ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מארז קטן יחסית ללוח X99 עם מעבד 6900 המארז צריך להיות סגור ושקט צריך להיות OC - כך שצריך להיות קירור טוב שיעבוד במארז סגור ושקט כרטיס מסך 1070 צריך 2 פתחים מקדימה ל - צורב בלו טוס והתקנת ווינדוס 10 ושני להחלפת כוננים 3.5 בתוך המארז מקומות לכוננים 3.5
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
היי, זקוק להמלצה למארז במחיר של עד 450 ש"ח כולל תוספת מאווררים במידה ויש צורך, תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המוצר החדש של Cooler Master מציע הרבה גמישות למשתמש במחיר מינימלי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
כן , אני יודע , אני כבר די ידוע בחוסר ההחלטיות שלי בנוגע למארז בו אני שם את המחשב ( כל הזמן מחליף ) אבל נראה לי שמצאתי : http://www.thermaltake.com/Chassis/Super_Tower_/The_Tower/C_00002974/The_Tower_900/design.htm יתחילו שיווק עוד מעט ואני מכניס הזמנה . למכירה : CORSAIR 600C FRACTAL NODE 804 CORSAIR AIR 540 שחור אחרי MOD עם 2 מאווררי 180 מ"מ קדמיים וכנראה עכשיו גם THERMALTAKE CORE X71
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רציתי לדעת איך המארזים של החברה הזאת (sharkoon). פשוט אני קונה מחשב ב-KSP (מבחינתי זה קרוב ונוח) מה שמטריד אותי בעיקר במארז זה כמות יציאות ה-USB מקדימה (לא מדובר על איזה מחשב־על, הוא אולי קצת חזק מהממוצע כי אני משתמש בתוכנות קצת כבדות (i5), אבל לא גיימר או משהו, בלי אוברקלוק וכדו'). אצלהם באתר לא מצאתי מארזים עם 4 יציאות קדמיות פרט לזה: http://ksp.co.il/?uin=24723 האם שווה "להידפק" עם המארז הזה בשביל היציאות הקדמיות, או שעדיף "לסבול" ולקחת את המארזים הטובים יותר (למען הסר ספק: אני לא מתכוון להתפרע על מארז או משהו, אבל אני לא בוחר במארז הזה בגלל המחיר שלו...) תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
בצער רב וביגון קודר אני צריך להחליף את המארז הותיק שלי (Silverstone Kublai KL02). למעשה, בדיעבד הרכישה שלו לא הייתה רעיון מוצלח במיוחד כי הוא גדול מדי, אבל הוא שירת אותי היטב. על כל פנים, האילוצים שלי מבחינת מה יהיה בקופסה: לוח ATX אני צריך לתקוע שם כרטיס מסך באורך 10.5 אינטש, ורוצה להיות מסוגל להחליפו בעתיד אפילו באחד יותר ארוך. אין צורך באפשרות SLI, אפילו בעתיד. כרטיס רשת אלחוטי, ועוד כרטיס מודם/פקס רצוי שתהיה אפשרות לתקוע כרטיס מסך חלש שני (וקצר), אבל לא חובה. שני כונני HDD 3.5 אינטש, שני כונני SSD 2.5 אינטש, וכונן אופטי 5.25 אינטש (בו-זמנית). מוכן להתפשר תאורטית על אחד מכונני ה-3.5 אינטש או על הכונן האופטי, או להשיג "כנפ…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני מחפש מארז שיהיה כמה שיותר קטן ויכול להתאים ללוח אם שיש לי https://www.amazon.com/gp/product/B00Q6FVL0Q/ref=oh_aui_detailpage_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 אני יודע שיתאים לו מארזי Micro ITX , השאלה אם מארזי מיני גם יכולים להתאים תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , קניתי מאוררים של CORSAIR AF120MM . רציתי לשאול באיזה כיוון להתקין אותם כי אין עליהם חץ שמצביע על כיוון יציאת האוויר . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDNews&op=Story&ndns_id=6300 ראיתם את זה? מסתבר שהבטחון של סיסוניק בסדרת PRIME החדשה גובר. זאת אחריות ארוכה משמעותית מ-lifetime (סוף חיי המוצר).
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי ספק כוח אשר הוזמן מאמאזון ומיועד למחשב החדש. עוד לא הרכבתי אותו אבל לפני שאעשה את זה רציתי לשאול אתכם.. כמו שתיארתי לעצמי החיבור הוא לא חיבור אירופאי רגיל שמתאים לשקעים בישראל. השאלה היא אם אפשרי להשתמש בכל כבל אחר שמחבר בין ספקי כוח לשקע בקיר, אין עם זה שום בעיה? מקודם גיליתי שיש לי איזשהו מתאם (לדעתי מבודפשט) שמתאים לחיבור של הכבל שקיבלתי עם הספק, אבל אני עדיין מתלבט לגבי זה בגלל כל הערכים שרשומים עליו למשל 250V, ואני לא רוצה לגרום איזשהו נזק או חלילה קצר, לכן אני מצרף כאן תמונות. זה הכבל שקיבלתי עם הספק (זה הספק) וזה המתאם שיש לי: אפשר להשתמש במתאם ובכבל? עדיף כבל אח…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי חברים. אני מתכנן לשפר את המחשב ואני רוצה להחליף כמה חלקים: מה דעתכם על הספק הזה? זה בשביל כרטיס מסך 1080 TI יש לי מחשב חזק I7 6700 32 RAM DDR 4 לוח ASUS z170
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני בשלבי בניית שרת קבצים ביתי. כרגע אני עם מארז סטנדרטי שהיה לי. אני מעוניין להוסיף בעתיד מספר כוננים קשיחים נוספים והייתי מעוניין לקבל איזו המלצה למארז טוב שנוח להוספה של מספר כוננים קשיחים רב (נניח 10, בגודל 3.5 כמובן). תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מארג גיימינג כמה שיותר קטן ושקט ולא יקר (עד 400) שיתאים לחלקים הבאים: לוח אם ATX 270x-gamging7 כרטיס מסך asus gtx 1070 ספק EVGA SuperNOVA 650 אני חושב לקנות את Corsair SPEC-01 http://ksp.co.il/?uin=24783 אבל אני לא סגור לגבי גודל הכרטיס אם יתאים למארז הנ"ל. המידות שאני מחפש בערך עומק של עד 45-46 ס"מ . רוחב עד 25 , גובה עד 50 סמ תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ההורים שלי ביקשו המלצה לאל-פסק לעמדה בודדת שכוללת לא יותר ממחשב אחד, עם ספק של 450W (ואני כנראה מגזים), וDell U2417H, שצורך במקסימום 68W (לפחות על פי המדריך). אני יודע שספקי Line Interactive הם בעצם סוג של "שקר", כיוון, ותקנו אותי אם אני טועה, על אף שהם ישאירו את המחשב דלוק בנפילות חשמל ובקפיצות מתח, המחשב עדיין יקבל את ה"מכה", לעומת ספקי On-Line, אבל כיוון שאין מקום לשכנוע, לצערי, והתקציב הוא מוגבל, האל-פסק המבוקש צריך להיות Line Interactive. מעבר לדרישה הזאת, אין עוד דרישות מיוחדות. כל מה שהוא צריך לעשות זה להשאיר את המחשב והמסך פועלים לעוד כמה דקות (10 והלאה לא יזיקו), על מנת שהם יוכלו לכבות אותם בצורה מסודרת. אשמח להמלצה על דגמים ספציפים (בעיקר כאלה עם …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שיהיה איכותי ושקט, ללא אבק ועמיד בילדים עד כמה שניתן. תקציב 500~, אכפת לי שיהיה עם קוים נקיים מבחינה אסטטית. תודה רב לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני צריך עזרה בקניית ספק כוח חדש למחשב. המפרט הנוכחי: לוח dp55wb זיכרון 8gb Ddr3 מעבד i5 750 כרטיס מסך 7950 amd הרד דיסק כפול 2 צורב רגיל הספק הישן הוא ocz 600w. השימוש במחשב הוא בעיקר לצפייה בסרטים HD וגם משחקים מידי פעם.. לצערי עקב טעות אנוש שלי בחיבור לחשמל הוא קיבל מכת מתח רצינית שגמרה לו את החיים (: יצא ממנו ריח של טוסט אשמח להמלצה לספק חדש עד 400 שקל. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש את עצת חכמי הפורום, לאחר ששנים לא בניתי מחשב חדש ביתי (חזק) כבר 6 שנים, ומשכך היכרותי את תחום המארזים בעלי כושר הנידוף הטרמי הגבוה (אוורור טוב) ורמת רעש סבירה, הינה היכרות חסרה. מספר שבפעם האחרונה שהייתי מעורה בנושא, זה היה ב- 2011 עת הרכבתי את המכונה הנוכחית שלי באמצעות מארז Antec 900V2 שהיה בשעתו אחד המארזים המומלצים בסגמנט המחיר שלו, הכיל מאוור עליון ענק בקוטר 200 מ"מ אשר תרם לסירקולציית אויר טובה בסל"ד נמוך (בשל גודלו) ולכן תרם לרמת שקט סבירה (יחסית). אך מאז עברו הרבה מים ובטוחני, שיצאו לשוק הרבה מאד מארזים חדשים ממותגים רבים ומגוונים, שכנראה טובים יותר, והנני מעוניין להתחיל לנבור לעומק. אז על אילו דגמים להתחיל לחקור ו…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים,מחפש המלצה לספק כח מודולרי אמין וטוב. הספק 550W.תקציב 400-500 ש"ח.תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המפרט שלי: i7 6700 16 GB DDR4 1050 TI GTX לוח אם h170-d3hp 120GB SSD EVO 850 1TB HDD אני מחפש ספק כוח מודולרי ושקט עד כמה שניתן במחיר של עד 350 כזה שיהיה בלי Coil Whine. עד כמה אפשר לדעת מראש שאקבל אחד בלי זה? חשבתי על זה: https://ksp.co.il/?select=.140..547.&kg=&list=1&sort=1&glist=1&uin=34880&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= 450 הספק די ויותר למערכת כמו שלי, נכון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך הספק כח Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU ?? אשמח לחוות דעת על הספק \חברה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתעניין בקניית שני ספקי כוח שאני לא יכול למצוא בארץ. מעוניין לקנות אותם עם משלוח מארה"ב. האם צפויות בעיות במכס? למשל החרמה של מכון התקנים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי ניידHp Envy 15j משודרג קצת. הבעיה היא שלא סגרו אותו כמו שצריך ואני התעצלתי לעשות משהו בנידון. עכשיו יש לי כמה חלקים שבורים. הכל פלסטיק - חלקים מהמארז. לקחתי את את המחשב לטכנאי שלא הצליח להשיג את החלקים החסרים מ - HP בישראל (אין במלאי). קניתי באיביי את אחד החלקים (התחתית של המארז), אבל מתברר שיש עוד חלק בפנים ששבור ואין לי מושג איזה חלק זה בכלל (מצורפות תמונות) מספר הדגם E1P04AV אם יש המלצות, אני אשמח גם להצעה למארז אחר שאפשר לדחוף בו את החלקים. (בעקרון אני מעדיף את האפשרות הזולה ביותר. אין לי לקנות נייד חדש כרגע, אבל אם זה ייצא יקר מדי, אולי זה מה שאני אעשה). לי אישית אין מושג איך למצוא מארזים שבטוח …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ספציפית המגן הזה נראה מבטיח עם "הגנה נגד ברקים, נחשולי מתח והגנה מפני מתח נמוך" ... "וניתוק דו קוטבי להגנה מלאה". השאלה אם הוא מקיים? הוא עולה פחות מחצי מה-Q-Proterctors / רטפון שהומלצו כאן בדיונים דומים בעבר.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איזו חברה מומלצת לאל פסק: Advice , Eaton , APC , Aviem ?? למחשב בייתי (850VA). תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-