ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
הספק מיועד למחשב משרדי נטו, כרגע סלרון 2.66 עם כרטיס מסך מובנה והארד דיסק יחיד, סידי וצורב. בהנחה ובעתיד המחשב ישודרג למשהות קצת יותר מתקדם אבל בעל מפרט דומה בעיקרון, האם יש צורך לעלות ליותר מ 300? אני מניח שההמלצות הן על FSP השאלה איזה דגם או אם יש מתחרים. תודה מראש רום
-
- 1 תגובה
- 799 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם המארז [ששמו בכותרת] יתאים ל C2D E6300 GA-945P-S3 ג'יגה בייט 8800 GTS WD 200GB TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 והאם הספק HEC WIN 550 - 550W - 20/24 PIN - ATX2.0 יתאים לכל מה שרשמתי פה? האם המארז טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
רק מארז ללא ספק. שיהיה מעודן ומאוורר כיאות (לא COMPUCASE!)
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הלך לי הספק... המפרט: AMD 3000 1 גיג 9800 פרו הדילמה כזאת , אני גר קרוב לקיאספי , ובתקציב כזה לקיאספי יש רק את ה- JSP 400w האלו ... ברור לי שהוא לא הכי מומלץ אבל האם בכל זאת זה יספיק לדעתכם ? ראיתי כבר שכולם ממליצים פה על ה-FSP 350 הזה , אבל אין שום חנות בחיפה שמוכרת אותו (חוץ מנועה שהיא רחוקה קיצר מחוץ לתחום שלי) ולקנות דרך הזמנה אני לא רוצה .... אז מה אתם אומרים ? מה לעשות ... עריכה: תראה מה ראיתי בקיאספי יש ספק של Chieftec 400 W שהנתונים שלו טובים מזה של ה- FSP והוא עולה רק 30 ש"ח יותר. זה הנתונים של ה-FSP 350 60 gln http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=121 הוא מספק במסילה הראשונה של ה-V12 רק - 10 אמפר ובמסילה השניה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף? אני יודע שה180B קצת יותר יקר. אבל לא הבנתי למה. האם יש אחד ששקט יותר משמעותית? מכירים באנצ'ים לשניהם? יש המלצות אחרות למארז במחיר הזה - 850-900 ש"ח.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הקישוטים למיניהם לא נדרשים . יש חיה כזאת ?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי את המארז הנ"ל. כולל מאוורר צד 25 ס"מ, לד רקע כחול וכו'... אני לא רואה נורה המראה את פעילות ההרד-דיסק וגם אין חיבור כזה שיוצא מהמקום המיועד לכך בלוח האם. כמו כן אין נורה ל-system. אין לחצן restart. האם כך נהוג במארזים בדור החדש? אפשר לוותר על הרוב אך איך אני אמור לזהות פעילות ההרד-דיסק, חשוב, לא?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות רכיב שיגן על המחשב מפני נפילות חשמל, ברקים וכו'. אין צורך ביכולת לעבוד כאשר יש נפילת חשמל, אלא במניעת פגיעה במחשב כאשר החשמל נופל. מהו הפתרון המתאים? המחשב הוא CD2 e6300, כרטיס מסך 1900GT ספק 500 WAT. בעקרון התקציב הוא 400-500 ש"ח, אך עדיף בכמה שפחות.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי נשרף לי הספק... המחשב שלי הוא פנטיום 4, 3 ג'יגהרטס, 1 ג'יגה בייט ראם. הכרטיס מסך שלי הוא של ATI והדגם שלו הוא X300. יש לי מאוורר לכרטיס מסך, יש לי את המאוורר של המעבד, ויש לי עוד מאוורר שמחובר למארז המחשב. אני מחפש ספק בתקציב 100-300 (עדיף כמה שפחות) . וראיתי באינטרנט שתיים שקפצו לי לעין: הראשון: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2547 והשני: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4361 תגידו לי מה אתם חושבים עליהם. ואם אפשר לקנות משהו יותר טוב במחיר יותר טוב.. תודה רבה על העזרה... וד"א אני חדש באתר/בפורום...אז תאמרו שלום...
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים ועבודה. עוד לא בחרתי כ. מסך (ממתין כמו כולם) אבל חשוב לי שיהיה לי ספק טוב שלא אצטרך להחליף. לא מתכנן OC (אולי רק בקטנה). חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. המלצתכם? בחנות המליצו לי על SonataII Piano 450W. (עולה בערך 800 ש"ח)
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.silentpcreview.com/article717-page1.html
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם תהיתי אם אפשר לקנות את המארזים של alienware בלבד התאהבתי בהם פשוט מבלי לקנות מהם רכיבים נוספים אבל אולי רק את המערכת קירור הנוזלית שיש להם שם שאר החומרה שהם מציעים שם ממש על הפנים פשוט בלי ציניות תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות מחשב עד עכשיו חשבתי לקחת את האורורה 3D והליברטי 400. הבעיה היא שאני מעדיפה לקנות מזיגזג ולא מסקיי פי סי. אם אני אקנה מזיגזג אני אקנה את ה CM 534 ואת ה ACE 480 של HEC. האם כדאי לי להתפשר? האם יש שילוב יותר טוב של ספק ומארז בזיגזג?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קנה את ה1950XT השבוע... הבעיה שהספק שלו ג'נרי ולא יחזיק את הכרטיס.. איזה ספק יספיק לו? שאר המפרט: P4 3.0 DDR 1G 400 H.D 250 תודה לכל העוזר!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה מארז לקנות טריטון או פוסידון.. מה אתם אומרים? האם יש בהם הבדלים חוץ מהמראה החיצוני? (הפוסידון עולה 100 שקל יותר) - והאם הספק הזה eneemax libarty 400w יחזיק כרטיסי DX10?
