ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. בעבר ביקשתי סיוע ברכישת מארז למפרט : מעבד AMD 3600 + כרטיס מסך גג RTX 2060 + ספק כח 650W ו16 ג'יגה ראם (לא מתכנן אוברקלוק). הוצע לי לרכוש את המארז Corsair Carbide 275R (white) ATX. ישנן סקירות שאכן המליצו עליו, אך הבנתי שיש לו פגם מהותי - הברגות חלון שנוטות להיהרס בקלות. אשמח להמלצות נוספות בנוגע למארזים מאווררים ושקטים למפרט המחשב הנ"ל - עד כ-250 ש"ח. בנוסף, האם יש הבדל ביצועי מהותי כלשהו בקירור המעבד בין המאווררים Hyper 212 Black Edition של Cooler Master לבין Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מכשירי אל פסק של Advice (פשוטים, על סף הגנריים) ובשניהם הסוללות סיימו את הקריירה. אז במקום להחליף את המכשירים, זול יותר להחליף רק את הסוללות. יש סוללות ג'נריות וסוללות ממותגות, אני מתאר לעצמי שעדיף לקנות סוללה מבית טוב, אבל אין לי מושג בתחום: מהן הסוללות שנחשבות לטובות? מהו טווח מחירים סביר? יש המלצות על חנויות באזור גוש דן? בין העונים יוגרלו שתי סוללות מתות! (ההגרלה בפיקוח רואה חשבון בפנסיה)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת Packerd Bell. דגם EasyNote TK 85 הסוללות של המחשבים הניידים שלהם הן של Acer. דגם הסוללה שלי הינו: AS10D51 נתוני הסוללה המקורית וישנה שלי הן: 10.8V ו4.2Ah מצאתי באיביי סוללה מקורית (דגם AS10D31) עם נתונים של 10.8V, אבל עם 4.4Ah האם זה משנה שיש הבדל בין 4.2 ל4.4? או שתקין וניתן לרכוש בשקט. צירפתי קובץ תמונה עם הסוללה המקורית שלי. אודה למענה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לרכוש את הספק הנ"ל למע' הבאה: I5-3570K 16GB RAM GTX 670 TOP HDD SSD איזה גירסא עדיפה גם לתמיכה עתידית. אשמח לשמוע תגובות(כרגע פועל עם SEASONIC 550W) תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550 לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690 ואני מעוניין בספק טוב מה ממומץ ? *הכרטיס מסך דורש מינימום 550W לפי הספר.
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהמשך לעצתו של smalul מהנושא הזה: אני מתכוון לקנות ספק כוח חדש כחלק ממחשב חדש שאני מתכוון לקנות, אשמח אם תוכלו לייעץ לי על ספק כוח אמין ומתאים לדרישותיי, לרבות גלישה ומשחקים קלים כגון LoL, CS, CSGO, Payday וכדומה. תודה מראש עריכה: מפרט - זיכרון - G.Skill Value 8GB DDR4 2133Mhz כונן SSDד- Intel SSD 540s 480GB כונן HDDד- WD Blue WD5000AAKS 500GB מעבד - Intel Core I7-6700 לוח אם - Gigabyte H170M-D3H-GSM כרטיס מסך - AMD Radeon R7 260X
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש ספק כוח. יש לי שלושה מחשבים, שלאחרונה בשניים מהם ספק הכוח הפסיקו לעבוד. לפני כשבוע היה מקרה שהחשמל באיזור נפסק וחזר שלוש פעמים בפרק זמן של כ-4 דקות, ייתכן שזן הסיבה. המחשב השלישי מחובר דרך מגן ברקים פשוט של GPT. ראשית ברצוני לשאול, בראייה קדימה : האם מגן הברקים מונע בעיות מסוג זה ? האם כאשר אני קונה ספק חדש לדסקטום, מדובר במוצר סטנדרטי מבחינת גודל וחיבורים ואני לא צריך להתחיל להשוות מפרט טכני של הספקים וכו'? שאלתי השנייה: שני המחשבים האחרים הם קצת ישנים. ראיתי ב ksp ספקי כוח החל מ 125 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=5845 וספק כוח אקטיבי החל מ 165 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=5845 ב"זאפ" מצאתי ספקי כוח למחשב החל מ-70 ש"ח שאלתי היא: מה ההבדל ביניהם ? האם…
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קנתי בSKYPC ספק כוח של חבת HEC RAPTOR 450W . אחרי הרכבתו גליתי שהוא מריש די חזק. קיבלתי זיכוי מהחנות וכרגע אני צריך לבחור ספק אחר במקום התקול. התקציב שלי עד 370 שקל ,חשוב שהספק יהיה שקט .תעזרו בבקשה לבחור(חייב ליקנות מSKYPS) מערכת שיש לי: לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד E8400 כרטיס מסך HD4850 צורב שני הרד דיסקים מארז ANTEC SONATAIII[br]פורסם בתאריך: 2.05.2009 בשעה 15:24:50 אולי בכול זאת לקחת HEC RAPTOR 450W ,ותקלה שהייתה לי זה רק חוסר מזל?
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
נראה לי מוזר ביותר - אפילו לא חשבתי לבדוק פרט כזה במפרט - ובכלל לא פרט כזה בכלל....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לי שבעבר הרחוק שווקו מארזים (אחד כזה היה של IBM) שהיה בתוכם רמקול כללי (כלומר, לא כזה שמיועד להשמעת צפצופי מערכת). האם עדיין מייצרים מארזים כאלה? בחיפושים כאן בפורום וברחבי הרשת לא מצאתי. תודה מראש על כל עזרה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול לגבי רמת השקט המשולבת של המארז CM Stacker 830 Evo ושל הספק Thermaltake Toughpower 850W, או אולי 750W. האם הם נחשבים שקטים במידה טובה? או לפחות סבירה/נסבלת? מדובר במערכת עם לוח אם 680i ותכנון ל-SLI בעתיד (כרגע רק כרטיס 8800gtx אחד), ובכלל חוצמזה אני רוצה להבטיח לעצמי שקט נפשי לעתיד, בידיעה שיהיה לי ספק קיים שיוכל להחזיק רכיבים רבים וחזקים גם בעתיד. אז לכן חשבתי על ה-TT TP 850W, או אחיו ה-750W שהבנתי שהוא יותר שקט ממנו. האלטרנטיבה יכולה להיות מארז Antec P180B עם ספק Corsair HX 620W, עבור שקט מקסימלי, אבל זה לא מכסה אותי מבחינת הכוח של הספק והאיכות של מארז הסטאקר. והבנתי שה-HX הוא גבולי מאוד לצורך ה-SLI, ובכלל כשמדובר במערכת עם הרבה רכיבים חזקים. חוצמזה, מב…
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חשבתי על זה בבית , על 3 רעיונות לפיתוח חדש של מארזים . הרעיון הראשון זה ליצר מארז חשמלי . זה יהיה מארז אטום לגמרי וחסין נגד רעש שיהיה אפשר לחבר אותו לחשמל ויהיה בתוך המארז מערכת קירור משל עצמו . ככה אפשר להינות גם משקט מוחלט ומקירור טוב . הרעיון השני הוא דומה לראשון אך קצת שונה זה לבנות מארז עם מערכת לקירור מים מובנת . כאילו שיהיה מארז עם מערכת מים שזה לא יהיה בנפרד . ככה , הם יוכלו לעצב את המארז בצורה יפה . ויהיה אפשר לעשות את כל המערכת שקטה. ואפשר גם שיראו בצדדים מים וזה , לעשות את זה יפה . הרעיון שלישי זה לבנות את כל המארז ממאווררים . שיהיה ככה : 3 מלעמלה מכניסים עם מסנני אבק שיהיה אפשר לנקות בקלות . 3 מלמטה מוציאים 4 בצד מכניסים עם מסנני אבק 4 בצד מוציאים 3 מקדימה מכ…
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
חשבתי על משהו ואני לא יודע אם יש בשוק מארז שמיישם את זה. הרי להרבה מארזים, במיוחד האיכותיים שבהם, יש מבפנים פילטרים על פתחי האיוורור (בעיקר על פתחי היניקה, לא הפליטה). זה טוב כי זה מונע התמלאות של המארז באבק (טוב, לא ממש מונע, יותר מאיט). אבל בינינו, למי יש כוח לפתוח את המארז כל כמה חודשים, לפרק ממנו דיסקים וחלקים שונים כדי להגיע לפילטרים ולנקות אותם ? אולי בהתלהבות של ההתחלה אבל אחר כך הפילטרים לאט לאט נסתמים והאיוורור של המחשב הולך ודועך. אז למה שלא יוציאו מארז שבו הפילטרים נמצאים מבחוץ ? נכון שזה פחות אסתטי אבל אם מעצבים אותם כך שיהיו חלק מגוף המארז ותופסים אותם עם קליפסים או משהו אחר שיקל על ההסרה שלהם אז משימת הניקוי שלהם תהיה קלה להפליא ולא תהיה בעיה לנקות אפילו פעם…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המפרט: Intel Quad Core Q6600 סדרת Gigabyte GA-P35-DS3 או DS4 2GB RAM WD 320GB 8800GT (יש למישהו המלצה על יצרן מסוים?) צורב DVD לגבי הספק: נראה לי שכדאי 500W או יותר - לא הייתי רוצה להיתקע באמצע משחק בגלל מחסור בוואטים. לגבי המארז: היופי לא חשוב (וסליחה מכל אלה שפגעתי בציפור נפשם - הוא ממילא ישב רחוק מהעין). מה שחשוב: שקט. כיום יש לי בואינג 707 (או לפחות זאת ההרגשה), והייתי רוצה שלא כל השכנים ידעו מתי בדיוק המחשב דלוק... (אולי אני קצת מגזים, אבל לא בהרבה.) מחיר: לא בכיוון