עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. יש אפשרות לחבר ארד דיסק עם 4 פינים ויש חיבורי חשמל של הספק שמיועדים ל- SATA מה ההבדל בינהם טכנית ? מה נותן לי החיבור ל-SATA המיוחד ?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by Kukishin,

הולך להיות שם I7 6700K ASUS Z170 PRO כרטיס שיריץ 4K.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  3. THERMALTAKE MATRIX VD2000BNS w/o PSU - BLACK או RAIDMAX SMILODON BLACK w/o PSU איזה מארז עדיף ?

• 2 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by matessim,

אוקי דבר ראשון פליז אל תביאו לי מארזים מצועצעים כאלו של ילדים עם צורות של מגן וחרא כזה כמו אצל חלק מהמארזים המוזרים של NZXT אני אוהב מארזים נקיים וזה הסדר עדיפויות שלי 1.אוורר 2.יופי 3.שקט 4.גודל תודה לעוזרים מארזים שאהבתי הם לדוגמה הסונטה 3 אבל ראיתי שיש הרבה מארזים יפים ולא הייתי בטוח אם הוא טוב לזה הכי חשוב לי שהרכיבים יחיו הרבה אבל אני אתפשר אם זה יצא לי מארז מכוער כמו אלו שנראים כמו גוש ברזל. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  5. Started by yossi_s1,

אני צריך ספק ב200 שח (עדיף אפילו פחות אני לחוץ בתקציב...) למפרט: E2140 P35-S3L X1950GT דיסק קשיח 1 צורב 1 וזהו פחות או יותר... הולך להיות OC עד לאן שאני יצליח להגיע, יעני OC רציני חשוב לי ספק יעיל ושקט, ואני מעדיף ספק עם מאוורר 12CM הבחירה הברורה היא FSP350-60GLN אבל יש לי שתי בעיות. 1. במסילה השנייה יש מספיק אמפר וזה בטוח, אבל המסילה הראשונה נותנת רק 10A וזה אמור להחזיק אבל זה יהיה די גבולי... אחרי OC אני חושב שבמאמץ הצריכה במסילה השנייה תיהיה 90W-110W וזה קצת גבולי, אז רציתי לדעת מה אתם חושבים, האם הספק יחזיק או שכדאי לקחת משהו אחר. 2. רציתי לקנות אותו בTMS ונגמר להם, אין במלאי. התקשרתי לגיבור וגם להם אין במלאי. מישהו יודע על חנות טובה עם מלאי של הספק הזה (וגם אספקה מה…

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  6. בעבר יכולתי לקנות ספק כח פשוט ב-70 ש"ח גם באייבורי ו-KSP. היום אני רואה שהספקים הכי פשוטים עולים אצלם הרבה יותר.

7. Started by פבלו,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב עם ספק כוח של 1000W. עד כה היה לי AIN1500 של Advice, הוא אמור להיות 1500VA אבל הוא לא מחזיק מעמד בזמן הפסקות חשמל. מה שכן במחשב הקודם היה ספק של 650W. רכשתי מאדוויס AON2000 שהוא 2000W, אבל המכשיר רועש כמו משאית. יש לו 2 מאווררים שעובדים ללא הפסקה. והרעש הזה הופך את העבודה שלי לבלתי אפשרית. הספק של המחשב עצמו יש לו ילתת סליל (coil whine), שזה בעיה בפני עצמה, אבל זה נראה שהרעש של הספק נהיה חזק יותר כשהוא מחובר לאל פסק. למרות שUPS יש יללת סליל משלו בזמן מאמץ של המחשב. החברה מוכנה לתת לי זיכוי, והם מציעים לי מכשיר דומה בשם TOP 2K LONG שיש לו מאוורר אחד. רציתי לשאות אם מישהו מכיר את המכשיר ומה רמת האימונות והרעש שלו. והא…

8. שלום מעוניין להחליף תמארז שלי הוא על הפנים הוא בכלל לא מאווורר אני מוכן להשקיע עד 200 שקל על מארז שקט ויפה ללא ספק... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  9. Started by Bengo5,

