עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אני בגדול לא יודע מה הגורם העיקרי לרעש במחשב אני מניח שבעיקר המאוררים (על הכוננים וההרד דיסק אין שליטה במיוחד) אז מה שאני מחפש הוא מארז איכותי וכמובן ספק שקט השקט הוא העיקרי[ למערכת c2d כרטיס לא משוגע קובנציונלי 7300 3 hd צורב משמש גם לרינדור אך חובב לא כמקצוע עיבודים מתמטיים וזהו התקציב בכותרת. שמעתי את האנטק סונטה הוא שקט. האם הוא גם מאורר וגם איכותי ?

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  2. אני לא מבין למה חברות איכותיות שמוציאות מארזים טובים ויפים לא עושות אותם יותר גדולים בעומק וברוחב, לכאורה העלות לייצור יותר גדול די שולי וזה ממש מועיל. ראיתי לגבי הANTEC 900 שהוא ב8-9 ס"מ פחות עמוק מהAURORA וחבל דווקא הוא מצא חן בעיני אבל אני לא כ"כ רוצה בגלל העניין הזה של העומק.

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  3. 1. רציתי לדעת מה הוא מארז BTX ומה השוני שלו מ ATX, כמו כן מה ההבדלים בין ספקי כוח המתאימים לאלו ולאלו. 2. מה הכוונה שאומרים שיש לספק כוח חיבורים ל SATA. לדיסקים SATA זה לא אותו החיבור חשמל שמקבלים הארדיסקים IDE או DVD וכו'.? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  4. Started by RGod,

תגידו איך המארז הזה לעומת ה CM-532 או ה GYGABYTE AURORA 3D ? שוווה את המחיר ?שקט ? :s05:סתם לידע כללי .

• 4 תגובות
    • 792 צפיות
  5. Started by davis5,

למערכת: לוח gigabyte ds3 מעבד e4300 2גיגה זיכרון 2 הרדיסקים של sata כרטיס מסך 7300 gt ספק liberty 400 חשוב שיהיה שקט ושאין צורך בלהבריג את ההרדיסקים בינתיים חשבתי על Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv תודה

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  6. Started by biton,

אני צריך ספק למחשב שיהיו לו את הפריטי העיקריים הבאים : 1. E6400 2. זכרון DDR2-800 בנפח 2*512MB 3. כרטיס מסך מסוג 7600GT או 7900GS 4. שני דיסקים קשיחים בממשק SATA2 5. שני צורבי DVD ראיתי שספק 350W של FSP (דגם GLN) פופולרי בפורום. האלטרנטיבה שלי היא ספק 420W של JSP שיש לי נסיון חיובי איתו (אם כי במחשב חלש הרבה פחות). שאלתי - האם ה- 350W של ה- FSP יספיקו בהנחה שאני לא מתכנן OC ? האם ישאר פוטנציאל להוספת סידקים קשיחים ושדרוג נוסף של כרטיס המסך (לא משהו באיזור של 8800...) ? תודה.

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  7. Started by לוח שנה,

אם למישהו יש אותא אז איך הוא מבחינת המקום בפנים - יש מספיק? וגם אם כבר אז איך הוא בכלל, אני אישית אהבתי את הרעיון של האפשרות להחליט כמה כוננים יהיו של 5.25 ו 3.5 וגם המאורר למעלה והמאווררים החזיתובכלל המראה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אחרי שהרכבתי את המחשב החדש שלי (מזל טוב לי) הגיע הזמן לבחור ספק ומארז... כעקרון לא אכפת לי יותר מדי מצורת המארז, כל עוד הוא לא בצבעי ירוק וסגול מזעזעים. חשוב לי שיהיה בנוי נכון, שיתאים ליציאות של הלוח אם, סירקולציית אוויר טובה. הבנתי שזה לא טוב לקנות מארז וספק ביחד ועדיף לקנותם בנפרד בגלל כל הספקים הג'נריים ולכן באתי לבקש עזרה כי אני פשוט לא מבין בזה כלום המפרט של המחשב שלי הוא Intel C2D E6400 ABIT IB9 G.Skill או TwinMos 2GB(1*2) 667MHZ DDRII CL5 Radeon X1950PRO, עוד לא בחרתי חברה אבל זה לא עקרוני לבחירת המארז והספק WD 2500KS 250GB SATAII 16MB התקציב שאני מעמיד בשביל זה זה 600 ש"ח פלוס מינוס, דגש על המינוס. המחשב הוא לא חיית ביצועים אבל חשוב לי שיעבוד טוב ולא יקרוס בע…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  9. היי אני מתלבט בין ה TruePower Trio 430W של ANTEC לבין ה ENERMAX LIBERTY 400 ידוע לי שכולם חובבים את האנרמקס אבל הייתי מעוניין לקבל המלצה לטוב ביותר מהם (לומרות היתרון שהאנרמקס מודלארי ) כי לאנטק יש 3 מסילות 12V . כמובן כול המלצה בסביבות המחיר הקוב תתקבל בברכה תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. וכן על ספק כוח שלהם rt2

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  11. המפרט: מעבד Intel P4 2.4GHz+מאוורר מקורי לוח אם MSI 645E Combo זיכרון 768MB DDR 333MHz CL2.5 (512+256( דיסק קשיח WD 120GB 8MB 7200RPM EIDE צורב DVD כרטיס מסך Sapphire 9600PRO AGP מאוורר למארז Arctic Fan 3 TC תודה.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  12. Started by uriya,

שלום לכולם\כולן...... איך אני יודע איזה ספק מתאים לי, מבחינת ביצועים למחיר, כי קראתי את הסטיקי פה אך לא כ"כ הבנתי...., אני לא מבין כ"כ בחשמל לכן ההסברים קצת לא מובנים לי..... מה שאני מנסה לומר הוא, כשאני מסתכל על מפרט טכני של ספק שמופיע על האריזה שלו, מה אני צריך לדעת מבחינה מספרית, מה אומרים לי +3.3V +5V וכן הלאה, כי הסתכלתי על ספק של thermaltake 470W אבל ברצוני לדעת יותר מסתם "לבחון" את האריזה...... אודה לכם\לכן אם תסבירו לי אוריה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. הספורנו הרבה יותר יפה... השאלה היא האם הוא שווה את התוספת של המאה שקל ואם הוא בכלל טוב יותר מבחינת שקט וגודל, והאם POSEIDON בטווח מחיר זהה בכלל עדיף על שניהם?

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  14. איך הוא מה הגובה שלו וכמה USB שי לו מאחורה תודה

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by yaron@,

אני התייעצתי בנוגע לכרטיס מסך 7600 GT ונאמר לי שספק FSP 350 W GLN יספיק.... ועכשיו אני מתלבט האם לקחת את ה POWER COLOR X1650XT במקום . האם יש הבדל בדרישות ספק....?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. Started by ישראל1980,

מה הבדל בין מארז mini tower midi tower full tower איזה מארזים הם סטנדרטים ? תודה

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  17. Started by maorwtf,

אני קונה מחשב חדש (המפרט המלא בתחתית ההודעה) בקיצור בחנות שממנה אני קונה יש את הספק של HEC שחשבתי לקנות אותו (Hec 420W (WIN420UB) - ATX 2) אבל המליצו לי על ה enermax liberty 400W שעולה משהו כמו 80 ש"ח יותר היה בעבר ניסיון לא טוב עם ספקים ואני רוצה ספק מעולה שלא יעשה לי שום בעיות ויגן על המחשב מפני בעיות מתח וכו' ואני מוכן לשלם הרבה בשביל ספק טוב השאלה היא אם כדאי לקנות את הספק בחנות אחרת, כי אז אני אצטרך להתקין את הספק והרכבות החומרה היחידות שעשיתי הם דברים פשוטים כמו להרכיב HD, מאוררים או צורבים אז אם הספק של אנרמקס באמת שווה את זה אני אלך עליו, רק אם אפשר איזשהו הסבר על איך לחבר ספקים תודה *המפרט: E6300 gigabyte ga945Ps3 2x1gb twinmos 667 (ddr2) sapphire X19…

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  18. Started by Amit_Alcobi,

משהו שמע אליו יודע משהו?

