עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by InspiteL,

המפרט של שאר המחשב: i7 4970k Gigabyte GA-H97M-D3H (הלוח הוא MicroATX) Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) 1600Mhz 1.5V Intel SSD 730 Series 240GB Samsung HD502HJ 500GB GTS450 האם SeaSonic SS-400ET מספיק למערכת? אם לא, SS-500ET מומלץ או שיש ספק יותר טוב באותו טווח מחיר? לא מתכנן אוברקלוק רציני. לגבי מארז - אני מחפש מארז באיזור ה300 ש"ח, שיהיה שקט כמה שהמחיר מאפשר, רצוי עם פילטר לאבק, ושלא יהיה בו צפוף מדי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. כדי לבדוק בעצמי מספר דגמים ולהשוות ביניהם: מאוורר של מעבד: 1. איזה חברה אחת או שתיים הכי מומלצות של מאוורר למעבד ( מעבדIntel Core i7 4790 ) - סכום של עד 200 ש"ח. 2. גודל משפיע על קירור טוב יותר? גודל 120 מ"מ יותר טוב מ- 92 מ"מ בכל סוגי הדגמים? 3. מספר צינורות קירור כמה מומלץ שיהיה ? 4. מה הנתונים המומלצים במפרט של הדגם: RPM ( מהירות הסיבוב ) - מה מומלץ? סוג חיבור - מה מומלץ? אופן הלבשה- מה צריך להיות רשום באנגלית במפרט? חומר המאוורר והצינורות - ? 5. מה זה המושגים האלו שרשום ליד איפה שזרימת אוויר : מצד אחד רשום CFM ומספר כלשהו ומצד שני רשום m³/h ומספר כלשהו. מה מביניהם קובע? או ששניהם? ומה זה Sone איפה שכתוב רעש ?(כי יש מפרטים שרשום Sone במקום dBA ) 6. ברוב …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by yuvalg,

אני מחפש מארז HTPC שאמור להיכנס למזנון שעומקו 38 ס"מ, כלומר המארז צריך להיות בעומק של 35 ס"מ לכל היותר. מבחינת רוחב וגובה אני פחות מוגבל ויכול להיות בגדר הסטנדרט (רוחב 44 ס"מ וגובה 15 ס"מ). המארז חייב לכלול פתח קדמי לכונן BR ורצוי שיכיל לפחות שני כוננים קשיחים. חשבתי בכיוון של silverstone grandia gd05b

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  4. אני מעוניין בקירור למעבד. עד עכשיו זרמתי עם ה scythe mugen 2 שכולם מציעים פה. אז הוא לא ממש שקט כנראה וגם לא זול. אז למה? יש מלא גופי קירור שראיתי שהם שקטים ועושים את העבודה.. אני טועה? אם אפשר המלצות בבקשה על פתרונות כאלה.. תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. Started by snowgoat,

לפני שנה קניתי XBOX 360 בגרמניה ומאז נשרפו לי כבר 3 שנאים שונים (המקורי, אחד מארכדיה ואחד מדיל אקסטרים). בבית פועלת גם טלויזית פלאזמה (היתה מחוברת לאותו שקע) שלא נפגעה. האם למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? במכשיר? בשנאי? האם אל פסק (UPS) או AVR יכול לפתור אותה? ואם כן אני אשמח להמלצות מה כדאי לקנות ועלויות צפויות תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by w_walker,

היי, א. האם מארז של Antec מדגם six hundred נחשב למרז מוצלח? האם הוא שקט? ב. האם הספק של אנטק, Antec VP450 450Watt 80Plus מספיק בשביל מפרט מחשב שכולל מעבד i5 2500 ללא אוברקלוק וכרטיס מסך HIS Radeon 6870 Fan 1GB ?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by gabbay,

שלום לכולם, רציתי לשתף את החברה בפורום בבדיקה שעשיתי. עד לא מזמן כדי להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר לא הייתי צריך לעשות OC למערכת עד שהגיעו CRYSIS 2 וBF3. ואז אחרי שעשיתי OC למערכת כולל העלאת מתחים לכרטיסים נתקלתי בתופעה נורא מרגיזה: הספק מרעיש הרבה יותר משאר המחשב. (משנייה 22) רעש רקע : 1850 11XSCHYTE gentele typhoon (עובדים ב60%) + שלושה מאווררים של המארז בכל מקרה מטרת הפוסט הזה היא להזהיר לגבי ספקי TT (בעיקר למי שחשוב השקט): -יקרים -רועשים תחת עומס

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  8. הי, האם קיים מארז מחשב שצורתו כמדיה סנטר - שוכב - ויכול להכיל בתוכו לוח ו2 כרטיסי GTX580 או כרטיס אחד GTX 590? המחשב הוא לסלון למטרת מחשב מדיה סנטר ומשחקים חזק במיוחד (3D HD) תודה!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  9. Started by benyben,

שלום. הייתי שמח להוריד את רמת הרעש ממחשב ה HTPC שלי. המארז שלי הוא ה Silverston GD05. לצערי, המאוררים שלו רועשים מדי עבורי. שניים מהם מחוברים באופן ישיר ללוח האם - ולצערי לא הצלחתי להוריד את המהירות שלהם על ידי SpeedFan [ואין לי מושג למה]. השלישי מחובר ישירות לספק הכוח.

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by itay5618,

שלום יש לי במחשב את הספק thermaltake litepower 600w והמערכת שלי היא כזו- i5 750 p55a g55 gts450 4 ראם אני רוצה לקנות כרטיסי מסך חדשים חשבתי על מערך 6850 או 6970 יחיד ובעתיד יש אופציה לעוד אחד.. או 570 gtx יחיד.. השאלה האם אני צריך לשדרג ספק בשביל הכרטיסי מסך האלו או שאני יכול להישאר איתו? דחוףף תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. קניתי אל פסק jp1500 של חברת איתן ויש בו גם חיבור לקו טלפון.. השאלה שלי אם זה נחוץ לחבר את קו הטלפון של המודם לשם ובמה זה תורם ומה יכול להיגרם אם אני לא יחבר את הקו? ויש לי עוד שאלה: למה נחוץ גל סינוס טהור מוצא ובמה זה גם תורם? תודה מראש לעונים =]

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. או שזה לא מומלץ

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by alexc32,

מחשב יהיה לגיימינג וכו עם שני כרטיסים גרפים SLI או CF , אני צריך מארז איכותי ,יחסית מרווח ולא יקר עם סרקולוציה טובה של אוויר. הציעו לי את ה silverStone Precision בכ -320 ש"ח לפני שאני סוגר מפרט למחשב חדש יש משהו פחות או יותר במחיר הזה ויעיל יותר או שלסגור על זה? חבל לפתוח עוד ת'רד ,אני צריך גם ספק איכותי אבל כמה שפחות יקר שיחזיק SLI GTX570 X2 ,i5 2500K ,וכמובן שאר החלקים זכרונות,קשיח,צורב ולוח אם. בעקרון מתוכנן OC בעתיד למעבד. הציעו לי בחנות לקחת delta 750watt :http://tms.co.il/product/7279 ב 670ש"ח ספק שלא שמעתי לגביו לפני כן ,האם זה איכותי ,סביר , יש יותר טובים ממנו במחיר הזה? -חברים המליצו לי על חברות כמו SEASONIC כמו הזה: http://tms.co.il/product/10028 -בנוסף רא…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש ספק למערכת שבצד, שבקרוב יהיה בה כרטיס hd4850x2 חשבתי על אחד מהספקים: cheftec CFT-600-14CS או SeaSonic 620w modular M12II-620 רצוי מאוד שיהיה מודולרי, וצריך שיהיה לו לפחות יציאה אחת בעלת 8 פינים לכרטיס מסך. תקציב עד 450. (יקנה מKSP). אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  15. Cooler Master Haf 932 Full Tower ו HAF X Full Tower ATX Black Case

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by Hydr0,

ה קורה ? לפני כמה ימים שמעתי רעש מוזר מהמחשב ואחרי שפתחתי אותו וניקיתי את כל המאוררים עדיין המשיך הרעש וגילתי שזה המאורר של הספק כוח.. הוא עושה רעשים של מוות וגסיסה ואני מניח שאין אפשרות להחליף רק את המאורר של הספק.. המפרט שלי הוא זה: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td] E4500T[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Core 2 Duo E4500 2.2Ghz Conroe OEM[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td] ACFRZR7PRO[/td][/tr][/table][table][tr][td] Arctic Cooling Freezer 7 Pro[/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/ta…

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  17. אם מישהו יודע על מלאי איפשהו באיזור הצפון אני אשמח לדעת.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  18. שלום. איזה מארז מומלץ לקחת בתקציב שרשמתי בכותרת? השימושים יהיו גיימינג וכנראה במארז ישב GTX580 וCORE I7 2600. אם אפשר שיהיו מעל 3 מאווררים או 3. אין אפשרות לחריגה! תודה. לגבי ספק. לGTX580 וI7 2600 איזה ספק מומלץ לקחת? בוא נאמר בעד 350 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by curdi1,

שבוע טוב, איזה מארז נותן הכי הרבה יחס עלות/תועלת לתקציב 200 ש"ח ? תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  20. אני רוצה להזמין מהם כמה מאווררים וכל מיני כבלים... הבעיה שהם מניאקים והם מגבילים את המשלוח הזול (USPS FIRST CLASS) לעגלה עד 25$. סנט אחד מעל זה והמשלוח קופץ למשלוח מהיר שעולה 30$ אני חייב עוד מישהו שצריך הזמנה דומה וככה נתחלק במשלוח, 15$ ~ ואז זה אחלה ! אני מר"ג, אני בטוח שמישהו פה צריך משהו מהם P: יש להם דברים שאין בארץ. אני מוכן לבצע את ההזמנה בעצמי אבל מי שרוצה להזמין ביחד צריך להיות רציני אז בבקשה.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  21. Started by שועל האש,

אני רוצה ליבנות network attached storage ראיתי כמה מוכנים אבל יש בהם כמה חסרונות לעומת nas שבונים אותו לפי מה שרוצים כמו כאן http://www.hometheater.co.il/p-1.article02962 אני מחפש מארז מחשב שיש בו לפחות 4 מקומות לדיסקים קשיחים נשלפים {עדיף 6} כמו זה החיסרון של המארז הזה הוא הספק כח אם יש תקלה צריך להחליף את כל הספק אני מחפש מארז עם אותן תכונות אבל עם ספק כח רגיל כל המלצה ומידע יתקבלו בברכה :jump: :jump: :jump: [attachment deleted by admin]

22. שלום יש לי את ספק EZCOOL 450W החלטתי להחליף את הבד הישן שלי ( Athlon 64 X2 5600+) במעבד X4 640 (3.0GHz) - BOX האם הספק יחזיק את המערכת.. נ.ב שאר חלקי המערכת הם MSI MCP61 4ram Evga GTS450 האם אצטרך להחליף ספק כוח בנוסף ישנם כמה מבצעים באיבורי על ספקי כוח הייתי רוצה לקבל כמה המלצות לספקים לא גנריים שיחזיקו את המערכת בצורה הטובה ביותר תקציב 350 שח

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  23. Started by prince hadev,

קניתי ספק כוח של thermaltake החדשים 1275 פלטינום מחבר אותן לחשמל המאוורר לא עובד ו הנוראה של standby דלוקה יש בעיה בספק?

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  24. Started by david2405,

אני מעוניין להחליף את מארז שלי ונרה כי האופציה האידיאלית היא CM Storm Trooper אבל אני לא מצליך להסיג אותו באף מקום אז עם מישהו יודע איפו יש אני אשמח להכוונה. כמו כן אני אסמך להמלצה על מארז דומה כדי שיהיה לי את האפשרות לבחור. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by yoav1,

מה אתם אומרים על המארז CASE PC MID CM ELITE 334 W/400W PSU ועל CASE PC XIN 630 USB W/500W PSU SILVER/BLACK

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים