ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז שבא יחד עם לוח אם ובמארז הזה אין חוטים כלומר, הספק כבר בא בילט אין והוא מעביר כח הCD נכנס לתוך מגירה יעודית כך גם הדיסק הקשיח (אני מחפש משהו בסגנון המחשבים של אפל שמה במארזים איו חוטים) תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אבא שלי קונה מחשב חדש עוד מעט לעריכת וידיו [של HD], והוא מחפש עדיין מארז. הוא צריך מארז מתקדם שיש לו הרבה חיבורים [מכול הסוגים], ובגדול מתקדם מבחינת האוויר, העיצוב, החיבורים וכדו'. משו לא יקר יותר מידי [לא מופרז] אבל איכותי, בסביבות ה1K אני משער אם אפשר פחות [אם תוכלו להציע עוד יהיה נחמד]. אם זה כולל ספק או לא כולל ספק בבקשה תכתב. תודה מראש [=
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה? שימו לב שיש לו מקום לעד 12 מאוררי 120 מ"מ ! עשוי אלומניום ונראה לא רע בכלל (עזבו כרגע מחיר) מה דעתכם? מישהו יכול לתת חוות דעת או משהו לגביו? http://www.thermaltake.com/product/Chassis/fulltower/swordMnonFlash/vd5000bna.asp#
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, יש לי מארז Antec NSK6500. יש בו את הספק SU-430, שהגיע עם המארז. כיום יש לי 6600GT ואני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. הכרטיס מסך GTX260 הוא 26.7 ס"מ לפי מה שקראתי, אך במדידה עם סרגל, יש לי מקום של 26 ס"מ בין תחילת הכרטיס ועד תחילת כלוב הכוננים הקשיחים... מה אפשר לעשות בנידון? האם אפשר לנסר חלק מהכלוב? אשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
intel i7-6700K asus hero viii z170 kingston ddr4 8GBX2 צורב סמסונג רגיל gigabyte gtx 970 g1 gaming
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה אומר המושג dba במאווררים? אני מבין שזה קשור לעוצמת הרעש אך האם ככל שהמספר גדול יותר אז הרעש גדול יותר או שזה הפוך קטן יותר? לדוגמה מאוורר שעוצמתו 17dba זה נחשב לרועש או שקט? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר קיראת ביקורות רבות, נדמה שה CM690 מבית קולרמאסטר נותן פתרון קירור לא רע למארז TOWER, האמת, שאני מחפש מארז בסדר גודל של איכויות אלו, רק FULL TOWER, על מנת שיהיה מרווח, המון מקום ושתהיה אפשרות לסדר ולהצפין את הכבלים כמו שצריך, האמת יש מארז פול טוואר שלא עולה בהרבה יותר מהקולר מאסטר הנל (טווח של 500-600 שקל) אשר נותן פתרון ומקסום ביצועים תעידיפי על פני הקולר מאסטר? חשוב שלמארז תהיה נכונות ל OC, שכן יהיה רחב ויתאים לכל גופי הקירור (כגון TT V1) וכמו כן ישהיה עם אפשרויות קירור מתקדמות... אשמח לעזרה והמצלה.. תודה וחג שמח..
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי סטרימר שיהיה מחובר לטלוויזיה בסלון וכעת אני מעוניין לקנות כונן חיצוני שיכיל את כל תכני ה-HD אשר אני מוריד. כל האיכסון בדיסק יהיו תכנים ל HD(סרטים סדרות הופעות). השאלה היא איזה מארז מומלץ לכונן החיצוני שאני ארכוש בנפרד? חשוב לי שיהיה שקט ומהיר. המחשב שלי לצערי הוא מחשב ישן (P4 1.8 )-אל תסטלבטו , ואין לי לצערי מושג איזה חיבורים יש לו (הורדתי תוכנת AIDA32) אבל לא ראיתי היכן ומה לחפש... סביר להניח שהוא יחובר באמצעות חיבור USB אך האם לא כדאי לרכוש עם חיבורים נוספים כגון ESATA עד שאני אקנה מחשב חדש... בפורום המקביל המליצו לי לרכוש כונן HD בנפרד ומארז בנפרד אני זקוק לעזרתכם איזה מארז מתאים לכונן HD103UJ כאשר זה יתאים לי ללוח האם הישן שלי כמוכן הומלץ לי לר…
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מייצב מתח למחשב שלי על מנת למנוע נזק לרכיביו מעליות ונפילות מתח. למחשב שלי מחובר כרטיס קול חיצוני להפקת מוזיקה וכרטיס מסך חיצוני. הסיבה שאיני מעוניין ב UPS היא שהמחשב נמצא אצלי בחדר שינה וככל הידוע לי סוללות ל-UPS פולטות גאזים רעילים. אני מתעניין במייצב המתח של חברת ADVICE בשם AVR PRO 1000. יצרתי קשר עם אדם הקשור למכירת מוצר זה והוא טען שמייצב זה לא יעזור לי בהגנה על המחשב וזה מוזר לי כי באתר שלהם רשום שמייצב המתח אמור להגן על כל מכשירים אלקטרונים רגישים. מישהו יודע משהו על כך ? כמו כן, הבחור טען שבגלל שיש לי כרטיס קול חיצוני וכרטיס מסך חיצוני, הללו רגישים מאוד ולכן הוא ממליץ לי לרכוש UPS מסדרת Smart Vision המאוד יקר ולא מהסדרות הפשוטות יותר…