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
התחדשתי לאחרונה במחשב, ובין היתר במארז הנ"ל. ויש לי רק מחמאות עבורו. אז נתחיל: קודם כל, מבט כללי שלו בסביבת העבודה: ה 3D Aurora 570 הוא מארז אלגנטי מאוד, עם גימור איכותי ברמה גבוהה - מבפנים ומבחוץ. נכון, אין לו פיצ'רים חדשניים top-end כמו ציפויים מיוחדים, גומיות למניעת רעידות, מודולים נשלפים וכו', אבל אני לא מצפה לכך ממארז של "רק" 800 ש"ח. חיצוניות: המארז מגיע עם אפשרות לחלון בצד או לרשת (mesh). החלון לדעתי עדיף בהרבה. למרות שה mesh מוריד כ 3 מעלות מהטמפ', הוא מגנט לאבק. אני לאחר יום עם הרשת (המארז מגיע עם הרשת מורכבת) אמרתי "לא תודה", הסרתי אותה והרכבתי את החלון - פעולה נוחה ומהירה מאוד. יש לציין שהברגים שאתם מורכבת הרשת מיותרים כשמרכיבים את החלון, יש קליפסים שמקב…
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
האם הוא גנירי ? המדובר בספק נפרד (שלא בא עם מארז). המפרט: מארז גיגבייט טריטון ספק קולר מאסטר 430 וואט (אינני יודע דגם מדוייק) לוח ga-965p-ds3 זיכרון infineon 800mhz 512X2 מעבד e6300 דיסק wd 250gb כרטיס מסך: בעל החנות ישאיל לי כרטיס פשוט עד לרכישת כרטיס שיתמוך ב-dx10 מחיר בסביבות 1300 ש"ח
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במעבדה לגרפיקה ממוחשבת שאני לומד בה בטכניון רוצים לקנות כרטיס GeForce 8800GTS ולהחליף את ה-6800GT שיש שם. עכשיו, הבעיה שזו עמדה של DELL (זו GX620 אם זה מעניין מישהו) ויש שם ספק 305W ולפי מה שאני יודע זה המקסימום שיש לעמדות האלו. השאלה אם זה יחזיק, יהיה מספיק, או שלא. (שאר המפרט: HD אחד, 1GB ו-P4 3.0GHz)
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחיר של שניהם די דומה ותהיתי איזה מהם עדיף לקניה. מבחינת אמינות הHX נראה טוב יותר אבל לtrio נראה כאילו ישנם יותר חיבוריי מתח שונים (2 pci-E, חיבורים למאווררים יועדיים וכולי...)
-
- 7 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מארז + ספק חזק תקציב לשניהם 800 ש"ח רצוי שהמארז יהיה גדול מכל הבחינות כי יכול להיות שבעתיד הוא יכיל 8800GTX . וכמובן ספק מתאים אני יודע שהתקציב לא משהו אבל זה תקציב זמני. אז בנתיים תביאו לי המלצות של ספק ומארז ב 800 ש"ח נ.ב לא איכפת לי היופי במארז מצידי שלא יהיה לו גם חלון שקוף העיקר גדול מאוד , מרווח ומקרר די טוב . תודה רבה :-*
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתלבט לבין שני המארזים האלו, איזה נראה לכם יותר טוב? המחשב שיכנס למאז יהיה לצורכי משחקים כבדים וסרטים וכל השאר, וזאת אומרת שרוב הסיכויים שאני יצטרך להכניס כרטיס מסך גדול כמו ה8800GTX..
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר שקיבלתי כאן המלצה למארז הזה, כעדיף על פני הסונטה 2, קראתי במקומות רבים ברשת על בעיות בספק הכח שלו neo he 430 במיוחד עם לוחות של ASUS. האם ידוע מה קורה היום? האם חוסר התאימות עדיין קיים? האם חוסר התאימות הוא גם עם ה-P5B deluxe? האם יש מארז אחר של ANTEC דומה למארז הזה, מבחינת שקט, מקום לציוד וסידור הכבלים, שספק הכח שלו לא סובל מבעיות התאימות האלו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש אפשרות לסדר את הרעש איכשהו ? הוא שצריך לקנות ספק חדש זה רעש שמשגע אותי ואני ישן ליד המחשב מפרט מחשב מעבד כפול ליבה 6100 אינטל כרטיס מסך nvidia 7600 gs לוח אם של אסרוק 775 כ2 כוננים קשיחים כל אחד 80 ג'יגה כרטיס קול אונבורד מסך 19 אינץ של סמסונג
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה מארז הכי טוב עד בערך 800-900 ש"ח מקסימום? לא יותר מ 900... אני מנסה לחשוב איזה הכי טוב ואני חיפשתי בפורום וכל נושא המליץ על אחר .
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-