עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by MisterVB,

סמוך למשרד שלי נמצאים 2 UPS די גדולים בגובה של מטר בערך, מה הטווח שנחשב בטוח מפני הקרינה שהם פולטים? שניהם נמצאים בתוך BATTERY BOX האם זה מגן מפני הקרינה? תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dorpas,

אהלן, שמי דור ואני מחפש קצת עצה ומידע בנושא אל פסק למערכת מחשב חדשה שקניתי. מפרט: 1. מעבד - intel i5-2,500K 3.3. 2. לוח אם - Gigabyte GA-P67A-D3-B3. 3. זכרון - 2X4 GB של קורסייר (CL 8, 1,600 GHz). 4. כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 6850 1GB. 5. דיסק קשיח - Cavalier Black 500GB, 7,200RPM, 32MB, WD. 6. צורב - DVD\RW 24X סוני. 7. מארז - Antec 300. 8. ספק - Seasonic S 12II, 620W, Active PFC, 80+Bronze. 9. מסך - עוד לא בטוח, ככה"נ 24" של LG או Samsung. לא מתכנן לחבר מערכת שמע וכו', אבל כן קניתי את הספק מתוך אפשרות של קניית עוד כרטיס מסך ואוברקלוקינג קל בעתיד (ע"פ חישוב בסיסי שעשיתי במחשבון תצרוכת חשמל עולה שמחשב כזה אחרי הוספת כרטיס מסך נוסף ואוברקלוקינג קל, עם תוספת של שני מא…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Sheda,

כל הזמן אומרים פה שזה אחלה מארז ויש לי כמה שאלות בנוגע אליו שבאתר היצרן לא קיבלתי תשובות: 1.רשום שהמארז שוקל 7.2 קילוגרם , הם היתבלבלו וזה 2.7 ? 2.בתמונות רואים שתי קתודות כחולות בצידי הקווים הכסופים שבפאנל המארז אך לא רשום אם הן כלולות או לא? 3.שמעתי ולא פעם שצריך להוסיף למארז מאוורר של 120MM כדי לשים מקדימה , ברור שהזרימת אוויר תהייה יותר טובה אבל זה הכרחי ? ואחרי השאלות , בכלל מה דעתכם על המארז מבחינת "ביצועים" (המתכת , ברגים , קלות הרכבת לוח אם עליו , החלון וכ'ו)?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  4. Started by ArielBiMBa,

טוב,אני בונה מפרט מחשב משרדי לאמא שלי ב1800 שקל בערך וזאת האפשרות הכי זולה בערך שראיתי בTMS שהיא לא ג'נרית. דבר ראשון,רציתי לדעת האם הספק הנ"ל יחזיק את שני המפרטים הבאים(אני עדיין בהתלבטות לגבי המפרט): 1.מפרט Intel(שאני נוטה אליו): מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Retail כמות: 1 מחיר: ¤265 מארז: Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black כמות: 1 מחיר: ¤266 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤64 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤254 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 מחיר: ¤125 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב עד 2000שח כולל בדיקות כמות: 1 מחיר: …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. 1. עד שהחלטתי ללכת על ה-810, פתאום אני קורא בפורום על בעיית האבק שבכלל לא חשבתי עליה. האם ב-810 יש פילטרים נגד אבק? 2. אני מתלבט בין 2 ספקים, THOUGHPOWER 550W ו- CORSAIR 520W . למחשב שאני עומד לקנות גם הליברטי 400W כנראה מוגזם, אבל אני מחפש ספק חזק ואמין, ולא איכפת לי להוסיף עוד 300 ש"ח למען השקט הנפשי. אם אתם חושבים שיש ספק טוב יותר ב- IQPC במחיר של עד 700+ ש"ח, אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Started by gooz,

שלום כיוון שאני לא כלכך בקי בחיבורי ספק החדשים של הדור הזה רציתי לדעת כמה דברים מדובר בספק ליברטי 500 וישנם זוג חיבורים שיוצאים ממנו (לא האלו שאפשר לחבר אליו האלו שיוצאים ישירות ממנו) ולא ממש הצלחתי להבין מהם החיבורים שכתוב עליהם CPU ONLY, לא נתקלתי בכאלו צריך לחבר אותם? ואם כן אז לאיזה חיבור על הלוח אם יש בחיבור הזה שתי יציאות מופרדות כל אחד 4 פינים נראה לי. מדובר בATX12V ויש זוג חיבורים כאלו על הלוח אם שלאחד מהם יש מכסה, צריך לחבר אותם בנוסף לחיבור ספק הראשי ATX POWER?

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  7. Started by TripMan,

כמה מאווררים באים עם המארז הנ"ל? מהי צורת המחבר של החשמל של המאווררים? ככה? או ככה? ייש לי בלוח אם רק 2 מהסוג הראשון , אחד לקירור מעבד ואחד פנוי( שאליו מחובר מאוור אחורי כרגע במארז)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by TaZeR,

עכשיו גלשתי באתר של אנטק, וגיליתי שה p190 יצא... הוא יצא מזמן?! קישור: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=81900#

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. McFly זה המשך השיחה ממקודם.. אני מקווה שלמרות השאלות הרבות תוכל לענות לי עליהן.. (כמובן כל אחד אחר שיודע אחת מהתשובות אני אשמח לקבל גם ממנו תשובה.. ) אז בעצם מעבד E6300 שצורך 76W.. ו2 כרטיסי מסך SLI X1900XT שכל אחד צורך 120W יענו 240W.. ביחד יוצא 316W.. ליבראייטי 400W מספק בשתי המסילות 12V ביחד 360W.. זאת אומרת שליבראייטי 400W מחזיק כזאת מערכת.. ושאר החלקים לוח אם זיכרון כוננים אופטיים לא מסתכלים עליהם שהרי אמרת שכמעט תמיד המסילה של ה3.3 וה5 לא מגביל.. 1.אז האם חישבתי נכון וזה באמת מחזיק כזאת מערכת? רשמת : כרטיס מסך, כוננים - 12V ו-5V 2.כמה כונן אופטי וכמה כונן קשיח לוקח מה12V? ליאור אמר לי 1.5A הכונן אופטי ו0.6 הכונן קשיח.. 3.הW של הכרטיסי מסך במאמץ מלא שבודק…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Wond3r,

אני רוצה לקנות את הספק corsair hx 520w ורציתי לדעת אם הוא מחזיק טוב את המערכת: E8400 4gb ram Hd4870 ועוד שאלה, יש לספק הזה 2 יציאות של 6פינים בשביל הכרטיס מסך?

11. Started by Wond3r,

אני רוצה לקנות את הספק corsair hx 520w ורציתי לדעת אם הוא מחזיק טוב את המערכת: E8400 4gb ram Hd4870 ועוד שאלה, יש לספק הזה 2 יציאות של 6פינים בשביל הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by udibarzi,

אהלן, אני די חדש בעסק הזה ומתחיל ללמוד את הדברים ממש בימים האחרונים, קראתי די הרבה ת'רדים בפורום הזה ויש לי כמה שאלות: יש העדפה שהמארז יהיה פתוח\אטום? ראיתי שיש הרבה המלצות לP180 והוא נראה כמו כספת אטומה, מצד שני כותבים כאן על זה שעדיף שהמארז יהיה פתוח ומאוורר כדי שיהיה פיזור חום (כמובן עם רשת שלא ייכנס אבק), מצד שלישי - ה P180 עשוי ממתכת שזה לפי הביקורת מאפשר פיזור חום טוב יותר. נראה לי מבחינה הגיונית שככל שהמארז "פתוח" יותר הוא מרעיש יותר כי יש יותר פתחים מהם הרעש יכול לצאת. ממה שראיתי ה"מתחרה" של ה P180 הוא ה וEureka (VC8000SWA)וThermaltake שנראה יותר פתוח- הוא באמת יותר מרעיש? ראיתי שטחנו את הפורום כבר עם ה P180 ובכל זאת- חוץ מזה - אני מבין שה P180 מגיע עם ספק כח משלו…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  13. Started by BRPOQNT,

האם עדיף להשתמש במאווררים של 200 במקום 120 ? האם כל מארז בנוי לשימוש במאווררים כאלה ?

