קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
-
חבר ביקש ממני לבדוק את הלינק הבא: http://buy.digitalsupport.co.il/Product.asp?productid=188 הוא אמר שזה נראה לו חשוד (כי זה "קורא צרובים בלי צ'יפ - למה שסוני תמכור מכשיר שקורא צרובים בלי צ'יפ מיוחד?). מה אתם אומרים על זה? (אני לא מבין בקונסולות בכלל ובפלייסטיישן 2 בפרט. תודה ).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות xbox 360 באמריקה והוא עולה 150$ כמה יעלה לי מכס כדי להביא אותו מאמריקה? האם יש מצב כזה שזה יעלה 1500 ש''ח? מי שמביא לי את זה אמר לי ש אפשר ליכתוב שזה משומש ואני לא ישלם מכס אבל אחר כך הוא אמר לי שאי אפשר המכס הוא 30 אחוז אבל השאלה אם 30% מהמחיר בארץ או 30% מ 150$? אם הxbox 360 מיתקלקל לאן אני איך אני יכול לתקן אותו?
-
- 15 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
התוסף הזה נותן לכם לחבר גימפאד של PS1\2 וגימפאד קלסי לWII \גימקיוב חוץ מבעיה בL\R של הגימקיוב שהם אנלוגים ובעיה בקלסיק קונטרולר שלא כולל רטט ביתר המשחקים אין אף בעיה ככה שזה מצוין למשחקי VC ומתאים להרבה (לא לכולם) משחקי גימקיוב
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
Mass Effect הראשון יצא בתחילה רק ל XBOX ורק אחרי זמן רב שוחרר גם למחשב. EA הודיעה כי החלק השני של המשחק שיצא עד סוף השנה, ישוחרר בו זמנית לשלושת הפלטפורמות. בנוסף הודיעה החברה Bad Company 2 ישוחרר גם הוא עד סוף השנה. http://www.mcvuk.com/news/33140/EA-Mass-Effect-II-and-Bad-Company-2-announced
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
למי שלא יודע, מדובר על משחק ה FPS של High voltage software ל Wii http://www.gamespot.com/wii/action/theconduit/index.html הם טוענים שהמנוע שהם בנו מנצל כמו שצריך את היכולת הגרפית של ה Wii, והחליטו לבנות משחק על המנוע שלהם בשביל לעודד חברות אחרות לעשות בו שימוש. .....זה ממש לא אומר שמדובר במשחק הדגמה פשוט, הם החליטו ללכת עד הסוף עם הפקה עתירת תקציב ושאר ירקות. הסיפור הולך ככה: אתם משחקים בתור הסוכן פורד, סוכן בשירות החשאי של ארה"ב. בתקופה מסוימת בוושינגטון מתחילות כל מיני תופעות מוזרות, מחלות לא ידועות, והיעלמויות של אנשים. בדיוק באותו זמן, הסוכן פורד מקבל בוס חדש ומסתורי, שנקרא בשם הקוד "אדאמס", וכמובן שלא מקבלים עליו שום פרטים. אדאמס שולח אותנו לכל מיני משימות מוזרות בתח…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לפחות בארה"ב: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7946 עכשיו שיעשו דבר מקביל בארופה עם 100 יורו...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את המשחק ושני שלטים, אני רוצה לשחק עם חבר במסך מפוצל מול אנשים יש אפשרות כזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
טוב אז ככה היום עברתי את המשחק בדרך הארוכה ודרך אגב למרות שיש כוכבים שדי חוזרים על עצמם יש גם כוכבים ממש ארד קור שלוקח כמה ניסיונות לעבור כל מיני משימות על זמן \לאסוף 100 מטבעות סגולים\לעבור בוסים אם יחידת אנרגיה אחת בלבד וכו בכל מקרה מקבלים את לואיגי אבל זה לא סתם מאריו בתחפושת למי שזוכר את מאריו 2 ללואיגי אז הייתה קפיצה גבוה יותר וזה מה שיש פה יש לו קפיצה גבוה יותר והוא גם מחליק שרצים מה שנותן יתרון וחסרון מי שרוצה לחרוש יכול לעשות את 120 הכוכבים שוב אם לואיגי אני בינתיים יעבור למשחקים אחרים אבל יחזור מידי פעם לטחון כוכבים אם לואיגי
-
- 8 תגובות
- 887 צפיות
-
-
חשבתי שזה יפסח עליי אך אבוי, אתמול באמצע טורניר של פרו המשחק נתקע ומאז הטבעת שכל כך חששתי ממנה הופיעה. מישהו יודע איפה אני יכול לתקן באיזור חיפה והקריות? ממש לא בא לי לנסוע למרכז בשביל זה.
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
כל המשחקים שלי של PS3 יעבדו על ה PS4 הקרב ובא ?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי איך יכול להיות שאני רואה 720p בטלויזיה פלזמה "32 של האייר xbox 360 ואני רואה מוזר רשום לי בהגדרות 720p בחיבור HDMI איך זה יכול להיות ובאמת רואים פצצה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IZP32R1
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך אני פותר את הבעיה של add controller for split screen error ב PS3 ? שאני מנסה להזמין חבר לשחק איתי כמעט תמיד זה מביא לי את השגיאה\הערה הזאת
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי.. מקווה שזה הפורום הנכון.. אני מעוניין לרכוש psp מהארץ במחיר של עד 1300 שקלים אני לא מבחין בין כל הגרסאות ורציתי לדעת את דעתכם לגבי הגרסא המומלצת והמשתלמת ביותר. תודה
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
השאלתי את הWII לאחי שהולך לבקר חברים אחי לפני גיוס ככה שלכל המשמיצים הקונסולה בכלל לא רק לילדים בכל מקרה יש לו כבר 2 חברים בגילו שקנו WII ואני רואה כבר תמונה של עוד אחד מהחברים שלו קונה את הקונסולה נתתי לו את SSBB\המלחמת הכוכבים האחרון וריזידנט איבל אומברלה קרוניקל לדרך אני חושב שSSBB יספיק "למכור" את הקונסולה לבד די נחמד לראות את הWII מצליח בישראל כל כך תקופת הN64 (היה לי את הקונסולה הזאת) והGC (לא היה לי אבל אני משחק משחקים שלה בWII ) היו תקופות בצורת למעריצי נינטנדו בארץ והעכשיו אם הWII יש פריחה גדולה וזה משמח גם כל מני הכרזות של חברות צד שלישי שסוף סוף מראות בשר בקונסולה אני מאוד מקווה שההמשך הרוחני של קאפקום לסדרת מרוויל נגד קאפקום יצא גם מחוץ ליפן חוץ מזה Tales of …
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
http://www.gamespot.com/news/6181968.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2 זה הולך להיות "הפי קריסמס" למיקרוסופט שימו לב לאחד מהטוקבסטים- אני לא מבין למה לעזזל הם לא פותרים תבעיה החבילה הרגילה אם 2 משחקים ב350$ ניראת מצוינת על הנייר אבל זה לא יעזור אם הבעיות והפרסום הרעה ימשכו
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האם זה בגלל שהוא היה אמור להיות משחק GC במקור?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני קונה מחבר PS2 דק והוא עובד טוב אבל אני שומע שיש לו רעש חזק וזה נשמע כאילו זה בעייה של מאוורר בפנים. כמו שקורה למחשבים. האם אפשר לתקן? לקנות לא לקנות?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה... אני ואחי רוצים להביא את הXBOX 360 [הכי משתלם כלכלית+הסיבה שכולנו יודעים] אנחנו לא נשתמש ברשת אנחנו רק רוצים לשחק אחד נגד השני ובכלל משחקים והכל עכשיו סגרנו על הארקייד.. עכשיו אמרו לי שעוד מעט משחקים ירוצו דרך הארד דיסק ובגלל זה לקנות עם הארד דיסק העם זה שווה את כל הסכום הזה?..[כמעט 700 שקלים] ובכלל .. ?? תודה רבה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום מישהו מוכן להגיד לי לכל הרוחות עם האקסבוקס הזה איזה גירסאות אמורות לעבוד בו ? אני ניסיתי NTSC ו PAL של PRO 2012 והם לא עבדו.. האם זה NTSC-J או NTSC-C ????? כי NTSC-U לא עובד. אני כבר ממש התחרפנתי מהמכשיר הזה,חבר קנה יד שנייה והוא משגע אותי אשמח לעזרה. לי אישית יש PAL ועובד כמו שעון.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
חיברתי בהתחלה את הכבל HDMI מהPS3 לטלויזיה ולא ראו שום דבר.. אחרי זה חיברתי את הPS3 דרך הAV הרגיל וזה עבד.. בAV האיכות ממש מגעילה! מה יכולה להיות הבעיה עם הכבל HDMI?
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נפח פנימי 2GB קיבל אימות. כנראה המפרט שנחשף על ידי IGN נכון. Nintendo to sell Game Boy and Game Boy Advance "Virtual Console" games on Nintendo 3DS יגיע עם כרטיס זיכרון בנפח 2GB. נחמד. סה"כ 4GB. נינטנדו לוקחים את שירותי אינטרנט מספר שלבים מעבר ל-DSI. הם ימכרו משחקים GBA, 3DSWARE, שירותי חדשות, סרטים ועוד. המצלמות הפנימיות מסוגלות לצלם בו זמנית עם המצלמות החיצוניות ליצרת תמונות 360 מעלות בתלת מימד. Game Boy, Game Boy Advance, and other classic games will be sold in 3D via a Virtual Console service for תאריך השקה: 26 בפברואר ביפן. באירופה וארצות הברית בחודש מרץ. מחיר: 25,000 יאן או 300$ בהמרה גסה. מאד גבוה. ייתכן במערב יהיה מחיר שפוי יותר.
-
- 78 תגובות
- 19.7k צפיות
-
-
איך קוראים למשחק הזה עם הסנאי שהורג דובונים? זה לפלייסטיישן2
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-