ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום! ברצוני לקנות מחשב חדש עם המפרט הבא Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray ZALMAN CNPS5X SI EDITION Gigabyte GA-H77-D3H Kingston 4GB 1600 Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black Asus Xonar D2x ולהשתמש במארז ( NZXT Tempest AirFlowKing ) והספק Pc Power 610w שקיימים אצלי כ 3.5-4 שנים . http://www.nzxt.com/new/products/crafted_series/tempest http://www.pccenter.co.il/product/%D7%A1%D7%A4%D7%A7-pc-power-s61eps-eu-610w-sli ורציתי לדעת האם המארז מתאים לצרכים של היום מבחינת ביצועי קירור + גודל המארז שיכלול את המפרט החדש + יציאות חדשות ? והאם הספק שלי יחזיק את המ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי עד עכשיו רק טובות על החברה הזו, ולפי כמות ואיכות הנמונים נראה כמו ספק לא רע בכלל. אשמח לדעתכם: http://www.glacialpower.com/products/power450ap_view.htm רום
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
המפרט הוא כזה, Intel E8400 @ 4GHZ XFX 750I SLI - יותחלף ללוח P45 בשביל CF 4GB RAM HD4870 * 2 CF 512M SEAGATE 500GB DVDRW מערכת קירור מים של TT ( כלולה במארז קנדלף ) ואיזה 7 מאווררים... כרגע המחשב כולל ספק OCZ MODSTREAM 520W שהוא קצת מיושן... עם רייל אחד של 12V 28 אמפר... אני צריך ספק כוח שיספיק, ושלא יהיה מוגזם... תודה מראש !!
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
עד כה שמעתי על האפולו והטוניק שלא זמינים לקנייה בארץ ויהיו רק עוד כמה חודשים. יש לי 2 שאלות: 1. לא כל חנות מזמינה ברגע שאין לה במלאי? למה הם מחכים? וגם אם לא הם אז למה החברות שכן מזמינות לא מזמינות מיד? 2. האם יש עוד מוצרים שאינם זמינים בארץ? השאלות שלי צצות מכיוון שאני תכננתי לקנות השבוע מחשב גם עם הטוניק וגם עם האפולו :'(. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם גם המארז הזה COMPUCASE 6920B BLACK/BLUE FULL ATX http://noacomp.co.il/product.asp?productid=5914 הוא מארז מומלץ? כמו COMPUCASE CI-6A19 BLACK ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2279
-
- 18 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני קונה מארז שבאפשרותו להכינס לוח אם בגודל ATX 12X 9.6 האם אפשר להכינס אליו וח אם שגודלו 12X 8.6 אם כן בבקשה הסבר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קונה מערכת E6750 8800 GTS 320MB HD 320 SATA LG H62 מארז SAGITTA לוח אם P35 C של גיגהבייט האם הספק יחזיק את המערכת האם הוא ספק חדש האם יש ספק טוב ממנו במחיר של 270 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
על הדרך קניתי גם SilverStone SST-FM121 120MM ADJ Fan Silver Panel קבלו איזה סדר דפקתי במארז... יאללה יום חמישי אני צריך לקבל את הזיכרונות OCZ DDR2 FlexXLC 4096MB (1GBx4) DUAL CHANNEL 800MHZ CL3 ואז את המעבד Intel Core 2 Quad Processor Q9450 2.66GHZ BOX המחשב הזה הולך להיות מפלצת
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה להרכיב מחשב חדש: לוח אם GA P55A UD3 מעבד CORE I5 760 זיכרון 2*2GB דיסק WD10FAEX SATAIII כרטיס מסך GV N460OC 768I צורב ASUS איזה גודל ספק מתאים למערכת הזו, על איזה ספק - כח הייתם ממליצים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
C Power & Cooling Turbo-Cool 1KW-Quad SLI T1KW-4E EPS12V 1000W Continuous @ 50°C Power Supply 100 - 240 V או ENERMAX GALEXY 1000W? :DJsmile:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי המארז האיכותי אך לא כל כך מאוורר, Foxconn TH-230. אני מעוניין להחליפו למארז עם תחלופת אוויר טובה יותר אך ירידה מזערית ככל האפשר באיכות ומינימום עלות. אני לא מוכן להוציא יותר מ 300 שקל (כמובן שאם יהיה משהו טוב ב 320- זה בסדר). עוד בעיה שמציקה לי במארז הזה היא שכפתור ההדלקה שלו מואר ע"י לד כחול חזק. זה מאוד מציק לי (כשהחדר חשוך ואני יושב מול המחשב). אני מעוניין שבמארז שארכוש לא יהיו לדים חזקים ואם אפשר- שלא יהיו בכלל. אני לא צריך אורות "מאגניבים" ושטויות, זה לא מעניין אותי. אז כאמור, התקציב הוא כ 300. הדרישות- מארז גדול, איכותי, מאוורר היטב, בלי לדים חזקים. עדיף מאייבורי או KSP כי הם קרובים. מה יש לכם להציע? תודה.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, האם הכרטיס מסך GAINWARD 4870HD 1GB GOLD SAMPLE יכנס בתוך המארז NZXT LEXA BLACK LINE כי ראיתי באתר ש8800GTX נכנס שמה, האם יהיה בעיות עם הכרטיס הזה?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
איש המחשבים שאצלו אני מזמין את המחשב אמר לי שבמארזים וספקים וקירור הוא עובד אם הרכיבים של חברת COOLERMASTER . אכשיו במארזים אני יודע שהם טובים ואני אקח כנראה את ה - 690 שמומלץ כאן בפורום . אבל לגבי הספקים שלהם אין לי מושג אשמח לשמוע את דעתכם על הספקים שלהם בכלל ודגם מסוים בפרט שכדאי לי לקחת של חברת COOLERMASTER המפרט שלי הוא : מעבד : CORE2 DUO E8400 6MB לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3 כרטיס מסך : GECUBE 4850 עם 512 מגה 256 ביט כונן קשיח : WD5000AAKS מסך : LG 1960TR [מסך 19 אינץ] תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני 10 חודשים מחשב מאיבורי,. קופסא של קולר מאסטר עם קירור נוסף של זלמן, וספק כוח seasonic 520 bronze אחרי 4 חודשים הספק התחיל לקצר לסירוגין וכשכן עבד עשה ציקצוקים כאלה מעצבנים כאילו רעש של קצרים חשמליים. נתתי את המחשב בחנות לתיקון והתעקשתי על ספק זהה חדש והם באמת שמו לי חדש וגם הוכיחו לי. עכשיו, 6 חודשים אחרי ההחלפה שוב פעם יש לי את אותה בעיה, רעש מעצבן של ציקצוקים מהספק. נראה לי לא הגיוני ש2 ספקים חדשים של חברה שנחשבת טובה נהרסים אחרי מס' חודשים בודדים והמחשב לא נמצא בשימוש כבד הוא דולק בלחץ שעתיים ביום. האם נפלתי על מזל רע של 2 ספקים או שיש בעיה של חיווט במארז וזה גורם לקצרים ולספק לההרס. בכל מקרה האם כדאי להתעקש על החלפה לדגם של חברה אחרת? תודה רבה, …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, קניתי 9600GT חדש (של TWINTECH). התקנתי את הכרטיס והדרייברים. כל פעם כאשר המחשב עולה הכרטיס נותן אזהרה שאין לו מספיק כוח ומודיע שהוא עובד בקצב נמוך יותר. נראה לי שיש 2 אפשרויות: או שהספק שלי לא מספיק: ספק גנרי של 500w עם מסילות של 15A,16A ב +12V (ומעבד Q6600) או שחיברתי את המתח לא נכון-על הכרטיס יש חיבור מתח עבור 6 פינים, ויש מתאם שמתפצל ל-2 מחברים לבנים סטנדרטיים עם 4 פינים (אדום,שחור,צהוב). מהספק יוצאים 3 מחברים לבנים כאלה: אחד מחובר ל-DVD ולמאוורר של המארז ואת ה-2 האחרים חיברתי לכרטיס. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בתחום של מארזים לא יוצאים דגמים משוכללים הרבה יותר או כל מיני כאלה שהופכים את הדגמים הקודמים לפחות רלוונטים כמובן שיש אבל קטן ולכן אני שואל מניסיון שלכם אם מחירים של מארזים יורדים עם הזמן או ממש לאט. אם יש למישהו דוגמא אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
-
שלום האם ספק שמופיע ברישמה http://www.plugloadsolutions.com/80PlusPowerSupplies.aspx הוא בסדר\לא ג'נרי? יש היום כל כך הרבה ספקים בלי ביקורות מצד שני באתר הם נראים בסדר כולל נתונים על המסילות (ככה נדמה לי) הוספתי דוגמא האם זה נחשב נתונים של המסילות? DC Output +3.3v 30A+5v 30A +12V1 20A +12V2 20A +12V3 20A +12V4 20A +5Vsb 3.0A -12V 1A Total Continuous output 800W תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני קונה נגיד מזיגזג מארז CM690 אז יש איתו עוד 2 מאווררים לאפשרות.. אז אם אני אומר להם שיוסיפו לי מאוורים של CM כמו של מה שקניתי.. הם ישימו לי..?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
את המחשב קניתי ב IVORY (כן , קניתי שם למרות התגובות) בגדול זה I5 וכרטיס מסך HD5850. המארז הוא http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4265. הבנתי שהמארז הזה קטן מדיי , ויש לי הזדמנות להחליף אותו עד מחר (אחרת אייבורי יתחילו להרכיב את המחשב) יש מארז אחר (באייבורי) שעדיף עליו? אין מגבלה של תקציב , אבל עדיף לא להגזים (משהו באזור ה200-500 ש"ח). תודה שכחתי להוסיף: רק הקדימה והאחורה של המחשב יהיו חשופים לאוויר! המחשב נמצא בתוך השולחן (שני קירות מצדדיו , קיר מתחת וקיר מעל)
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי חוות דעת לגבי המארז הזה - Thermaltake armor revo gene snow edition mid tower white case no PSU ושאלה נוספת לגבי ספק כוח, נאמר לי בעבר שהספק כוח שהיה לי לא היה חזק מספיק בכדי להטעין אייפד ( אם חיברתי אותו למארז) האם יש קשר בין הדברים?חוות דעת אמרז תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היום 16.11.07 נשרף ספק הכוח בפעם השלישית ללא תופעות לוואי מראש . בתוך פחות משנה נשרפו אצלי שלושה ספקי כוח ואני לא יודע את הבעיה , אולי אתם יודעים משהו על זה . ואני עובד עם ספקי כוח חזקים ה-2 האחרונים היו 500 וואט כל אחד , הראשון המקורי היה 300. המחשב שלי לא הכי חדש , לוח אם - p4v845 של אסוס , מעבד פנטיום ארבע 2.53 של אינטל . , יש לי 160 גיגה ב-2 הארד דיסקים , כרטיס מסך FX5200 , זיכרון 512 אבל אני לא בטוח כי אחד 2100 ואחד 2700 נראה לי בדגמים (DDR רגיל) , בנוסף צורב די וי די של LG , ואם לפרט ממש כרטיס טלויזיה , כרטיס רשת , וזהו .. , בואו תעזרו לי בבקשה אני מיואש רצח ..
-
- 33 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי קניתי UPS כדי שישמור לי על המחשב היות וקרו מספר מקרים של הפסקת חשמל בבית. המכשיר הוא מסוג VT-650 של eitan engineering התקנתי את התוכנה ועשיתי בדיקה מהתוכנה של כיבוי, זה כיבה את המחשב בצורה תקינה אחרי שראיתי שזה עובד כמו שצריך אמרתי לעצמי נעשה ניסיון כאילו יש הפסקת חשמל ו.... הוא פשוט כיבה את המחשב והמסך מיידית והתחיל לצפצף מה צריך לעשות בשביל שזה יעבוד? אני מצרף תמונה של התוכנה שלו תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם מישהו יכול להכווין אותי בקניית מארז. אני כרגע קונה מחשב חדש עם מעבד חזק q9550. ביקשתי מפרטים משתי חנויות שונות, באחת - המליצו על מארז EZ-cool silver, שלמעשה כל צד שמאל שלו הוא מאוורר אחד גדול, וכל המארז מלא נקבים וחורים. (האמת שזה קצת מפחיד אם ישפך עליו משהו). כמובן שצריך להוסיף ספק, אני חשבתי על 450W של corsair בחנות אחרת המליצו על SONATA 3, שמגיע עם ספק 500W. שתי האופציות יוצאות אותו מחיר. יש למישהו המלצה? האם המארז עם המאוור הענק באמת תורם המון לקירור או שזה סתם שטויות? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני עובד היום עם ANTEC P180 עם מפרט דיי ישן, מעבד Q6600 וכרטיס מסך בן 4-5 שנים אני בדרך להחליף את המפרט , כרגע על הכוונת: 4770K + MAXIMUM VI GTX780 או GTX760 SSD x 1 + 3HDD המחשב מיועד בעיקר לגיימינג , לא מתכוון לעשות OC עד כמה שאני יודע בהתחשב במפרט, ובהנחה שאני רוצה מחשב יחסית שקט, האם כדאי להשקיע עוד קצת בהחלפת מארז וקירור יותר אופטימלי , או לדעתכם אפשר לעבוד עם המפרט הזה מספיק טוב עם ה-ANTEC הקשיש? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-