עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by tidan26,

power supply surges detected during the previous power on asus anti -surge was triggered to protect system from unstable power supply unit! press f1 to run setup מה אומרת ההודעה הזאת? ???

2. Started by Vlad3,

לא אכפת לי אם ישראל או מחול http://www.amazon.com/Cooler-Master-HAF-912-RC-912-KKN1/dp/B003ZM7YTA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353520958&sr=8-1&keywords=haf+912 חשבתי לקנות את זה האם יש אלטרנטיבה יותר טובה? בטופ של הסדר העדיפויות אני צריך שהמחשב ישאר קריר פחות ואחרי זה העיצוב סירקולציה>עיצוב

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. Started by tidan26,

שלום! רכשתי דיסק און קי עם חיבור usb 2 במחשב יש לי יציאות של usb 3 האם ניתן לחבר usb 2 ל- usb 3? ???

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  4. Started by tidan26,

שלום! ברצוני לקנות ספק כח 1250w איזה ספק הכי טוב בשוק בהספק הזה? ???

5. Started by Yossarian22,

שלום לכולם, אני לא יודע בדיוק איך קוראים לדבר שאני צריך אז אני פשוט אתאר את הצרכים ואבקש עזרה. יש לי 2 מפצלים כל אחד של 5 שקעים, אליהם מחוברים 4 מחשבים (בין היתר המחשב שלי) אני רוצה להמנע מכיבוי של כולם, או לפחות של אחד מהם, במקרה של הפסקת חשמל.. מה שיאפשר לי כיבוי מסודר. אם אפשר לחבר את המכשיר המדובר לכל השקעים, או רק למחשב שלי - מה טוב. התקציב אמור להיות כמה שיותר נמוך בשביל לעמוד בצרכים, אבל בהתחשב בעובדה שאני לא יודע מה המחירים אז אני מניח ש-300-500 הם התקציב. תודה לכל מי שיעזור

6. הספק שלי עובד כבר ארבע שנים (נותרה עוד שנת אחריות אחת). זה המפרט שלי: CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200,@3.6GHz OC Cooling: Schyte Shuriken cooling MOB: Gigabyte GA-73-PVM-S2H (socket 775) SDRAM: G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB DVD RW: LG GSA H42N X18 PATA DVD GPU: Gigabyte Geforce GTX 460 OC 715MHz 1Gb GDDR5 PCI: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit PCI-e x 1: NEC Chipset Card, 2 USB3 Ports Host Controller CASE: ANTEC SOLO Fans: 2x80mm front, 1x120mm back PSU: Enermax modu 425 watt זה השדרוג: SSD 128gb של SUMSUNG מסדרת 830, וכונן קשיח 7200RPM 3Tb של seagate. יתווספו …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by koraal,

שלום, אני צריך אל פסק חזק למחשב. ברגע שיש הפסקת חשמל שיתן לי לפחות עוד 10 דקות שימוש. יש למישהו המלצות למשהו טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  8. שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת, הוזמן המחשב ! בפורום מפרטי מחשב המליצו על הספק הזה של SEASONIC. שיניתי לספק מודולרי של Antec כי הוא המליץ לי עליו, וכבר רציתי להזמין את המחשב אז פשוט אמרתי לו כן כן ... הוא מודולרי עם אותו תקן נצילות, הדגם הזה . אני צריך שתגידו לי איך הוא כי אם הוא לא טוב אני יתקשר אליהם להגיד להם שיחליפו ל-Seasonic, בנוסף אני צריך שתגידו לי אם הוא מרעיש או לא , ואיך הוא בכללי לפי דעתכם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  9. שלום, מה עדיף מבין הספקים הנ"ל? עבור מחשב עם כרטיס מסך AMD Radeon HD 5770 GPU מעבד I3: ראשון עולה 245 אחריות 3 שנים ספק כח Enermax NAXN TomaHawk II 450W שני עולה 255 אחריות שנתיים ספק כח Corsair CMPSU-430CXV2EU CX430 V2 שלישי עולה 265 אחריות 3 שנים ספק כח Seasonic S12II-430 430W http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=5734,5914,5919 או בכלל משהו אחר? תודה

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  10. Started by izhark,

המחשב יהיה ללא כרטיס מסך ובלי OC, אבל עם I5, אולי אפילו I7 וכנראה שני כוננים, אז רוצה ספק של לפחות 350W, אם אפשר אז אפילו יותר ליתר בטחון. מארז עם לפחות שני USB קדמי (עדיף שלפחות אחד USB3), וקטן ככל האפשר לא יהיה OC ולא חייב להיות נורא שקט, אבל צריך להיות מספיק מאוורר לקיץ הישראלי בלי מזגן, וסביר מבחינת רעש תקציב 500-600, אפשר אפילו 650 אם יש סיבה טובה. לא באנדל של חנות ספציפית, אלא אם כן היא באיזור חיפה יש דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  11. Started by ToMeRv32,

כשהתקנתי הכל במארז שברתי סוג של ברזל בחלק הקדמי כדי להכניס את הכונן, כי אחרת זה פשוט לא נכנס.. אני חושב? עשיתי בסדר? למקרה שאתם לא מבינים פשוט תתנו למישהו עם P280 לענות, אין לי כוח לנסות להסביר מה שברתי שם בדיוק..

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. Started by basharis,

יש לי מחשב בן למעלה מ 5 שנים עם הספק המקורי שהגיע עם המארז Antec Sonata 2 היום ניסיתי להפעילו אחרי מספר חודשים שלא עבד - הוא העלה עשן ושבק חיים (אני חושש שאולי הכבל לא היה תקין). מחפש המלצה לספק לא יקר שיתאים כתחליף - אני לא יודע אם ספקים מודרניים תואמים את המארז ולוח האם. אני לא מתכנן להחזיר את המחשב לשימוש שוטף אלא בעיקר להפעילו כדי להגיע לחומר השמור עליו, לכן צריך משהו איכותי במיוחד.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  13. Started by shokota,

שלום חברים, מעוניין במארז בתקציב של 200 ש"ח עם אפשרות לחריגה קלה אשמח לחוות דעת על האפשרויות שבדקתי: CoolerMaster Elite 360 http://ksp.co.il/?uin=10898 CoolerMaster Elite 311 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9709 Gigabyte luxo x140 http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/marz-gigabyte-luxo-x140-black-miditower-atx-p-12918?cPath=208 Sharkoon Vaya eco black http://ksp.co.il/?uin=14615 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  14. תקציב - עד 400 שקל מארז MID TOWER , שיגיע לפחות עם 2 מאווררי 120mm , שיהיה שקט זה דיי חשוב.. אבל מעניין אותי אם יש כאלו איכותיים + מסנני אבק , ובמחיר שפוי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 949 צפיות
  15. שלום לכולם, מעוניין לדעת האם ניתן להחליף למערכת חדשה בסוקט 1155 עם הספק הנוכחי שלי. בדקתי באתר המחשב את הצריכה של המערכת החדשה ללפחות 457W, אבל מעוניין לעוד חוות דעת. האפשרות להוצאה של שני הכוננים הקשיחים קיימת אם זה יחסוך בכסף. פשוט חבל לי להוציא עכשיו 450 שקל על ספק חדש אם אין צורך. הספק הקיים כרגע - Enermax Liberty DXX 500W. המערכת הקיימת כרגע: לוח אם - Asus P5Q מעבד - Core 2 Duo E8400 כ.מסך - AMD HD 6950 זיכרון - 2 כפול Kingston DDR2 1066 = 4GB שני כונן קשיחים - WD Sata 7200RPM כונן SSD - שני כוננים של Intel 520 128GB כרטיס קול - Creative X-fi titanium Fatal1ty Champion מארז עם 13 מאווררים של Ikonik המערכת החדשה שאני מעוניין לשדרג אליה: לוח אם חדש - Gi…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. Started by user-69225,

אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בעשר דקות הקרובות הקרובותאיזה מארז יתאים ל500w seasonic + hd7970?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  17. Started by spectralcanine,

שלום. יש לי כבר במשך שנים ספק כוח ג'נרי של 500W, דגם P-4 500W ATX12V של LG, עד כמה שאני מצליח להבין, לא ממש כתוב עליו משהו ברור. ברגע זה המחשב שלי סוחב לוח אם Gigabyte 970A-UD3, שני כרטיסי RAM DDR3, כרטיס מסך Radeon HD 4850, מעבד ,Athlon II 240 SSD, HDD, וכונן דיסקים. אני רוצה לשדרג את המעבד למשהו יותר עדכני (כנראה AMD FX 8350), ואני לא בטוח אם אני גם צריך ספק כוח חדש (ואם כן - כמה וואט, בעדיפות שיהיה בסדר גם כשאני ישדרג את הכרטיס מסך באיזה שהוא שלב בחיים). מעבר לזה, האם זה בסדר שכל חיבורי החשמל שלי כרגע צריכים adapters? לספק שלי יש רק יציאות Molex ששום רכיב בחומרה שלי כבר לא משתמש בהם, אז הכל עם חיבורי ביניים של SATA, מה שהכרטיס מסך משתמש בו, וכו'. תודה. עריכה: לא מ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by swisaman,

הצצתי היום בCM590 שלי וראיתי שהפילטרים לאבק שלי דיי מפוצצים אבק,איך אני אמור לנקות אותם?

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  19. Started by eliyahoo2,

הי רציתי לשאול איך המארז הזה: http://www.tms.co.il/product/11509 אני שואל כי כבר הזהירו אותי לגבי מארזים שנראים טוב אבל מכילים הרבה פלסטיקה מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. שלום יש לי לוח-אם פנוי, + מעבד + זכרון, ואני להשתמש בהם כמחשב נוסף. אני מעוניין לשים אותם במארז שוכב, כמה שיותר קטן. מה יכול להתאים? תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה למארז וספק פשוטים וטובים למחשב רב תכליתי ללא כרטיס גרפי עם מעבד I3. עדיפות למארז לא גדול (גובה 32 ס"מ, או שוכב - 38 ס"מ) מחפש בעיקר מחיר טוב עד כ 350 ש"ח תודה dj4400

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Kzer-Za,

הי, יש לי כרגע ספק גנרי INWIN בשרת אחסון שכבר תקופה ארוכה אני רוצה להחליף. הספק הנוכחי כבר ממש מרעיש וגם סביר שלא נותן נצילות טובה מידי. מה גם שהוא לא מספק אריכות חיים לשאר הרכיבים. במחשב יש דיסק SSD, כונן 1TB, שלושה כונני 2TB, וכונן אופטי. (המפרט המלא מימין - תחת Desktop-NAS) הייתי מאוד מעדיף ספק מודולרי (בשביל חיווט מושלם ככל האפשר) אבל החשיבות היא על נצילות חשמל (כי הוא דולק כמעט רצוף) ועל שקט. חשבתי על ה-Seasonic S12II-430 430W שההספק והמחיר עונים על הציפיות. אני תוהה אם קיים ספק מודולרי עם נצילות קצת יותר טובה בתחום ההספקים הזה. אשמח להצעות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. מה חשוב? שיהיה שקט (לא קריטי רמת השקט, בשביל זה יש SLEEP) ושהמאווררים יהיו אמינים (שיעבדו לאורך זמן). שיהיה נוח לפתוח את החלון שלו ולשחק עם הכבלים בפנים. פחות חשוב איך הוא נראה, יותר חשוב מה שהגדרתי. ANTEC ONE ANTEC 300 SHARKOON T5 או אם למישו יש הצעות טובות יותר...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by KOBOKOBO,

התעניינתי בקניה של אל פסק כי אני יודע מה יכול לקראת , בעת הפסקת חשמל ראיתי את האל פסק הזה http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/aviem-c02648309/15157911 הוא מספיק אמין? הוא יתאים לי למחשב/לספק ? (המפרט בצד ימין שמעתי שיש אל פסק שלא תומכים בסוגים מסוימים של ספקי מחשב , האם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. TMS אמרו בתגובה שאני אסע אליהם לנתניה (מעניין על חשבון מי) והם יבדקו את המארז, קיריל טוען שמה שרשמתי בדיון הקודם לא נכון. אם יש משהו שרשמתי בדיון הקודם שלא היה נכון אני מתנצל מראש, אבל כל מה שרשמתי שם (ממה שידוע לי) אמת. וגם אם המארז לא תקין אין סיכוי שאזכה לראות מארז חדש. ולא מבין מה הטעם בלנעול, הם מוזמנים לרשום פה בדיוק כמו שאני רושם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים