עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. ^כותרת^

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  2. שלום כולם, אני צריך בדחיפות תוכנה לבדיקת המתחים והאם הם בסדר, או שיש יותר מדי קפיצות ואת הטמפרטורה של הספק. מתחיל להיות לי ריח של שרוף בחדר ביומיים האחרונים ונראה לי שהרחתי את זה מפתח האוורור של הספק. תודה!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  3. עומד או שוכב.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by a-gold,

שלום לכולם,הרכבתי לי מחשב חדש. מעבד: אינטל 6320E לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זיכרונות: OCZ 2048MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XT כרטיס מסך: GIGABYTE GeForce 7600 GS 512MB הארדיסק: Westren Digital WD1600AAJS 160GB ואני מבתלבט בין שני הספקים האלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6489 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8395 350 ש"ח זה המקסימום שאני יכול להוציא על ספק,אז תעזרו לי בבקשה. מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by poop,

שלום! רציתי לשאול כמה צריך שיהיה ה- V12+? אצלי ראיתי שזה משתנה ומגיע לפעמים ל- 11.94 ומשהו כזה, ואח"כ חוזר ל- 12.10V. האם זה בסדר ועל כמה זה צריך להיות? ברוב הפעמים זה עומד על ה- 12.10V. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by dor962,

הזמנתי מחשב חדש וכל החלקים הגיעו חוץ מהמארז. הזמנתי מארז Apollo ומסתבר שאין אותו כל כך בארץ כרגע. אני צריך מארז שיכול להכיל את 2900XT. מישהו יכול להמליץ לי על מארז לא פחות טוב מהApollo באותו מחיר? היופי לא חשוב. הקירור יותר חשוב. תודה.

7. קניתי למחשב ישן לפני חודש ספק HEC WIN 550W בסקאי .פי.סי במטרה להעביר אותו למחשב חדש שאני קונה אותו עוד כמה ימים מאוד מרוצה ממנו עד עכשיו , נתן לי להגיע עם מעבד 2.6 P -4 ל 3.2 MHZ ספק הקודם אחרי 2.85 היה עושה לי מסכים כחולים בחנות מאוד המליצו לי על הספק הזה ואמרו לי שזה יחזיק כל מערכת מחשב שאני יקנה בעתיד שאלה העם זה מספיק חזק 6600 Q 4 GB זכרון כרטיס מסך 8800 GTS או GTX ,תלוי העם אני ירגיש הבדל במחיר אני רוצה לוח של אסוס מאוד מתקדם וכרטיס קול איכותי אני לא רואה באף מפרט שאתם מציאים לקחת RAPTOR או לעשות RAID , הבנתי שזה מאוד משפר מהירות של המחשב תודה מראש על התגובות

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה עדיף ומה הבדל בינהם? NZXT LEXA הרגיל או GIGABYTE 3D AURORA הרגיל ומה הבדל בין הAURORA הרגיל לAURORA 570

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by shantax,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומכיוון שהמארז שרציתי במקור (nzxt hush) לא היה במלאי החלטתי ללכת על הדגם enermax chakra 3052. העניין הוא שהבנתי שבדגם הזה יש לפעמים בעיה של תאימות עם המאוורר של המעבד בגלל המאוורר גב הגדול של המארז. יש לי מאוור של גיגה בייט G-power שהמידות שלו הן 110X100X109. האם יש למישהו מושג אם תהיה בעיה של התאמה למארז? (ודרך אגב, חוץ מהעניין של המאוורר גב הגדול, יש איזה ייתרון לדגם הזה על ה 3050, במידה שה52 לא יתאים לי למאוורר של המעבד?) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  10. שלום לכולם קניתי ספק של FSP 400W 120MM מKSP והוא הגיעה ללא אריזה אז יש לי חששות אם הוא אכן איכותי כמו ששמעתי http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4558 המערכת שבו אני שם אותו: Q6600 ASUS P5K עם שתי HDD וכרטיס מסך 8500GT האם לא עשיתי טעות ? האם הספק אמין?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by avihy,

זקוק להמלצה למארז תקציב עד 500 ש"ח. אני מעדיף (אם זה אפשרי במסגרת התקציב) מארז שיכיל GTX או יותר מהגודל של GTX .

