עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by alondor,

שכחתי להוסיף שהמארז חייב להיות מאד שקט ומאוורר היטב. המיגבלות שלי הן: גובה מקסימלי: 48 רוחב מקסימלי: 24 חייב: -אופציה לחיבור שתי יציאות סאונד (קדמית ואחורית). -ללא יציאות/כניסות מלמעלה (אין מקום...) רצוי: -כניסות USB קדמיות -ללא ספק כוח

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  2. Started by nizans,

אני מחפש ספק זול ואמין למחשב ישן מאוד (pentium 4 עם כרטיס מסך מובנה) לא יותר 150. כמה W אני צריך למחשב כזה עם סטיק אחד של זכרון DDR ו כונן קשיח אחד כונן דיסקים וFLOOPY??? תודה

3. Started by ofir667,

הספק הזה: FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA יספיק למערכת הזאת: Core 2 Duo E6400, 1066 MHz, s775, 2 MB Cache AsRock ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E 1GB DDRII 667 TwinMOS) X 2) Powercolor X1900XT 512MB, DDRIII, HDTV, 2xDVI, VIVO, PCI-E Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB עזבו OC אה ועוד שאלה... אני צריך להוסיף איזה קירור או משהו כזה?! שאלה אחרונה: כמה מקומות למאווררים יש בצ'יפטק מש ובאיזה גודל?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. איך המארז הזה raidmax smilodon? שקט? NZXT TRINITY שקט? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  5. Started by smoothi199,

כעיקרון אני רוצה מארז שיהיה אסתטי במראה - לא מפלצתי שיקרר כמו שצריך והדבר הכי חשוב - שקט המארז העתיק שיש לי כרגע הוא sunbeam transformer http://www.xoxide.com/sunbeam-transf...ase-black.html תקציב: 300-400 חנות: לא משנה העיקר שהיא אמינה חריגה מקסימלית: 100 שקל מעבד: Intel core 2 duo e4500 לוח אם: Gigabyte GA-945GM כ. מסך: radeon x1600 מה עדיף מבחינת קירור midi או full ?

6. Started by doranca,

אהלן, אני יודע שאולי חלק לא מכירים, מכיוון שלא הצלחתי למצוא את המארז הזה בארץ בשום חנות \ יבואן רשמי \ לא רשמי. אני מצרף לכם לינק לאתר של טרמלטק - http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001719 מדובר במארז פשוט מדהים לדעתי, רציתי מאוד לקנות mid-tower, אבל כשראיתי את זה החלטתי שאם אני מצליח להביא אותו, אני עובר ל- full-tower. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותו בארץ...?? לא הצלחתי למצוא כלום !!! באתרים בחו"ל - EBAY, Amazon, NEWEGG ועוד כמה.... פשוט לא עושים משלוח לישראל. המארז עולה בערך 150-180$ האם מישהו יכול לעזור לי? למישהו יש ניסיון עם קניית מארזים מחו"ל? מישהו מכיר אתר שמוכן לשלוח לישראל? אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור או לתרום מהידע שלו בנושא. יום טו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. evga 680i 8800gt 512 hd WD500G RAID X 4 CORSAIR 1G 800 X 2 Q6600 fan 120mm X 4 fan 80mm X 2 נומר ללא OC . ועם OC אבל אני רוצה להעלות טיפה מ2.4 למקסימום ~3.0 האם עדיין מספק? אני פשוט לא רוצה להשקיע מחירים גבוהים בספק כוח. אם לא מספיק מה ההמלצה, והתוספת מ400 שהEnermax Liberty 400Watts עולה. תודה מראש.

8. שאלת חיבורי חשמל למחשב HTPC. הבעיה האקוטית שיש לי במזנון הינה בעית עומק (עומק נטו 38 ס"מ). מצאתי מארזים בעומק 33 ו-35 ס"מ. הבעיה המסתמנת הינה כי שקע חיבור כבל החשמל למארז הינו בגודל 7 ס"מ. האם ניתן לחבר את כבל החשמל ישירות למחשב ולוותר על השקע והתקע? האם יש חיבור חשמל פנימי? האם יש תקע חשמל קטן יותר? תודה מראש.

9. של חברת SeaSonic אני מצרף את המפרט מחשב שאני קונה...הספק יענה על הדרישות(בעיקר מצד הכרטיס מסך)? ולגבי המארז שלי האם מספיק מאוורר אחד מקדימה ואחד בצד(בנוסף לשניים שמגיעים איתו)או שצריך 2 מקדימה? אני הולך לעבוד עם HD אחד.[br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 21:22:39 ועוד שאלה מה עדיף620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) או זה 620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail) מה ההבדל בינהם?והאם שווה לשים עוד 60 שקל על הספק השני?(לפי המפרט שלי מההודעה הראשונה) תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. מה זה 24PIN SATA ומה יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  11. Started by Rbix,

ספק איכותי וחסכוני, 500W מינימום, באזור 350 ש"ח. מתלבט בין: http://ksp.co.il/?uin=13683 http://ksp.co.il/?uin=18382 http://ksp.co.il/?uin=21910 פתוח להצעות נוספות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Cypherlz,

אני קונה מחשב בשבוע הבא באילת וברשותי המארז CM STORM SCOUT 2 עם המפרט דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer i30 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H97-D3H LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill RipjawsX 2x8GB DDR3 1600Mhz CL9 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E250 250GB SSD SATA II…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  13. ערב טוב, יש לי מחשב ממותג של לנובו שמשמש כhtpc, ולפני כמה ימים הספק החליט למות. הספק עצמו זה ספק בצורה קצת שונה מספק רגיל,כנראה ספק שהם בנו בעצמם בשביל המארז המוקטן. אחרי חיפושים ארוכים באינטרנט לא מצאתי ספק אחר, כרגע הגיע לידי ספק של antec מדגם vp400pc. הבעיה היא שבלוח אם יש יציאה של 14pin ועוד שתי יציאות בודדות של 4pin לידו ולספק יש רק יציאת 24pin רגילה. מאיפה אפשר למצוא ספק אחר שיתאים לדרישות הנ''ל או מתאם לספק של antec?

14. Started by GolanT,

ערב טוב חברים, הזמנתי את ה- SONATA III שממש מצא חן בעיני והבנתי שהוא מעולה אבל הוא מתעכב המון זמן במכס, אני מחכה לו כבר שלושה שבועות ומתחיל לאבד את הסבלנות... לכן אני מבקש את עצתכם: חשוב לי מאוד שהמארז יהיה שקט ואיכותי (וגם יפה). בנוסף אני צריך ספק עם המעבד במידה והמארז שתמליצו לא מגיע עם ספק כבאנדל. ושכל העניין לא יעלה על 700 ש"ח. עוד שאלה, מישהו יודע אם זה הגיוני שמארז מתעכב שלושה שבועות במכס? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. קניתי מחשב חדש (מסך LCD 17" + מארז עם ספק כח EZCOOL450W + אינטל E6300 + לוח GA945P3S + כרטיס 7300GT + דיסק 160GB + זכרון 1GB....) אם אני רוצה להגן על המערכת שלי מברקים ושינויי מתח בחשמל ונזקים אפשריים, אני חייב UPS או שאפשר להסתפק במייצב מתח? למשל של SWEEX 2020. אם אני חייב UPS אז על מה אתם ממליצים? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  16. Started by lioryb,

אני זקוק למארז טוב ולא יקר. כחלק ממפרט בפורום מפרטים, הוצע לי ה-Antec Two hundred, שהתאים לטווח המחירים. ואז גיליתי שיש את VSK-2000. פער המחירים כ-20~30 ש"ח, כך שהוא די זניח. איזה עדיף? האם מיקום הספק ב-Two hundred (בתחתית המארז, עם פתח אוורור עליון) לא עומד בעוכריו?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  17. Started by Strict,

יש לי פעם באיזה חצי שנה קפיצת פקק בבית ואני כל פעם מודאג שאולי קרה משהו למחשב, רציתי לדעת אם במצב כזה יש טעם לרכוש אל פסק, זה המפרט [TABLE] [TR] [TD=class: field]מעבד:

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום אנשים יש לי מפרט השאלה שלי אם לא תהיה לי בעיה עם מקום לכרטיס מסך. המארז הוא: Thermaltake M5 Black 120mm Fan + Window - Up to 6 Fans והלוח אם: ‏EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066 והכרטיס מסך: Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Retail האם הכל יכנס בלי בעיה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  19. שלום המערכת שלי c2d e6750 asus p5k kingston pc-6400 ddr2 800 cl5 wd 500gb hec 550w win ac freezer pro 7 השאלה שלי היא: ראיתי הרבה אנשים מגיעים למהירות של 3.6Ghz עם אותו מפרט כמו שלי בלי להעלות את ה Vcore. למשל בשביל לעלות ל 3.2G אני צריך לעלות מ 1.33V ל 1.45V יכול להיות שהבעיה בספק למרות שהוא אמור להיות איכותי? הבנתי שהוא לא איכותי כמו ה enermax 400W, לצערי קניתי בלי להתייעץ

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. כמעט אבל ממש כמעט בכל המארזים הספק למעלה מה ההיגיון בזה מישו מוכן להסביר לי? אם הספק למעלה אז זה אומר ש: למעלה נמצא האוויר החם אז המאוורר שמכניס לו אוויר יכניס אוויר חם, וזה במקרה הטוב, כי בגלל שהוא נמצא בדיוק מעל המאוורר האחורי שמוציא אווויר אז בכלל יגיע אליו אוויר "בררה" הם יעשו "מלחמת אוויר" עם האוויר במארז... (רוב האוויר יצא ממאוורר המארז שמוציא אוויר כי הוא מתחת לספק-רוב האוויר יעבור דרכו קודם) לעומת זאת אם האוויר למטה כמו ה CoolerMaster CM 690 RC-690 (קודם כל בתחתית המארז יש את האוויר הכי קר) אז יש לו חור בתחתית המארז ומשם הוא לוקח ישירות מחוץ המארז אוויר "קר" שמקרר אותו הרבה הרבה יותר טוב אז מישו מוכן להסביר לי מה הקטע פה? למה מי שהמציא את המארז (וכל החברות שמי…

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by tagada0071,

איך הוא נחשב ? שימוש עיקרי משחקים כבדים . אין עליו סיקור אצלכם פשוט ....

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  22. Started by SyRenity,

היי. מה הספק המומלץ לכרטיס מסך MSI gtx260? באתר היצרן כתוב שהתצרוכת המקסימאלית היא 182 W: http://www.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=130&cat2_no=136&prod_no=1934 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. TMS אמרו בתגובה שאני אסע אליהם לנתניה (מעניין על חשבון מי) והם יבדקו את המארז, קיריל טוען שמה שרשמתי בדיון הקודם לא נכון. אם יש משהו שרשמתי בדיון הקודם שלא היה נכון אני מתנצל מראש, אבל כל מה שרשמתי שם (ממה שידוע לי) אמת. וגם אם המארז לא תקין אין סיכוי שאזכה לראות מארז חדש. ולא מבין מה הטעם בלנעול, הם מוזמנים לרשום פה בדיוק כמו שאני רושם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by oscar222,

היי , עשיתי כמה שינויים בזמן האחרון למחשב , ורציתי לדעת אם הספק כח שלי יספיק להכל הספק הוא כבר די ישן , נקנה לפני יותר מ 3 וחצי שנים , זה ספק של Corsair HX520 אחלה ספק אבל השאלה אם הוא מספיק חזק .. יש לי מעבד i7 950 אני עובד עכשיו עם 4 כוננים קשיחים , למרות שבקרוב זה יהיה 6. והשנוי הכי משמעותי מעבודה עם כרטיס מסך אחד 9800 GTX+ הוספתי עוד אחד 9800 GTX. השאלה היא אם מה שיש לי מתאים או שאני כבר צריך ספק יותר גדול? תודה

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  25. מדובר במחשב שאינו מיועד למשחקים או לאוברקלוק. המחשב צריך להיותשקט. נתונים: מעבד e8400 עם מאורר Freezer Xtreme, ספק כוח liberty 400, הרדיסק 500AAKS, כרטיס מסך ati 3400 ללא מאורר. אני מבקש המלצה למארז עם מאוררים שלא יצאו רעש חזק יותר מהרעש של מאורר המעבד או הספק. אפשר להתחשב בעובדה שלא מתוכנן אוברקלוק והמעבד קריר יחסית. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.