עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by DXM,

בגלישה אקראית ראיתי את המארז+ספק הבא במחיר 460 ש"ח. המארז ידוע כאיכותי, אך על הספק לא שמעתי. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3921 דעתכם:

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by base1,

2. חוות דעת על המארז ? ARMOR PLUS BLACK WINDOW VH6000BWS רציתי לדעת האם זה מארז לא רועש ? או מארז EUREKA ALUMINUM BLACK + Window שאת האמת קשה מאוד להשיג לי לפחות איזה מין המארזים הנ"ל יותר מומלץ לדעתכם ומנסיונכם!? הערה: אני רוצה מארז שקט שלא ירעיש לי כמו טרקטור! מה יותר שקט מבין השניים? 1. חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC או Thermaltake THOUGHPOWER 650W 4X 12V RAILS , 52A/12V, 2.2 VERSION, INDUSTRIAL COMPONENTS, 140mm Silent FAN, EPS12V , 2X PCI-E , ACTIVE PFC QUIET FAN MODULE הייתי רוצה לדעת במה שונים שני הספקים הללו ומי יותר מומלץ !

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  3. 1. חוות דעת על ספק הכח ? CORSAIR 520W CMPSU-520HX EPS 12V Modular A.PFC או Thermaltake THOUGHPOWER 650W 4X 12V RAILS , 52A/12V, 2.2 VERSION, INDUSTRIAL COMPONENTS, 140mm Silent FAN, EPS12V , 2X PCI-E , ACTIVE PFC QUIET FAN MODULE הייתי רוצה לדעת במה שונים שני הספקים הללו ומי יותר מומלץ !

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  4. יש לי מחשב אשר משמש אותי ל Storage והורדות. Intel Pentium D 945 Presler 3.4GHz 1GB RAM 4 כוננים קשיחים, 2 מסוג SATA ועוד 2 IDE. המחשב תמיד הרעיש בצורה לא נורמלית אך מעולם לא התפנתי לסדר אותו וחייתי עם הרעש. דופן אחת של המארז תמיד השארתי פתוחה מכיוון שזה עזר לצנן את הכוננים הקשיחים אשר למגע תמיד היו חמים מידי. לפני שעה קלה המחשב שבק חיים. נדמה שהבעיה מכיוון הספק כח, הוא היה כל כך חם שלא ניתן היה לגעת בו והוא היה מקור הריח השרוף. הייתי רוצה לנצל הזדמנות חגיגית זאת ולרכוש מארז חדש, ספק, מאוורר למעבד וכל מה שצריך על מנת שהכוננים יהיו Cool ושהחיים שלי יהיו שקטים. הדרישות שלי הינן מספיק מקום ל 4 הכוננים שהזכרתי, עבודה שקטה ואם אפשר - מארז עם פילטרים לאבק על פתח כנ…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by ElemenTal,

ראיתם את ה ANTEC החדש ? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1193 עכשיו זה מארז שווה - כמו שרואים נוסף מאוור מקדימה ומאחורה. בכל שלושת המאווררים מקדימה יש פילטרים. בכל המאווררים במארז אפשר לשלוט, וגם נוסף מקום למאוורר אמצעי בתוך המארז לקירור המעבד. אפשרות לסידור החותים מאחורי הלוח אם. כל USB, הדלקה וכל זה נמצא למעלה בידיוק בקצה כשגם מי שזה יעמוד לו בתוך הזה של השולחן לא תיהיה בעיה להגיע לזה. לפי דעתי מראה יותר טוב, הפינות יותר מעוגלות נותנות לו מרא היותר מודרני. צבע שחור מבריק, גם במפנים. פחות רשתות - הלמעלה רק בחלק של המאוורר יש רשת כל השאר פלסטיק (או מה שזה לא יהיה) מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  6. מתקשה למצוא חנות עם קשת הדגמים במלאי, הרוב נותנים זמן אספקה של חודש.... מחפש את ה-DH101 - קנה אותי, אלא שאני קצת מתקשה עם לקנות אותו....

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  7. אוקי אז ככה יש את הספק הזה: http://tms.co.il/product/2977 ההספק 400W ויש את http://tms.co.il/product/2191 [מה שיש אצלי כרגע] עכשיו השאלה שלי, אם שתיהם מספקים את אותו ההספק..למה ההפרש ביניהם כל כך גבוהה?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. ההרד ישמש למחשב ברשת שאשים בוא את כל ההרדיסיקים שלי ויעבוד כמעין שרת איחסון בתוך הרשת הביתית. לא מחפש משהו יפה אלא משהו פרקטי שיוכל לאחסן 5 הרדיסקים. התקציב 500 שקלים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by omrit,

אני מנסה להרכיב מפרט לחבר מ KSP (הוא מתעקש לקנות שם בגלל המיקום. אני לא מוצא שם אף שילוב של מארז/ספק זולים ולא ג'נרים. הספק אמוור להחזיק מערכת בסיסית ביותר (AMD4400 +כ.מסך ONBOARD) איך הספקים של JSP-TECH? אשמח לקבל המלצה משם לספק ומארז כמה שיותר זולים אך לא ג'נרים.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  10. היי אני כבר הרבה זמן מחפש ספק עבור מערך של HD2900PRO יש לי HX520 של קרוסאייר,והוא לא מחזיק אותם, יש לי הצעה לחהליף את הספק שלי עבור הספק הזה,השאלה שלי באמת האם הספק הזה יחזיק אותם, תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  11. שלום לאנשי הפורום היקרים, אני כרגע עם מארז של TT מאוד מוכר מדגם SHARK... כבר 4 וחצי שנים. כל הזמן הזה אני סובל מרעש וכמות אבק מבהילה.. למרות שאני לא משדרג מחשב אני צריך מארז אחר מכיון שזה כבר בלתי נסבל.. בקשתי היא מארז מרווח (לא בגודל פיזי וכובד עצומים), בעל קירור אפקטיבי ושקט כמה שיותר - עד 1000 ש"ח. מבחינת המערכת שלי זה המפרט: מעבד: AMD ATHLON 64 X2 4200+ לוח אם: אסוס A8V DELUXE מידות 12X9.6 זיכרון: 2GB סופרטלנט DDR400 כרטיס מסך: HIS 1950PRO 512DDR3 דיסקים קשיחים: 3 כרטיס קול: אודיג'י 2 ZS ספק כוח: אנטק TrueBlue 480 אנשים המערכת הזאת מייצרת המון חום... אני אשמח מאוד למארז שנותן לי פיתרון. תודה מראש אנשים טובים, משה. *עריכה* : יש לי קירור למעבד מדגם CNPS 9700 אז צריך ל…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by zilkanir,

שלום, אני רוצה להזמין ספק חדש למפרט שבצד(כנראה liberty 400), ולהחליף בעצמי חבל סתם לשלם עבודה רק רציתי לוודא איתכם מה בדיוק חייב להיות מחובר: -חיבור ראשי ללוח אם הרחב הזה -חיבור למעבד+ חיבור למאוור של המעבד אם אינני טועה -חיבור pci-e לכרטיס מסך -כוננים וקשיחים זה הכל? תודה.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. אז זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermalright IFX-14 כמות: 1 - מחיר: ¤388 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤423 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤314 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1270 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעוניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"…

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. אני מתכנן מחשב HTPC והתרשמתי לטובה מה 2480 של ANTEC, אבל יש לי כונן שחור והייתי רוצה להשאיר את החזית כסופה, אין לי בעיה לקחת את הפלסטיק שהיה שם וליצור מזה פאנל קדמי לכונן אבל רציתי לדעת אם אפשר למקם את הכונן כמה מילימטרים יותר אחורה. לפי התמונות זה נראה כאילו שאת העליון אי אפשר ואת התחתון אפשר אבל הייתי רוצה לדעת ממישהו שניסה אם זה באמת אפשרי...

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by kola,

אשמח לקבל ממך הכוונה כיצד אוכל לסדר אותם באופן יותר מכובד זה המירב שהצלחתי נכון לעכשיו

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. קיבלתי את המארז , לפי מה שנכתב עליו כל ארבעת המאווררים הם בעלי שלושה settings של מהירות. משום מה לא הצלחתי להבין איפה השליטה במהירות , האם דרך תוכנה? או האם צריך לחבר את האוורור למקור חשמל עם שליטה חיצונית? תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. raidmax AZTEC http://skypc.co.il/pl_product~AZTECA-B~6~0.htm (רק עם 5 מאווררים)

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by klayton,

http://jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=89

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  19. אני כרגע במהלך בניית מפרט כאשר החלקים האחרונים שנשארו לי הם ספק ומארז. המחשבה הראשונה שלי הייתה על מארז SONATA 3 יחד עם ספק הכח המובנה באותו מארז אך לאחר קריאת מספר ביקורות וחיפוש בפורום הנוכחי התרשמתי שבחלק מהמקרים עדיף להוסיף כסף על מנת לרכוש ספק כח בעל נצילות גבוהה לשם חסכון בחשמל ובכסף ולשם קבלת יעילות מקסימלית. האם אכן מתקבל חסכון משמעותי בחשמל לאורך תקופה של כמה שנים בעקבות שימוש בספק בעל נצילות גבוהה או שמא מדובר בחסכון של כמה עשרות שקלים לאורך אותה תקופה ואשר אינו מצדיק רכישה של ספק יקר? הנה המפרט המקורי המתוכנן (לכאורה מדובר במפרט שאינו צורך הרבה חשמל אך התכנון העתידי הוא להוסיף עוד שני כוננים קשיחים בנפח 320GB/500GB ובמקרה הצורך לצרף כרטיס מסך כדוגמת ה-AMD HD 34…

20. System Requirement: * AGP based PC is required with one 4X/8X AGP slot available on the motherboard. * 1GB or greater system memory for better performance. * 450Watt or greater power supply with 30Amps on 12 volt with 2x4 power connector recommanded. איך זה יכול להיות שהכרטיס צריך 30A במסילת 12V למרות שיש כרטיסים שלPCIE שחלקם צורכים 25-28A? ומה זה החיבור הזה 2X4?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  21. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3293 זה הבאנדל מארז + ספק שאני שוקל לקנות לשילוב של E8400, 8800GT ALPHA DOG EDITION XXX, Western digital 3200AAKS. השאלה היא אם ספק הכוח המובנה במארז יחזיק, או שבמקרה הזה עדיף ללכת על באנדל אחר?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  22. האם הכרטיס הנ"ל נכנס במארז.. אני מתכנן לקנות אותו בזמן הקרוב האם הוא נכנס ? אני דיי צריך תשובה בטוחה אז תשדלו לענות רק מי שיודע בודאות

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. אני לא מאמין שהוא גמור.נמצא אצלי כשנה.RPD750 של ADVICE. המפרט בצד.הורדתי ממנו את כל החומרה (מסך ומדפסת) והשארתי רק את המחשב.לדעתי זה האריך את פרק הזמן עד הכיבוי בכמה שעות טובות.האם זה סימן שהוא חלש?הרי הוא מחובר לחשמל באופן קבוע ואינני מבין מה גורם לכיבוי הפתאומי.אשמח להסבר. אגב זה הלינק לדף המוצר http://www.advice.co.il/r_productDetails.aspx?PID=631

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by mc_elad,

בבקשה עזרה אני לא רוצה רעש של שדה תעופה בבית.. נ.ב-תודה ל-ooooooo123 שהמליץ על המארז...ולכל המגיבים !

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש ושם אותו במארז הזה http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=92&subcatid=95&prodid=1374&keySearch= שהוא הישן שלי אני דיי מרוצה ממנו קצת מרעיש אבל אני מחליף לו ספק לHEC {כתבתי אותו בתגובה אחרת פה} אני רוצה לדעת אם הוא יחזיק לי את הכרטיס מסך הנ"ל ו/או את החדשים שעומדים לצאת

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים