ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם דגם: Asus P5E Deluxe וכרטיס מסך HD4850 ובנוסף שני זכרונות של Gskill בנפח של 2GB. עכשיו לשאלתי, האם יהיה מספיק מקום במארז מהדגם בכותרת או שמה יהיה צפוף מדי במארז (אני מתכנן גם להוסיף קירור למעבד בעתיד דגם: Arctic Cooling Freezer 7 Pro)
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום חברים,מחפש המלצה לספק כח מודולרי אמין וטוב. הספק 550W.תקציב 400-500 ש"ח.תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איך פלדה שונה מאלומיניום בקריטריונים הבאים: [יש להשוות בין שני החומרים (פלדה- ואז לדרג כל חומר בנפרד, כשציון 5 (מספיק רק באחד מהם) אומר ששניהם שווים.] אלומיניום-) -בלימת רעשים פנימיים: -טמפרטורה:
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני קראתי סקירות על הZALMAN Z9 וכנ"ל לגבי הANTEC 100. אני עכשיו מתלבט מאוד, באיזה מארז לבחור. אני כבר התכוונתי לרכוש את הANTEC וכבר תכננתי להוסיף עוד מאוורר 120מ"מ של ANTEC. אבל, מה יותר טוב מהם? ושאלה בנוגע למאווררים 120מ"מ שאפשר להוסיף להם. על איזה מאווררים אתם ממליצים להוסיף?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Silverstone Strider 400W נחשב לספק איכותי? איך הוא בהשוואה ל-S12II 430W של SS? והאם הסילברסטון יחזיק כהלכה כרטיס בסדר גודל של GTX660? תודה.
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני בדרך לרכישת כ.מסך 9800 GX2 ולכן אני רוצה לשדרג את הספק שלי איזה ספק מומלץ במחיר של עד 650 ש"ח? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערכת מחשב די רצינית, אני מעוניין לחבר אליה גם את הראוטר, מסך 22" והמודם של בזק ושיחזיק לי ל 10 דק' לפחות .. אני שוקל לרכוש אל פסק עם גל סינוס טהור במוצא או של חברת ADVICE SL-1500 או של חברת איתן הנדסה JP1500 מישהו מכיר את מערכות ה UPS של איתן הנדסה? לשניהם אותה תקופת אחריות, ב ADVICE האחריות היא עד בית הלקוח. יש ממליצים ??
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ברשותי המארז הנ"ל ועדיין לא הבנתי איך מקבעים את הכוננים האופטים.... המארז האחרון שהתעסקתי איתו היה מארז ג'נרי של מחשב שנקנה לפני 7 שנים ושם זה חובר מן הסתם עם בורג מהצד, מה שאני לא ממש מוצא במארז החדש אני מן הסתם מפספס משהו אז אם מישהו יוכר לעזור אני ישמח..אין לי בעיה גם להעלות תמונות אם זה יעזור תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי אותו שננה וחצי ואני רוצה לקנות HD4870 אליו עכשיו אמרו לי שהוא יכול לא להיכנס בגלל תיבת HD. לבן דוד שלי יש את הכרטיס הזה אז ביקשתי ממנו לבדוק אם הוא ייכנס הכרטיס נכנס כלומר באורך ורוחב הבעיה בו שהוא לא נכנס היכן שהיציאות DVI אמורות לצאת כלומר מקדימה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז חדש שיאפשר לי תוספות קירור בעתיד הקרוב מבחינת שקט אין לי עדיפות מסוימת, אז זה פחות שיקול מבחינתי התקציב עומד עד 500 ש"ח מצאתי לדוגמא את המארז הזה : http://ksp.co.il/?uin=11569 או משהו בסגנון : http://www.tms.co.il/product/11510 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הספקים של ANTEC בכלל ובפרט אני קורא הרבה ברשת על הדגם Antec HCG Gold 650W ,זה מומלץ? עולה לי 365 ש"ח שווה לחסוך במקום ה RM650X של corsair שיעלה לי כ 510 שח? *בונה מפרט מחשב בעלות של כ 6000 ש"ח, מבוסס I7 8700 + GTX2070
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הנ"ל למפרט גיימינג? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
מתוך התקציב של המפרט נשאר 500 ש"ח לטובת ספק כוח ומארז המערכת בעיקרה היא: amd athlon II x3 450 gigabyte ma78 lmt us2h 4gb 1333mhz radeon HD 5570 1GB gddr3 אני צריך ספק איכותי שיחזיק יפה את המערכת הזאת [לא יודע כמה צריך? 300 400 500 וואט? תגידו אתם] ומארז איכותי, לא חייב משהו מפואר או תכונה מיוחדת רק שיהיה איכותי. המחיר סה"כ של שניהם צריך להיות 500 גג 600 ש"ח ועוד שאלה- איזה חברות של מארזים מהבאות נחשבות לאיכותיות בתחום? antec cooler master Tzag huntkey thermaltake gigabyte codegen acase xigmatek zalman aerocool hec yeong yang enermax silverstone neo cfi raidmax arctic cooling nzxt lian li 3r system foxconn rackmount frontier
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
חחבר שלי קנה את הthermaltake shark והינה חוות הדעת שלנו ציון 4 מתוך 10 חסרונות 1)קירור גרועה רק שני מאווררים 2)המאוורר הקדמי רועש כמו מקדחה 3)לא שווה את הכסף 4)ללא חלון צד 3)המארז נראה יפה בתמונות אך החיים הוא ממש מכוער יתרונות 1)כל ממש 2)פתיחת המארז מתבצעת בקלות ניסיתי להסביר לו שה thermaltake shark הוא מארז גרוע ושכדי לקנות את lexa blackline nzxt apollo או את הthermaltake soparno dx אך יש לו עוד חבר (אחד שהוא מכיר הרבה זמן) שהוא כעילו מבין במחשבים והוא בתך בו יותר וכנה את הthermaltake shark עכשיו המסכן בוכה על הכסף (עגב הוא ניסה לעסות אוברקלוק לזיכרונות ונשרף לו 1 גיגה ) אני כותב את ההודעה הזאת בתקווה שאף אחד לא יחזור על טעות זו
-
- 8 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש את המארז הבא: http://www.vesalia.de/e_x-cruiser.htm איך אני מחבר את הUV שיקפוץ לפי המוזיקה
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם ASUS P7H55-MLX הבנתי שהוא מיני ATX או micro המארז שלי גם קטן {הכי קטן שראיתי} יש לי I5 760 עם 430 GT אני רוצה לשרג לכרטיס כמו 5850 או יותר טוב רציתי לדעת אם הוא יכנס ומתאים ללוח אם {בהנחה שאני מחליף ספק תודה או כרטיס יותר טוב דוגמאת 470 GTX וכו
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE מארז Coolermaster 690 ספק Corsair 450W 2 דיסקים קשיחים: WD 640GB , WD 250GB כרטיס קול: M-Audio Revolution 5.1 מסך: Dell 2209wa האם הספק יהווה בעיה למפרט כזה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום קניתי היום מחשב בSKYPC בסכום של 5500 ש"ח המארז שיהיה זה ANTEC THREE HUNDRED שהציעו לי אותו באשכול הזה מישהו שמבין בתחום בשם integral http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=440913.0 בסוף העסקה המוכר הציע לי מארז של NZXT דגם Zero 2 ואמר שהמחיר שלו זה 500 ברגיל ועכשיו יש מבצע של 50% עליו ככה שהמחיר יוצא לי 245 ש"ח שאגב הוא מארז "FULL TOWER" ואם אני משנה למארז הזה יהיה לי 60 שקל תוספת ואני יוכל לשים Mudo82+ במקום הPro82+ שתייהם 625W האם השינוי הזה שווה? מישהו התנסה עם המארז הזה? ראיתי שהוא בא עם 3 מאווררים של 120 והוא יותר גדול מהANTEC וגם יש לו דלת קדמית האם שווה השינוי הזה? לינק למארז: http://skypc.co.il/pl_product~ZERO2~6~0.htm תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
במחשב של אחותי(השני בחתימה שלי)הלך הספק כוח.אני לוקח אותו השבוע לKSP שישימו לי ספק אחר,והפעם אני רוצה ספק נורמלי. על מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים אני מזמין את המחשב עוד 10 ימים ובעבר דיברתי על ספק שיחזיק את המערכת הזאת: C2D E6300 X1950 PRO 1024RAM בזמן ששאלתי אמרתי שאוכל להשיג את 400trt מksp אבל בסופו של דבר אני מזמין ספק מחנות אחרת ולכן יש לי הזדמנות להשיג את הfsp 350 gln שבזמנו אמרתם שיותר טוב וגם יותר זול מהhec 400trt...האם זה עדיין כך? האם הוא טוב יותר וזול יותר? האם הוא יחזיק את המערכת בקלות עם שדרוגים של עוד ג'יגה לדוגמא? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
2-3 כרטיסי מסך (כנראה 290X). מעבד, כרגע 2600K, כשיצא HASWELL-E אחליף מעבד לוח וזיכרון (הכיוון הוא 32GB DDR4, אבל אולי אתפרע וזה יהיה 64GB) חוץ מזה, 30 + מאווררים, שתי משאבות, AQUAERO 6 ולפחות בינתיים רק SSD ו-HD מכני אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני רוצה להחליף את ה HTPC הנוכחי שלי (SHUTTLE) דבר ראשון - המארז, חשבתי על אחד המארזים של השוכבים, שחורים עם ה VFD, אבל יש לי בעייה שהנישה היא בעומק 45 ס"מ, וכל המארזים שראיתי הם בעומק 43-45 ס"מ, מה שלא משאיר מקום לפלגים וחוטים מאחור. כלומר, אני חייב מארז בעומק של פחות מ-40 ס"מ. המלצות/הצעות/רעיונות? (לא מתחשק לי לקנות SHUTTLE חדש) תודה
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
יחזיק מערכת כזאת? מעבד דור ישן 2.4 כרטיס מסך G FORCE סידרה 7\6 1 G זיכרון בנתיים יש לי ג'נרי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-