ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
אני לוקח 4850 +E8400 + 4 Gb ram +500gb wd hdd עכשיו חשבתי לקחת משהו כמו Antec 300+ Liberty 400w אבל אני לא יודע לבטח האם זאת בחירה נכונה, או האם ה-Libery 400w בכלל יכול להחזיק כזאת מערכת כשב-skypc הם עושים OC למערכת. אז רציתי לדעת על מה מומלץ. ראיתי בחיפושי כמה אפשרויות שאולי אתם יכולים להמליץ לי עליהן, corsair 450/550 (לא נכנס בתקציב לפי מה שראיתי) Antec sonata III +500w (מארז כולל ספק, נראת כמו בחירה טובה אבל אני פשוט לא אוהב את העיצוב של המארז אני מעדיף את ה-soprano של TT או את ה-Antec 300) FSP bluestorm 500w אם יש לכם עוד המלצות או שאתם יודעים איזה ספק כוח הכי חזק או הכי מתאים לי אשמח לתגובות מהירות. אין לי בעיה גם אם יש איזו שהיא קומבינה של מארז+ספק ב-700 שקל ככה …
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה UPSMON ועובד מצוין אבל POWER OPTIONS של XP לא מזהה אל פסק. יש בחירה חברות אין דומה חברה אדוויס. (תמונה לא מזהה אל פסק) איך התקן POWER OPTIONS. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש ספק CoolerMaster P700 ELITE V3 700W עכשיו רשום שהספק מתאים לכרטיס מסך 2X8 PIN עכשיו לאיזה סוג של כרטיסים זה יתאים? סדרה 4000? או 3000?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם, בסביבת העבודה שלי יש 4 מחשבים, לכל מחשב 2 מסכים, ומדובר בworkstations חזקים שעובדים 24/7. הגיע הזמן לקנות UPS, אבל אני לא יודע מאיפה מתחילים. למישהו יש המלצה על חנות/טכנאי שיכול לעזור? רב תודות!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. בטח כולכם מכירים את הטרנד של מחשבי נט-טופ. הם קטנים סקסים ואלגנטיים מצד אחד אבל מצד שני יקרים ומציעים מפרט די עלוב. אני מחפש לקנות עכשיו מחשב שולחני אבל אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר קטן וקומפקטי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מארז מתאים מההיכרות שלכם וכמובן איפה אפשר להשיג אותו. תודה, אודי.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עקב כך שאני מנסה לחסוך קניית ספק כרגע מבקש חוות דעת, האם מה שיש לי יחזיק מערכת הבאה: מעבד - E8400 לוח אם - EP45-DS3R G. SKILL DDR2 2048MB 1066mhz - שני סטיקים של 1GB דיסק קשיח X2 כרטיס מסך - RADEON 3850 DDR3 512MB + 2 כרטיסי קול נוספים (הכרטיס על הלוח יהיה מכובה) או שחייבים לרכוש ספק כוח חזק יותר? תכלס לא מתוכנן CF ולא OC , אך מתוכנן כרטיס לכידת וידאו המופעל ע"י FIREWIRE.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי ספק 550 וואט חברה לא ידועה .עד היום לא היתה שום בעיה והכל עבד בסדר גמור. היום התחילו בעיות בDAC ה USB בהתחלה היה נשמע מאוד גרוע עם חריקות לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב הDAC החל לעבוד בסדר כ15 דקות ואחריי זה יש קפיצה קטנה במוסיקה כל כמה שניות לא קבוע. עשיתי שוב הפעלה ושוב פעם הכל עובד נורמלי. להערכתי ישנה בעיה בספק שגורם לנפילות מתח או עליות מתח קטנות כל כמה זמן האם יש דרך לבדוק? תודה למשיבים.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/threads/555370-%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%9F-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%A7-%D7%9B%D7%97#.VHN0Gsn_iYQ
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש בתקציב כולל של 6K כך שמארז שעולה כ300-400 ש"ח והוא איכותי יתאים לי. אני מעדיף מארז קטן עד גודל סביר (לא משהו ענק ומפחיד כי יש לי הגבלה פיזית וזה לא מראה נעים לעין) ואסתטי (נראה טוב לעין) שיהיה חלק ממערכת שתוכל לעבוד כמה שנים. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, והבנתי שזה תלוי גם במארז, שיתמוך בחיבורי USB3 וSATA3, וכמובן שיתאים למבנה הכללי של המחשב שאני מתעתד לקנות עם חיבורים נכונים (אלה לא רכיבים סופיים): Intel Core i5-760 Processor 2.8GHz 8MB Quad Core LGA1156 BOX BX80605I5760 1,035 ש"ח Kingston HyperX Blu 4GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 KHX1600C9D3B1K2/4G Kin-1215 500 ש"ח Gigabyte GA-P55-UD3L LGA 1156 Intel P55 ATX Intel Motherboard …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני פשוט עוזר למשפחה אחת אני אביא להם רכיבי מחשב ישנים שלי ,רק צריך כמה הוספות [תקציב דל]. רק מהחנות אר אם אס [RMS]. איך זה - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=126 העיקר שהיה כמה שיותר קריר. לגבי הספק -משהו זול אני צריך, זה טוב ?- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1069 הלכתי על זה - http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1089 המחשב הוא intel Duo Core E6300 1.86Ghz 2NB Cache s775 1066MHZ GIGABYTE GA-945P-S3. TWINMOS DDR-II 667Mhz 1.5GB X1950PRO ATI צורב ודיסק קשיח.
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מוכנים להשקיע מעל ל-700 שקלים עבור מארז שיגרום למחשב האישי שלכם להיראות כמו הדגם השולחני האימתני והיוקרתי החדש מבית אפל? יותר מ-1,000 משתמשים כבר הצביעו ברגליים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, א. האם מארז של Antec מדגם six hundred נחשב למרז מוצלח? האם הוא שקט? ב. האם הספק של אנטק, Antec VP450 450Watt 80Plus מספיק בשביל מפרט מחשב שכולל מעבד i5 2500 ללא אוברקלוק וכרטיס מסך HIS Radeon 6870 Fan 1GB ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אם מישהו יודע על מלאי איפשהו באיזור הצפון אני אשמח לדעת.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי 2 יחידות אל-פסק 1500VA/900W , אחת מחוברת למחשב והשניה מחוברת למסך מחשב+טלוויזיה+רסיבר. תוכנת הניטור שהגיעה איתם היא UPSilon 2000 ובה אני משתמש. בתוכנה ניתן לצפות רק ב- UPS אחד בכל פעם, ז"א שאם אני מחבר את 2 כבלי ה- USB של ה- UPSים יחד למחשב, מוצגים בתוכנה רק הנתונים של האחרון שחובר. אני מעוניין לצפות ולנטר את שניהם בו-זמנית. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הספק TAGAN TG500-BZ (עוד לא נפת) אשמח לשמוע עליו חוות דעת בכלליות. יש לי עכשיו EZcool שעובד דווקא לא רע, אבל אחרי מה ששמעתי וכבר קרה לי (הספק החליט להשרף) החלטתי שעדיף לחפש משהו איכותי יותר . אז הבנתי שה TAGAN לא רע בכלל .... מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בניתי לחבר שלי מפרט שכולל הארד דיסק אחד ואת הכרטיס מסך 4870 עם המארז ANTEC THREE HUNDRED וספק כוח SEASONIC S12II 500W BRONZE. הוא לא הולך לעשות OC, אפילו לא אחד קטן ככה שהספק הוא מספיק מעל ומעבר. הוא פנה לחנות שנמצאת בסביבה אצלו והם הציעו לו את הבאנדל הבא בלי שום מחיר: (כלומר הוא יעלה כסף, פשוט הם לא ציינו כמה) מארז THERMALTAKE TT-VK90001N2L ספק כח TOP-EZ700 700W איך המארז והספק הללו? אמרתי ש700W זה מוגזם לגמרי ושיורידו ל500W אבל עדיין מעניין אותי איך החברה? איכותית ואמינה? לא רוצה להפיל את חבר שלי על ג'נארי.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
בוק טוב.. אני מחפש ליקנות כמה חלקים שלא מצאתי אותם באינטרנט רציתי לעשות השוואת מחירים . ליפני שאני רץ ליקנות , הבעיה שאני מחפש את החלקים הספציפים האלה .. iomega storcenter px6-300d אל פסק apc back-ups pro 1500va st2000dm001 2tb 7200 rpm sata3 איפה אני יכול לבדוק מחירים של המוצרים האלה .. ספציפי, יש אולי למישהו קישורים ישירים ? תודה רבה לכם ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולםת יש לי שאלה למי שיש לו את המארז הזה או שראה איפהשהו באינטרנטת איך מורידים את הפנל הקדמי של המרז הזה? אני רוצא להחליף מאוורר לאחד אחר ואני מפחד לשבור משהו לכן אשמח לשמוע הצעות בנוגע לעניין. דבר נוסף, האם אפשר לשים למארז הזה פנל צדדי של ARMOR שבא עם מאוורר ענק? תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ויש לי ספק מאוד חזק שלא עבד הרבה זמן ועכשיו כשאני מחבר אותו הוא לא מגיב....איפה אני יכול לתקן אותו?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות שבוע הבא תמארז הזה מה אתם אומרים?! טוב רע למדוע ומה יותר טוב במחיר הזה אם יש תודה! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_942&products_id=24060
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש כזה מתאם? כי פשוט לחבר שלי יש ספק ללא יציאה 6 פינים והוא רוצה להתקין כרטיס מסך והוא צריך את היציאה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אהלן חברים כדי לסגור את קניית המחשב אשמח לשמוע את דעתכם על שני המארזים. אני יודע שמדובר במארז תקציבי (200 ש"ח), והקנייה מוגבלת ל-KSP כך שאין יותר מדי מבחר. לא הצלחתי למצוא ביקורות על השארקון ואין לי בסיס להשוואה עם ה-344. למי לדעתכם פוטנציאל להיות שקט יותר ולצבור פחות אבק? חג שמח
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
הכל תקין ועובד כולל מאוררים מקוריים החלפתי כי רציתי מארז יותר שקט תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך לבחור מארז וספק למחשב חדש שאני קונה כל אחד שיעלה בסביבות 500 שקל המערכת שתהיה כנראה מבוססת על I5 760 וכרטיס מסך 6950 מתוכנן אוברקלוק גם למעבד וגם לכרטיס מסך (בנוסף להפיכתו ל6970 ;D) השקט די חשוב איזה הספק אני צריך בשביל מערכת כזאת? ואיזה ספקים מומלצים? איזה מארזים מאווררים מספיק בשביל מערכת כזאת אבל גם שקטים? אין לי מקום בחדר ל full tower אז קחו את זה בחשבון מבחינת עיצוב חשבתי על HAF922 אבל בתגובות שבביקורת בדף הראשי על המארז קראתי שיש איתו בעיות איך NZXT Tempest - Air Flow King או NZXT Tempest Evo? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
450XH של קורסייר להחזיק : Q9300 5 כוננים קשיחים. כונן אופטי, כרטיס מסך HD3850. וכל ה - 4 סלוטים של הזיכרונות תפוסים. מה שמפחיד אותי זה שהוא לא יחזיק את המסילות מתח נמוכות בזרם נורמלי בגלל שיש לי הרבה רכיבים עליהם. תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-