עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by liav12,

היי. מבקש לקנות ספק חדש אך אני לא בטוח מה לבחור, המערכת המדוברת היא מימין E4300 שיתבצע אוברקלוק עליו. 8600GT - הולך להתחלף ב 4850 או ב 9800GT, מה שאומר שאני צריך ספק שיחזיק גם כרטיס מסך. HD 1 בלבד לבנתיים. וזהו. זאת לאחר שלפני רגע המחשב החליט לקרוס לי באמצע משחק ולא לתת למקלדת או עכבר שעובדים על USB לפעול, וביצע אתחול לכל מה שעשיתי ב BIOS. הפעם אני רוצה שקט נפשי מקריסות עם ספק איכותי..הרעש של הספק לא ממש מפריע לי. חשבתי על ENERMAX ליברטי 400W, אך הבנתי שאפשר למצוא היום טובים יותר במחיר כזה של 300 ש"ח...אכן? תודה רבה!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, קניתי את הספק seasonic s12II 620W. חיבורים שקשורים למארז לא נגעתי, רק הוצאתי חיבורים שקשורים לספק הקודם ושמתי במקומם את את החיבורים של הספק החדש. משום מה זה לא רוצה להפעיל לי. התקנתי: *חיבור ה-24 פינים. *חיבור ה-4 פינים לכונן הקשיח ולכונן דיסקים. *חיבור ה-PCIE ועוד חיבורים חיברתי... אני לוחץ כפתור הפעלה וזה לא מפעיל את המחשב. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by YARONGT,

תגידו מה יותר טוב אני הולך לקנות עוד שעה ככה לאחי Antec VP450 450Watt או Enermax NAXN 450W אם אפשר לענות מהר בגלל שאני הולך לקנות עוד מעט ;D

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. לדוגמא, כאן: http://www.hardwaresecrets.com/article/975/10 הם אומרים שבניצול כל ההספק, ה"רעש" הגיע לגבול המותר. האם זה משמעותי, בעיקר כשלא משתמשים במלוא ההספק (אלא רק בחצי ממנו, למשל)?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Os.Master,

http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=28500 אני צריך תשובה בטוחה ב 100 אחוז האם הספק הזה יכול להחזיק 8800GT + Q6600 + 4 גיגה זיכרון אצלי יש את הספק הזה והוא מחזיק 8800GTS עם 640MB אבל לי יש אל פסק אז ככה שאני לא מודאג אני רוצה לסים את הספק הזה אצל דוד שלי ולו אין אל פסק אז אני צריך תשובה בטוחה ואם מישהו יכול להגיד לי כמה אמפר דורש 8800GT

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by BigDragoon,

דרישות: 1. שיהייה יעיל במניעת אבק / שערות בעלי חיים. 2. שקט. 3. מקורר. 4. עיצוב פחות משנה (לא מעוניין במארזי חלון / מנורות צבעים למניהם) מה יהייה ממולץ?

• 50 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by kingsolo,

שלום רב, יש לי מארז חדש קטן שצריך ספק כוח מסוג מיני. לא הרבה חנויות בארץ מחזיקות ספקים כאלה, אם בכלל. אשמח אם תעזרו לי למצוא ספק מיני במחיר סביר של 300-400 שקלים... לא משנה לי כמה וואט. גם 300 וואט הולך.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. נורא נדלקתי על המארז הזה , הוא בידיוק הטעם הסולידי שאני מחפש ואני רוצה לדעת עוד כמה דברים עליו לפני רכישה. 1)מה ההבדל בינו לבין דגם הSOLO שבתמונות הם נראים אותו דבר? 2)מה ההדבל בין הדגם NSK4480 לבין NSK4480-B? 3) והשאלה הכי חשובה מבחינתי היא האם כדאי לקחת את הספק שלהם שמצעים אותו בדיל ביחד עם המארז , חשוב לי במחינת ספק רק השקט ככה שהוא יבוא רק אם מאוורר 12 אחד בלי מאוורר 8 שירעיש לי. אשמח לשמוע את דעותיכם והמלצותיכם . קישורים למארז: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1116 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3021&category_id=c19be3f69d215d0cd8f25918bb3c7dfc&

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  9. בבקשה שהרבה יגיבו ויתנו את דעתם, זה חשוב לי מאוד. \היי כולם. אני קונה מחשב חדש, וזה המפרט שלו: E8400 קירור למעבד: Thermaltake V1 Asus P5Q Pro 4GB - 800MHz: Kingston כרטיס מסך: HD4850, 512mb ספק כוח: Crosair 550W ------------------------ יש לי אפשרות לבחור אך ורק מארזים של Thermaltake. אל תשאלו למה. בנתיים אני די סגור על ה Soprano DX (VE7000BWS) אבל ראיתי כמה ביקורות רעות וכמה טובות, וזה די בילבל אותי.. אם אפשר, תנו את חוות דעתכם פה עליו. תקציב שאני מוכן להשקיע במארז: 600 ש"ח מקסימום. מה חשוב שיהיה למארז: שיהיה עם כמה שיותר לדים (רציני) עדיף שיהיה מבריק ומעוצב יפה, ועדיף עם חלון. -- שיהיה שקט ומקורר היטב, ושתהיה עם זרימת אוויר טובה. - עדיף שיהיה מרווח ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by le011,

המחיר של המארז בנועה 600 שקל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6669 מה דעתכם עליו בהתחשב במחיר? תודה האם הספק שבא איתו איכותי?

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  11. אני קונה מחשב חדש עם athlon X4 635 + 460GTX מה יהיה יותר טוב מבחינת שקט ואיוורור? חשוב שיהיה במארז פילטר אבק. הספק יהיה seasonic ht500W יש לי אפשרות לקחת את הספק הנל עם האנטק ב552 ש"ח. או את הספק הנל עם הV3 ב516 ש"ח,מה יהיה עדיף? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. זה גבולי? עריכה: מדובר כמובן בספק של חברה איכותית ולא סתם ג'נרי השאלה היא תאורתית ולא מעשית (כלומר אני לא מתכוון לקנות עכשיו ספק/כ"מ [בינתיים] אני פשוט רוצה לדעת מה הדרישות שלו )

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by deluxe,

מארז Antec LanBoy Air במחיר מבצע 649 ש"ח במקום 750 ש"ח ב-KSP. שווה? אני מחפש מארז גדול וגבוה, שקל ונוח לבצע בו שינויים והחלפות. אני מניח שבקניה קבוצתית נצליח לארגן מחיר הרבה יותר טוב...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, במקום עבודתי מעוניינים לבצע רכישה של מחשבים. כרגע אנחנו מתלבטים לגבי המארז (כלומר אנו לא יודעים איזה מארז לבחור) מבחינת תקציב אין מחיר כי המחיר שאנו מקבלים שונה מן המפורסם. בנוסף מידת רוחב 19 ס"מ ושאר הדברים כמו Atx Mid Tower. תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by אבנר ניר,

בויטצר 3 ופולאאוט 4 יש לי ירידות FPS חזקות, לפעמים עד ל 8 FPS. ההגדרות כמעט מקסימליות (הרוב על ULTRA) בFHD. מניטור המעבד וכרטיסי המסך ב MSI AFTERBURNER הם לא מגיעים ל100% אף פעם. יתכן ומדובר בספק הכוח? המפרט שלי דורש 572 וואט לפי מחשבון שצורף בסטיקי. המפרט שלי מופיע במשתמש אבל ליתר בטחון אציין אותו פה: CROSSFIRE של שני R9 290. מעבד 8350 AMD אין קרור מים ספק כוח XFX 850 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, כבר שנה שיש לי את המערכת הזאת והייתי רוצה לשנות את הקירור של המעבד ושל הכרטיס הגראפי [זה stock cooling] לזה: SCYTHE MUGEN II REVB כגוף קירור למעבד http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/mugen-2-rev-b.html ו Arctic Cooling Accelero Xtreme 5870 כגוף קירור לכרטיס הגראפי [אני שוקל להזמין מחו"ל] http://www.arctic-cooling.com/catalog/product_info.php?cPath=2_&mID=546 השאלה שלי היא : האם הספק כוח יחזיק את כל המערכת? [לאחר הוספת גופי הקירור]. תודה מראש לכולם :]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. פעם היה פה איזה סטיקי של "מארזים מבפנים".. נראה לי שזה נעלם אי-שם בנבכי הפורום. בכל מקרה הייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם על המערכת החדשה שלי (מפרט בצד). איך נראה הסידור מבפנים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by newyork3,

שלום הלך לי הספק במחשב 300W של HEC.החלפתי לספק חדש של HEC שקצת שונה מהספק הישן . החיבורי SATA בספק הישן היו כבל כתום ,צהוב,אדום ו2 שחור בחדש החיבורי SATA אדום,צהוב ו2 שחור (ללא כתום). חיברתי רגיל את הסאטה להרדיסקים ולצורב. רציתי לשאול מהו משמעות הכבל החסר והאם יש בעיה עם זה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by EcSm,

שלום לכולם אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מחפש מארז טוב עד 500 שקל. זה יהיה המפרט כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb BOX 1,265 ש"ח 1 ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 735 ש"ח 1 Thermaltake V1 cpu cooler TT-CL-P0401 247 ש"ח 1 OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Reaper HPC 4-4-4-15 OCZ2RPR800C44GK 560 ש"ח 1 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS 460 ש"ח 1 LG GSA-H55N X20 Multi DVD-Recorder BLACK Bulk 159 ש"ח 1 Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail 1,422 ש"ח 1 Corsair VX Series 550W PSU 473 ש"ח סה"כ 5,321 ש"ח [הפרינט סקרין לא עובד... מצטער] תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. התקציב הוא עד 200 דולר לכל הסיפור... נכון לעכשיו אני בכיוון של: מארז: Aerocool Extremengine 3T Mid Tower Case (105$) + ספק: Enermax EG565P-VE FMA 535W Power Supply (70$) + מאוורר אחורי (במארז כבר יש צידי 25ס"מ + קידמי 14ס"מ): Enermax UC-12AEBS 120mm Case Fan (15$) איך נראה לכם הSETUP הזה? ללכת עליו? תודה רבה על התגובות, פיטר.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eliko78,

אני מעוניין לקנות מחשב לגיימינג מבוסס כנראה על I5 +GTX 470 ראיתי את המארז הזה RSM שמאד מצא חן בעיני הבנתי שזה מארז יחסית שקט רציתי לדעת איך הוא מבחינת אוורור ואיך הוא יחסית למארזים אחרים כמו CM 790\590 ו LC שהם פחות או יותר באותו טווח מחירים לא יצא לי עדיין לראות את המארזים בתצוגה מארזים מצועצעים פחות מדברים אלי אז מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  22. רכשתי את המוצר הבא: Gigabyte MIB T5140 ITX http://skypc.co.il/pl_product~407300~6~0.htm המוצר לא תקין - מפורסם מותאם ללוחות ITX - בפועל לאחר מספר ניסינות של אותו דגם - בחנות סקייפיסי התייאשו ואמרו לי שהמארז הזה לא מותאם ללוחות אם ITX הספק כוח המובנה כחלק מיחידת החשמל חלש מדיי בתכנון של המוצר ולכן המוצר לא שמיש (לא ניתן להחליף יחידה כזו היא מובנית).

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by dima_s,

היום היה כל כך משעמם בבוקר, אז חשבתי אני ינקה את הספק כוח שלי, אז הפחתי את המחשב לצד כשהוא היה עוד עדיין דלוק ובלי כוונה שסמתי יד על הגריל של הספק. (ספק מותקן ברצפת המארז כי זה CM 690) הייתי מאוד מופתע כשהרגשתי שאוויר יוצא משם ו לא נכנס. כל החיים הייתי בטוח שמאוורר של ספק כוח אמור להכניס אוויר לתוך הספק ולא להיפך. אז מה אתם אומרים? חוץ מזה הספק היה חדש כשקניתי אותו ולא נירא לי שפתחו אותו כי מדבקת אזהרה בפני אובדן אחריות שדבוקה על ראש הבורג שלמה. אז מה אתם אומרים כדי להחליף כיוון של מאוורר או שזה בסדר? פשוט אם אני פותח את הברגים לא יהיה לי אחריות. ספק TX750 של CORSAIR

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. בבקשה, תסתכלו במפרט שלי, ותגידו לי איזה ספק יתאים הכי טוב למערכת שלי... כי אני הרבה זמן עם ספק ג'נרי ואני מפחד יום יום לחלקים שלא ישרפו... תקציב? לא ידוע, תנו את הצעתכם/המלצתכם ונראה כבר... תודה! עריכה: חבר שלי המליץ על Enermax liberty 400W, ספק טוב, נכון? ואם כן, באיזו חנות הכי כדאי לקנות?

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by HELL BOY,

חשוב זרימת אויר טובה וגישה נוחה למסנני אבק. מתלבט בין Corsair 450D ל Arc Midi R2. ספק אני כנראה אקח Antec TP-650C/750C, אלא אם יש משהו יותר טוב במחיר שלהם. *אני יודע שהספקים קצת אוברקיל בשבילי, אבל אני מעדיף לקחת ספק איכותי ולתת אקסטה מרווח בטחון.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.