ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
מיוחסים לתקן הזה דברים שהוא לא נותן, אנסה להסביר. התקן ניתן ע"י בדיקות של חברה פרטית שצריך לשלם לה להבנתי כ3000$. התקן מתייחס לרמת נצילות של הספק ולמקדם ההספק (power factor) לפי טבלה מצורפת כפי שניתן לראות יש כמה דרגות של התקן כולם במינימום נצילות 80% מכאן השם ומקדם הספק של לפחות 0.9. נצילות זה ההספק שהספק מעביר למחשב לעומת מה שהוא לוקח מהשקע, ז"א ככל שהנצילות גבוהה יותר פחות חשמל מתבזבז ופחות חום נפלט בתוך הספק. למשל ספק עם מקדם נצילות 0.8 מעביר למחשב 80W ז"א שהוא לוקח מהשקע 80/0.8=100W. מקדם הספק- לא ממש הבנתי בטוח לא בשביל להסביר להבנתי ככל שהוא גבוהה יותר נחסך חשמל לחברת חשמל והצרכן הפרטי משלם אותו דבר, אולי צרכנים עסקיים גדולים משלמים גם על זה, אשמח להסבר מקו…
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. צריך דעתכם האם הספק HEC 500TDT 500W יחזיק את המערכת הבאה טוב: מעבד e8400, כרטיס מסך 8800GTS, ארבע ג'יגה זיכרון,דיסק קשיח אחד. ד"א המארז(כנראה-ניתן לשינוי) הוא HEC 6AR6 לא מתוכנן oc, אבל במידה וכן האם הספק הנ"ל יחזיק oc ממוצע למעבד ואולי oc קטן לכ. מסך? עוד כמה שאלות- האם הספק שקט יחסית? יציב? ומה דעתכם על המארז? במידה והספק לא חזק מספיק/לא מומלץ אשמח להצעות נוספות(כנ"ל לגבי המארז), עדיף כמה שיותר זול...(המארז הזה עולה 202 והספק 234...) תודה.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
לכל התוהים למיניהם באיזה ספק לבחור... לשימושכם, תהנו. http://www.bit-tech.net/hardware/psus/2010/02/22/600-700w-psu-review-round-up/6
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי יש לי בבית מחשב סלוני מדגם Acer Aspire AX3200-U3600A לאחרונה חשבתי על לחזק אותו קצת עם כרטיס מסך יותר טוב, אבל בגלל העובדה שהוא מגיע עם ספק 220 וואט אין לי אפשרות לעשות את זה לא מצאתי בשום מקום ספק שיוכל להכנס במארז הזה אבל אני בטוח שיש כזה אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי ולכוון אותי לאיזה ספק בדיוק עלי לחפש ואיפה מוכרים כאלה הכרטיס מסך שתכננתי לקנות הוא 9600GT או 9800GT ככה שלא צריך ספק של יותר מ350 וואט תמונות של המארז תוכלו לראות כאן: http://reviews.cnet.com/desktops/acer-aspire-ax3200-u3600a/4505-3118_7-33345347.html פרטי הספק: DPS-220UB A, REV 00f של Delta Electorincs אני מאוד אודה למי שיוכל לעזור לי
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל תשובה ממישהו שמכיר את המארז HAF 935 Stacker של Cooler Master. האם ניתן להרכיב בחלק הקטן (915R) רדיאטור 280 מ"מ ובנוסף לשים בו את הכלוב ל-3 כוננים? או שבעצם זה שאני מרכיב את הרדיאטור זה תופס את כל המקום ואין אפשרות לשים גם את הכלוב? תודה, יאיר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי המארז nzxt phantom יגיע לישראל ? ואיכן יהיה ניתן לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הוצע לי המארז הבא http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1609 איך המארז מבחינת שקט ויכולות OC? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם יחזיק את המערכת הבאה? rampage v extreme x99 i7 5820k adata 8gb ddr4 asus gtx980 ואם לא אשמח להמלצה לספק איכותי שיתאים מאייבורי בלבד, תודה!
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לצערי אי אפשר להשיג כנראה את המארז מדגם prodigy של bitfenix בארץ עד כמה שראיתי הזמנה שלו מחול תעלה כ-550-600 שח. מישהו מכיר דרך זולה יותר להשיג אותו או לחילופין מארז דומה מבחינת תכונות (גודל, סידור פנימי וכו')
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא מצאתי מה לחבר ללוח(זול ללא ספיקר).אם כן האם יש דרך לקנות אחד בניפרד או שנגזר דיני לחיות ללא ציפצופים?
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש ספק ל- אודיו כוח פילטר 3000W לחדר שינה ששם יש לי סטריאו ומחשב בגלל שיש לי שם הרבה מכשירים , אני לא בטוח שאני מקבל חשמל נקי למכשיר ומתח מיושר כמו שהסטריאו ומחשב צורכים ואולי זה פוגע באיכות ( יש זימזומים מהרמקולים שנאמר לי אולי המתח לא מגיע נכון לסטריאו ) מצאתי מכשיר זה NEW LED Display Audio Power Filter 3000W שאמור לנקות את החשמל ממפגעים ואולי ליישר את הזרם מישהו ניסה דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי ב GS1200 בחיפושיי אחרי מארז למחשב חדש ומאוד נתפסתי עליו. יצא למישהו פה להתנסות בו או לראות השוואות שלו עם מארזים אחרים בתקציב שלו? (עד 1200 ש"ח) תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
מתלבט מאוד בין 2 המארזים הנחמדים האלה.. שניהם נראים טוב, שניהם באים עם פילטרים, שניהם צבועים שחור יפה מבפנים... ל CM 3 מאווררים ול TEMPEST 6...אני לא יודע מי מהם יותר רועש, אני מנחש שה TEMPEST אם מישהו התנסה באחד מהמארזים או אפילו בשניהם - אשמח להמלצה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אז אלו הן הדרישות: אל-פסק פשוט ששומר נגד נפילות מתח רגעיות וגם הפסקות חשמל קצרות. צריך שהוא ידע לספק מתח למחשב ולמסך בלבד לכ-5 עד 10 דקות לפחות בעת הפסקת החשמל (רצוי טיפה יותר). לא יודע להגיד את ההספקים, אני רק אגיד שהמחשב עצמו הוא "די כבד" וגם המסך. המסך הוא דל 27" שאני אמור כבר להחליף למשהו דומה או אפילו כבד יותר, אולי 32". אני עובד עם קבצים ענקיים בפוטושופ בגודל של 5 עד 15 ג'יגה. תלוי בפורמט, שמירה של קובץ כזה יכולה לקחת בין 5 ל-10 דקות ואף יותר. אז ככה שאם יש הפסקת חשמל אני רוצה שיהיה לי לפחות את ה-5 דקות פלוס לשמור ולכבות את המחשב. לא מעוניין בחיבורי USB ושליטה מרחוק. לא מעוניין במשהו שמצריך התקנת דרייבר. לא מעוניין בצגים פלצניים שרק מעלים…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי: לוח אם : Intel dh77df כרטיס מסך : MSI GTX660 2GB HDMI OC[/r] באיזה מארז אתם ממליצים לי להשתמש? אני רוצה משהו כמה שיותר שקט, אני משתמש בקירור רגיל (מאווררים), לא חשובים לי כל מיני שטיקים צבעים פלסטיקה וכו, העיקר הבידוד\קירור. ואם אפשר שיהיה USB מקדימה\למעלה זה יהיה נחמד. כמו כן, האם ספק 450W יספיק לי? (אני מתכנן לשים GB4X4 כרטיסי זכרון, מעבד I7 וSSD בנוסף) יש המלצות למשהו שלא יעלה 900 שקל?
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
אני מריץ בזמן האחרון שאלות בנושא תאימות ספקי כח APFC עם אלפסק פשוט modified sine ולא מקבל תשובות. אז הנה תשובה מנסיוני: קיבלתי מחברת RSM ספק של seasonic מדגם S12II-430 בתנאי שיעבוד עם האלפסק שיש לי אחרת אוכל להחזירו ולקבל החזר מלא לכספי. הם מאפשרים זאת כנראה משום שהוא מגיע בתצורת OEM אבל בכל מקרה אני מודה להם על הנכונות. אתמול הרכבתי את הספק והפעלתי אותו מהאלפסק במצב סוללה (מתח רשת מנותק). להפתעתי הספק עבד חלק. לא התנתק ולא זמזם. דבר נוסף ששמתי לב הוא בצריכת ההספק. בספק הגנרי שקדם לו ראיתי עומס של 52% לפי תכנת האל פסק (VIEWPOWER). כאשר הפעלתי את הספק החדש העומס ירד ל- 18%!!! לא ברור לי איך האלפסק מודד את זרם העומס ואיך צורת הגל של העומס משפיעה על הערך הנמדד. בעיקרון צריך …
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני מתכוון להזמין בקרוב את ה-P150 מהחנות הנ"ל, ויש פרט מסוים שהייתי רוצה לברר מראש. כידוע, P150 הוא דגם ותיק ומטבע הדברים עבר כמה שינויים במהלך חייו. אחד מן השינויים היה החלפה של הגומיות העגולות במערכת תליית הכוננים לרצועות-בד אלסטיות אמינות יותר. זאת,עקב תלונות אנשים שהגומיות נקרעו אצלם לאחר תקופת שימוש קצרה. הנה המחשה של הסוג החדש (למטה) מול הסוג הישן (למעלה): http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=937&pageID=2397 האם יש בפורום מישהו שקנה לאחרונה ממש את המארז, ויכול לדווח איזה סוג יש אצלו? תגובות יתקבלו בתודה.
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
טוב אני מחפש מארז+ספק עד 500 שקל, אולם אפשרויות זולות יותר יבואו בברכה (יש ב300 שקל באנדלים שונים) המפרט מיועד בעיקר להורים, ולכן אני לא מחפש מארז מושקע במיוחד (סידור כבלים ושאר דברים), אולם שיהיה שדרוג מהסטים הג'נריים ב180 שקל. * חיבורי USB צריכים להיות באמצע או למעלה כי הוא ימוקם קרוב לקרקע * המחשב לא יהיה בחדר שינה ולכן לא צריך שקט מופתי (גם לא ציפיתי בתקציב), אבל רצוי שלא יהיה טרקטור * USB3 זאת תוספת נחמדה אך לא צריך לפסול כאלו בלי * עדיף מארזים קטנים פיזית, עדיין צורה "סטנדרטית" עם microatx. אבל גם לא חייב ככל הנראה הרכישה תתבצע בIQPC, עם אפשרות לKSP. המפרט יכלול I3 ללא כרטיס מסך חיצוני, ולכן גם 350W יעשה את העבודה. האופציה האוטומטית שראיתי היא הantec 3480+38…
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
קיבלתי את המארז , לפי מה שנכתב עליו כל ארבעת המאווררים הם בעלי שלושה settings של מהירות. משום מה לא הצלחתי להבין איפה השליטה במהירות , האם דרך תוכנה? או האם צריך לחבר את האוורור למקור חשמל עם שליטה חיצונית? תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
נגיד בונים מפרט עם 5850, והסתכלתי על כמה ביקורות והם טוענים שהמערכת אוכלת 350W. האם מדובר ב350W מהשקע, או 350W הרכיבים (אני צריך להתחשב בזה שנצילות ספק זה 80% ואז להוסיף עוד?) ונגיד הספק נותן 2 מסילות של 12V כל אחת 15A. מי עוד משתמש ב12V? (צרכנים שבאמת צריך להתחשב), ואם זה 2 מסילות זה אומר 2 חיבורים נפרדים, או שזה תכלס כמו אחת של 30A? אם זאת אחת של 30A אז יש לי 350W במסילת ה12V, שזה הרבה יותר ממה שהכרטיס מסך אוכל (נניח 200W), כי גם המעבד אוכל הרבה והוא לא על המסילה הזאת (או שכן?). תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני צריך ספק שברור לי שהוא יהיה קצת OVERKILL אבל זה בגלל שאני ישדרג את המחשב שלי בשנה הקרובה למעבדי ה INTEL הבאים בתקווה שהם יהיו קצת יותר טובים ב OC מה-IVY הקיים שקצת מאכזב הסיבה לשידורג CF של HD7770 שברגע שאני יקבל את השני אני יבדוק עם ה ENERMAX LIBERTY 500W יתמודד עלול להיות בעיות ספק בן 4 שנים אחרי הכול כרגע יש I5 2500 לוח MATX H77 לא משהו מיוחד אבל CF של HD 7770 כרטיס מסך סביר לניח שאני ירכוש חדש לאותו מפרט מדובר בעתיד אבל כרגע ה CF HD 7770 קרוב בביצועים ל GTX 660TI/7950 ככה שזה לא העניין. כמו שאמרתי בהמשך יהיה מעבדי INTEL חדש ל OC סוג של קירור מים כנירא H100 על מארז R4 לכן הספק צריך להיות קצת OVERKILL ובכללי אני אוהב את המודולרי להבדל אני חושב שזה שווה. הבסיסי sea…
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לרכוש אל פסק UPS. איזה אל פסק יתאים למפרט שלי? מסך Iiyama CRT 17 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM זיכרונות G.Skill 4GB DDR2-900 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPI לוח אם Gigabyte GA-P35-DS4 Conroe Support GP35DS4 כרטיס מסך Sparkle 8800GTS 640MB Retail אחריות 3 שנים כרטיס קול Creative קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS 2 ספק כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular צורב LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black מארז ANTEC P182 SE Aluminium תודה מקרב לב!
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-
-
עד אתמול היה לי ספק של חברת DEER מסוג DR-B200SFX שהתאים למארז AVC-M1 ועכשיו הוא מת המסכן - ולי אין ספק....
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בודק את הנושא כבר כמה ימים ולא הגעתי להחלטה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-