ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
-
להלן מפרט המחשב : DualCore Intel Core 2 E8400, 2833 MHz (8.5 x 333) Thermaltek MaxOrb Gigabyte GA35DSL 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel Nvidia 8600GT DVD RAM Drive #1 - MAXTOR STM3500630AS 465 GB Drive #2 - WDC WD2500KS-00MJB0 232 GB Drive #3 - MAXTOR STM3500630AS 465 GB המחשב יושב מתחת לשולחן העבודה , מימינו ומאחורי ישנם דפנות שולחן ולכן זרימת האויר לא הכי טובה (ושומעים את הרעש חזק). איזה מארז + ספק יהיו הכי טובים בשביל שהמחשב יהיה ממש ממש שקט (שלא אשמע את הכוננים עובדים או את הספק מוציא אויר) ושהקירור יהיה גם טוב. המחשב לא צמוד לדופן האחורית של השולחן , יש בערך 15 ס"מ מרווח , בנוסף דופן השולחן לא מגיע עד הרצפה אלא עד 2/3 גובה המארז. תודה על עזרתכם.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך לקבל אחד מהם זה לא רלוונטי להציע ספק אחר שתיהם ENEREMAX זה http://www.enermaxusa.com/catalog/pr...products_id=75 או זה http://www.enermaxusa.com/catalog/pr...roducts_id=167 שימו לב אחד מהסדרה של NoiseTaker והשני TomaHawk Noisetaker = 420W TomaHawk = 405W איזה מהם יותר חדשה ? ה TomaHawk יש לו מאורר יותר גדול בבקשה זה דחוף ורק מי שמבין שיגיד לי . תודה רבה ! *עריכה* שמתי לב שה - Noisetaker מאוד ישן יצא בסוף שנת 2003 בדצבמבר ועוד דבר ששמתי לב אליו ל - Noisetaker יש שתי מאוורים אחד בתוך המארז והשני לכיוון חוץ אני לא מבין בספקים האלה וזה המקסימום שאני יכול להגיד לכם כדיי לעזור לעצמי . אני מתככנן בעוד חודש לרכוש כרטיס מסך חזק . יש לי מעבד i5 ... תודה
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ובכן עדיין ללא הצלחה בהחלטה בין ה-690 ל-590 של CM, אנסה להתלבש בעזרתכם על גורם הקרור. כאמור ה-690 מרווח טיפה יותר, ובעל מאוורר נוסף בתחתית המארז (אחלה מקום למאוורר מכניס אוויר) כעקרון ברשותי 2 מאווררי 92מ"מ איכותיים שאוכל להוסיף למאווררי ה120 שאקבל עם המארז, שניים כאלה במקרה של 590 ושלושה במקרה של 690. קדימה+למטה מכניסים 120X2 + אחורה+למעלה מוציאים 120 + 92X2 בתוך ה-690 VS קדימה 120 מכניס + אחורה+למעלה מוציאים 120 + 92X2 בתוך ה-590 עם איזה מהם אוכל להגיע לטמפ' נמוכה יותר? והאם יש הבדלי רעש בין שני המארזים?
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
בפרוייקט החדש שלי אני הולך ליצור כבלים מותאמים אישית לצרכים שלי (לחתוך, להלחים, לקצר להאריך, להוסיף קונקטורים וכו') משום מה, כל מתאמי המולקס> SATA שנתקלתי בהם, מגיעים ללא הכבל הכתום שמספק 3.3V (זה מובן מאליו שהם מגיעים בלי - אין להם מאיפה "לקחת") השאלה היא כזאת, עד כמה החשיבות של הכבל הנ"ל חשובה? האם יש שינוי בין התקן להתקן (DVDRW \ HDD?)
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
לא מתוכנן OC או קירור נוזלי, צריך אותו במראה מינימליסטי ללא אורות וצבעים (אוותר בשמחה גם על חלון שקוף) מאד מעדיף wifi מובנה ו USB TypeC אך לא חובה נ.ב גר בסביבה מאובקת וחתולית אם זה משנה משהו מחיר 250-400ש"ח מTMS תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אהלן, מתלבט בין שלושה מארזים: Antec P110 Luce Corsair iCUE 4000X RGB Be Quiet! Pure base 500 Window. הכי חשוב לי מארז עמיד וחזק שעשוי מחומרים טובים. איכות בנייה זה האספקט הראשון שאני מסתכל עליו. יש מארז טוב יותר בתקציב של עד 350 ש״ח?
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני מתלבט בין: Two Hundred ל: Three Hundred מה ההבדלים בניהם? אני מחפש מארז Full Tower, וחשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט ובלי חורים מטורפים שיכנס מלא אבק. לא איכפת לי לשמוע המלצות אם יש מארזים עדיפים עד 400-500 ש"ח. תודה
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
המארז שלי ג'נרי ומתפרק ותקוע שם סידירום , רציתי מארז חדש אבל לא משהו יקר. רצוי שיהיה אפשרות למאוור על הדלת בצד. ראיתי שיש מארזים של foxconn הם שווים משהו? בכל מקרה כל המלצה תתקבל בברכה.
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רוצה להרים מארז כזה עבור מחשב משרדי רגיל. הבחירה במארז מסוג כזה היא ע"מ לחסוך במקום פיזי. השאלה שלי היא האם לוחות אם, ספק, מאוורים וכו' הם רכיבים בגדלים רגילים לכל דבר ועניין? או שאני צריך לעכשיו להתחיל לבדוק לוחות אם מדגמים מיוחדים שמתאימים ל- Mini Itx? ד"א , מאוד אהבתי את ה- Coolmaster 120 Elite Advanced HTPC תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
חוץ מ-TMS, יש עוד חנות בארץ שמוכרת Sleeved Cables לספק? או אתר מומלץ מחו"ל?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות ספק כח חדש לפי המלצת חברי הפורום את ה seasonic platinum 1000w הבעיה שבאריזה באים כבלים אומנם עם עטיפה שחורה אבל הכבלים עצמם צבעוניים רציתי לשאול אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות כבלים בהתאמה אישית לספק כח? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם הוא גנירי ? המדובר בספק נפרד (שלא בא עם מארז). המפרט: מארז גיגבייט טריטון ספק קולר מאסטר 430 וואט (אינני יודע דגם מדוייק) לוח ga-965p-ds3 זיכרון infineon 800mhz 512X2 מעבד e6300 דיסק wd 250gb כרטיס מסך: בעל החנות ישאיל לי כרטיס פשוט עד לרכישת כרטיס שיתמוך ב-dx10 מחיר בסביבות 1300 ש"ח
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי אל פסק jp1500 של חברת איתן ויש בו גם חיבור לקו טלפון.. השאלה שלי אם זה נחוץ לחבר את קו הטלפון של המודם לשם ובמה זה תורם ומה יכול להיגרם אם אני לא יחבר את הקו? ויש לי עוד שאלה: למה נחוץ גל סינוס טהור מוצא ובמה זה גם תורם? תודה מראש לעונים =]
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את המפרט הבא במארז HTPC כלשהו [מעדיף את הMOZRT SX של THERMALTAKE] גם אם זה כולל מוד כלשהו: -לוח-אם:Asus P5K Pro -מעבד:Intel Core 2 Duo E6750 -כ.מסך:BFG nVidia GeForce 8800GT OC2 -זיכרון:OCZ 2GB 800MHz -ספק כוח:520HX [לא זוכר של מי...] -כ.קול: Asus XONAR D2X במידה וישנה אפשרות לשים את החלקים על לוח-אם אחר או לעשות מוד כלשהו, או אפילו הוראות לבניית מארז HTPC באופן עצמאי אשמח לקבל עשות ודעות. בתודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך היום לרכוש את המפרט. אני מתלבט בנוגע לספק ורציתי לשאול לפני שאני קונה... המפרט: ANTEC Three Hundred 300 Gaming Scythe Mugen 2 - Infinity Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET Micron Rendition 2GB DDR3 1333Mhz I3 I5 I7 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 SeaSonic S12II-400 400Watt 80Plus Bonze צורב LG GH22 SATA x 22 Black Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים הספק הוא 430 ולא 400 כמו שרשום בRSM... בכל מקרה אני רוכש כרגע כרטיס מסך זול שלא צורך יותר מדי (אם בכלל!) ורק בעוד 8-10 חודשים אני אקנה כרטיס יותר רציני בסביבות ה-600-800 ש"ח. כמו כן, מתוכנן OC בינוני בעתיד. יש צורך בספק יורת חזק? 500W? השקט הוא…
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
זה המארז http://www.xoxide.com/ufo.html רציתי לשאול אם הוא בכלל קיים בארץ
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואני רוצה לדעת האם אצטרך לשדרג את הספק או שאפשרי להשתמש בקיים מה שיש לי כרגע- Intel Core i5 2400@ 3.1Ghz Motherboard: H61M-S2PV Rev.2.2 Gigabyte 8GB Ram DDR3 Nvidia Geforce GT440 --- ספק הכוח שלי הוא של חברת Solid עם 600W אני מעוניין לשדרג ל Nvidia Geforce GTX760 2GB ddr5 אשמח לדעת אם יש משהו שאצטרך מעבר לקנית כרטיס המסך (: - והאם אחרי השדרוג המחשב יוכל להריץ משחקים שיוצאים ב2014-2015 *כנראה שהספק זה- http://www.solidgearusa.com/en/product_4/41/ כאילו 90% זה אפשרי לחבר אליו את הכרטיס מסך GTX760 (הוא דורש 2 חיבורי 6-pin ) ויש לו רק אחד.. יש מתאם ? זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כבר שנה + את הדגם של האל פסק הזה : Advice ECOM 700 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=21593 עכשיו הזמנתי מחשב עם ספק Corsair 450W ויש לי גם LCD19 האל פסק יחזיק ?
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אל פסק למחשב חדש המפרט בצד. בחודש האחרון המחשב עבר כבר לפחות 5 פעמים הפסקות חשמל ואני מת מפחד שישרף לי משהו. בדקתי קצת פה בפורום על אל פסקים ומצאתי את זה: http://skypc.co.il/pl_product~PRPC-750~72~0.htm צריך שתמליצו לי על משהו טוב והאם מה שצירפתי בלינק יספיק למפרט שלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
המארז ישמש כתחנת עבודה, אני צריך מספיק מקום להרדיסקים וגם שתהיה את האפשרות להתקנה קלה של הרדיסקים ואם צריך אז גם אפשרות להתקנה קלה של back plan (מתאם ל sas sata ) חשבתי על ה raven 02 אבל אין לו מספיק מקום להרדיסקים....
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
-
-
זה המפרט מעבד - Intel Core 2 Duo E7300 כרטיס מסך - HD4850 של פאליט לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון - 2GB של OCZ 2 הארדיסקים יהיו וצורב צריך ספק עד 400 ש"ח שיתאים למפרט הזה בבקשה תביאו ספק מFOXPC.CO.IL או RSM.CO.IL בחנות המילצו על הספק הזה Cooler Master Extreme Power Plus 500 Watt מה דעתכם? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה עד 450-500 ככה.. לא יותר מדי יקר בבקשה. שיהיה גדול יחסית ומרווח אבל לא ענק, אני צריך שהוא יכנס אצלי על הגלגליות שיש למטה. רצוי שיהיה חלון שקוף בצד ולדים. אני משתמש לעיתים רחוקות בכונן CD אז צריך שיהיה גם מקום. (או שאולי עדיף לקנות CD חיצוני?) מידות של מארז נוכחי: http://prntscr.com/6k9pg2
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-