עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by Wond3r,

אני רוצה לקנות את הספק corsair hx 520w ורציתי לדעת אם הוא מחזיק טוב את המערכת: E8400 4gb ram Hd4870 ועוד שאלה, יש לספק הזה 2 יציאות של 6פינים בשביל הכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. Started by Seaninho10,

TZAG-ELITA 402K TK + ספק כוח 520W או NZXT APOLLO + ENERMAX LIBERTY 400W אנא נמקו בחירתכם.. נ.ב מצטער על הדאבל-פוסטינג, יצא לי בטעות... אח מהם ניתן לנעול..

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  3. אני מתכנן לקנות את המארז: antec nsk2480 ורציתי לדעת אם אני אוכל להכניס לתוכו את : Scythe Yasya האם הקירור הנ"ל יכול להכנס לתוך המארז?

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  4. Started by landmn,

לגבי המארז: איך הוא באופן כללי ?איך הוא מבחינת חדירת אבק (האם הפילטרים מועילים)? לגבי הספק Enermax NAXN 450W (ששאלתי במקור): מסתבר שזה מה שנקרא Enermax 80+

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  5. Started by igor_e,

בוקר טוב, חבר'ה. אני משתמש ב-V9 של Thermaltake כבר למעלה משנה ולאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות: באמצע העבודה, המאוורר העילי מתחיל לנקוש, כאילו הוא פוגע במשהו, עד שהוא נעצר, וברגע שזה קורה, כל המערכת קורסת. לא הצלחתי להבין למה זה קורה, אבל ליתר בטחון החלטתי לפתוח אותו ולנקות אותו בצורה יסודית, אף על פי שאני מקפיד לנקות אותו מאבק באופן קבוע, וגיליתי בפנים הרים של אבק. כלומר, ברצינות, פשוט שכבו בתחתית המארז גושי אבק בגודל של קלמנטינות. שאבתי וניקיתי אותו ביסודיות, אבל גם זה לא עבד והבעיה עדיין חוזרת על עצמה. אי לכך, החלטתי להחליף את המארז ולכן אני פה. התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, ההעדפה שלי היא ל-Mid tower. אם יהיה גם איזה מנגנון לסינון אבק - הרי זה משובח. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. Started by jonsi11,

הספק הוא למחשב amd 3000 ישן עם כרטיס מסך readon 9600xt 1 גיגה זיכרון לוח asus a7v880 עם כרטיס מודם פקס ב pci ושימוש בלפחות 5 יציאות usb עכבר usb מקלדת usb סורק usb מצלמת אינטרנט ודיסק קשיח נייד usb יש את הספק של Hec http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3829 ויש את jsp-tech http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4628 עכשיו אני יודע ש hec זה אמור ליות יותר טוב אבל הדבר המוזר הוא שעל ה jsp נותנים 3 שנים אחריות ועל ה hec לא ודבר שני ב jsp רשום שיש הגנות של Short Circuit Protection System Over Voltage Protection: + 3.3v, + 5v, + 12v ועוד. צירפתי קישור http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=2&hSubTypeID=13&hProdID=58 ועל ה hec לא ראיתי שיש את ההגנות…

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  7. Started by slim_shady,

שלא יהיה יקר מידיי ושיהיה לפחות 5 דקות השהיה... ויש לי ספק 400V אם זה חשוב...

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. Started by moranfrd,

שלום רב. קניתי השבוע מחשב חדש שכלל מארז סונטה 3 של אנטק שמגיע ביחד עם ספק כוח 500W של אנטק. כשקיבלתי את המחשב, הוא הגיע עם כבל שמתחבר לספק אז בצד של התקע יש חיבור שצריך מתאם ואין ברשותי כזה. לכן שמתי כבל חשמל אחר שהיה לי ששימש בזמנו למסך LCD האם יש השפעה להחלפת הכבלים ?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  9. Started by אדי44,

שלום אני לפני החלפת המחשב הקיים במחשב חדש לגמרי.ועדיין בודק\מתלבט האם ללכת על מחשב מותג כגון: Dell , HP או ללכת על מחשב בהתאמה אישית.במידה ואלך על האפשרות השנייה , מבקש מכם המלצה למארז איכותי ושקט הכולל ספק כח במחיר של 400-500 ש"ח המארז יהיה מיועד כנראה ללוח אם ומעבד של אינטל מהדגמים הבאים : DH55HC\Core i3-530 על מה אתם ממליצים ? ובגדול,באיזה יצרני מארזים כדאי להתמקד.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  10. שלום, קניתי השבוע מחשב יד 2 עם מארז וחומרה איכותיים. הבעיה היא רק באיוורור אשמח לפתרונות לא יקרים ושקטים הבאים: 1) מאוורר (או שניים) להרכבה על צלעות גוף הקירור של MUGEN3 (המאוור המקורי לא עובד). כולל איפה לקנות את מתקן הקפיצי שמחזיק את המאוורר על הצלעות (אצלי הוא לא נמצא). 2) זוג מאווררי 120 מ"מ למארז. מעבד i7 3770k מארז Fractal design define R3 תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש מארז עם צד שקוף מארז מרווח עם מקום לפחות מ-4 דיסקים קשיחים ויותר ושיתאים לספק כוח של אנמרקס ליברטי ולכרטיס מסף 9800gtz מהראשוניפ שיצאו יש לי כרטיס מסך עבה וארוך וגם שיהיה אורות אבל לא חייב וגם שיתאים ללוח אם של p55-usb 3 של גיגה בייט אשמח להצעות שלכם וגם תמונות מבחות ובפנים של המארזים תודה רבה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  12. אני מתכנן לקנות את המחשב הבא ורציתי לדעת איזה ספק יהיה מספיק חזק כדי להחזיק אותה. מעבד: INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz לוח אם: INTEL BURRAGE : BLKDP67BGB3 זיכרון: G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X כרטיס מסך: GIGABYTE GTX560TI SUPER OC 1GB GDDR5 דיסק קשיח: SEAGATE LP 5900.12 1.5TB SATA2 בנוסף אני רוצה שביום מין הימים אני אוכל להוסיף עוד כרטיס מסך למערכת (SLI). כמו כן אני מתכנן להוסיף עוד איזה 2-3 הרדסקים קטנים של איזה 160 גיגה למערכת. רציתי לדעת אם לדעתכם הספק הזה יספיק למערכת הזו: ספק כוח: SEASONIC S12II 620W BRONZE תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. עד לפני שבוע הכל היה בסדר, אבל עכשיו כשאני מנסה לצאת ממצב שינה של וינדוס 7 המחשב לא מתעורר גם אם אני לוחץ על מתג ההדלקה, אלא אני צריך להוציא את התקע מהחשמל ולחכות קצת, ורק אז הוא נדלק. אחר כך עולה מסך שאומר לי שבוצע כיבוי לא תקין ורק אח"כ עולה הוינדוס מחדש. השאלה שלי - האם זו נראית כמו בעייה בספק הכוח? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  14. היום יש לי GTX 460 768 מעבד i5-2500 זיכרון 4gbx2 דיסק קשיח אחד צורב אחד 3 מאוררים 120mm יש מקום לשדרוג הכרטיס מסך מבחינת ספק הכח? או שאני כבר על הגבול ואין הרבה מה לעשות? האמת כשאני נכנס לאתר היצרן של כרטיס מסויים אז הם רושמים שם איזה ספק צריך במינימום, אני לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה. לכן אני שואל פה. אני יודע שיש כרטיסים חזקים "חסכוניים בחשמל".. נשאיר בצד את עיניין התקציב. רק בתאוריה אני רוצה לדעת מה אני יכול להרכיב. זה דגם הספק מאתר היצרן http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MjU5Ng==

15. Started by Monopoly,

אני מחפש ספק כח שיחזיק לי מערך SLI של כרטיס מסך nvidia 8800 gts שאר המפרט: e4300 oc up to 3.0ghz asus p5b deluxe 2gb ram ddr2

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  16. Started by lironll,

שלום לכולם. יש ברשותי מחשב בן 7 שנים שבקושי מצליח להריץ סרטי וידאו ב HD ברצוני לשדרג אותו ולקנות מחשב שיכול להריץ גם משחקים. להלן המפרט שבחרתי מעבד: I7-860 לוח אם: ג'יגה-בייט H55M-USB3 זיכרון: OCZ DDR3 1333MHZ 2*2048 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 מדובר בלוח אם מיני וגם המארז שאני רונה הינו מארז קטן בעל מאוורר אחד פרט לרכיבים הנ"ל יהיה לי במחשב דיסק קשיח בודד,צורב וכרטיס רשת אלחוטי PCI. לפי הבנתי גם הכרטיס מסך חסכוני בצריכת חשמל (מקסימום 108W) וגם המעבד חסכוני. לפי מחשבונים שקיימים ברשת הספק של 400W אמור להיות די ויותר אבל באתר של SAPPHIRE רשום שדרישת מערכת היא 500W ברשותי ספק כוח טוב בהספק 400W ואני לא רוצה להוציא כסף מיותר במידה וזה לא נחוץ. האתר של SAPPHIRE http://www.sap…

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  17. בינתיים זאת המערכת: מעבד: i5 750 קירור למעבד: Arctic Cooling AC-FREEZER 7 PRO REV.2 לוח אם:Gigabyte GA-P55M-UD2 זכרונות: Kingston DDR3 1333 KVR1333D3N9 1.5v 2X2GB הארד דיסק: Samsung Spinpoint F3 1000GB HD103SJ כרטיס מסך: Sapphire VAPOR-X HD5750 1GB GDDR5 PCIE כרטיס המסך דורש 2 חיבורי 6 פינים של 75W כל אחד. הנה הלינק לדרישות http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?leg=&psn=000101&pid=292 בכל מקרה, אני קונה דרך יבואן כך שיש לי מחירים די זולים למה שיש להם במלאי. יש להם או OCZ או THERMALTAKE, בפורום מפרטים כבר המליצו לי מבין השניים לבחור בOCZ (יודע שהספקים הם ספקי מותג וכו'). אני יכול לקנות OCZ ModXStream 500W ב290 ש"ח. הנה לינק לפרטים http://www.ocztechno…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  18. Started by ron11,

שלום חבר שלי קונה בקרוב אל פסק ורציתי לדעת איזו חברה עדיפה מאלה אחת מהחברות של האל פסק מומלץ הכי ליקנות : או APC או gamatronic או Advice או חברות אחרות שאפשר ליקנות בארץ מבחינת : 1.איכות בניה ואיכות רכיבים ותו תקן ומוצרים מיתקדמים 2.הגנות ומסננים לברקים, מייצב מתח רעשים והפרעות והגנת ברקים ל-ADSL +מייצב מתח 3.מצברים איכותיים וחזקים לאורך זמן 4.עמיד למשך שנים כמה שיותר שלא אחריי שנתיים המצבר יגמר 5.אמינות שירות תיקונים וכו" השאלה מכווונת לאל פסק מיכול הסידרות : 1. Line Interactive 2. Smart Line Interactive- גל מוצא סינוס טהור On Line .3 - גל מוצא סינוס טהור אם אפשר לציין עם חברה למשל מיתמחה יותר מסוג 1 ופחות מיתמחה מסוג 2 למשל תודה לעוזרים !!!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. Started by zivler,

מה אתם אומרים על הספק הזה במחיר הזה?? http://www.omc.co.il/Products.php?id=CRS-CMPSU-750TX&category=CRS-CMPSU-750TX&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_0/prdTreeCode_09/prdTreeCode_092/

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by dd7,

במפרטים שלכם אתם ממליצים על המארז הזה Foxconn 3GTK-278 + FSP 250W + 80mm Fan - 1Y Warranty איפה אפשר לקנות אותו בדיוק??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. האם הוא שקט וטוב ומתאים לCF של 4870? ואיכותי כמובן ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by levy333,

מה אתם אומרים על המארז הזה? הוא שקט ואיכותי? http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=35&Cat2ID=0&pid=FCTW093 צריך להוסיף לו עוד מאווררים? הוא מתאים עם אנרמקס ליברטי. 400 ואט? אם המארז לא מתאים יש למישהו הצעה למארז אחר בתקציב דומה +- שיהיה סולידי ושקט בלי חלון צד ובלי מאווררים צבעוניים? (יש עדיפתו למארז שבוא לא רואים את הכוננן ורק בלחיצת כפתור הוא נפתח מתוך המארז עצמו) תודה רבה על העזרה levy333

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. Started by YINON110,

שלום חבר'ה, אני לא מבין בשיט בספקי כוח, רציתי לדעת על מה אני צריך להתסכל בכדי לדעת שהספק כוח שמציעים לי הוא טוב או לא. אשמח לעזרה תודה ולילה טוב

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  24. Started by eliom,

יש לי לוח אם P5KPL ואני רוצה לקנות בשבילו מארז. איזה מארזים מתאימים לרוב לוחות האם? כי אני רוצה בעתיד לשדרג את לוח האם ליותר מתקדם ושמארז יתאים גם לו.

25. בכלליות, המפרט שלי כולל: לוח אם של אינטל GA-P55US3L, מעבד i5, כ. מסך radeon 5850 1gb, הארד דיסק אחד של 500GB זיכרון RAM של 4GB, וספק של 600W. אני מחר הולך להזמין את המפרט, זקוק למארז שיספק קירור (אוויר?) כמו שצריך. הציעו לי Sagitta 2, אני חשבתי על ANTEC NINE HUNDRED II. מה אתם מציעים? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.