ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רגע לפני רכישת מחשב. לא כל כך מצליח להחליט איזה מארז יותר יפה וגם איזה יותר טוב. על איזה מבינהם אתם הייתם הולכים ולמה? https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101069 https://www.tms.co.il/cc9011098ww אם זה משנה משהו, אז זה המפרט: https://www.tms.co.il/35756
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני חודש התחיל בעיה. אני רוצה לבדוק תוכנה UPSMON PLUS ללחץ בדיקה עצמית, מיד כבוי אל פסק ולא דולק. גם נתקתי שקע של אל פסק גם כבוי לא גיבוי 15 דקות או פחות... אני בודק כבלים..הכול נכונים עם חוברת מדריך 1 שקע הגנה לבן של המדפסת משולב... 2 שקעי יציאת מתח של מחשב ומסך LCD 22 3 הגנת מודם קו טלפון ומודם אותו דבר קודם... הראה תמונה קשור תמונה record viewer קו ירוק זה זמן אל פסק לא גיבוי מה בעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
כל נטען בסרטון הזה - https://www.youtube.com/watch?v=aACtT_rzToI&t=0s וזו תגובת החברה - https://www.youtube.com/watch?v=Xts3pvbcFos
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש למישהו דרייברים שמתאימים לחיבור מתאם בין USB ל RS232 לתקשורת של אל פסק ? אני ניסיתי מספר דרייברים של prolific וגם מאתר wch.cn שהגעתי אליו איכשהו אבל עדיין התוכנה של ה UPS מודיעה שאין תקשורת איתו. ד"א - התוכנה היא UPSilon. אני כבר אובד עצות ולא יודע מה לעשות!!! כל רעיון יתקבל בברכה :-) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני קונה מחשב חדש (מחיר 5500 ש"ח כולל ציוד היקפי) ומחפש למצוא מארז וספק שהכי יתאימו לו, במחיר של עד 750 ש"ח (מארז + ספק). הרכיבים שאני ככל הנראה אקנה יהיו - המעבד - Intel Core 2 Quad Q8200 2.33Ghz 4MB Penryn OEM לוח אם - GIGABYTE GA-EP43-DS3L כרטיס המסך - Palit ATI Radeon HD4850. קירור למעבד - Arctic Cooling Freezer 7 Pro קירור למארז - Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM כמובן שאני רוצה שהמארז והספק יהיו שקטים ככל הניתן (בגבולות המחיר..). אני נוטה לכיוון ה-Cooler Master RC-690 יחד עם ספק של SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk. מצד שני, קראתי גם ביקורות טובות על ה-Antec NSK4480 (שכולל ספק של 380W) וגם על ה-Coolermaster Centurion 590. בנוסף, היו גם הרבה ביקורות טובות ל…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את העזרה שלכם בהתאמת מארז + ספק למפרט הבא: מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE דיסק קשיח: WD 500GB Sata 3 Caviar Blue כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black מארז- מה שחשוב לי במארז זה שיהיה לו קירור טוב ושיהיה יחסית מרווח. המראה לא משחק תפקיד אבל רצוי שיהיה נגיש ונוח לחיבורים . ספק - שיוכל להחזיק ביציבות את כל החומרה. * השקט חשוב אבל אל קריטי * אז התקציב לשניהם הוא 600 אם זה בעייתי אפשר לחרוג טיפה. תודה רבה מראש לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אני מתלבט בנוגע למספר מארזים. לוח האם במפרט הינו: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET וכרטיס המסך עדיין בסימן שאלה (4890/5770/4870). איזה מבין המארזים הבאים מציע את זרימת האוויר הטובה ביותר, נוחות, סידור כבלים הכי נוח,הפחתת רעש, והכי פחות חשוב (אך נחוץ) - מראה? ThermalTake Soprano RS 101 Black +windows (המועדף עליי מבחינת מראה) ANTEC 300 Three Hundred Gaming ThermalTake Soprano RS 201 NZXT Apollo Black תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש מארז קטן שקט אבל שיהיה עם איורור טוב ל OC ושקט אני רוצה שיהיה מחשב חדר\סלון אני הולך להעביר אותו בין החדר שלי לסלון מידי פעם אז רצוי שיהיה גם קל תקציב נגיד ה 500-300 שקל
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם 8800 יכנס המארז הזה? (רוצה לשדרג את הכרטיס שיש לי עכשיו 7600GS) תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ברשותי מחשב עם הנתונים העיקריים הבאים : מעבד אינטל סלרון 2.4, זיכרון פנימי 2*256, דיסק קשיח, 2 כוננים אופטיים, וכרטיס מסך מיועד GeForce 6660. אני לא יודע כמה צורך המעבד והכרטיס מסך יצרכו(החלקים העיקרים שצריך להתחשב בהם, המעבד אני יודע שדיי חלש), ולכן ארצה לדעת האם ספק כחHipro 200W שנותן 15A על המסילה של ה12V+ יוכל להחזיק את המחשב הנ"ל. תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הסבתי מחשב P-4 עם ספק ג'נרי 500W למחשב אבטחה ללא מסך, HD אחד. מחוברות אליו 3 מצלמות רשת USB רגילות (עושות את העבודה...), אחת מהן מסתובבת בציר X ו Y. המצלמות היו מחוברות עם מעריכים USB אך סבלו מחוסר יציבות. תליתי את המחשב קרוב למצלמות וביטלתי 2 מעריכים. המצלמה המסתובבת עדיין מרצדת (מחוברת עם כבל מאריך 30 ס"מ). האם להחליף ספק () או לחבר מפצל USB עם שנאי D-LINK DUB-H7? מה מומלץ טכנית וכלכלית?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הנפח הוא 500G המחשב הוא נייד. תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי! קודם כל עליי להתנצל מפני שהנושא הזה זלג מהפורום תמיכה טכנית, אחרי שראיתי שמדובר בבירור בבעיית ספק החלטתי להתייעץ עם הנוכחים כאן לגבי הבעיה - עד היום הייתה לי מערכת כזו: Q9300 8GB - 800MHZ לוח GA-965P-DS3 HD7770 הכל עבד מעולה עם הליברטי 400W. לפני כמה ימים רכשתי לוח ,מעבד וזכרונות חדשים על מנת לשדרג את המערכת הקיימת: I7 - 3770K לוח Z77X-D3H Corsair 2X4GB - 1600MHZ בעבודה עם המערכת החדשה יש לי פריזים בהפעלה של הווינדוס עם הLIBERTY 400W כאמור. כניסיון חיברתי ספק HEC 500W ולא מופיעות לי בעיות יותר. האם הליברטי חלש מהHEC ויכול להיות שזה הפיתרון ? הרי אני יודע שהליברטי הרבה יותר איכותי ממנו. גם בדרישות ספק לכרטיס מסך נדרש ספק 450W לפחות. יכול להיות בכלל שפ…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
מכיוון שלקנות מחשב חדש זה קצת מעבר ליכולותיי הכלכליות כרגע, אני שוקל לשדרג רק את הכרטיס מסך ולעשות OC. מהר מאוד הבנתי שהספק שלי כרגע לא יעמוד בזה, אז תהיתי במידה ואני הולך על כרטיס כגון NVIDIA 9800GTX+, גם עושה OC (לא משהו מטורף) + וגם מחליף את המאווררים במחשב ואולי אפילו מוסיף מאוורר... כמה כח אני צריך? ואיזה דגם אתם ממליצים? אני מאוד מקווה לא לעבור את ה-400ש"ח, אבל גם לא לקנות משהו שיתקלקל תוך 3 חודשים. כרגע יש לי 500w ג'נרי, ואני דיי בטוח שהוא לא יעמוד בזה. יש לי את המפרט בצד (לשים לב שיש לי גם כרטיס קול ב-PCI, ו-2 כוננים קשיחים, אם זה משפיע). תודה מראש, וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי ספק חדש של FSP 350GU ומעניין אותי אם המתחים תקינים Temperatures Motherboard 27 °C (81 °F) CPU 52 °C (126 °F) Cooling Fans CPU 2812 RPM Chassis 2860 RPM Voltage Values CPU Core 1.20 V +3.3 V 3.31 V +5 V 4.92 V +12 V 10.94 V -12 V -0.02 V +5 V Standby 5.04 V יש 3 מאוררים פשוטים בנוסף למאורר של המעבד... האם המתחים תקינים? והאם הטמפרטורות תקינות? אני כרגע דוחס 3 קבצים בWINRAR אז זה מאמץ את המעבד נראה לי ועוד משהו מוזר, לפעמים המדד של ה 12V- לפעמים נעלם
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מארז מבית ליאן לי, לדעתי הוא נראה מצוין, אבל מה דעתכם, והאם הוא יציע קירור טוב ושקט? http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=147&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=63
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי כיום משתמש בVX550 למחשב בOC עם מעבד Q6600 אתמול קבלתי HD4870 שהחליף HD4850 מאז הספק העלה טורים ומרעיש יותר מתמיד, יש לי עוד ספק סביר מונח בצד, למישהו יש מושג איך אני מפעיל אותו בלי חיבור ללוח אם כדי שיספק את החשמל הנדרש רק לכרטיס המסך ? תודה עריכה: נפתר , לא משנה תודה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ואני צריך המצלמה למארז שבו אוכל לשים שני כרטיסי מסך רציניים. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש דגם מארז למחשב חדש שאני קונה (רצוי כמה שיותר קטן). במארז יהיו 3-4 כונני HD וכונן SSD אחד וכן צורב. במערכת יהיה רק כרטיס מסך אחד - אך הוא צריך להיות מספיק גדול להכיל את כרטיסי המסך העתידיים (כיום יש לי NVIDIA GTX 970). חשוב נושא האוורור והקירור של הרכיבים הפנימיים (מאווררים להכנסה והוצאת אויר) וכן יציאות נוחות מקדימה ואחורה (USB, למיקרופון ואוזניות). פירוק והרכבה נוחים וקלים. אין צורך בגימיקים, אורות במארז... כיום אני משתמש ב Poseidon. חשבתי על מארז Define R5 Black. בנוסף אני זקוק להמלצה לספק איכותי למחשב - פרט לרכיבים שרשומים למעלה - כרטיס מסך מתקדם אחד. חשבתי על antec 650w 80 plus bronze. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב את המפרט הבא לצורך גיימינג ואוברקלוק: מעבד: INTEL I5 3570K 3.4GHZ TRAY לוח אם: GIGABYTE GA B75M D3H זכרון: KINGSTONE 8GB DDR3 1600 1.5V כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7870XT BOOST 2 GB GDDR5 צורב DVD HP מאוורר למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 PRO מארז GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 ספק כח: THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W דיסק קשיח: WD 1TB 7200 RPM 3.5 HDD אני מעוניין במארז וספק במחירים עד 400 ש"ח (כל אחד בנפרד) שיתאימו לצרכים שציינתי. כרגע קיבלתי הצעות לצרכים אלה משתי חנויות שונות: ANTEC 300 ו- GIGABYTE MIDI ATX USB 3 F333 407 עבור מארזים, ו-THERMALTAKE ATX LITEPOWER 600W ו- ANTEC NEO ECO 620W עבור ספקי כח. אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הרכיבים שציינתי ובמידת…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום רב: אתמול הייתה אצלינו הפסקת חשמל איזורית בקריית אתא. תוכנת ההורדה של מכשיר האל פסק שברשותי, UPSMON Pro, מוגדרת להכניס את המחשב אוטומטית למצב hibernate אחרי 3 דקות או אם רמת הטעינה של הסוללה נמוכה מ-40% או כאשר האל פסק מתריע שהסוללה שלו עומדת להתרוקן. עם תחילת הפסקת החשמל, החלטתי מיד להעביר ידנית את המחשב למצב hibernate ולאחר שהמחשב נכבה, לכבות את מכשיר האל פסק. כאשר החשמל חזר, הדלקתי את מכשיר האל פסק והערתי את המחשב ממצב hibernate, אולם כאשר שולחן העבודה של Windows 7 החל להופיע, נדהמתי לגלות כי התוכנה ממשיכה להתריע על הפסקת חשמל ולזהות את מכשיר האל פסק כאילו הוא עדיין עובד על סוללה, והמשיכה לספור לאחור עד להורדת המחשב. כיבוי והפעלה מחדש של תוכנת ההורד…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה הספק המינימאלי שצריך להשקיע בו על מנת להחזיר כרטיס מסך כמו TI מסדרת 1080 של NVIDIA? דוגמאות מאתר TMS יעזרו לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מארז גדול שמתאים ללוחeatx שיהיה עם יכולות קרור גבוהה ועם מסנני אוויר. המחשב ישמש לגיימינג ו oc תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה ליבנות network attached storage ראיתי כמה מוכנים אבל יש בהם כמה חסרונות לעומת nas שבונים אותו לפי מה שרוצים כמו כאן http://www.hometheater.co.il/p-1.article02962 אני מחפש מארז מחשב שיש בו לפחות 4 מקומות לדיסקים קשיחים נשלפים {עדיף 6} כמו זה החיסרון של המארז הזה הוא הספק כח אם יש תקלה צריך להחליף את כל הספק אני מחפש מארז עם אותן תכונות אבל עם ספק כח רגיל כל המלצה ומידע יתקבלו בברכה :jump: :jump: :jump: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-