המארזים של 800 ש"ח וצפונה, אבל גם לא אלה ב-150. כנ"ל לגבי הספק. 550W של ThermalTake נראה נחמד, אבל אני מכיר את TT רק מהכיוון של המאווררים, וגם בקטגוריה הזאת הם מרעישים. נקודות בונוס על כרטיס גרפי שקט (כאמ…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי מארז HTPC של JSP-TEK עם ספק של ez-cool 300W. המארז יפייפה מגיע עם שני מאווררים שקטים בצדדים אבל מה... לספק הזה יש מאוורר 80mm שעושה רעש מטורף אולי 50 dba. הרכבתי מאוורר אחר 0.15A והמחשה נדלק אבל לא עולה כלל. חזרתי את המאוורר 0.19A המקורי והכל חזר לעבוד. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19059&catid=878 חברה בבקששה עצות מה לעשות עם הרעש האיום?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים , יש לי בעיה מוזרה ששמתי לב אליה לאחרונה . לאחרונה המחשב התחיל לעשות רעש חד מעצבן כזה , לאחר בדיקה הבנתי שזה מהספק כוח . בנוסף שמתי לב שהמאוור שלו הפסיק לפעול ! המחשב עובד בצורה סבירה , המאווררים האחרים עובדים כרגיל . מה אני צריך לעשות ? (לשים את המחשב במעבדה קצת קשה , אני בבאר שבע והמעבדה באשדוד) אם אני צריך לקנות חדש - מה יתאים לי ? לא צריך משהו מיוחד . זה המפרט שלי : מחיר מעבד :INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם :GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 זיכרון :TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 כרטיס מסך :LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH 256MB GDDR3 TV/O DUAL DVI - RETAIL דיסק קשיח :WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500K…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז שמתי לב שכשאני מנתק כבל משקע(לדוגמא של הספק כח של המחשב) יש כמו חשמל כזה שיוצא מתוך השקע(קפיצות מתח אם הבנתי נכון) בנוסף הקונסולה שלי של הנינטנדו סוויץ' - עושה רעש של זזזזזז כזה כל כמה זמן,(ולא משנה אם הוא דלוק או כבוי) ושמתי לב שהרעש קורה רק כשהמחשב דלוק. 1. האם זה כתוצאה מקפיצות מתח? 2.למה יש רעש זזזזז מהקונסלוה שלי כל כמה שניות כשהמחשב דלוק? 3. דוד שלי הביא לי מתאם כזה לחבר לשקע, ואז לחבר למתאם כבלים של המחשב והקוסולה וכו'... האם זה באמת עוזר שמכשיר חשמל כמו מחשב לא יהרס? תודה רבה רבה לעוזרים!!!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בימים האחרונים שמתי לב לרעש מוזר שבא מהמחשב הרעש נמשך 2-3 שניות כל פעם כך שאני לא מספיק לאתר את מקור הרעש המדוייק, אבל החשוד העיקרי הוא הספק כוח זה נשמע כמו רעש של שני חוטים בעלי מטען זהה שנוגעים אחד בשני, מעין 'טסס טסס' כמו ברעש של קצר זה קורה בתדירות לא קבועה וזה לא תלוי במאמץ כלשהו, קורה גם במנוחה מלאה המחשב מעולם לא קרס או נכבה באופן פתאומי או משהו בסגנון הזה. הכל עובד כרגיל (עד עכשיו לפחות..) מה נראה לכם שזה יכול להיות? זה מסוכן? המחשב ברשותי כ-4 חודשים וכל הרכיבים עדיין באחריות את המפרט אפשר לראות בצד <<<
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה הספק כוח במחשב אצלי עושה רעשים של התאמצות, השאלה שלי אם אני פותח את המארז ומתחיל להעיף שם לחץ אוויר כולל על הספק עצמו ועל המאוורר שלו, האם זה עלול לדפוק את הספק כוח? כי הבנתי שזה תחום רגיש יותר.. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אתמול המחשב שלי התחיל לעשות רעש חזק ממש. הרעש אינו קבוע, לפעמים שומעים אותו ולפעמים לא. פתחתי את המארז כדי לנסות למצוא את מקור הרעש, ווידאתי שזה לא המאווררים עצרתי אותם עם עפרון לשנייה והרעש עדיין נמשך. אני כמעט בטוח שמקור הרעש הוא בספק. יש לי מארז מסוג CoolerMaster Elite 342 וספק כוח Elite Power 460 גם של CoolerMaster. השאלה שלי היא האם לקנות ספק חדש ואם כן איזה ספק יתאים לי? אני לא מחפש להשקיע פה אני צריך משהו שיעשה את העבודה ויהיה שקט. האם שווה לתקן דבר כזה או שיהיה לי יותר זול לקנות חדש? ואם לקנות אז איזה ספק?