• 8 תגובות
    • 872 צפיות
  19. שלום ברשותי הספק הבא: eXtreme Power 430W (RS-430-PCAP)של COOLER MASTER האם הוא יוכל להחזיק 2 כרטיסי Gforce6600gt ואיפה זה כתוב אם הוא תומך בזה (במפרט שלו זה לא כתוב: http://www.coolermaster-europe.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=RS-430-PCAP&other_title=RS-430-PCAPeXtreme%20Power%20430W) תודה בכל אופן...

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  20. שלום! קניתי SAPPHIRE ATI X1950 PRO יש לי כמה שאלות: 1. על האריזה רשום:ספק חשמל 450 וואט או מעלה, 30 אמפר 12 וולט הכרטיס הוא די חזק, נראה שהוא דורש הרבה חשמל, הוא דורש שתי חיבורים לספק חשמל הספק שלי הוא 400 וואט 12 וולט.הוא לא ספק פשוט כמו אלה שעולים 100 שקל, כרגע הוא עובד די בסדר, לא היתה קריסה של המחשב או משהו כזה האם אתם חושבים שעלי להחליף את הספק? הספק אמיתי וטוב עולה לפחות 400 450 שקל בחנות אמרו לי שכדי לקנות ספק חדש, אבל רציתי להתייץ איתכם קודם. אם זה משנה, המחשב שלי דלוק 24 שעות 2. בזמן האיתחול של המחשב אני שומע קצת רעש, לא יודע אם זה מהכרטיס או מהספק האם הכרטיס הזה אמור להיות שקט לגמרי או שהוא רועש בגלל שהוא חזק? או שהפק עושה רעש הוא לא עומד במאמץ? בכלל יש למשהו …

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. אני קונה מחשב עם המפרט הבא ורציתי לדעת אם ספק כוח Thermaltake TR2 Power W0061 420W יספיק: Intel Core 2 Duo E6600 Gigabyte 965P-DS3 DDR2 1024MB 667MHZ CL5וKingstonו X2 Leadtek GeForce 8800GTS 320MB WD 250GB SATA2 16MB

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by beni125,

אני רוצה לקנות מארז שיכיל את הביג טיפון ואת ה8800gts 640 mB ואת אחד מספקי הכח הבאים המפרט בבניה והוא מחו"ל אך את המארז והמסך שאני יקנה אני יקנה בארץ עכשיו אני רוצה מארז שיהיה איכותי ושיוכל להכיל גם רכיבים שעם עוד כמה שנים אני ירצה לשדרג אולי אני יצטרך איזה מודינג אבל לא להחליף מארז שהמאווררים יהיו שקטים כי הוא יהיה בחדרי ופתוח בלילה \(להורדות בעיקר) שיהיה יפה ואיכות רכיבית טובה גם זרימת אוויר טובה אז אני מתלבט בין האורורה 570 והלין לי או איזה מארז של אנטק תקציבי הוא בין 850 (שזה התקציב האידילי)ל1100 בחריגה כך שזה גם ככה הרבה גם 850 זה מארז יקר אז אסור לחרוג מ1100 יש לתת קישורים למארז בארץ אם תוכלו תוגה לעוזרים וxtract אני מקווה שתעזור כי אתה מבין במארזי לין לי

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by DarkMoh,

האם 8800GTX יכנס אליו? האם 2900XTX יכנס אליו? יש לי את המארז הזה ואני מתכנן לקנות כרטיס DX10 מהדור הבא, או 8900GTX \ 8800GTX \ 2900XTX מה יכנס לשם? אגב שמעתי שיש גרסה של 2900XTX שהיא קטנה יותר ממה שרואים בתמונות... מה כן יכול להכנס לי למארז? ;-;

• 4 תגובות
    • 954 צפיות
  24. שלום לכולם. רכשתי לפני שבועיים כרטיס מסך HIS1950PRO והוא מצריך חיבור 6פין ישירות מהספק.. השאלה שלי היא האם לליברטי יש חיבור זה מכיוון שלHEC שלי אין את החיבור הנ"ל תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  25. מארז שחור כסוף LED+25CM FAN מעוניין לדעת כמה עולה המארז הזה תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים