ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
איזה ספק כוח יתאים למפרט הזה מעבד Intel Core i5-3570K לוח-אם Gigabyte GA-Z77X-D3H זכרונות G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL דיסק קשיח Samsung SpinPoint F3 HD103SJ דיסק קשיח Crucial SSD דגם CT064M4SSD2 נפח128gb ממשק SATA3 כרטיס מסך Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שלום שלום! קניתי את הספק הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3799 יש שם כבל דק, 2 חוטים שזורים, כחול שחור עם חיבור פלסטיק לבן סטנדרטי בקצה (עם 3 חורים משום מה). נראה כמו הכבלים של הכפתורים והלדים של המארז. יש למישהו מושג מה תפקידו ולאן הוא מתחבר בלוח? הלוח הוא GIGABYTE DS3 תודה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, אני מבקש המלצה לספק ומארז (אפשר לחוד ואפשר בחבילה אחת לא משנה) מהחנות SKYPC. שניהם ביחד צריכים להיות בסכום של עד 550 ש"ח. הספק אמור להחזיק את המערכת הבאה: E4500, X1950PRO 256MB, 2GB 800MHZ,P31-S3, WD 160GB. חשבתי על 400TRT- הוא יספיק? צריך 450TDT? לגבי המארז, הוא צריך להיות מאוורר בצורה טובה אבל גם יפה (לא בעיני אלא בעיני אחי זאת אומרת קצת קישקושים). חשבתי על ה SAGITA 2. איך הוא מבחינת אורור? רועש? לקחת את ה23CM FAN או בלי? תודה רבה רבה לעוזרים (ואם אפשר, כמה שיותר מהר בבקשה)
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי את הספק של FSP 350W NOISEKILLER והחלפתי לוח אם וכעת אני לא יכול לחבר את הספק ללוח אם בדר"כ החיבור של הספק יכול להתפרק לשתי יחידות וזה לא הוא מגיע יצוק 24 פינם מה לעשות כרגע המחשב מושבת???
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי מחשב עם מארז Zalman R1 שהגיע עם שלושה מאווררים, אחד בחלק הקדמי של המחשב, מכוון intake , ועוד שניים, האחד בחלק העליון והאחד באחורי, מכוונים outtake. הוספתי לו שני מאווררים שלי, אחד לחלק הקדמי שכיוונתי אותו intake, ועוד אחד לעליון outtake. כולם 120mm . הכרטיס הגרפי הוא GTX970 windforce3 ולמען האמת הוא לוקח אוויר מלמטה ופולט אותו לכיוון הצד של המחשב, בו אין חורים (אני לא סגור שזה טוב). האם התוספת של המאווררים טובה מבחינת כיוונים וכמות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
במפרטים לקולנוע ביתי שמופיעים באתר ממליצים על מארזים מסוג desktop שהם בדרך כלל יחסית גדולים. מה בקשר למארזים low-profile כדוגמא ezcool s-360 ? ניתן לבנות HTPC על פי המפרטים סביבו? מי יכול להמליץ על מארז low profile לא יקר?
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
1. http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=44335 2. http://www.ecomtrade.co.il/eMall/product.asp?pc=62666 איך המארזים ? ומה יותר טוב ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולכם, קניתי ספק FSP 350W ומארז Compucase 21A כל אחד מאלו בנפרד הוא אחד המומלצים בפורום זה. לצערי שהגעתי הביתה גיליתי שלמארז אין פתח עליון ואילו האיוורור היחיד של הספק הינו עילי. מה כדאי לעשות? כמובן שאפשר לחתוך אך מעולם לא עשיתי זאת, אני לא יודע איך ומפחד להרוס. האם כדאי להחליף את הספק (מראש רציתי לקנות HEC אך לא היה)? האם כדאי להתאמץ לחתוך את המארז? האם יש פתרון אחר? תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת, הוזמן המחשב ! בפורום מפרטי מחשב המליצו על הספק הזה של SEASONIC. שיניתי לספק מודולרי של Antec כי הוא המליץ לי עליו, וכבר רציתי להזמין את המחשב אז פשוט אמרתי לו כן כן ... הוא מודולרי עם אותו תקן נצילות, הדגם הזה . אני צריך שתגידו לי איך הוא כי אם הוא לא טוב אני יתקשר אליהם להגיד להם שיחליפו ל-Seasonic, בנוסף אני צריך שתגידו לי אם הוא מרעיש או לא , ואיך הוא בכללי לפי דעתכם. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
כיום יש לי ספק במפרט הבא: שם היצרן של הספק הוא neolution. דגם: ATX 500W נתונים: 230V~, 50Hz, 3A. אני בונה על מחשב שיהיה לו כרטיס מסך מסוג 4890HD. זיכרון 2GB, כרגע יש לו מעבד dual core ובעתיד אני רוצה לשדרג לquad ולוח אם GA-945GM-S2. בדיון אחר אמרו לי שהספק ג'נרי וכדאי לי להחליף אותו. האם באמת כדאי לי להחליף את הספק? למה לא כדאי לי להישאר עם הספק הזה? בד"כ ספקים יכולים לשרוד הרבה זמן. אשמח אם תתנו לי תשובה לשאלה ובמידת הצורך תתנו לי חלופות זולות. אשמח לדעת מה ההבדל בהשפעה על המחשב בין ספקים.