-
- 5 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה למארז שוכב שימוקם בסלון, המחשב יהיה מחשב מולטימדיה שעיקר שימושו יהיה למשחקים וסרטים. המעבד יהיה intel core i5 760 כרטיס מסך 460 gtx או hd5850 אין בעיה של מקום ויש חשיבות ליופי המארז רצוי אלגנטי ולא מקושקש. אם צריך לחרוג בתקציב אני מוכן בתנאי שזה באמת יהיה שווה את זה ... אני גם מתכוון לשדרג את המחשב בעוד כ3-4 שנים ואני אשמח אם לא אצטרך להחליף את המארז בשל בעיות של תאימות לחומרה חדשה או גודל (כרטיס מסך ארוך מידי)... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את ה-CM690 שלי ב-Lancool Dragonlord PC-K60B http://www.casemodblog.com/?p=1103 איך המארז המדובר והאם לדעתכם הוא מגיע עם מאווררי התקרה? הבנתי שיש תת דגמים שלא כולם מיובאים בחלקם יש מאווררי תקרה ובחלקם אין.. אשמח
-
- 18 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך ניתן לעטוף אל פסק כדי למנוע כמה שיותר זליגה של קרינה אלקטרומגנטית, הבנתי שהדבר הזה פולט קרינה בכמויות גדולות מאד מהשנאי שלו וכ"ו. עוד שאלה בנושא היא חיבור ספקים ממותגים או ספקים בכלל של מודמים ושל ראוטרים לאל פסק, האם יכול ליצור בעיות ?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה, מפרט המחשב שלי הוא: AMD Athlon X64 Dual Core Processor 3800+ 2Ghz 3GB DDRAM 2 667Mhz ATI Radeon X1800GTO 256 Mb DDR2 WD 250 GB 7200 RPM M2N4-SLI (אם שכחתי משהו חשוב תודיעו לי ואני אוסיף) בקיצור כל החומרה הזאת נמצאת במארז סטנדרטי ביותר, שאמנם קניתי לו ספק רציני (520W אם אני לא טועה) , אבל הקירור שלו מוטל בספק מדי פעם המחשב לאחרונה (נראה לי מאז שהתחילה עונת הקיץ) נתקע לשניה, או נראה כאילו הוא עובר למצב סטנדביי לכמה שניות, וחוזר לעצמו. אני דיי בטוח שהתופעה נגרמת מהתחממות יתר, ואני רוצה מארז טוב. IVORY ממליצים לי על איזשהו מארז ב-500 שקל. אני חושב שאפשר להשיג משהו יותר טוב בפחות, והם סתם גנבים אני אשמח להמלצות שלכם! תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחר מחשב שהמפרט שלו הוא: מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1 1190 1190 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 1 550 550 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Twinmos 2 480 960 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X1900GT 256MB, DDRIII 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1290 1290 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200 8MB WD1600JB 1 360 360 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 1 195 195 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Thermaltake כמות מחיר סה"כ Thermaltak…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום היו לי כמה קפיצות חשמל בבית ולאחר מכן המחשב לא נדלק... פירקתי את הספק כוח (hec-500TD-TF) והכל בפנים נראה תקין ולא שרוף ולכן אני חושב שזה הפיוז נשרף. איך אני יכול להחליף אותו ? או שאתם חושבים שיש בעיה אחרת... תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 Thermaltake VB1430SNSI Soprano Silver Genius SW-5.1 1000 Subwoofer+5 Satllite Sub+5 Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB Cache Leadtek Geforce PX7600GT 7600GT 256MB PCIx16 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original- סטיקים 2 Microsoft OEM Multimedia Keyboard איזה ספק מהקישור הזה יספק פעולה טובה מהמבחר הספקים של HEC http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=138_295&filter_id=54
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בתקציב עד 700 שקל בחנות pandas.co.il למעבד Quadro כרטיס מסך 8800GTS וספק כוח Corsair 520W HX Series אני חשבתי על ה Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black במחיר של 690 שקלים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1870&products_id=15590 יש שם גם 3 מאווררים ככה שזה מצויין לא? יש חלופה איכותית יותר עם מאווררים וכו' במחיר הזה? [ושהמארז יהיה בצבע שחור] תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מחשב שקניתי לפני 4 שנים מ KSP. באופן קבוע המחשב היה מרעיש כשמדליקים אותו והרעש נירגע לאחר שסיים לעלות. לאחרונה הרעש נמשך כל הזמן. לפי קריאה בפורום אני חושד שהבעיה היא בספק כח. מעבד: Dual Core E5200 2.5Ghz לוח אם: Asus P5KPL-CM דיסק קשיח: HDT725032VLA360 - Hitachi DeskStart Sata II מארז: CASE MIDI ATX HJA-6000 Black No PSU כרטיס מסך: Sappire ATI Radean HD 3450 256MB נתנו לי עם המחשב ספק Golden Tiger 450W, 12cm Fan 20+4pin 1. איזה ספק מומלץ למפרט של המחשב שלי? בנוסף האם צריך באמת 450W? 2. אני רוצה להחליף גם את כרטיס המסך (לא תקין ועשיתי לו override). מה מומלץ במחיר סביר שיעבוד טוב עם הספק המומלץ? תודה על העזרה!
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי התמונה של הספק: http://www.up2me.co.il/images/59328544.jpg אני רוצה לדעת אם מישו נגיד שואל אותי איזה ספק אז מה להגיד כאילו כמה וואט איזה חברה והכל.. והספק הזה יחזיק לי את הכרטיס מסך GT9500 1 ג'יגה או Palit HD4870 Sonic Dual SE 512MB תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה מהרכזית היא למה להוציא עוד כמה מאות שקלים על הThermaltake Eureka ? מה הוא נותן שהטריניטי לא נותן שווה את המאות שקלים האלו? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי ספק של היק 400 וואט כרגע יש לי מפרט של אינטל 2 קור 6750...עם אוברקלוק מ 2.66 _ל 3.5 גיגה ארץ יש לי 2 גיגה זיכרון פנימי של אוסי ז ויש לי בערך 8 מאוורים מתוחם 2 מאוורים הכיט ובים של זלמן למעבד ולכרטיס מסך ....2 ארדיסקים של ויסטרים דיגטל וכרטיס מסך gf 7950gt 512 mb ועכשיו לשאלה ברצוני לקנות תכרטיס מסך הזה SAPPHIRE 4870 512 GDDR5 במקום ה gf ורציתי לדעת האם הספק שלי יסחוב אותו ?! כמובן בלי ה gf http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&model=tr-tf תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי את הספק SEASONIC X-750, על הספק ישנן שני שורות חיבור (כנראה מייצגות את 2 הRAILS), רציתי לשאול על תצורת חיבור GPU-670 האם לחבר הזנה אחת שלו לRAIL/חיבור העליון ואחד לתחתון או את שניהם ביחד (צמודים לשני יציאות הספק), תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו עלה לי השאלה כי יש לי בראש תכנון לקראת יציאת קריסיס תמערכת שלי אתה רואים בצד בכל אופן הספק שלי יחזיק אותם? בעקרון יש תכנון לOC עד קצה היכולת ,אבל כמו שאתם רואים יש לי לוח מעפן (הזדמנות ראשונה כנראה אני יעיף אותו-יקח די הרבה זמן לצערי). אבל לבנתיים אתם יכולים להניח שאני לא עושה OC מה שכן אני לא רואה בתכנון לקנות איזה 7900GTX הכפול הזה (ברח לי השם) או X1950XTX אלה אם כן המחירים שלהם יצנחו ביותר מ50% בחודשים שלוש הקרובים (מן הסתם לא יקרא) אלה נראה לי יש מצב לאיזה X1900GT/XT 256 או 7900GS/T או בכלל כרטיס שיתמוך בDX10 אם יהיה זול וטוב..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התוכן בכותר. שיהיה מותג. לא צריך שיהיה יפה מי יודע מה, אך שלא יהיה לי כמו מתקופת האבן. שיבוא עם ספק, אם לא אז לא נורא. עדיף שלא יהיה MID, רצוי שיהיה Full. אם ממש אבל ממש אין ברירה, אז MID. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך מאוורר 80MM שמחליף צבעים שיהיה שקט כמובן.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-