enjostick. בהמשך אחד מחברי הפורום שלח אי מיילים למנהלי הרשת, מנהל ועד עובד החליטו לשוחח עם חברי הפורום ותוכלו לראות את התוצאות : http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1066696&Highlight=&page=0 תודה ויום טוב פורסם במספר פורומים*
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתלבטת מה לקנות לילד בן 7. אנחנו לא רוצים קונסולה שצריך לשחק במסך הטלוויזיה או המחשב בלבד, אלא חשבנו יותר על GAMEBOY או משהו דומה. שניתן גם לשחק לבד במכשיר הקטן וגם לשחק בזוגות. עוד דברים שקראתי ואני רוצה: 1. אפשרות להוריד משחקים מהאינטרנט (ולא רק לקנות מקוריים). 2. האם מקבלים הרבה משחקים בקניית המכשיר? 3. אפשרות לחבר למסך TV או למחשב. 4. בעלות של כ- 600-800 ש"ח. על איזה מכשיר אתם ממליצים? אבקש לקבל הסברים לאחת שלא מבינה דבר בזה :- תודה רבה, דלית.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש קונסולה בפעם הראשונה אני בעקר ישחק במשחקי FPS במולטיפלייר, התכנון כרגע הוא בעיקר על BLACK OPS אבל כל משחק עתידי גם כן, עם דגש למולטי... 1. מה מבחינת נוחות למשחקי FPS בקונסולות עדיף מבין השניים? או שאין כל כך הבדל? 2. האם XBOXוה-PS3 מופרדים אחד מהשני מבחינת השרתים במשחקים כמו COD, כמו שהקונסולות מופרדות מה- PC? 3. יש לי מסך פלאזמה די ישן בגודל 42", יש לו חיבור DVI/RGB, אני ממש מרוצה ממנו מבחינת איכות שידור בטלוויזיה שאני מריץ עליו סרטים - אבל לא יודע אם הוא יהיה טוב מספיק להתמודד ולהריץ משחקי קונסולה בצורה שלא מביישת את המכשיר? עד כמה שידוע לי גם התמיכה של הטלוויזיה ברזולוציה היא די נמוכה... אני מניח שזה משפיע? תודה
-
- 11 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
Zelda 4 swords הפתיע אותי לטובה בהתחלה חשבתי שזה נועד להיות למינימום 2 שחקנים רצוי 4 ולמולטי ידעתי שצריך GBA ומתאם חיבור לגימקיוב לכל שחקן חשבתי שהמצב סינגל יהיה מחורבן אבל הוא דווקא יצא טוב המשחק הזה לוקח רעיונות מזלדות אחרים אבל משנה את חלקם קודם כל הגרפיקה היא מזווית מלמעלה כמו "לינק לעבר " אבל הוא משלב אלמנטים גרפים גם מי זלדה WW וניראה מצוין בימיוחד בתנועה המוזיקה לקוחה מזלדות אחרות ומצוינת השליטה מצוינת וקלילה במקום המבנה הרגיל של משחקי זלדה פה במקום תפריט לנשק \כלים שמקבלים תוך כדי משחק הכלים והנשקים מפוזרים בשלבים ומחליפים אותם בזה שלוקחים משהו אחר זה מאוד פשוט וכיף ואפשרי כי המשחק הזה בנוי לפי שלבים בסיגנון משחקי מאריו ולא עולם גדול כמו משחקי …
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 598PS3 - Wii - 452 XBOX Premium - 335 Xbox Core - 254 PS 2 - 161 PSP - 182 PS2 SLIM - 123 ה PS3 וה Wii נתנו קפיצה של כ-20 דולר כל אחת מסתבר שהורדת המחיר של ה PS3 במאה דולר לא השפיעה על המכירות באיביי.שני האקסבוקסים נתנו צלילה של כ-30 דולר כל אחד כנראה שאנשים התחילו לפחד לקנות את הקונסולה הזו באינטרנט אחרי ההודאה של מייקרוסופט בכשלון והארכת האחריות ל-3 שנים (מה שסביר להניח לא תקף על קניות באיביי). ה PS2 הביא קפיצה יפה של 30 דולר למעלה (הגרסא הרגילה לא ה Slim) מעניין למה... ה PSP ירד ב-20 דולר.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
טוב ראיתי את סירטון התצוגה שלהם ואני חייב להגיד זה אחד מהדברים המסריחים ביותר הי פעם שהיו בE3 http://e3.gamespot.com/story.html?sid=6174020&autoplay=6174084&tag=topslot;link;2&om_act=convert&om_clk=topslot המנחים מדברים כמו רובוטים חנונים מיקרוסופט יורה לבעלי 360 ברגל בזה שהיא מביאה את GOW וויווה פיניטה למחשב וגם הרבה משחקים "בילעדים" ל360 מגעים למחשב הרבה מהם באותה תקופת זמן הם גם מיתלהבים ממיספרים אבל מעלימים אמיתות לדוגמה הם בחרו ליתיחס במספרים לאמריקה כן יופי ה360 מכר הרבה בארצות הברית אבל מה אם נתונים עולמים? למה לא דיברו על זה... ומה התשובה שלהם לWII אתם שואלים?- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18812 (משחק טריוויה אם …
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה הורדתי את הסרט הזה Kill.Bill.Vol.1.2003.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.[wnet.co.il].mkv כתוב שזה בלו ריי אם אני מהמיר אותו לפורמט avi או wmv או mp4 נגיד ככה Kill.Bill.Vol.1.2003.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA.[wnet.co.il].wmv אחרי שבמרתי אאותו לפורמט wmv האם יש סיכוי שהוא יעבוד לי באקסבוקס למרות שהמרתי אותו לפורמט שתומך באקסבוקס או שהוא לא יעבוד בגלל שזה סרט בלו ריי אשמח אם יש מישהו שיודע איפה להוריד סרטי 1080p עם תרגום לאקסבוקס או תוכנה שמהמירה מ-mkv ל-wmv ללא פגיעה באיכות וללא הגדלת הקובץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעת מה אני צריך להגדיר בראוטר כדי לבצע MEDIA SHARING בעזרת WMP11 אמרו לי להגדיר STATIC IP ולהגדיר UPnP מה בדיוק צריך? ואיך אני מגדיר אותם בדיוק (רואטר של EDIMAX) תודה רבה, אור
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום. הייתה לי בעיה ב PS3 80GB ישן מהסוג העבה שלא קרא דיסקים. החלפתי לעינית חדשה (יש לי ניסיון בזה והחלפתי כבר מספר פעמים בעבר בהצלחה) אחרי ההחלפה הכנסתי דיסק והוא עשה רעש מוזר כאילו שהוא לא נכנס טוב כמו שצריך פתחתי שוב את הקונסולה כדי לראות בדיוק איך הוא נכנס וראיתי שהוא נכנס יותר ממה שהוא אמור ולא מתיישב לגמרי במקום הנכון. חנות אחת אמרה לי שזה בעיה של תזמון של הכונן. רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה רק תזמון ? האם צריך לרכוש כונן חדש? האם תיקון יעשה את העבודה ? וכמה יעלה כזה תיקון ? והאם בכלל הבעיה שונה ממה שאני חושב? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-