עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Palarya,

-להסרת כל ספק, כ. המסך HD4850 נכנס פיזית במארז NSK4480 של אנטק? אשמח לתשובות החלטיות שניתן להסתמך עליהן, ולא השערות והנחות. ובאותו נושא פחות או יותר, המארז מגיע עם ספק כח מצויין מסוג EarthWatts 380W אשר עומד בתקן ה-80+ אחוזי נצילות -האם ספק הכח הנ"ל צפוי להחזיק מערכת הכוללת E7200, HD4850 ושאר החלקים הקבועים? (כמובן שלא מדובר בOC) וגם בנושא זה אעדיף תשובות החלטיות שניתן להסתמך עליהם, ולא השערות והנחות. תודה מראש חברים. (:

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  2. Started by לוח שנה,

שלום, יש לי את הספק גלקסי 1000W של אנרמקס שנקנה לפני שנה וחצי לפני שיצא חבור החשמל PCI E 2.0. הספק מגיע עם שני חבורי PCIE של 6 פינים מחוברים ועוד שנים מודולריים. שאלתי היא אם ניתן לחבר לו כבל מודולרי של 8 פינים ואם זה בכלל חשוב אם אני אחבר כזה כבל או שאפשר לחבר את ה6 פינים שיש לי כעת? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Holy,

היום כשחיברתי את המחשב לחשמל ה-TT 480W הלך בבום גדול, לפחות הוא לא לקחת כלום איתו. אני קונה מנעה מחשבים ככה שהספק חייב להיות משם המערכת היא AMD 2500 עם כרטיס מסך ATI 9600 Pro, לדעתי 350W יספיק. מי יכול להמליץ?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  4. ^ איפה ניתן לרכוש והאם יש יותר שקטים ממה שמקבלים עם המארז עצמו (מה שקיבלתי). כמה טכנאי אמור לקחת על החלפה של 4 מאווררים + החלפת משחה טרמית? תודה!

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  5. Started by benyben,

שלום. מחיר ה Antec LanBoy Air ירד למחירו של ה Corsair Graphite 600T. שני המארזים [בארה"ב] עולים 160 דולר. מי מביניהם עדיף? נראה שה Antec לא יהווה הגנה טובה נגד האבק הרב שנמצא היכן שאני גר [קומה 6 בלוס אנג'לס - אבק ברמות שקשה לתאר] מה דעתכם? ובכלל - יש מיקום אופטימלי למחשב, כדי למנוע הצטברות אבק? תודה

• 1 תגובה
    • 916 צפיות
  6. Started by eviatal,

שלום במפרט שלי יהיה Q6600 + 8800GTS ללא OC (אולי יהיה OC מהמפעל ל-8800GTS) , חשוב שהספק יחזיק אותם במאמץ ושהמארז יוכל להכיל את ה- 8800GTS. מה שחשוב לי במארז זה קירור טוב+שקט, היופי חשוב פחות. התקציב שלי למארז+ספק הוא 900-1200 ש"ח. תודה לעוזרים :-*

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by Baridy,

יש לו איוורור טוב ? יש לו כפתור ריסט? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מארז עד 400 ₪ למערכת המופיעה במפרט מחשב שלי. הדברים שחשובים: 1. שיכלול 6 HD ורצוי מאוד עם אפשרות להרכיב שני מאווררים של 120MM לפניהם 2. שיכלול 4 תאים של 5.25" הדברים שרצויים: 1. שפנל קדמי של USB יהיה כמה שיותר למעלה 2. שיהיה כמה שפחות חורים בדפנות הצדדיות והעליונה ותחתונה של המארז. כלומר, אני רוצה להרכיב רק שני מאווררים מקדימה (לHD) ואחד מאחורה ולא מלמעלה ולא מלמטה ולא מהצדדים, כי המחשב בחדר שינה ואני מדביק על המארז קיט שיהיה שקט עוד יותר 3. שיהיו פילטרים למאווררים הקדמיים אשמח לכל הצעה שמתאימה לפרטים האלה תודה

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by RDS,

שמעו... אני קונה מחשב חדש, והגורם האחרון שנתקעתי איתו זה מארז... אני רוצה מארז שהוא איכותי, מאוורר טוב וגם יפה... אם אתם יכולים לתת לי הצעות של גג 300 שקלים... תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DarkLloth,

http://www.hexus.net/content/item.php?item=902&page=1 CHENBRO Xpider II

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. Started by omrij,

כן, אולי זה היה מתאים יותר בפורום כללי אבל זה יעניין רק את אלו שמבקרים בפורום שדן בספקים מסתבר שהוא מתחיל לעבוד בBFG ואחד התנאים שלהם הוא שג'וני לא יכתוב יותר ביקורות http://jonnyguru.com/news_details.php?id=350 חבל :-\

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by יק,

תודה

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  13. Started by FTP,

המערכת: לוח 775, מעבד 3 גיגה, 512 זיכרון DDR2, כרטיס מסך 9550, HD 80, שלוש מאווררי 80 מאוור מעבד 92, צורב ואממ זהו. הספק גנרי של 300 ואטט...

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by eegg,

אני צריך מארז למחשב עד 700 חשבתי כבר על הgigabyte aurora אבל הפשוט הוא לא נראה כזה טוב

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  15. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5174 או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10673 או http://www.inwin-style.com/pd_info.php?id=293

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4870 ויש לי ספק של שהוא 485 וואט 80% Efficiency ומצאתי באתר של ATI-AMD ספקים שעובדים עם HD4870 ודגמים תחת הכותרת ENERMAX http://ati.amd.com/products/certified/powersupplies.html#pstop יש שם את הדגם הזה: Noisetaker II DXX (EG495AX-VE) (W ושלי זה eg495p-ve 24p שניהם אותו וואט 485 ואותו 80% Efficiency האם הכרטיס מסך יעבוד עם הספק הישן שלי ? או שאני חייב לקנות אחד חדש?

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by saarxee,

Fractal CORE 3000 או Define Mini? אני באופן אישי אוהב יותר את העיצוב של המיני, האם הוא בעל תכונות עדיפות משל ה-CORE 3000? מפרט: I3 2100 1X4GB RAM GT430 התקציב לא משנה כרגע, אילו מבין האפשרויות הללו טובות יותר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MuffinMan,

יש לי ספק ישן של compaq שאני מנסה להפוך לספק כוח שולחני. הצבעים של הכבלים בספק הזה לא סטנדרטיים ואני לא מצליח להבין (אין לי איך לבדוק פיזית ובאינטרנט לא מצאתי כלום) מה המשמעות של כל כבל. יש 8 צבעים: אדום שחור כתום חום כחול צהוב לבן ירוק המחבר הראשי שיוצא מהספק הוא מחבר 20 פינים עם פין אחד ריק (יענו לא נכנס אליו כבל), ולטענת המדבקה שעל המארז יש לספק מינוס חמש וולט, אז לא אמור להיות פין ריק. אני ממש אשמח אם מישהו פה יצליח לעזור לי ולמצוא מה התפקיד של כל כבל (למצוא זה הרבה לבקש, אם תגידו לי איך אני אוכל לגלות אני עדיין אשמח). הדגם זה: PS-6201-6C3 של חברת Compaq תודה רבה מראש!

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by Ronfer123,

היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ואני לא סגור על המארז , מה אתם אומרים כדי לי מבין שני אלו? (או שיש משהו אחר שאתם ממליצים?) NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W BUNDLE או Raidmax Raptor+ FSP Raider 650W לאיזה מבין שניהם יש זרימת אוויר יותר טובה? קירור יותר טוב? מה כדי? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  20. Started by dor9,

שלום, קניתי ספק כוח SS-400 ביום שלישי האחרון בחנות ivory. הספק הגיע בלי אריזה, חשוף לגמרי - רק המוצר עצמו (עכשיו אני מבין שזה לא תקין..). שאלתי את המוכר "זה לא אמור להגיע עם אריזה?" והוא אמר איזה משהו שיותר חסכוני לארוז את כולם באריזה אחת, זה יוצא יותר משתלם.. בקיצור כמו העניין עם ה-tray/box של המעבדים. עכשיו אני מעוניין להחזיר אותו. דגשים: לא השתמשתי בו בחשבונית מס\קבלה שחתמתי עליה (וקיבלתי עותק), לא כתוב משהו על החזרת מוצר אתם יודעים מה אומר החוק על החזרת מוצר במצב הזה? האם מותר לי להחזיר אותו לקבל את מלוא הסכום ששילמתי? * לא קיבלתי תעודת אחריות על הספק, אבל בחשבונית כתוב שאפשר לבקש מאייבורי. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום אני מתכנן לקנות מחשב מKSP.... יש לי מפרט ביקשתי ממנו חוות דעת פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=367444.0 הנה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות X2 DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-6000 MIDI Black (No PSU) ספקי כוח Golden…

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by KoM,

לא מתוכנן OC עצבני, מותקנים שלושה הארדיסקים וכרטיס מסך ATI 5770.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  23. לאחר שקראתי את ההודעות בפורום זה הבנתי שהמארזים של Thermaltake אינם אהובים במיוחד, אבל לא הצלחתי למצוא ולו תגובה אחת עם הסבר למה הם לא נחשבים כמארזים איכותיים. מה ההבדל למשל בין המארזים של Tt לבין המארזים של Raidmax ? המארזים של Tt יפים ומעוצבים מה שאי אפשר לומר על הרבה מארזים אחרים. יש באיזשהו מקום דרוג של מארזים (כמו שיש למשל בפורום כרטיסים גרפים) ??

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. זה המערכת: Intel Core i5 4670 Haswell Gigabyte GA-H87-D3H Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 PowerColor R9 280X 3GB GDDR5 Samsung 840 EVO 120GB SSD Seagate 1TB Barracuda Seagate 2TB Barracuda Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 actal Design Define R4 עם 2 מאוורים 14 מ"מ. התקציב של עד 500 ש"ח אם הספק מודלרי זה יתרון אך לא חובה. חשבתי אולי לקנות את Antec High Current Gamer 620W Modular מה אתם חושבים עליו ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by wrecker,

התחדשתי במארז (סוף סוף) אחרי הרבה חיפושים ותהיות בסוף קניתי lancool k60wb שהוא לעצמו מצויין.. הבעיה שלי היא שהתחלתי לתכנן את כל המערך של החוטים ואז ראיתי שיש בעיה לא קטנה.. בגלל שהספק עכשיו למטה החיבור 24 פינים בקושי הגיע! אבל הוא הסתדר לי בסוף.. הקטע שהחיבור המרובע הזה שהולך ללוח הוא אפילו יותר רחוק ולשם זה לא מגיע בכלל :-\ כרגע חיברתי בקושי את כל המערכת רק שתעבוד, הספק "זרוק" בתוך המארז.. השאלה שלי אם יש אפשרות לקנות מאריכים כאלה שאפשר לקנות? ואיפה? לא באלי ממש לקנות ספק כח עם זאת שהספק שלי לא כזה אדיר.. (EZCOOL 400W) אבל להוציא עכשיו 400-500 שקל על חדש באסה.. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.