ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
XClio 777 או: Antec 1200 איזה מארז יותר טוב מבחינת קירור וסירקולציה ?
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
תקציב: 1000 ש"ח. חריגה מקסימלית: אין. איזה רכיב: מארז. האם תהיו מעונינים לבצע OC ? כן. למעבד ולכרטיס מסך. חנות: KSP. מפרט של המחשב: מעבד: Intel Core I7 920 לוח אם: Asus Rampage II Extreme כרטיס מסך: HD 4870X2 הערות ובקשות מיוחדות: שיהיה מארז Full Tower תודה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אבדו לי המסילות של הדיסקים הקשיחים ואני מעוניין להתקין אחד נוסף. יש לי כרגע אחת שמצאתי, אבל אם לא אמצא עוד - מאיפה אפשר להשיג אותן? המארז הוא AURORA 3D 570, אין לי מושג איך קוראים לו היום (הבנתי ששינו לו את השם).
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
1. המארז הנ"ל מגיע עם זוג מאווררים שלא מחוברים יחדיו אלא מגיע עם 2 כבלים של חשמל, בלוח אם שלי קיים רק חיבור אחד של CHASIS FAN ולכן אני לא יכול לחבר את 2 המאווררים, מה ניתן לעשות? זה לא חיבור מולוקס רגיל של חשמל אלא חיבור קטן שמתחבר ישירות ללוח אם. בקצרה: יש זוג מאווררים, שתיהם דורשים חיבור חשמל. יש לי רק חיבור חשמל אחד על הלוח אם - מה ניתן לעשות?? 2. קיבלתי EMI RING ולא השתמשתי בזה כי שחכתי, זה כלכך משנה? 3. יש המון מקומות למאווררים במארז - כדי לי לקנות מאווררים נוספים? וזה מוביל אותי לשאלה נוספת... איך כדי לבצע תזרימת אוויר? (יונק פנימה או זורק החוצה?) ד"א - המארז הוא HTPC. http://www.sundialmicro.com/silverstone_desktop_htpc_case_sstlc10s_1699_309.html תודה רבה, חן.
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
נורא בא לי על המארז הזה למחשב החדש(שכבר הוזמן ללא מארז) אבל השאלה היחידה היא אם הכרטיס שהזמנתי נכנס בו. תודה לעוזר [br]פורסם בתאריך: 18.10.2009 בשעה 09:10:58 טעות בפורום, מישהו יכול להעביר לפורום הנכון?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי ספק ג'נרי של 400 W. הספק כבר היה בשימוש והוא תקין (נותן מתחים נורמליים ממה שרואים ב BIOS ואין בו קבלים מנופחים) אל הספק כתוב שהוא יכול לתת 15 A בקו של ה 12 V כמה זרם הוא באמת יכול לתת ב 12 V ? (אני רוצה לחבר לו pentium 4 HT שלוקח 90 ואט במעבד + כל הדברים האחרים של מחשב)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הי, בעקבות גסיסת הספק הקיים (Thermaltake truepower 400) אני מחליף מארז\ספק במחשב. המחשב הינו AMD 64 ישן, כרטיס מסך Radeon 2600 XT, גיגה זכרון שני כוננים קשיחים ומספר מאוורים. אני מאמין שכל ספק 400+ של חברה טובה יספיק. מכיוון שיש לי שני מאוורים 12ממ טובים אני מעדיף שבמארז החדש יהיה מקום לחבר אותם ומכיוון שרוב המארזים מגיעים עם מאוורר 12 אחד זה אומר שאני צריך מארז עם מקום לשלושה כאלה, למרות שאם אין אופציה בטווח אז רק שניים זה סבבה ואני אוותר על אחד. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
עבור לוח אם mATX
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
יש לי שתי צמות ואני מתלבט איזה מהן לחבר ליציאה בלוח אם. לוח אם Gigabyte GA-G41M-ES2L מארז Lian-Li PC-7FW Black
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
למפרט שבצד עם OC ל3.3 , אם אין ספק אמין ויציב בתקציב הזה אז אפשר לחרוג, יתכן שדרוג של כרטיס מסך לכן עדיף שיתאים ל כ.מסך חזקים יותר ( לדוגמה 9800GTX) <-- למפרט הזה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
eze sapak adif hec 550w te o chieftec 550w http://www.skypc.co.il/pl_product~HEC-550TE~24~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~APS-550S~24~0.htm
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתעתד לרכוש מחשב חדש. אני מתלבט בנוגע למספר מארזים. לוח האם במפרט הינו: Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET וכרטיס המסך עדיין בסימן שאלה (4890/5770/4870). איזה מבין המארזים הבאים מציע את זרימת האוויר הטובה ביותר, נוחות, סידור כבלים הכי נוח,הפחתת רעש, והכי פחות חשוב (אך נחוץ) - מראה? ThermalTake Soprano RS 101 Black +windows (המועדף עליי מבחינת מראה) ANTEC 300 Three Hundred Gaming ThermalTake Soprano RS 201 NZXT Apollo Black תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את המוצר הנ'ל ? רציתי לדעת לגבי היציאות שלו, כמה יציאות של חשמל יש לו ? האם הם שקעים של כבל מחשב - מסך או שיש לו שקעים רגילים של חשמל. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כותרת ^^ חשבתי על הטמפסט או הLexa יש הבדלים בניהם ? ואני עושה OC אם זה עוזר תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה לספק שקט, ההספק באמת לא חשוב (הוא יצטרך להחזיק 4 דיסקים קשיחים מאורר ובקר רייד עצמאי אין סיכוי שכל העניין הזה עובר את ה100 וואט אפילו) חשוב רק שקט ומחיר כמה שיותר נמוך, יש רעיונות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם הי לי עד היום במחשב ספק של ציפטק 550 שלא הייתי מרוצה ממנו כל כך לכן החלפתי אותו ל TT 550 הבעיה היא שבאנטק היה לי חיבור ללוח שנקרא P3 בעל 8 פינים ולא כמו הרביעיה הסטנדרטית P2 (כבל צהוב שחור) של 4 פינים ובלוח יש שמיניה. חיברתי את ה TT בעל הרביעיה ללוח (הרבעיה נכנסת חלקית לשמיניה)והמחשב עובד השאלה אם זה תקין לטווח הארוך והמתחים שהלוח מקבל יציבים ללא השמיניה המלאה???
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מרכיב כרגע מערכת עם I7 920, לוח אם X58 אקסטרים של גיגהבייט, 6 גיגה DD3 של OCZ 1600, שני הארדיסקים של 7200 ארפיאם וכרטיס מסך GF8800 GT של ELSA מעבר לזה יתחברו לספק עוד משהו כמו 5-6 מאווררי 120ממ. כרגע יש לי ספק 430 וואט של אנטק טרופאוור טריו, אז קודם אני רוצה לוודא שהוא יספיק למערכת(ממה שאני הבנתי זה צריך להספיק אבל לייתר בטחון אני מוודא). יתכן שאני ארצה לבצע המהרה, לא מוגזמת מדי, למעבד. זו השאלה הראשונה, השאלה השניה היא בנוגע לעתיד. בעוד כחצי שנה אני רוצה לקנות מערך הרבה יותר חזק של כרטיסי מסך, בשביל להשתמש ב 3D VISION של אנווידיה, וכנראה גם בפיסיקס. עכשיו, יש לי עוד מחשב ישן בבית בלי ספק של ממש ואני צריך להשמיש אותו בשביל אמא שלי ואני מתלבט האם עדיף לי לקנות לה ספ…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, אחרי הרבה זמן של חיפושים אחר המארז המושלם הגעתי לדילמה בין שני מארזים: 1. Thermaltake Element V 2. Haf 932 רציתי לשאול את דעתכם איזה מהם הכי כדאי לקנות ולמה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום האים הכרטיסים החדשים של ATI יכנסו למארז?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לקנות מחשב חדש והכל פחות או יותר סגור רק עם המארז אני מתלבט. כעיקרון ההתלבטות היא בין LL F7W/ NZXT ZERO 2/ NZXT WHISPER הסדר מהחשוב לפחות חשוב: שקט (חשוב מאוד!! אני רוצה מארז שאני יוכל לישון לידו ולא לדעת שהוא פועל מה שמוביל אותנו לאופציה לכיבוי לדים גם יהיה נחמד) סירקולציה טובה יופי (זה כבר עניין של טעם אבל לצורך העניין לדעתי ZERO 2 הכי יפה ואז ה-LL ואז WHISPER) אולי נעשה לו איזה פילטרים תוצרת בית אבל אני לא חושב שיש באחד מהם. ושישאר לי להרבה זמן! הוא אמור להחזיק 4 שנים ככה. אוקיי תעשו את הקטע שלכם ותעזרו לי. אם צריך מפרט אז אני יגיד דברים חשובים עכשיו: כרטיס HD5770 קירור CM TX3
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מאיפה ניתן להשיג מארז שרת עומד גבוה? משהו בסגנון פול טאוור של הק. מצאתי מארז בדיוק כמו שאני צריך באיבאי עולה 40-50$ עם משלוח כמה יצא לי לשלם עליו בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות hd 5870 ולהחליף ספק התקציב הוא 500 שקל איך הספק הזה הוא טוב? Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אני משדרג את המחשב שלי בכרטיס מסך חדש SAPPHIRE ATI HD 4850 ואני רוצה להחליף את הספק שיש .אני צריך המלצה לספק מתאים בתקציב של עד 300 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום מחשב בסקיי פיסי עם מארז nzxt zero 2 תכננתי לקנות את האנטק 200 אבל המוכר שיכנע אותי לקנות את הזירו2 כי "יש עליו הנחה והוא ממש טוב" מתוך נקודת הנחה שהעיצוב זה הדבר האחרון שמשנה לי ומה שחשוב לי זהה האיוורור והשקט (הכי חשוב זה שקט כי אני כמעט ולא מכבה את המחשב) האם עשיתי בחירה נכונה שהקשבתי לבחור בחנות או שלהתקשר ולשנות את דעתי הטווח שלי למארז הוא עד 250 ש"ח בלי ספק. וגם הזירו2 הוא פול טאוור שאין לי באמת צורך ב"כל" המקום שהוא מציע עכשיו כשאני חושב על זה, אולי שווה להוסיף 70 שקל ולקנות את הווישפרר של NZXT או את ה300 של אנטק? ?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-