ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף? מבחנת קירור ורעש? והאם אחד מהם יכול להכיל את ה8800? או שהם קטנים מדי? ומה לגבי הR600? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לאנשי הפורום! מחפש עצה בהתאמת מארז וספק כוח מתאימים למפרט הבא: Intel Q9650 ASUS P5E3 Premium BFG NVIDIA X280 1GB 300MB WD Velociraptor 1TB WD Caviar Black 2x2GB OCZ DDR3 7-7-7-24 SATA LG X20 SATA DVRW כרגע על הפרק, לאחר בדיקה לא ממש מעמיקה, עומדים הספק והמארז הבאים: NZXT Lexa - במראה של טוסטר, אבל קצת יותר נסבל במציאות Thermaltake Toughpower 750W מודולרי. שיקולים: - תקציב של כ-1,200ש"ח - קירור המארז לשמירה על הרכיבים - ספק רציני, שוב, כדי לשמור על הרכיבים ולאפשר מקום להרחבה עתידית. - חדירות נמוכה לאבק (במגבלות הישראליות) - מינימום רעש (במידת האפשר) האם השילוב מתאים? האם המחשב יהיה שקט באופן סביר? (וזאת בהתחשב במארז ובספק - אני מודע שיש כאן עסק ע…
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
על איזה מארז קר שקט ואיכותי את ממליצים בסביבות ה-700 ש"ח עד כה המליצו לי על הבאים : Gigabyte 3D Aurora 570 Aluminum Full-Tower Black armor jr vc3000bws של תרמטק ועל soprano dx ve7000bws של תרמטק ועל antec p182 כמה אמרו שה 182 ללא ספק יותר שקט קר ואיכותי אבל לטעמי הוא בהרבה פחות יפה, אשמח אם אולי יש לכם רעיונות טובים שיהיו גם יפים זה צריך להתאים למפרט הבא: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB 1580 1 1580 לוחות אם למעבדי אינטל EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value 210 2 420 כרטיסי מסך GTX 280 1GB GDDR3 DX10 HDTV DVI…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה ובקשר לתקציב אני מעוניין להוציא עליו את הכסף ולכן אבקש בבקשה חוות דעת עליו בלבד ולא עצות למארז אחר תודה לעוזרים http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10017
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה, לאור שדרוג מחשב שמתקרב (שבוע 46...), החלטתי במקום לזרוק את חלקי המחשב העתיקים שלי (מראשוני הפנטיום 4) - להפוך אותו לשרת קבצים. את המארז אני מעביר למחשב החדש ואת ספק הכח אני נותן לחבר (ואני גם לא חושב שגנרי 350W יחזיק שרת קבצים באמינות), אז אני צריך כאלו. בנוסף אני רוצה שהוא ישב על אל-פסק. מה שאני מחפש הוא סוג של מארז שרתים. אין לי בעיה שהוא יהיה מכוער ורועש - במקרה הזה הוא ילך לארון - אבל אם אפשרי שהוא יהיה שקט (מאד), אני אכניס אותו לחדר כדי שגם המחשב הרגיל שלי יוכל לשבת על האל-פסק. המגבלה שלי הן מקום (Mid-Tower). אני לא צריך מארז שתומך בכרטיסי מסך שמנים, אבל אני כן רוצה אחד עם כמה שיותר מקום להרדיסקים. לגבי הספק-כח: אין צורך בהספק גבוה, יש צורך באמי…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז למערך אחסון שמורכב מ 4 דיסקים קשיחים, בקר וספק. אני רוצה שיהיה כמה שיותר קטן, עם מאורר 120 או 2 (עדיף 2) וכמה שיותר זול. ביינתים חשבתי על ה TT WING MA, מה אתם אומרים, יש משהו יותר זול?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אל-פסק שיחזיק לי את המחשב הבא: מסך - CRT 17" כרטיס מסך - radeon 9600 זכרון - DDR 1.5 GB 400 MHZ HD - maxtor 250 GB SATA ספק - ספק גנרי כל שהוא 500W המחשב הוא מחשב בינוני, אבל אני רוצה משהו טוב למקרה שאני ארצה לשדרג אותו בעתיד, ובנוסף לשדרג את המסך ל - LCD 19" לפחות. שכחתי לציין, אני מחפש UPS שיידע לכבות את המחשב באופן אוטומטי במקרה של הפסקת חשמל.
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אלה שלושת המארזים שהציעו לי לקראת מחשב חדש, המחשב יהיה בחדר השינה.. לכן אני מחפש מארז שקט.. תוכלו להמליץ מבין שלושתם? ואם יש הצעה נוספת אז אם אפשר בנפרד לבחירה משלושתם. התקציב הוא 500 ש"ח עם קצת חריגה. Lancool Midi Tower PC-K59B Black Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black - הבנתי שהעדיפות היא עם השלישי בגלל האלומיניום.. זה באמת כזה קריטי?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13507&catid=878
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הספק 1050W REAL מאוורר 14CM שקט 4 ריילים עצמאיים של 12V תומך במעבדי DUAL CORE/QUAD CORE תומך SLI/QUAD SLI-עד 4 כ. מסך במקביל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2298&CatCode=409 איך הוא? מישו קנה אותו? אחי זול מספקים מעל 1000w
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שיהיה מ SKY PC חשבתי על HEC 400TRT, HEC 450TDT, COOLERMASTER EXTREME POWER 380W/430W מה דעתכם ? מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היום בבוקר התעוררתי למחשב כבוי ניתקתי מהחשמל כיביתי את הספק , קצת שום קצת פלפל, הוקוס פוקוס.... וכלום. יש לי ספק מודולרי של Chieftec (לא זוכר אם 650 או 750 כרגע). הספק נקנה לפני שנה וחצי - מבחינת האחריות האם החנות (KSP) צריכה להחליף לי לספק חדש או לחילופין לתת לי ספק זמני עד שיתקנו את הקיים. האם באמת מתקנים היום ספקים??? (בד"כ הבעיות נובעות מקבלים שרופים או משהו כזה לא??? - לצערי לא היה לי זמן לרחרח את שלי). תודה לעונים.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברה במפרט יש לי את הספק הזה Jewel 550W RetailוSpire המוכר מאיבורי אמר שזה אחד הספקים הטובים רציתי לדעת מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקי, קניתי מחשב חדש, במזל טוב [; המפרט בצד <<<<<< עכשיו .. בהתחלה קיבלתי עם המחשב ספק 500W GENERIC .. המוכר הציע לי כמובן לקנות משהו יותר חזק, כי הספק היה מקרטע.. (לפי מה שהוא אמר) הוא הציע לי ספק NZXT PP500 500W.. האם הספק יכול להחזיק את המערכת ? למשך יותר משנתיים ? אני מתכוון לעשות OC לזכרונות ולמעבד בעוד איזה שנה שנה וחצי.. ואולי גם לכ"מ .. אם אתם צריכים מידע כלשהו של הספק רק תגידו .. הכל כתוב עליו..
-
- 3 תגובות
- 931 צפיות
-
-
המארז חייב להיות בסדר גודל של FULL TOWER וספק איכותי עם עדיפות למודולריות... המפרט של המערכת שאמור להחזיק הספק הוא כזה... מעבד - 6600 לוח אם - P5W DH זיכרון - CELLSHOCK 800 * 2 HD - 4*WD250 RAID 0 כרטיס קול - X-FI FATALITY כרטיס מסך - 8800GTS 640 LG H30N * 2 זהו זה כל המפרט אל תגיבו עליו לא אני בניתי ואני מספיק התאמצתי להוריד את ההסחפות אני צריך רק מארז וספק שיהיו טובים ועדיף לא לנצל את כל הסכום... יש לבחור העדפה ל SHARK של TT מה אתם חושבים טוב מספיק? אני לא מכיר את המארז אישית אבל על פי הנתונים היבשים שלו הוא נראה טוב... לגבי ספק חשבתי לכיוון הליברטי... מה נראה לכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב כזה: ספק כוח EZCOOL 400W מעבד CORE 2 DUE E6550 לוח אם GA-P35-DS3L זכרון 2GB 667MHZ כרטיס מסך ATI HD3850 הארד דיסק 160GB SATA מסך: samsung 920BM אני רוצה לקנות UPS שיחזיק את המחשב אם אפשר אז גם את המסך אבל זה רק אם הUPS שמחזיק את המחשב יוכל להחזיק את המסך תקציב: 300-500 עדיף לא לעבור את ה400 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להחליף את המארז הנוכחי שלי (HEC 6C11). התקציב שלי זה 250ש''ח גג. וקנייה רק מKSP. מה שחשוב לי: -שיהיה קל לפרק ולהרכיב אותו -סידור כבלים כמה שיותר "מוצנע". -אופציית לסידור מאווררים למתן סירקולצית אוויר טובה. -שקט (לא יודע אם זה משהו שמתחשבים פה בטווח מחירים הזה אבל עדיין) אחריי שראיתי כמה ביקורות ביו-טיוב, צמצמתי את האפשרויות ל-3 הבאים: 1.Thermaltake Commander 2.Sharkoon Vaya Value 3.CM Elite 370
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן. יש לי במחשב כרגע כונן דיסקים וכונן קשיח. אני רוצה להוסיף כונן קשיח נוסף, אך מהספק כוח יוצאים רק 2 כבלים של חשמל, אחד מחובר לכונן הקשיח הנוכחי והשני לכונן הדיסקים. אני מדבר כמובן על החיבור חשמל השחור הדק (לא זוכר את שמו המקצועי) ולא ללבן השקוף עם ה 4 פינים. מה הדרך להוסיף חיבור כזה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום! אני לא יודע אם זה קשור לפה אם לא אשמח אם תעבירו אותי לפורום הנכון. יש לי uber chakra ויש לו מאורר מקדימה שאני רואה שהוא מלא אבק אבל אני לא יודע איך אני אמור לפרק אותו על מנת לנקות אותו..יש דרך לפרק תפנאל הקידמי של המארז או שיש דרך אחרת לנקות תמאורר?? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי את הספק של Enermax Noisetaker 535w (מפרט בצד). בגלל שהלך לי הלוח אני מזמין שילוש חדש של Q6600 + GB EP43 DS3L + 4GB RAM ובהמשך כרטיס חדש HD4850. האם הספק הזה יסתדר עם המערכת כמו שצריך ואין מה לדאוג?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 3000 לוח אם K8NF9 של GIGABYTE שתי זכרונות של 512 של KINGSTON כרטיס מסך ATI 1800GTO דיסק קשיח 250GB SATA2 WD צורב DVD וצורב רגיל 2 מאווררים של 120 מ"מ איזה ספק אתם ממליצים לפי המפרט?
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חשבתי על CORSAIR TX750 חשבתי על COOLERMASTER REAL POWER PRO 750W או THERMALTAKE THOUGHPOWER 700W מי מהספקים שנתתי מודולרים? יש אולי עוד איזה ספקים 700/750 טובים שפספסתי שהם מומלצים?
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-