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש לא ממזמן, אך את הספק שמלווה אותי כבר כ-8 שנים, החלטתי להשאיר. מדובר בספק של Coolermaster מדגם M700 Real Power. שאר המערכת שהוא מריץ כיום: i7 4790k @ 4.7Ghz Asrock z87 Extreme 4 GTX 970 SOC SSD + HDD וזהו. כשהמערכת רצה, גם במאמץ - הספק שקט לחלוטין(גם בבדיקת מאמץ של הכרטיס מסך והמעבד ב-AIDA64). אך כשאני מריץ משחק, Dragon Age III לדוגמא, נשמע מעין צליל של "בזזזזז" מהספק. וגם, בחלקים ספציפיים של המשחק - שדורשים יותר כח גראפי להשערתי, ולא בכל זמן המשחק, אך ברובו. 1. אני בטוח שהרעש מגיע מהספק ולא מכרטיס המסך(הוצאתי הספק מהמארז ושמעתי בבירור שזה מגיע ממנו). 2. הרעש לא מגיע מהמאוורר של הספק, אלא מאיזשהו רכיב בספק עצמו(עצרתי את סיבוב המאוורר באמצעות עצם חיצוני, והר…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ויש לי בעיה של רעש מוזר מהמחשב: קצת קשה לתאר את זה, אבל מדובר במעין רעש עולה ויורד. אם הרעש היה קבוע, זה לא היה מעורר חשד בכלל (כי הרעש לא חזק). זה נשמע לי כאילו יש מאוורר שמסתובב מהר / לאט לסירוגין, אבל משנה את דעתו אם להסתובב מהר / לאט כל הזמן. לדוגמה: מחליט להסתובב מהר, אחרי חצי שניה מחליט להסתובב לאט, אחרי עוד חצי שניה מסתובב מהר וכך הלאה. התוצאה היא מעין "פעימות" בהן הרעש החזק יותר הוא כל שניה בערך. האם זה נשמע לכם משהו בעייתי או שזה משהו מוכר בספקים האלה? קראתי שבחלק מהספקים יש חיבור שמאפשר לקבל מידע על מצב המאוורר של הספק, אבל לא ראיתי כזה ובכל מקרה אין לי בלוח האם חיבור למאוורר ספק. האם יש בכל זאת איזו-שהיא דרך לשלוט על מהירות הסיבוב של המאוור…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי ספק ANTEC SMART POWER 2 500W היום שמתי לב שהופיע רעש שקט ממנו בזמן שהוא עובד...איך להסביר...רעש חלש כזה שמגיע לעצבים כאילו חשמל זורם(אף פעם לא היה את זה!) ושמתי לב גם כאשר אני מכבה את המחשב(אבל לא בסוויטצ מאחורה)אז עדיין יש רעש כזה... מה אתה חושבים שזה? נ.ב אני לא מטורף וזה לא המאווררים בו
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מדובר במחשב חדש, שנקנה לפני שבוע וחצי. היום שמתי לב לרעש שלא היה בעבר, שבוקע מכיוון ספק הכוח כאשר המחשב במאמץ. בשנייה שאני סוגר את המשחק \ OCCT, הרעש נפסק לגמרי. זהו לא רעש של מאורר, אלא ברעש חשמלי \ סטטי, מהספק עצמו ולא מהרמקולים. בהתחלה חשבתי שהרעש מגיע מכרטיסי המסך (כי הם קרובים לספק), אבל אז שמתי לב שגם במאמץ של מעבד בלבד יש את הרעש, אם כי חלש יותר. כמו כן גם ביטול ה SLI מחליש את הרעש במאמץ של הכרטיסי מסך. לפי מידע במצאתי בגוגל, מדובר במצב שהספק כוח לא עומד בעומס של המערכת. אבל לפי מה שהבנתי הספק הזה אמור להספיק למערכת. מדובר בספק FSP Everest 700W, לפי מה שאני יודע FSP נחשבת לחברה טובה. המערכת שלי: AMD Phenom II x4 955 @ 4.0GHz Gigabyte GA-990XA-UD3 2X SLI ASUS GTX 56…
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם...! יש לי בעיה במארז לפעמים יש רעש מעצבן כזה מהמארז(וזה לא הרעש המפורסם של המארז הזה כי אני בלי דלת) עכשיו כשיש את הרעש אני לוחץ בעדינות קלה על החלק העליות של המארז(איפה שהמאוררים וזהו הרעש ניפסק ואחרי כמה זמן שוב חוזר.... רציתי לדעת מה אפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-