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
asus p5w dh e6400 g.skill 2gb 800 pk asus x850xt pe maxtor 250gb אני מחפש ספק חזק ואיכותי ל OC ושיהיה ש ק ט !! חשוב לי גם cable sleeving והאם יש הבדל משמעותי בין 500W ל 600W ? תודה
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אחדד את שאלתי.. במידה וויש לי שתי מערכות מחשב זהות לחלוטין (מס' קשיחים, סוג מעבד גרפי, מעבד וכדומה..) רק שהספק בראשונה 350W ובשניה 750W האם צריכת החשמל תיהייה שונה?
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המחשב שאני קונה הוא: Gigabyte GA-965P S3 Rev(3.3) E2160 Sapphire ATI Radeon X1950 Pro 256 Pci-e CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS כמו שאפשר לראות, מחשב דל תקציב, ואני מתכנן OC, לא משהו מטורף , אני לא הולך לנסות להגיע ל 500 FSB, אבל 400 בהחלט כן. אבל, אני לא באמת יודע איזה ספק אני צריך בשביל לעשות זאת, עצתכם ? ראיתי שהרבה המליצו על ה Enermax Noisetaker 370W. אני לא אוכל להסתפק בפחות ? אה, ואני גם צריך מארז, לא אכפת לי איך הוא נראה, אבל שיהיה סביר, מבחינת זרימת אוויר וכל שאר הדברים האלה שאתם מבינים בהם יותר ממני, המחיר יותר קריטי לי מהרעש.
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER http://www.silverstonetek.com/images/products/kl03/kl03-side-view.jpg http://www.silverstonetek.com/images/products/kl03/kl03-3-4-view.jpg http://www.silverstonetek.com/images/products/kl03/kl03-top-view.jpg http://www.silverstonetek.com/images/products/kl03/kl03-back-view.jpg 2.5mm aluminum front door, 0.8mm SECC body Driver Bay External 5.25" x 4 or 7 without HD cage 3.5" x 2 Internal 3.5" x 4 (vibration dampening) Cooling System Front 1 x 120mm intake fan, 1200rpm, Rear 1 x 120mm exhaust fan, 1200rpm, Side 2 x 120mm fan(optional for graphics card cooling הייתי בחנות וזה המארז הוא שהמליץ לי עליו כיוון שהכרטיס 4870…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האם שניהם יציגו את אותם ביצועים כך שאפשר להסתפק בSilverLine או שהFSP שווה את ההפרש (173 ש"ח מהSilverLine)?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני זמן קצר קניתי מחשב חדש (במילותיו של ערס שגילה את cs "סוווווסססססססססס!!!!!!!!111") quad q9300 hd4850 p45 שני הארדיסקים בכללי אלה האוכלי אנרגיה הראשיים ויש לי ספק EZ COOL 500W ומאז שקניתי את המחשב החדש (הספק ישן, קניתי ב50 שקל ממישהו שהרס את האחריות ורצה לשדרג) והוא עושה לי בעיות בstartup, עולה לאט, לפעמים לא עולה בכלל. חבר שלי (טכנאי מחשבים) אמר לי שזה בגלל שהספק לא מחזיק ואני רוצה לשדרג אבל אין לי מושג איזה ספק לקחת (אה, יש לי גם 3 ניאונים וכמה לדים במארז), אני מקציב לו כמה מאות שקלים ואם אין ברירה אני אעלה מה300-400 ששמתי בהתחלה אבל רק אם אין ברירה. למישהו יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ספציפית המגן הזה נראה מבטיח עם "הגנה נגד ברקים, נחשולי מתח והגנה מפני מתח נמוך" ... "וניתוק דו קוטבי להגנה מלאה". השאלה אם הוא מקיים? הוא עולה פחות מחצי מה-Q-Proterctors / רטפון שהומלצו כאן בדיונים דומים בעבר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי מערכת כזאת 1950 PRO מעבד חלש יחסית 3600X2 ו2 גיגה ראם אחותי טסה לאמריקה ויכולה לקנות לי את ה4850 בממש זול,אבל אז אני אהיה חייב ספק חדש כי עכשיו יש לי משהו סתם ג'נרי ועם ספק זה כבר יוצא עוד כסף ולא יודע אם ישתלם לי כבר..... ובכלל המעבד יגביל הבנתי את הכרטיס מסך אז אני לא יודע עד כמה אפקטיבי השידרוג הזה ואם זה באמת כדאי, אז למקרה שנאי כן יקנה את הכרטיס בסוף,על איזה ספק אתם ממליצים מהארץ לקנות, אני מעדיף ספק כבר מהארץ כי לא בטוח שהיא תמצא שם דגמים ספציפיים והאם יהיה שידרגו קציני בביצועים של המשחקים עם הכרטיס הזה ממה שעכשיו יש לי?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך המארז הנ"ל, האם הוא בסדר? ובכלל רציתי לדעת איך נחשבים ואיך הם באמת המארזים של Thermaltake, כי קראתי כאן הרבה בפורום שהספקי כוח שלהם יש מהם לא משהו בלשון המעטה אבל לגבי המארזים שלהם רציתי לדעת וגם על המארז בכותרת. תודה רבה מראש! נ.ב. אם אפשר, ההעדפה שלי היא של Thermaltake
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש מין זמזום כזה וכמעט בטוח שהוא בא מהספק כי יש הכפור לקביעת מהירות המאוורר בספק ושאני משחק איתו הזמזום נפסק אבל אחי כמה זמן ממשיך הספק הוא enermax 350w eg365p-ve מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
-
לקחת את החוט שיוצא מספק הכח במחשב לשלוף את ה+ וה- ולחבר את זה בתור מתח לחיבור USB רגיל (רק כמקור מתח לא לנתונים). יש לי בעיה שאין מתאמים של 220V ל5V שיכולים להוציא 2A אני מצאתי גג 1A וזה לא מספיק למחשב כף יד שלי. מהספק כח של המחשב יצא אחלה זרם! השאלה היא האם יש מתאם כזה באנטרנט ? או שאם אני רוצה לבנות לבד איזה חוטים אני צריך לקמבן ביחד ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אחרי שננעלתי סופית על ה P182 והצלחתי להסגר על מפרט למחשב החדש שלי התקשרתי לברר על הזמינות של החלקים. התברר לי שאין את המארז במלאי של אף חנות (שאני בדקתי) ושני היבואנים של המארז אמרו שהמשלוח הבא מגיע רק עוד חודש!!!! אז דבר ראשון אם מישהו יודע על חנות שיש לה במלאי את המארז אני מאד אשמח. דבר שני, נגיד ולא תמצא חנות האם יש איזשהו מארז שמתקרב למארז הזה בסכום הזה או בכלל???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי מתחיל להיות מיושן, אבל ממש. אז החלטתי שאני רוצה לשדרוג אותו ולהפוך אותו למחשב חזק מאוד. אין לי כסף כרגע לעשות את זה בבאת אחת. אי לכך החלטתי לשדרג קודם כל את הבסיס כדי שאני לא אדפק עם חומרה חזקה\גדולה מדי למחשב הנוכחי. כרגע כמו שאתם רואים במפרט בצד יש לי מחשב חמוד... בתור HTPC.... המארז שלו מארז של JSPTECH זול מאוד כולל ספק 400W. אני חוש כבר בכיוונים של מערכי CF או SLI או 4870X2 בגלל זה אני רוצה לרכוש קודם כל מארז גדול וכמובן ספק בהתאם. האם המארז הזה יספיק? (מבחינת גודל, לכ. מסך דוגמת 4870X2 וכו') http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3735 והאם הספק הזה יספיק? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3472 אני יודע שהספק הזה חזק מאוד, ומסוג…
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ת'אמת אין לי מושג כמה להשקיע בדבר הזה למרות שזה חשוב זה המפרט שאני רוצה (אם למישהו יש הערות/הארות לגביו אני אשמח לשמוע) מעבד : Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם : P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות : איזה שני סטיקים של 2GB כל אחד כרטיס מסך : HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 של GIGABYTE הארד דיסק : 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II של WD עכשיו אני צריך רק מארז וספק טוב למפרט הזה שאלה קטנה : המארזים באים עם מאווררים בסיסיים או בכלל לא ?! תודה רבה על העזרה
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-