ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש מסך ורמקולים והבנתי שכדאי לקנות להם הגנה נגד נפילות מתח וכו'.. דרך אגב לשאר המוצרים החשמליים זה גם מומלץ ? מזגן מכונת כביסה מקרר וכו'.. ממה שראיתי באינטרנט יש UPS או "מגן ברקים" רציתי לבקש הסבר מה ההבדל בניהם כי לא ממש הצלחתי להבין ולבקש המלצה ל UPS / "מגן ברקים" אני צריך הגנה רק נגד קפיצות ונפילות מתח וכו'.. UPS שיתן לי X דקות מחשב פעיל בלי חשמל לא מעניין אותי.. אני מחפש נטו הגנה לא יותר מזה... ככה שהבנתי שלי יותר מתאים "מגן ברקים".. הבעיה שיש המון מגנים כאלה ואין לי מושג איזה לקנות.. אשמח לעצות.. תודה
-
- 170 תגובות
- 75.9k צפיות
-
-
הנה המחשב שאני רוצה לקנות (הוא מיועד לשימושים גרפיים אם זה משנה): [TABLE=width: 650] [TR] [TD]מקט[/TD] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]פריט[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]30876[/TD] [TD=class: computer]מעבד אינטל[/TD] [TD]Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD=class: qnt]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]32975[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]קירור למעבדי אינטל Scythe Tatsumi SCTTM-1000I[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]30893[/TD] [TD=class: computer]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]Gigabyte GA-H97-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/TD] [TD=class: qnt]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28418[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD]זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מאיפה לעזאזל אני לוקח חשמל כדי להשתמש בהאריסק SATA כחיצוני תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקי אז כרגע בלי לפתוח פה הכל עובד טוב. אבל מחר אני רוצה לקנות מעבד חדש וכנראה שאני לא יוכל לעשות זאת בגלל שהספק שלי הוא רק 400W. אני יביא לכם את המפרט שלי נכון לעכשיו ואם תוכלו לעזור לי ולהגיד לי אם אני יוכל לקנות את המעבד או לא. הספק: Enermax liberty - ELT400AWT לוא אם : ga-965p-s3 מעבד : Intel core 2 E6420 כרטיס מסך : HD 4890 Vapor-x הארד דיסק 1 של 250GB 2 זכרונות של 1GB ram בסה"כ - 2gb ram יש כונן תקליטורים ו2מאווררים + 4לדים בכל מאורר. המעבד שאני רוצה לקנות זה :Intel Core2 Quad Q9450 @ 2.66GHz יש לו צריכה של 40W יותר מהמעבד שיש לי עכשיו אז יכול להיות שזה לא יתאים. השאלה אם לקנות את המעבד או לא מבחינת צריכת W ?
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
קניתי ספק כח חדש וגיליתי שבכבל שמתחבר ללוח אם (כבל MAIN) חסר פין אחד. לא רק שחסר הפין בכלל לא הולך לאותו מקום כבל, אין מצב שזה צריך להיות כך נכון? למי שלא הבין הסבר: לחיבור הזה יש 20 פינים(זה לא פינים זה ההפך מפינים, לא משנה) לכל פין מחובר חוט(חשמל) אחד מהחוטים האלה וחסר וכתוצאה מכך גם הפין יוצא שיש לי חור אחד ריק. הכבל הוא כבל שמחבר בין הספק ללוח אם( נידמה לי כבל MAIN)
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
הם מתומחרים באותו מחיר, מה ההבדל ביניהם ומה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
איזה מארז עדיף http://skypc.co.il/pl_product~RC-690~6~0.htm# http://skypc.co.il/pl_product~ECA5001-BS~6~0.htm עדיפות גבוהה לשקט ולזרימת אוויר (שיהיה קריר) מי מהם יותר שקט? ואצל מי זרימת האוויר יותר טובה (אני מניח של קולרמסטר בגלל ריבוי המאורירים לא?)
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3650 מה ניהיה איתם?!
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי את המארז הנ"ל וחיברתי לפאנל העליון שלו את המערכת סאונד שלי ומשום מה זה לא נראה כאילו החיבור מגיב... האם יש משהו שצריך להוריד או לעשות?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
*כותרת* כן, אני יודע שהשאלה מטופשת אבל אני רוצה להיות בטוח כי הבנאדם שמביא לי את המחשב אמר לי שהוא לא תומך והוא רוצה להביא לי ספק של HEC שהוא הרבה פחות איכותי לטעמי.. אז כמובן שאני מצפה שהתשובה תהיה חיובית.[br]פורסם בתאריך: 12.06.2007 בשעה 20:11:25 מצטער על ההקפצה, הנושא פשוט די דחוף. אני רוצה לקבל "כן" החלטי בהקדם ההפשרי
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
-
לא יודע איך קוראים לזה, אני רוצה להלביש את זה על המארז שלי 3D ARURA אם זה אפשרי ולהוסיף 4 מאווררים [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
איזה משני המארזים שבכותרת טוב יותר ? הקריטריונים הם : איכות בנייה, אוורור , עיצוב, מקום ויציאות וחיבורים ( USB , הארדיסקים). אם יש עוד קריטריונים חשובים נא להתייחס אליהם.
-
- 22 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ את המארז הזה ? היה ב קיי אס פי אבל הם הורידו אותו מהאתר אני לא מוצא חנות שיש להם :s05:
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האפולו יותר זול. ואם יש לכם מארז במחיר של אפולו והוא יותר כדאי אז תגידו. ושיהיה מסקאי פיסי
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מתכנן לקנות מחשב, ובחיפושי אחר החלקים המתאימים נתקלתי במארז הנ"ל. לדעתי (ללא כל ידע מקצועי אלא דעה אישית לגמרי, חשוב להזכיר ) זהו המארז הכי משתלם, יפה, שקט (זאת ע"פ כתבה שראתי באינטרנט), והעיקר בעל הקירור הכי טוב שראיתי. מה דעתכם, ומה יש לכם להציע אם לדעתכם אני טועה בדעתי? בהצעותיכם התייחסו לכך שאני אוהב מארזים יפים ומושכים עם עם דגש חזק על קירור מעולה! תודה, erezMASTER *אנא הביאו את הצעותיכם מהאתר Pandas.co.il תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה לבנות מחשב ואין לי כרגע את המפרט הסופי. בעיקרון מדובר במעבד E5200, כ. מסך סביר (אני אולי אפילו אשאר בהתחלה עם הO/B) איך אני יודע איזה ספק אני צריך? ראיתי דגמים מ300W ועד 500W, אבל אני לא יודע איזה לקנות חוץ מזה, יש ספקים שקים ולא שקטים? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני עם ENERMAX NOISTAKER 425 ששירת אותי באמת באמת מצויין !!! יציב שקט ! לא שומע את המחשב בכלל .... מה שקורה זה ככה בשבוע האחרון המחשב התחיל לזייף בהדלקה או שלא נידלק או שנדלק נכבה נדלק נכבה ...נתתי לו קצת מנוחה בלי חשמל 10 דקות ואז נידלק כמו גדול אני חושש שהבעיה היא בעצם בהדלקה (כמו סטרטר של מכונית) כי כאשר הוא כבר דולק המחשב עובד מצויין גם אם משאירו כמה ימים .... ניסיתי לנתק הכל ולנסות או שלא קורה כלום או שהמאוורר מסתובב מעט חצי שניה והכל נעצר . ניסיתי עם הבטריה איפוס לביוס איך אני יודע שזה או ספק או לוח בעצם ? לוח יש לי אחריות ספק לא . ואם זה כן ספק מה מומלץ בסדר גודל מחיר הגיוני ? אני עם E8400 על 3800MHZ 2 הרדיסקים צורב ו 4850 ב OC גם ... זקוק למעל 400 ? 4…
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם האם P180 MINI יתאים ? מעבד - I7 לוח - GIGABATE UDR3 כרטיס מסך - 4890 לא מתוכנן OC . תודה
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי קניתי את המחשב החדש עם המארז הזה ואני חייב לומר שהופתעתי לטובה מארז יפה,מרווח משו וגם הספק שמגיע איתו הוא לא כ"כ נורא ומחזיק את המערכת שלי יופי בסטוק ובמאמץ המאוורר שמגיע איתו שקט מאוד וכמובן גם המאוורר של הספק http://materiel.froggytest.com/modules/magazine/article.php?articleid=152
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת כמה WATT צורכים כרטיסי המסך הבאים: 1) X1950XTX 2) 7950GX2 3) SLI של 6800ULTRA
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו האם הספק הזה טוב ? HEC-500TD-TF 500W
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת..לפי הטבלה של מודו: http://skypc.co.il/product.asp?pid=EMD625AWT [הטבלה למטה] יש לו 3 מסילות של 12V, בכל מסילה זה 25A 25 כפול 3, 75A ככה שזה יוצא 75 כפול 12 = 900W וזה כבר לה הגיוני כי לפי הטבלה זה מספק רק 600W אז במה אני טועה כאן?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הספק הזה יכול להחזיק 8800gts http://www.spirecoolers.com/main/product_detail.asp?ProdID=582
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי שבוע שעבר מחשב חדש עם מארז של THERMALTAKE דגם M9 ובחנות נאמר לי שזה מארז קר מאוד וגם שקט יחסית... אז נכון שהודות למאוורר הקידמי והאחורי יש זרימת אוויר ממש טובה בתור המארז אבל הרעש הוא כמט בלתי נסבל!!! יש במארז 2 מאווררים קדמי ואחורי ובנוסף יש קירור למעבד ALPINE 7 PRO, המאווררים לא מחוברים ללוח אם אז אין לי אפשרות לשלוט בהם. מה אני יכול לעשות כדי שהמחשב יהיה שקט? הרעש הזה משגע אותיייי!!! תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 943 צפיות
-