עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by דנדן,

מה קורה חברה? אז ככה יש לי את המחשב הזה Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB ASRock 775Dual-VSTA geil DDR2 533MHZ 512MB*2 Gigabyte RADEON 9000 Pro II (128 MB) AGP WD 80 GB 7200 8MB buffer IDE Seagate 40 GB 7200 2MB buffer IDE ASUS CD-S520/A NEC DVD_RW ND-3540A וכנראה שדרוג עתידי לכרטיס מסך PCI-E אבל לא משהו רציני או יקר והשאלה שלי, כמה WATT אני אצטרך לספק חדש? והאם הספק של HEC הART 300WATT שווה משהו http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&ver=v13&model=ar-tf

• 58 תגובות
    • 4.4k צפיות
  2. ליילה/ בוקר טוב אנשים. אני בונה HTPC מבוסס לוח ATX ומחפשת מארז איכותי ושקט מתאים. הצעתם לי בעבר בפורום את הדואט (אם כי הבנתי שהיו שטענו שהוא לא מספיק איכותי ושקט) אולם לדאבוני כרגע הוא חסר אצל היבואן וצפוי להיות עוד כ- חודש לפחות . בעקבות זאת פתחתי בחיפוש אחר מארז חלופי. הדרישות כאמור הן : - תואם ATX - מקום לצורב. רצוי גם מקום נוסף אליו אוכל להוסיף במהשך כונן Blu-Ray או HD-DVD. - מקום ללפחות שני קשיחים, עדיף יותר כדי שאוכל להוסיף היה וארצה - מינימום 2 USB 2.0 קדמיים (עדיף יותר) - כמובן שיציאת אוזניות ומייק. פייר-ווייר יתקבל בברכה - קורא כרטיסים אופטיים יכול להיות נחמד. לא חובה.. חייב - להיות איכותי מאוורר טוב ושקט. אם יגיע עם ספק איכותי שמסוגל להחזיק מחשב חז…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. טוב בגדול אני הולך להחליף את כל המערכת... חלק ראשון הגיע... הספק אמור להחזיק : E6600 4 גי'גה זכרון 6 דיסקים קשיחים. 2 880GTS אני מעוניין שלא כמו הספק הקודם להגדיל לעצמי את הסיכויים גם בשדרוג הבא שלא אצטרך להחליף ספק, בנוסף אני אוהב להשתעשע ב-OC ולכן לקחת זאת בחשבון. אני מעדיף שהוא יהיה מודולרי (ככה רושמים ) שונא חוטים מיותרים בגדול כמו שרשמתי התקציב הוא 1000, אך אם יש צורך להוסיף עד 200 שקל בשביל לקבל משהו שהוא בגדר מומלץ בטרוף אז שיהיה..... שכחתי לציין שחשבתי בכיוון של: Seasonic M12 SS-600HM 500W Modular Cable SLI EPS... בהתחלה חשבתי SS-600HT Active PFC אבל ה-Modular כמו שציינתי קרץ לי...

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי, אני מנסה להבין האם הספק הזה תומך ב- crossfire? אני מנסה להבין באתר של ANTEC, אבל כתוב רק שזה SLI Certified. מישהו יכול להסביר לי האם הספק הזה תומך ב- Crossfire? מצורף לינקים של הספק - http://www.antec.com/Believe_it/product.php?Type=MQ==&id=MTE4Mg== http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1174 אני מפחד לקנות את הספק הזה אם הוא תומך רק SLI ולא CROSSFIRE. אני אשמח אם מישהו יבהיר לי את זה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by JHONLEV,

אהה יש לי ספק כח שהמחשב מחובר אליו באון רגיל השאלה היא אם אני יכול לקנות ספק פשוט לחבר אותו לחשמל ולהשתמש רק בפינים של הארבע כלומר כדי לחבר עוד מאוררים ... זה יעבוד או בגלל שאני לא מחבר לו את היציאות של הלוח אם זה יתקע?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  6. כבר כמה זמן, כל פעם שיש הפסקת חשמל מעל לכמה שניות האל פסק הוותיק שלי (APC) מפיל עצמו מיד ומודיע על עומס יתר. הסוללות עצמן - טריות, הוחלפו לא מזמן. סחבתי כמה זמן, אבל לקראת החורף הפנמתי שלכל דבר טוב יש סוף ורכשתי אל פסק חדש (armor line) ב KSP. הגעתי, חברתי אותו למחשב, הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. קורה. יש תקלות גם במוצרים חדשים. התקשרתי לבנדא שאשרו מיידית החלפה, שלחו אשור ל KSP ותוך יום/יומיים היה לי אל פסק חדש. הפעלתי ואז ניתקתי מהחשמל כדי לבדוק, והעסק נפל עם הודעה על ..... עומס יתר. בשלב זה הבנתי שהבעייה לא באלפסק אלא בספק הכוח במחשב. הוזמן מאמזון, הוחלף. חובר לאל פסק החדש החשמל נותק - והאל פסק…

7. אז אני קונה שבוע הבא מחשב, שמפרטו: לוח אם ASUS P5B צ'יפסט P965 מעבד Intel Core 2 Dou 2.13GHz דגם E6400 שקע 775 (כמובן) כרטיס מסך: ASUS EN8800GTS/HTDP עם 640MB זיכרון זיכרון: 2x1GB 667MHz מסוג DDR2 כלומר 2 סטיקים של ג'יגה זיכרון כל אחד הארדיסק: Westend Digital 250GB SATA2 7200rpm 8MB (פלוס 160 ג'יגה שיש לי עכשיו, SATA1) מארז: ATX MidiTower 630A עם ספק ג'נרי 500W עכשיו את המארז: ATX Midi Tower 630A, אפשר לראות כאן: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1016 השאלה שלי היא, האם המארז הזה מספיק גדול לכרטיס מסך שאני מתכוון לקנות, ואם יהיו לי בעיות להכניס אותו? התקציב שלי הוא ממש מינימלי, כמה שפחות למארז טוב עם זרימת אוויר טובה שישאיר לי את המחשב קריר. בקשר לספק, כל מי שדיב…

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  8. האם הקירור Noctua NH-D14 נכנס לתוך המארז Antac P183 ? הגובה של הקירור : 160 מ"מ הרוחב של המארז: 205 מ"מ אני יודע שיש עוד מרווח של 45 מ"מ (4.5 ס"מ) אבל, כשחשבתי על זה, יש גם את הלוח אם וגם את המקום בצד לסידור הכבלים ואת המעבד עצמו שזה גם תופס מקום ברוחב. אז השאלה שלי אם הקירור יצליח להיכנס... תודה!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  9. Started by chaikr,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב מאוד ושמתי עין על הסונטה. הבנתי (ממה שהולך פה בפורום) שהוא מאוד שקט שזה מאוד חשוב לי ואני רוצה מארז שחור ואלגנטי בלי לדים/חלונות שקופים וכ"ו. המפרט יהיה משהו בסגנון של E8400/Q6600 4GIG HD4850 כל השאר לא נראה לי חשוב, אם זה כן חשוב אז אני אוסיף אני מתכנן לקנות את המחשב בLOGIC PC ולכן אם יש לכם מארז+ספק יותר טובים עד 750 שקל שעונים על הדרישות שלי אז זה צריך להיות מפה: www.logicpc.co.il אני לא מתכנן OC, יהיה רק דיסק קשיח אחד. השאלה היא האם אתם רואים בעיה במארז והספק או שאתם חושבים שיש משהו יותר טוב בטווח מחירים הזה שייתן לי שקט וצורה אלגנטית?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by *Roe.S,

שלום, חודש הבא אני קונה מחב עם המפרט: Q6600, 8800GT/GTS-G92 , P35-DS3L,כונן קשיח אחד/שניים, עוד איזה 3-4 מאווררים במארז, 1-2 כונני דיסקים דברים שכבר יש לי: מסך 17 LCD ולפעמיים אני גם משתמש במסך CRT 17 של LG דיי ישן אבל איכותי, ו 2רמקולים שכבר יש לי עם סאב(->לא איזה משו מיוחד) עכשיו אין לי שום מושג באל ספקים- אז אני לא מבין במחירים אני רק יכול להגיד שהרעיון לקנות אל פסק הוא דווקא לא חובה... אם אל פסק טוב בשביל המפרט הזה עולה יותר מ500 שקל אז אני מוותר על העיניין... דישות מיוחדות: אין לי כי אני לא מבין בזה... רק שיעשה את העבודה טוב, לךא מחפש את האל פסר הכי איכותי.. שפשוט יעשה עבודה טוב במינימום כסף תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by eliransh90,

האם למארז inwin ec 021 יש יציאות usb 3

• 1 תגובה
    • 3.6k צפיות
  12. יש לי מחשב במארז רגיל של ATX מחשב של 5+ שנים (P4-2.4 G). רוצה מתאמי נוחות להעביר אותו למארז שוכב אבל לא מחיר גובה (המחשב ישן לא חושב שכדאי להשקיע). א. יש לכם הצעות למארזי שוכבים זולים יחסית? ב. תסתכלו על מארז, איך המארז הזה ? http://www.frontier.com.tw/htm/product/17m/VENUS.htm לפי החנות הוא אמור להיות מיועד ל mirco ATX אבל תסכלו תחת structure מופיע שב-MAIN BOARD : ATX / Micro ATX . ג. בחנות הוא בא כבר עם ספק עם נתונים הבאים T.W של 450W ו-O/P W של 200W) מה זה אומר זה מספיק? כרגע יש לי A350ATX (לא כל כך מבין בזה). ד. משהו מכיר את מארז באופן אישי ויכול להגיד לי אם ניתן להתקין לוח ATX שם? ה. יש לי בעיות של חום לא ברורות במחשב (לא אתרתי את בעיה, המחשב עובד תקין ומישהו פעם אמר…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by HydroIT,

שלום (שוב). אחרי שבחרתי את המארז - Antec 900, נשאר לי קצת תקציב יותר עבור הספק. בעקרון יש לי עד 1,000 ש"ח, אבל השאיפה היא להשאר באיזור ה-800. אני יודע שהמערכת יכולה להסתדר עם ספק פשוט יותר, אבל אני הולך לבצע OC ואני מעדיף שישאר לי עוד מקום לנשום אם ארצה לשדרג. אני מחפש ספק של מינימום 550 וואט מודולרי בעל כבלים ארוכים יחסית. בונוס (כלומר, רצוי ) איזשהו גימיק ליופי - מאוורר עם לדים, או משהו בסגנון. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  14. שלום, יש לי את הספק הזה Tomahawk 405W Active PFC 12cm ואני מתכוון בזמן הקרוב לשדרג את המערכת שלי לוח אם http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495 מעבד http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX620WFGIBOX זכרונות http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=904100 והכרטיס מסך שלי זה HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 מה דעתכם? אני מתכנן לעשות אוברקלוק אב לא משו רציני להגיע לאזור ה 3GHZ.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. בלי להשתמש במסור? ועוד משהו.. אם אני ישים את החלון פלסטיק במקום הרשת בפוסידון זה ישפר את הטמפרטורה ? [רק מי שיודע]

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  16. יש לי p182 ורציתי לדעת אם אפשר לגרום לנורה הכחולה בחזית המארז לכבות כאשר אני מכבה את המחשב..?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  17. אהלן, אני עובד על איזה פרוייקט ואני צריך מארז כמה שיותר גדול שאתם לא צריכים ובמילא תזרקו כדי לעשות בו שימוש מחדש. חיפשתי בכל העיר, צלצלתי לעשרות חנויות מחשבים, הלכתי במשך שעות וכל מה שהצלחתי להשיג בסוף זה חצי שעה הליכה ממני מחשב ישן כבד וקטן, שזה לא אידאלי. אם למישהו יש ברמת גן מארז fulltower, ultra tower, משהו גדול וטוב שיוכל לעשות לי את העבודה אני יותר מאשמח!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Director,

מה דעתכם מארז טוב יותר ? אני מחפש מארז עד 350 ש"ח בלי חריגות (10~20 ש"ח גג). כרטיס מסך יהיה 6850 של SAPPHIRE .

• 3 תגובות
    • 989 צפיות
  19. שלום רב לכל גולשי הפורום. ובכן, כמו שהובטח לכם בדיון הגדול של ספקי הכוח, נפתח כעת הת'רד הזה שבו כולכם תוכלו להתעדכן במידע הקשור לספקים - הסברים על מושגים כלליים, איזה ספקים כדאי ואיזה לא, איזה ספק המערכת שלכם דורשת ועוד. מס' הערות על הת'רד: • הת'רד יהיה נעול לתגובות משתמשים(כמו שכבר נאמר - מטרתו של נושא זה היא אך ורק לספק מידע אינפורמטיבי, ולא לדון בנושאי ספקים) • זהו ת'רד שיבנה בשלבים, וכל פעם יתעדכן מחדש. לכן הקפידו להישאר מעודכנים ולהיכנס אליו לעתים קרובות, על מנת לבדוק אם יש עידכונים חדשים. • אם ברצונכם להוסיף מידע לת'רד, אנא שלחו אותו בהודעה פרטית אל LiorP23 אנו נעבור על המידע ונחליט אם להוסיף אותו בהתאם לשיקולים שלנו. תוכן העניינים: 1) הסברים על מושגים הקשורים לספקי…

• 5 תגובות
    • 29.8k צפיות
  20. Started by gggil,

איך המארז RAIDMAX O2 הזה: http://tms.co.il/product/4935 הוא MID, עם 3 מאווררים, מאוורר 12CM מקדימה, מאוורר 12CM מאחורה ומאוורר 23CM מהצד (!!!). הוא טוב? הוא יחסית שקט? הקירור בו בסדר? למישהו יש איזה סיקור עליו? למישהו יש נסיון איתו? תודה מראש, גיל

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by SUPER300,

אני רוצה לקנות ספק כוח (כנראה 620W) למחשב עם צריכה גבוהה. רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות ספק עם כמה מסילות 12V, או שמסילה אחת שמספת 48 אמפר תספיק לי? עוד שאלה, סתם בשביל הידע: אני יודע שמסילת ה12V מספקת חשמל לרכיבים שצורכים הרבה חשמל, כגון המעבד, הכרטיס מסך, הזכרונות ועוד. אבל למה משמשות מסילות +3.3V, +5V, -12V, +5VSB? חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by gtx980sli,

שלום אני צריך מארז שיתאים לכרטיסים בגודל 30 סמ (290 של גיגהבייט) אני מעדיף שיהיה בו ספק כוח (אם יש הצעה לספק ומארז בנפרד וזה יוצא יותר זול אז סבבה) פלונטר\יד שניה הם אופציה ריאלית מאוד לנוכח התקציב אני מעדיף מקס איכות מארז וספק (כולל יופי, כמות מאווררים, ויציאות USB קדמיות, ומארז שקט). ומינימום מחיר (סביבות 400-500) אני מקווה שיש כזה בנמצא נ.ב ראיתי שהציעו את "ה ב500 שקלים ניתן לרכוש באנדל כמו Antec GX500 שמגיע עם ספק כוח 550W ונותן אחלה תמורה לכסף." אני תוהה אם יש עסקה טובה יותר קדימה מוחות יצירתיים אני מודה לכם מראש - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב אני צריך שיהיה בו מקום לכונן DVD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - - - תגובה אוחדה: - - - נ.ב אני צריך שיהי…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by rmeidan,

תגידו לי איך המארז הזה : JSP Tech H-550 F25 תמונה : http://www.skypc.co.il/images/itempics/H-550D-F25_large.jpg והשאלה שלי זה לא איך הוא ביחס למארזים אחרים באותו מחיר.....השאלה זה פשוט איך הוא בכלליות?(כמובן בלי הספק שמגיע איתו רק המארז)

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by scylla,

לקחתי את המחשב לחנות וכנראה צריך להחליף ספק. רצו לשים ספק ג'נרי ב130 ש"ח אבל כמובן נרתעתי ומה שהם עובדים איתו זה XP480 400W של TT, מחיר - 250 ש"ח. נראה טוב, 2 מאווררים, כבל לוח אם מוסלב מראש. מה דעתכם עליו? אגב קחו בחשבון שההרכבה חינם בחנות, ככה שזה יתרון גדול מאוד. לקחו לי את המחשב לבדיקה גם בחינם. (לראות מה נשרף)

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by beni125,

דודי קונה לעצמו מחשב מחו"ל עכשיו העניין הוא שאני המלצתי לו להביא hx520 or 620 ו p182 כי חשוב שקט והוא ישים עוד חומר אקוסטי לשמירה על שקט ו מאווררים איכותים(galtiahec or af) אבל האפשרות שהוא מציע זה p190 החדש אך אני לא יודע מה להגיד לו כי אני חושב שזה סתם בזבוז המחירים הם מסינגפור הוא התגורר שם כמה שנים מן העבודה בארץ ועכשיו חוזר ורוצה להביא מחשב המפרט המוערך של המחשב sli gtx dell 24wfp or apple 30 inch memory 4 giga 1066 dimanstor crosair mother board asus striker q6700x p182or 190 hx520 or hx 620 or the 2 power supply that come withe the p190 4 hd 500 giga ech \ בנוסף יכול ליהיות שהוא יביא קירור מים של דנגרדן או שיפטק אז צריך הכנה קטנה למים הוא לא רוצה לעשות מודי…

• 2 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.