14. עד כה שמעתי על האפולו והטוניק שלא זמינים לקנייה בארץ ויהיו רק עוד כמה חודשים. יש לי 2 שאלות: 1. לא כל חנות מזמינה ברגע שאין לה במלאי? למה הם מחכים? וגם אם לא הם אז למה החברות שכן מזמינות לא מזמינות מיד? 2. האם יש עוד מוצרים שאינם זמינים בארץ? השאלות שלי צצות מכיוון שאני תכננתי לקנות השבוע מחשב גם עם הטוניק וגם עם האפולו :'(. תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by Sunny Jim,

(ראו מפרט) האם הספק והמארז הללו מתאימים לכרטיס מסך 8800GTS? אם כן, האם הספק יחזיק גם אוברקלוק למעבד?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by esoreanu,

מה היתרונות והחסרונות של ספק חיצוני?? מה שעולה לי לראש זה כמובן פחות חום בתוך המארז...וכנראה אוורור יותר טוב מה שמוביל לעוד פחות חום

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by wowohw,

1) מזה הכבלים המודולריים שיש בספקים? כי יש כאלה שיש ויש כאלה שאין... מה התפקיד שלהם וכל זה... 2) יש קשר בין הספק כוח לרמקולים? או שהרמקולים לוקחים את העוצמה מהחשמל בלבד? 3) המארז 6A19 הלבן נחשב FULL TOWER או MIDI TOWER ? 4) אם אפשרי בבקשה אתר שבודק כמה כוח המחשב לוקח מהספק אני צריך אתר כזה בכללי..... בלי קשר לאשכול כאן.... 5) זה משנה אם יש בספק יש מסילת 12V אחת או שיש 3 לעומת כמה ספקים? כי יש לי את המערכת הזאת והספק 400W HEC TRT הוא מחזיק טוב את המערכת או שצריך ספק יותר חזק שיחזיק יותר טוב את המחשב? ( המחשב ללא אוברקלוקינג ) E6750+AC 7 Pro 4GB ram kingston P5B-SE evga 8800gt 512MB SC 300GB WD

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום לכולם, אז ככה, סתם קראתי לי על הספק הנ"ל והשתעשתי במחשבה לקנות אותו במערכת עתידית (היעילות זה נחמד אבל פונקציית השקט שלו נחמדה יותר) אבל עלו לי מספר שאלות... קודם כל כתוב שעד 20% מעומס המערכת המאוורר לא פועל אבל זכור לי שקראתי (נראה לי באתר של סיסוניק) שזה מסוייג גם לגבי הטמפרטורה שלו ולא רק עומס ובנוסף האם מערכת גיימינג סבירה כיום (בהתעלם מהרעש שעושה הכרטיס מסך) במצב IDLE לוקחת פחות מ 110W? והאם הטמפ' בקיץ הישראלי לא יהפכו את האופציה הזאת ללא רלוונטית? והשאלה האחרונה היא האם בהפרש של 50 שקלים לא עדיף פשוט לקחת את ה-660 רק כדי שיהיה טווח גדול יותר ל-20%? *מערכת גיימינג סבירה היא לצורך העניין I5-2500K ו-560TI

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  19. המלצתם לי על המארז + ספק הזה ושניה לפני שאני קונה כמה שאלות שאני לא אצטער שלא שאלתי עד כמה הספק שקט? יותר מהליברטי 400? ענו לי על זה פעם אבל אני רוצה להיות בטוח ב100%, הספק מודולרי? כמה מאווררים באים עם המארז והאם הם שקטים? תודה.

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  20. מספר שאלות בנוגע לספק הכוח מבית NZXT, ה- PP500W (power performance 500W) לא מצאתי שום ביקורת עליו ברחבי הרשת, ופיסת המידע הנגישה היחידה היא המידע המסופק באתר היצרן: http://www.nzxt.com/products/pp500/ אם כי לחברה יש אינטרס להציג את מוצריה באור חיובי ולכן מעדיף שלא להסתמך על מקור זה. 1. מישהו התנסה עם הספק הנ"ל ויכול להביע דיעה בנושא? 2. הוא רועש או מתחמם בהשוואה לספקי מיינסטרים אחרים? # באתר מצויין שמותקן בספק חיישן טמפרטורה בכדי לווסת את מהירות המאוורר (120 מ"מ) 3. כמה יעיל הוא (החיישן)?, כי שמעתי על חיישנים כאלה בספקים מסויימים שרק מזייפים. 4. באתר לא מצויין תג ה-"80+", אני אמור להסיק שהספק לא מגיע לניצול כזה? אם כך, מה הניצולת? * אין צורך להציע לי ספקים חלופיים, גם אם …

• 5 תגובות
    • 962 צפיות
  21. Started by D-Max,

יש לי וויכוח עם חבר שלי . הוא אומר לי שכדאי לקנות מארז וספק של חברה לא מוכרת עם אותו וואט בפחות כסף . למשל עדיף ספק של Golden tiger 550w ולא Enermax 550w כי הגולדן טייגר זול בהרבה . הוא אומר שמארז זה מארז זה כולה קופסא וספק זה ספק לא שווה להשקיע על שמות של חברות כי זה הכל חרטא אחת גדולה . כולם אותו דבר מבחינת הביצועים והאיכות . רציני לברר איתכם את זה כי אני לא חושב ככה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by Inzagi,

1. במארז Silverstone KUBLAI KL01 איפה נמצא הHDD LED וכמה טוב הקירור שלו? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1411 2. במארז ANTEC 300 האם אפשר להתקין כונן פלופי 3.5" ואיפה נמצאים הDUST FILTERS? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3188 3. המארז Thermaltake Soprano VX - איך הואי? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=852 4. האם מארז כלשהו מבין השלושה האלו לא תומך בכרטיסי מסך ארוכים (Radeon HD 4870 לצורך העניין)? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  23. שלום אני שוקל לקנות את המארז soprano של THERMALTAKE ביחד עם הספק THERMALTAKE TR2 POWER 470W - W0089RI . רציתי לשאול האם זו קניה טובה? האם הם איכותיים? שקטים? תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by ksn1981,

שלום לכולם, - מעבד 2500K (או 2600K) באוברקלוק 24/7 של 4.5GHz. - כרטיס מסך בודד GTX560 (או GTX570 ואולי אפילו Quadro 2000). - שאר הרכיבים (לפרט?). 1. האם הספק Seasonic S12II 620 Bronze יחזיק את המפרט הנ"ל או שזה יהיה גבולי (או תלוי באופציות שרשמתי)? 2. האם אותו הדגם עם ה-M במקום ה-S, מלבד היותו חצי מודולורי, הוא אותו דגם? מארז Lian Li PC-60FNWX http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=489&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=62&g=spec 3. האם כדאי להחליף את המאווררים הקידמי והאחורי שמגיעים איתו? 4. האם כדאי להוסיף מאוורר עליון? 5. האם כדאי להוסיף בקר למאווררים? 6. מלבד המראה, איך הייתם משווים אותו ל- Antec P183 (רעש, קירור ואבק)? כמובן שאשמח גם…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by Xilver,

נשרף לי הספק כוח ונתתי לחברה להתקין לי חדש. לא הייתי באיזור והייתי לחוץ בזמן אז נתתי להם בערך יד חופשית והם התקינו לי ספק 600W ב450 ש"ח. לא בדקתי על הספק ואני לא מכיר אותו, אז חשבתי לתת לכם את הפרטים עליו כאן ותגידו לי אם הוא שווה את ה450 ש"ח האלה ואם הוא שווה משהו בכלל: רשום עליו למעלה SWITCHING POWER SUPPLY של COOLMAX כמו שאמרתי 600W מודל PR-600-PCAP

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים