ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
תגידו enermax eca5001-bs uber chakra מתאים ל 8800gts?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם מישהו מכם פעם עבד עם uber chakra ואיך היתה העבודה איתו? וגם רציתי לדעת עם 8800gts נכנס בו תודה מראש
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הספק הזה יכול להחזיק 8800gts http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=582
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המפרט הבא: Amd athlon 64 3000+ 1gb ddr 400mhz gigabyte k8nf9 geforce 6600 codegen 400w כונן קשיח IDE 80 ג'יגה.. כונן קשיח SATA 160 ג'יגה.. צורב CD וצורב DVD (אני יכול לנתק את ה CD אם זה קריטי). אני בקרוב מאוד הולך להחליף את הכרטיס מסך ב 8600gts.. הבנתי שכתוצאה מכך גם צריכת הכוח תגדל.. העניין הוא, אני לא יודע אם מדובר בספק ג'נרי או לא.. קראתי כתבות באינטרנט וחלק אומרים שכן וחלק שלא.. בכל מקרה יש לי כאן לידי ספק כוח HEC 300W עובד.. אני יכול להחליף את ה CODEGEN איתו.. השאלה היא, האם זה יספיק? עריכה : לפי http://extreme.outervision.com/PSUEngine המחשב אמור לצרוך 247 וואט.. לכן, האם ה300 יספיק לדעתכם? תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ברשותי מארז מסוג antec 300 ורציתי לדעת האם חובה להוסיף מאוורר לפאנל הקידמי או ששני המאווררים שבאים יחד עם המארז (מאחור ולמעלה) מספיקים?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
האם הספק הזה מספיק להחזיק כרטיס כמו 260GTX ? (עם E5200 ו-2HD) מה בערך הגבול העליון שהספק יכול להחזיק?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המארז הזה אבל אני לא מצליח להבין איך לשלוט ב-RGB לו הייתי שמח לעזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
האם כרטיסים בגודל סטנדרטי יכנסו בו..או שחייב רק כרטיסי Low Profile..?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחליף את מירב חלקי המחשב שברשותי למערכת חסכונית יותר. היום יש לי ספק Corsair TX750w, מהידע הקל שיש לי בחשמל אני יודע שה750w זה מה שהוא מסוגל לתת אבל במידה והמערכת לא תדרוש הוא פשוט לא יספק זאת. האם אני טועה ? אני מעדיף לא לקנות משהו חדש כי זה אחלה ספק למיטב זכרוני, ומצד שני אני רוצה שהוא יהיה חסכוני ויעיל. אני מרכיב מערכת פשוטה יחסית עם i5-4570s Gigabyte B75M-HD3 בלי כרטיס מסך חיצוני ו3 דיסקים קשיחים אני מחפש מארז יפה, נקי, מאורר טוב ושקט. קיבלתי המלצות על Fractal Design R4 או Mini, ואם אכן אלו המומלצים אשקיע את הכסף. אך אני חושש שהם מעט Overkill ואני אוכל לחסוך עוד 200 ש"ח. יש המלצות אחרות ? ראיתי ברשת קצת המלצות על Antec One. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אפשר להכניס לתוך המארז SLI של שתי כרטיסי 9600GT? ואיך המארז לדעתכם? הנה ביקורת: לדעתי מארז סוס
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם למארז p180 יש אפשרות לסדר את החוטים מאחורי הלוח אם כמו לp182???
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון ליקנות את המארז הנ"ל בזמן הקרוב אבל אני מפחד מהקטע של אבק במיוחד בגלל המאוורר הקידמי שלו. אז רציתי לדעת האם המאוורר הקידמי מכניס המון אבק ואיך אפשר ליפתור את זה או שיש איזשהו פילטר או משהו בסיגנון שפותר את הבעיה כי אני לא ראיתי כזה ולבעלי המארז הזה האם בכללי אתם מרוצים ממנו ולא מתחרטים? תודה ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
נכון לעשות אני קונה 3750 X2 ב Crossfire. מתוכנן OC. אבל תלכו רחוק-צריכת חשמל של 2900 ב cross-עדיין לא החלטתי. מתוכנן לקנות q6600 עם oc רציני. חשבתי על tough power 850W או ENERMAX GALAXY 1000 זה מספיק? או שאצטרך קצת יותר? התקציב בצד כרגע.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם נכון שאל-פסק מדגם prv-850 של חברת advice אינו מתאים למחשבים עם ספק ACTIVE PFC ?? יש ברשותי ספק שכזה של חברת CORSAIR, והמוכר בחנות טוען שהוא אינו מתאים לאל-פסק, אם מישהו שמבין בחשמל יכול לאשר/לשלולל לי את הסוגיה זה יהיה נפלא, תודה מראש. כמוכן מה דעתם על אל-פסק של חברת גאמטרוניק מדגם smart compact 750VA (אמין,לא מאין, כדאי לא כדאי ) ...תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגיד בונים מפרט עם 5850, והסתכלתי על כמה ביקורות והם טוענים שהמערכת אוכלת 350W. האם מדובר ב350W מהשקע, או 350W הרכיבים (אני צריך להתחשב בזה שנצילות ספק זה 80% ואז להוסיף עוד?) ונגיד הספק נותן 2 מסילות של 12V כל אחת 15A. מי עוד משתמש ב12V? (צרכנים שבאמת צריך להתחשב), ואם זה 2 מסילות זה אומר 2 חיבורים נפרדים, או שזה תכלס כמו אחת של 30A? אם זאת אחת של 30A אז יש לי 350W במסילת ה12V, שזה הרבה יותר ממה שהכרטיס מסך אוכל (נניח 200W), כי גם המעבד אוכל הרבה והוא לא על המסילה הזאת (או שכן?). תודה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, בעוד מספר ימים אני הולך להזמין מחשב חדש והכל סגור חוץ מדבר אחד, המארז, שמעתי שיש למארז בעיית זימזום בגלל שיש מאוורר שמחובר לדלת וכדי לפתור את זה יש להעביר את המאוורר למעלה, האם מה ששמעתי נכון? אשמח לעוד קצת פרטים ממכם. ויש לי עוד שאלה, מה זה השתי כפתורים מתחת לכפתור הדלק? http://www.coolermaster-usa.com/upload/product/2710/gallery/full/8.jpg?723716946
-
- 7 תגובות
- 959 צפיות
-
-
בכמה 500W של ספק מחברה טובה (OCZ למשל) יותר טוב מ-ג'נרי (של החברה ELITA) שהוא גם 500W. האם יש חלקים שה- OCZ יריץ וה- ELITA יקרוס בהם ? יש לי מעבד 3 ג'יגה הרץ+ HT ג'יגה וחצי ראם 533MHZ (חצי של סמסונג ועוד אחד של קינגסטון) ו 600X PRO ואני חושב (רק חושב) להחליף כ.מ למשו כמו 7900GT ובדקתי באתר של EVGA ורשום שצריך רק 350W אבל הרבה אמרו לי שזה לא יעבוד אצלי ! אני יודע שספק מאבד משו כמו 15% עם הזמן אבל עד כדי כך ??? הספק כוח שלי הוא ELITA 500W וכרגע עוד לא קרה לי קריסות מתח למינהם... ויש לי עוד שאלה, אם אני אקנה ליברטי (של אנרמקס) 500W אבל יד שנייה ! כמה הוא יהיה שווה ב"כוח אמיתי" ? (היו איתו חצי שנה בלי OC בכלל !)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר טוב עובר לכמה שנים לארה"ב והוא לקח איתו את המחשב האישי שלו. יש לו מחשב שהוא הרכיב לבד וזה כולל מן הסתם גם ספק כוח שמתאים לישראל. הספק הוא 750 וואט של טרמלטייק. השאלה היא מה הוא צריך לעשות בכדי שהמחשב יעבוד כמו שצריך בארה"ב? האם רק להחליף את ספק הכוח לאחד שמתאים לארה"ב? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אני רואה שבאופן קבוע אנשים שיש להם ספקים ג'נריים מקבלים המלצות להחליף אותם לספקים ממותגים מסויימים, וזאת עפ"י שהW שלהם מספיק. כלומר, מה זה משנה אם ספק הוא ג'נרי אם הוא מספק מספיק מתח? הלוח אם לא יודע שהחשמל מגיע מספק ללא שם, הוא לא יתסכל על החשמל יגיד איכס ויחכה שיגיע חשמל יותר טוב. אשמח לתשובה עניינית
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם ספק כוח שנותן 45w במתח של 19.5v (כ-2.31A). אני יודע שחיבור של ספק עם מתח גבוה יותר מסכן את המחשב ויכול לשרוף דברים. השאלה שלי היא האם ספק שנותן 19v ב-3.42A יעבוד? (65w) קראתי שבעומס המתח עלול לרדת קצת, אבל האם זה רלבנטי למחשבים ניידים? בנוסף האם לחצי וולט יהיה משמעות קריטית מאוד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אוקי מה ההבדל בין הספק corsair 450VX לספק הזה: http://tms.co.il/product/4576 ההבדל ביניהם הוא כמעט 200 שקל..יש למישו הסבר?
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר מכשיר שלא קשר למחשבים שעובד על 12 ולט וצורך 6.6 אמפר, והספקים הקיימים בבית הם עד 1 אמפר וספק של מחשב הוא 3.5 ומלע. ולכן אני רוצה להשתמש בספק של מחשב כדי להפעיל את המכשיר שלי. השאלה מה מהצבעים של החיבורים בספק הוא (+) ומה הוא (-)?? בתודה מראש. טל
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי חברים, לאחרונה אני שומע מידי פעם קולות תקתוק מכיוון המארז. לפי מה שקראתי כאן זה יכול להעיד על גסיסתו של הדיסק הקשיח. בכל אופן, זה קורה מידי פעם. מה ששמתי לב אליו, זה שזה מגיע מהחלק התחתון והכי קדמי של המארז הזה. בחלק הזה יש גם מן פתח (לפי המראה שלו, הוא לא תוצאה של שבר אלא או שהוא היה שם במכוון או שנפל משם משהו). בכל אופן משם יוצאים קולות, יכול להיות שיש שם גם מאוורר וממנו והוא יוצר את קולות התקתוק האלה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אם במארז יש יציאת USB3 קדמית, אבל בלוח אם יש יציאות USB3 רק בפאנל האחורי, אפשר לחבר את היציאה של המארז לאחת מהיציאות האחוריות? בנוסף, אפשר לחבר את יציאת הUSB3 שבמארז לאחת מיציאות הUSB2 שבלוח האם שמתאימות ליציאות של המארז (לא יודע איך קוראים להן, אם יש שם מקצועי) והוא יעבוד כמו USB2 פשוט? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-