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. שלום יש לי מארז ג'נרי ואני מעוניין לפרק את הפאנל הקידמי לצורך ניקוי. אם אני מנסה למשוך את הפאנל החוצה, הפאנל מתעקש להישאר בפנים (כמובן שלא ניסיתי למשוך חזק כדי לא לשבור משהו). לא ראיתי שום דרך ברורה כלשהי לפירוק הפאנל הקידמי. הערה: אם זה קשור איכשהו - הפאנלים הקידמי והעליון אינם ישרים אלא מעוגלים כך שלא ניתן לדעת במדויק היכן ההפרדה ביניהם. כפתורי ההדלקה והריסט נמצאים למעלה. תודה

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  13. מארז: COMPUCASE 6C28 עריכה: האם מארזי FOXCONN גם טובים? בכלל אילו חברות טובות וזולות יש מלבד COMPUCASE ? ספק כח: TT PURE POWER RX 400W http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1110&category_id=88e4279b576bb3efe814d57d86c5fc9c& אגב בדקתי באתר ויש לו DUAL 12V וסה"כ 29A במסילת 12V

14. בשעה טובה הזמנתי אתמול את המפרט הבא: Processor: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT BOX Cooling - TT Big Typhoon 120 vx Mother Board:ASUS P5K DELUXE (QUAD REDY) P35 HD AUDIO Memory:CORSAIR TWIN2X4096-6400C5DHX DDR2 4GB (2GBX2) 800MHZ CL5 XMS DH Video Card: SAPPHIRE X1950XT ATI RADEON X1950XT 256MB DDR3 DVI VIVO PCI-E Cooling - ZALMAN VF700 Cu FULL COPPER VGA COOLER LED 4 Hard drives x W.D WD5000AAKS 500GB SATA II 7200RPM 16MB BUFFER PSU - CORSAIR 520W CMPSU-520HX וגם אל-פסק Advice PRD1250VA UPS שמחזיק 720W כפי שאתם רואים זו מערכת שתצרוך הרבה חשמל: 4 כוננים קשיחים כרטיס גרפי X1950XT + קרור מעבד Q6600 BIG TYPHOON אופציה להוספת…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ofer40,

היי כנראה שלא יהיה מארז אפולו ב SKYPC ויש לי כמה אפשרויות. להחליף למארז כמו ה RAIDMAX SAGGITA,לבטל את ההזמנה בכלל ולנסות חנות אחרת או מוצא אחרון שלא נראה לי זה לרכוש את האפולו בנפרד ולהרכיב הכל לבד בבית. ה SAGGITA עולה כ 40 שקל פחות מהאפולו שזה לא הפרש די גדול אבל בטח יש הבדל באיכות. עכשיו אם מישהו יכול לתת לי את היתרונות והחסרונות של ה SAGGITA אודה לו מאוד וזה יכול לעזור לי בהחלטה הסופית. תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  16. שלום! קודם כל, אני באמת מקווה שהכותרת טובה ומתאימה לחוקי הפורום ושכתבתי כמו שצריך. שנית, ברצוני לדעת, פשוט שמתי לב שכאן פחות או יותר כולם יש להם מערכת של מספר דיסקים קשיחים וגם כמה צורבים והרבה מאווררים. לי יש רק דיסק אחד, צורב אחד ושתי מאווררים. והמערכת היא כמו שכתבתי שלשום, עם כרטיס מסך 8600 512MB זיכרון. מעבד QUADCORE שאלו נראים לי שלוקחים הכי הרבה חשמל. אז אני רוצה לשאול האם בשביל המערכת הזו שהיא לא יותר מדיסק וצורב אחד ג"כ צריך ספק כוח כ"כ חזק וחובה שהוא לא יהיה ג'נרי וכו'? או שמספיק גם משהו באמת פשוט למערכת הזו, במיוחד שאני גם לא משאיר את זה דלוק 24 שעות רצוף. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  17. כשהמזגן בחדר שלי מעביר מצב, משנה טמפ' או מהירות עבודה יש שניה שתיים של ירידה במתח שגורמת למחשב שלי להפסיק להשמיע סאונד לאותה שניה שתיים. מייצב מתח יפתור את זה? אם כן, אשמח לשמוע קצת פרטים על מה אני אמור לחפש כי אני ממש אבוד בעניין הזה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by wzq,

היי אנשים יקרים, אני צריך בבקשה המלצה לספק ומארז (בטווח מחירים עד 500 ש"ח ועד 1000 ש"ח), השיקול הכי חשוב הוא שהם יהיו שקטים. כמה שיותר שקטים כך יותר טוב. תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by kopler,

אין לי ידע כלל בחשמל אבל כמו כולם פה מתעניין במחשבים. עכשיו, פעם הייתי מסתכל על ספק כח ומתיחס רק להספק שלהם, לא ידעתי מזה ג'נרי מה זה איכותיים מה ההבדלים ביניהם וכו. היום אני יודע שחשוב להסתכל בעיקר על ההספק במסילת ה 12V. הייתי רוצה לדעת למה ישנם ספקים שמספקים 600W (לא ג'נרים) עם הספק במסילת ה 12 יותר נמוך מספקי 400W? משמע שספקי ה 600 מספקות הספק גבוהה יותר במסילות ה 3.3 וה 5 שהרי הם כביכול פחות חשובות ממסילת ה 12. יכול להיות שמה שכתבתי הוא חוסר הבנה מוחלט בנושא. בכל מקרה גם אם מה שרשמתי נכון וגם אם לא הייתי שמח לקבל הסבר מעמיק יותר מהסטיקי בפורום תודה מראש .

20. Started by ronle,

למישהו יש את המארז הזה? לא הצלחתי למצוא עליו אפילו ביקורת אחת נורמלית

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by איש מטורף,

שלום! אני מעוניין לרכוש קירור חדש למעבד ומארז שיהיה בית למחשב שלי. המערכת שלי היא: E6600 Intel BadAxe2 4GB Kingston Value DDR2 667 Leadtek 7800GTX WD3200AAKS Seagate 320GB Maxtor DiamodMax9 250GB (ועוד עומדים להגיע) Antec NeoPower 480W בכל מקרה, אני יכול לרכוש את הUber Chakra במחיר עלות של 571 שקלים בגלל שאני עובד כטכנאי מחשבים ואנחנו עובדים עם רוזטק היבואנים. אבל עדיין אני מתלבט בנוגע לרכישה. הקירור אותו חשבתי לרכוש הוא הZalman 9700 LED, שאותו אני יכול לקנות ב340 שקלים. השיקול הוא כזה: שלא כמו הscytheים למינהם או קירורים אחרים, הזלמן יכול "לקבל" אוויר מכל הכיוונים מכיון שהוא עגול, והמאוורר הענק של הuber chakra יספק הרבה ממנו. הוא לאחר מכן יצא למאוורר שאני אשים מאחורה בc…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by sma,

המערכת: amd 3000+ 939 gigabyte k8ns-ultra 939 1 Gb 400Hz Samasung XFX 7600GT AGP 1 DVD-RW NEC 1 CD 1 IDE 80Gb WD 1 160Gb SATA Seagate 1 WD 320Gb SATA Compucse 6019 הספק: Hec 300W. האם הוא מספיק?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  23. הדרישות שלי הן שקט (!) וקירור טוב. המפרט שיהיה במארז כתוב לי בצד.. אני צריך את המארז מפנדה (http://www.pandas.co.il/) ורצוי שלא יעבור את ה450, אלא אם זאת חריגה ממש קטנה (ואם יש משהו יותר זול אז עדיף) תודה נ.ב. אפשר גם להוסיף מאווררים אם צריך, כל עוד זה לא עובר ביחד את ה450 עריכה- איך ה-GIGABYTE POSEIDON? הבנתי שהוא די טוב (?). יש משהו יותר טוב ממנו בתקציב הזה?

24. טוב האנרמקס מת (26A@12v) אני מאוד מקווה שהוא לא לקח איתו עוד חלקים, למה אני מרושש גם ככה. מאז ששידרגתי הוא עשה בעיות, המחשב היה נדלק נכבה ונדלק שוב, לא במהלך העבודה, אלא רק בהדלקה הרישונית ולפעמים המחשב פשוט לא היה עולה והיה נשאר תקוע בשלב שלפני ה-POST, מסך שחור והמאוור של הכ.מסך על מקס'. הנחתי שזה כנראה או בעיה בלוח או בספק. בכל מקרה הוספתי עוד הארדיסק לפני שבוע שבועיים וזה כנראה מה ששבר את גב הגמל, היום הדלקתי את המחשב והא התחיל ברצף הנדלק נכבה נדלק, רק שהפעם כשהוא נכבה היה 'תיק' חזק והוא לא נדלק יותר ואז ריח השרוף לא איחר לבוא, אני מקווה שרק הספק מת. ליתר בטחון חיברתי אותו למחשב אחר והוא כצפוי לא עובד, אבל הוא כן מספק מתח כלשהוא כי הנורית standby בלוח אם נדלקה. בכל אופ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Sifo Jen,

היי! אני צריך המלצה לספק כוח שיחזיק מערכת בעלת 7 הרדיסקים, שני סידירומים ו7800GT - אלו הצרכנים העיקריים. הלוח אם שאליו כל זה מתחבר הוא SLI PREMIUME של אסוס (ATX2). שאר המפרט הוא כרטיס טלויזיה, AUDIGY 2, וזהו.... הספק צריך להיות עד 450 שקל. איך הספק הזה? http://www.chieftec.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=111&Itemid=309 בכל מקרה אני אשמח לכמה שיותר חיבורי סאטא על הספק כוח. תודה!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים