עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by FlameThrow,

שלום רב,לאחר שהPS2 של דודה שלי נהרס (העינית הוחלפה כמה פעמים והיא סתם שילמה מאות שקלים) היא רוצה לקנות חדש והפעם שיהיה הגרסה הדקה יש לי שתי שאלות 1. יש לה צ'יפ של MATRIX INFINITY על הישן האם יש אפשרות להוציא אותי ולהלחים מחדש על החדש 2. איפה מומלץ לקנות (אזור המרכז) ואיפה הכי זול

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  2. Started by gshhar,

אני הולך לקנות השבוע PS3, אין לי צורך בבקר תנועה החדש אלא בקונסולה בלבד. 1 האם יש גרסה מסויימת שעלי "להתעקש" עליה ? 2 על מה לשים לב לפני שאני קונה ? 3 PAL ? NTSC ? האם יש אזורים למשחקים או שזה רק לסרטים ? 4 לגבי השלט האלחוטי - DUAL SHOCK או משהו כזה - מה זה בדיוק ? האם לשים לב שאני קונה איתו או שזה לא קריטי ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by dor444,

אני צריך המלצה לחנות הכי אמינה והכי זולה לקנות מכשיר של PS3 120GB SLIM אגב, אני נוסע לרודוס (יוון) בעוד יומיים, משתלם לקנות בחו"ל? או בדיוטי פרי? (אם יש בכלל) תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by yot,

קניתי הרגע Xbox ואני רוצה לדעת אם הוא מגירסת ה-65nm. איך אני בודק את זה? ד"א התאריך ייצור הוא מרץ 08 תודה

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  5. Started by smulikon,

עברתי על כמה חנויות בזאפ שמוכרות את הWII וראיתי שחלק גדול מהם מוכר את גרסאת הPAL . המעט שמוכרים את הNTSC מוכרים אותם במחיר גבוה יותר ( כמעט 100 שקלים יותר) יש סיבה? את ההבדל בין 2 השיטות אני יודע אבל מה הכי כדאי למכשיר שנרכש פה בארץ? תודה

• 4 תגובות
    • 4.1k צפיות
  6. Started by yonatanph,

מהם הtop 5 שלכם לPS2 שלא כוללים יריות? אני אהבתי את GOW1/2 וFFX/X-2/XII

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by djzander,

מתכנתים סופית פטרו את בעיית הבריק ,וגילו איך סוני מחדשים את המכשירים ששולחים להם . המידע על איך עושים את זה הופץ לקהל הרחב . אני לא יודע אם מותר לי לשים פה לינקים . אזז אם תבקשו ממני בפרטי אני יתן אינפורמציה .

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  8. אנשים תעזרו לי למצוא PS2 במחיר הכי זול ללא צ'יפ!! אמרו לי שיש חנות באזור תעשיה אילת שמוכרת דיי בזול.. אבל אני לא מכיר למשהו יש הצעות נוספות?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Yaniv,

אני יכול לקנות PS3 Super Slim 500GB + GTA V במחיר של 1150 ש"ח, האם שווה לי לקנות או שעדיף לחכות לPS4? הבעיה שיש לי בעיה כספית ענקית ואני לא ניראה לי שאוכל להרשות לעצמי קונסולה חדשה בסביבות ה2000 ש"ח. אני ועוד 2 אחים שלי מתחלקים בכסף שווה בשווה וזה טיפה בעייתי העניין של הכסף (שניהם חיילים). מה דעתכם כדאי לקנות PS3 או לחכות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by matanch,

מאיפה אני יכול להוריד Yellow Dog Linux 5.0 ps3 תודה מראש..!

11. Started by MiniMizer,

לרגל תקופת המבחנים הבאה עלינו לטובה, החלטתי שהגיע הזמן להשלים פערים ולשחק ב-AC, סדרת משחקים שמעולם לא שיחקתי בה. מכיוון שיצאו כבר די הרבה משחקים בסדרה, ולפי כל הביקורות שקראתי AC2 טוב משמעותית מהמשחק הראשון, החלטתי לדלג ישר אליו, בלי לשחק בראשון. השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא תמצית של העלילה של המשחק הראשון, רצוי בליווי קטעי המעבר הרלוונטיים?

• 1 תגובה
    • 935 צפיות
  12. Started by vourt,

הי, כנראה שאזמין את ה Xbox one מארה"ב אך צריך שנאי שיתאים לחשמל בארץ. האם נראה לכם שזה יספיק? http://www.ebay.com/itm/Original-SINGWAY-100W-Power-110V-220V-Step-Up-Down-Voltage-Transformer-Converter-/161144959591?pt=Travel_Adapters_Converters&hash=item2584fcf267 תודה!

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by integral,

רצוי משהו שאפשר לשים על הברכיים אם כי לא הכרחי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by yakirmizrahi,

שלום חברים התלבטות בין סוני 4 2400 שקל זמין במלאי לקחת אותו עכשיו אני ליד החנות אחריות של יבואנית קאיה או לחכות לזמן לא מוגבל ולקנות במחיר רשמי של 2600 שקל אחריות ישפאר!!!??? עד כמה באמת האחריות הזאת משנה בין היבואנית הרשמית לשנייה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by gingi007,

שלום, רציתי לדעת אם צריך לברר משהו מיוחד לפני שמזמינים משחק דרך איביי לסוני 3 שנקנה בארץ... תודה,

• 7 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by Sheetrit,

ככה,דוד שלי שעובד באחת הספינות של צים נמצא הרבה מאד במזרח\מערב\צפון אמריקה וכו' חשבתי לבקש ממנו שיביא לי איזה קונסולה אבל ההתלבטות שלי גדולה ולא,אני לא רוצה לדעת מה עדיף לי מבחינת ביצועים כי על האקסבוקס והסוני קראתי הרבה(הWII לא כל כך באה בחשבון) פשוט הקטע שאני רוצה קונסולה שלא יהיה בעיה לצרוב(גיבויים תקראו לזה חח) משחקים מהמחשב ולסוני הרי יש את הבלו ריי שזה בעייתי מאד,בקשר לאקסבוקס לא כלכך הבנתי איך זה הולך במיוחד שחובה שתיהיה אפשרות של צ'פ כי בעיה רק מקוריים במיוחד עם המחירים שעכשיו יש למשחקים וגם כדי לראות סרטים וכו' וקשה תעזרו! תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. היי אני רוצה לקנות לאחיין שלי ליום הולדתו ה-18 קונסולת משחקים. הוא חובב מחשבים ומשחקים. 1. האם זה מתאים לגיל שלו? 2. אם כן אתם יכולים להמליץ לי מה יספק את חווית המשחק הטובה ביותר? ומה הטוב ביותר בכלל? 3. איך הוא יכול להעביר אליה את הסרטים והתמונות שלו? תודה לעונים אלון

• 16 תגובות
    • 5k צפיות
  18. שלום חבר'ה אי אפשר רק לשחק בPRO PRO PRO PRO (למי שלא הבין - PES2009). את הNBA 2K לא אהבתי, ואת הTOP SPIN יש לי אבל הוא קשה בטירוף. אשמח לקבל המלצות למשחקים הן ליחיד והן לשניים. תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by The Winter King,

http://pc.ign.com/articles/858/858259p1.html מה אתם אומרים...? מצד שני אולי זה מסביר למה אינטל רוצה להשקיע בפיתוח כרטיסי מסך.

• 92 תגובות
    • 9k צפיות
  20. יש לי XBOX360 פרוץ ויש לי כמה משחקים עם אפשרות של MULTIPLAYER . יש לי חשבון Xbox Live והכל נראה תקין . כשאני מנסה להכנס לאפשרות של ה MULTIPLAYER אני מקבל הודעה שקשורה ליוזר . מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה ?

21. טוב, אז הCAANOO סוף סוף הגיע אליי אחרי מסע ארוך (מבטיח שסקירה תגיע), אז יאללה אנשים, תתחילו להעמיס בהמלצות למשחקים מוצלחים. אני מבקש מכם, אנא השאירו את הדיון הזה נקי בהתאם לחוקי הפורום, כל מה שאני רוצה זה נטו שמות של משחקים נהדרים לג'נסיס. מה יש לי עכשיו? את SONIC 3, את SOR2-3 מה עוד? (אימולטור הSNES עוד בפיתוח ויגיע בשבועות הקרובים)

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום, יש לי פלייסטיישן 3 ובמהלך השנים הורדתי אליו תמונות ווידאו ממצלמת הוידאו שלי. איך אני מוציא/מייבא את הוידאו/תמונות מהפליישטיישן להרדיסק חיצוני?? תודה, שי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by matan922,

אני רוצה לקנות PS4 ב Black Friday, אבל יש לי כמה שאלות. איפה אני יכול לקנות את זה בזול? אם משהו קורה לזה מסיבה כלשהי ואין אחריות יש מקומות שיתקנו אותו? PS4 PRO זאתי גרסא משופרת של PS4 רגיל נכון? יצאו לשניהם אותם משחקים?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  24. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/gaming/news/2008/06/26/PlayStation-3-Getting-Film-Downloads-Soon/p1 לכל מי ששאל למה אין תמיכה ב MKV (ולא יהיה בקרוב) - הנה התשובה! כמה שאני שמח ששידרגתי את הדיסק הקשיח ל 120 גיגה

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  25. בתגובה הוא רשם שה 360 יש תמיכה חלקית ב 10 לא ידעתי?? מה בדיוק התמיכה. תודה

• 4 תגובות
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.