חסרה אצלי בביוס הגדרה של mch באוברקלוק.. יכול להיות שזה הספק? אמרו לי שהספק שלי ג'נרי.. כדאי להחליף? ואם כן לאיזה? תקציב 250-300 ש"ח ושיהיה ספק חזק כי אני הולך להחליף כרטיס מסך ל48XX

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by SwiftCat,

P182 יתאים מבחינת גודל ל Asus Extreme עם 8800GTS ? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by sdyanir,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש עם ספק Liberty 400W של Enermax. הספק הגיע עם שתי יציאות מתח ושני כבלים שהם, לפי חוברת ההדרכה, מיועדים ל-PCI-E בלבד. (מוציאים 12V, ונועדו לשפר את ביצועי ה-PCI-E). יש לי לוח אם Gigabyte GA-p35-s3 וכרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600GT. לאן אני אמור לחבר את הכבלים האלה? (לא ראיתי חיבור על לוח האם, יכול להיות שהוא פשוט לא תומך בזה?) תודה, יניר

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by lm007,

שלום אני צריך ספק כמה שיותר זול עבור המערכת שבמפרט בצד. עדיף שיהיה כמה שיותר זול, עד 200-250 אבל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  13. רציתי לישאול האם Corsair 650TX 52A @ 12V יחזיק לי CF של 4870 .. תודה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.5GHz Q9300 : "SLAWE" - BOX קירור למעבד: OCZ Vendetta לוח אם: GIGABYTE GA-X48-DS4 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB DDR5 X 2 - CROSSFIRE KIT - RETAIL דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1 LIGHT SCRIBE - IDE - RETAIL זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 מארז: SILVERSTONE KUBLAI KL03 SILVER w/o PSU

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by VoliSuS,

אהלן קניתי ספק חדש ולא שמתי לב אבל לכל הספק שלי יש יציאות של MOLEX ורק אחת יציאה של SATA.. יציאות כאלה בקיצור: http://reviews.techaddicts.net/albums/mushkinap580/normal_2molex_wm.jpg עכשיו אני צריך לחבר לדיסק קשיח כבל ולכונן כבל ששתיהם אצלי זה חיבורי SATA אבל בספק אין לי יציאות לSATA (רק יציאה אחת שחיברתי לכונן..) בקיצור חח אחרי שהסתכבתי אני רוצה לקנות מתאם ואני לא יודע מה לקנות MOLEX TO SATA או IDE TO SATA למה ראיתי תמונה גם של יציאה IDE וזה נראה בדיוק כמו ה-MOLEX?? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4252&CatCode=66 איך אני יודע מה אני צריך?? תודה ומקווה שהבנתם אותי למה הסתכבתי פה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by RETMIX,

המחשב עם מפרט ממוצע, עם ספק כוח- SEASONIC 400W SS-400ET אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל9800 GT, האם הספק הנ"ל יספיק לו

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by arkadur,

בפרוייקט החדש שלי אני הולך ליצור כבלים מותאמים אישית לצרכים שלי (לחתוך, להלחים, לקצר להאריך, להוסיף קונקטורים וכו') משום מה, כל מתאמי המולקס> SATA שנתקלתי בהם, מגיעים ללא הכבל הכתום שמספק 3.3V (זה מובן מאליו שהם מגיעים בלי - אין להם מאיפה "לקחת") השאלה היא כזאת, עד כמה החשיבות של הכבל הנ"ל חשובה? האם יש שינוי בין התקן להתקן (DVDRW \ HDD?)

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  17. לא מתוכנן OC או קירור נוזלי, צריך אותו במראה מינימליסטי ללא אורות וצבעים (אוותר בשמחה גם על חלון שקוף) מאד מעדיף wifi מובנה ו USB TypeC אך לא חובה נ.ב גר בסביבה מאובקת וחתולית אם זה משנה משהו מחיר 250-400ש"ח מTMS תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Tilien,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואני רוצה לדעת האם אצטרך לשדרג את הספק או שאפשרי להשתמש בקיים מה שיש לי כרגע- Intel Core i5 2400@ 3.1Ghz Motherboard: H61M-S2PV Rev.2.2 Gigabyte 8GB Ram DDR3 Nvidia Geforce GT440 --- ספק הכוח שלי הוא של חברת Solid עם 600W אני מעוניין לשדרג ל Nvidia Geforce GTX760 2GB ddr5 אשמח לדעת אם יש משהו שאצטרך מעבר לקנית כרטיס המסך (: - והאם אחרי השדרוג המחשב יוכל להריץ משחקים שיוצאים ב2014-2015 *כנראה שהספק זה- http://www.solidgearusa.com/en/product_4/41/ כאילו 90% זה אפשרי לחבר אליו את הכרטיס מסך GTX760 (הוא דורש 2 חיבורי 6-pin ) ויש לו רק אחד.. יש מתאם ? זה אפשרי?

19. זה המפרט מעבד - Intel Core 2 Duo E7300 כרטיס מסך - HD4850 של פאליט לוח אם - Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset זיכרון - 2GB של OCZ 2 הארדיסקים יהיו וצורב צריך ספק עד 400 ש"ח שיתאים למפרט הזה בבקשה תביאו ספק מFOXPC.CO.IL או RSM.CO.IL בחנות המילצו על הספק הזה Cooler Master Extreme Power Plus 500 Watt מה דעתכם? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by tamirha,

השאלה בכותרת.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4462 זה הדגם כמובן וכתוב שהוא עבור לוחות MICRO-ATX ..האם יש כאן טעות ? או שהמארז רק נראה בתמונה גדול ובעצם הוא קטן מימדים שמתאים רק ללוחות MICRO כלומר די יגביל ברכישת לוח אם מתאים עבורו .

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. שלום חברים, יש לי שאלה. בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב חדש, כרגע אין לי מפרט מדויק אבל התכנון הוא על מעבד i7, 4GB זיכרון. בנוגע לכרטיס מסך שלי אני בינתיים אשאר עם הכרטיס הנוכחי שלי GTS 250, גם ככה כל משחק עובד בו, אז חבל לשדרג ברגע זה... והארד דיסק נוסף של 1TB (+ עוד 2 הארדיסקים שיש לי מהמחשב הקודם) עכשיו יש לי ספק כוח יחסית חדש שקניתי לפני כחצי שנה Chieftec 550W, ועכשיו מה שאני רוצה לדעת האם הספק כוח הזה יספיק לי למערכת המחשב החדשה שאני מתכנן עליה? או שאני אצטרך להחליף ספק כוח למשהו יותר חזק? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שאין המלצות עדכניות אז חשבתי לשאול יש לי מחשב שבעיקר משמש לסרטים והורדות (דלוק כ-20 שעות בממוצע ביום), מפרט: מעבד AMD 64X2 5050e מארז וספק ANTEC NSK4480B (ספק של 380W) לוח אם של GIGABYTE MA78GGM-S2H (כרטיס מסך און-בורד RADEON 3200 HD) בנוסף אני רוצה לחבר אל ה-UPS מסך של סמסונג 2253BW (הספק של 45W) וגם מדפסת (שיהיה מספיק שקעים ב-UPS) בעתיד חשבתי אולי גם לחבר אל ה-UPS רמקולים של LOGITECH ה-530X אני רוצה אל-פסק אמין אם זמן תגובה נמוך. זמן העבודה על הסוללה של האל-פסק לא כזה מענין אותי שיהיה גם 7 דקות. דבר נוסף אני רוצה שיהיה בו מיצב מתח לעבודה רגילה (לא רק כאשר יש הפסקת חשמל או קצר). תודה רבה לכול העזורים

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  23. איך ניתן לדעת בוודאות אם כרטיס מסך ייכנס למארז?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  24. אז איזה מהם עדיף? זה פחות או יותר אותו המחיר, אבל אני לא בטוח לגבי שאר התכונות ואיך ההשוואה ביניהן.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.