ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לחברי הפורום, אז ככה לאחרונה אני "זומם" להחליף את המערכת הנוכחית, המבוססת על i7 950 הקשיש, במערכת חדשה שתהיה מבוססת על ryzen r7 (ככל הנראה 1700X) ואני תוהה מה יכול למנוע ממני להשתמש במארז שלי, שמשרת אותי כבר עם שתי מערכות, מדובר בfull tower מדגם gigabyte 3d aurora משנת 2006 או 2005, בגדול מדובר במארז גדול ומרווח מאלומיניום, בעל מאוורר 120 מקדימה ושניים כאלה מאחורה, שניתן אפילו להסיר ולהתקין במקומם רדיאטור. אני לא כ"כ בעניין חלונות זכוכית, לדים וכו'... בנוסף, האם זה יהיה רעיון טוב להישאר עם הספק, 630W מודולרי של saphire, בן כ6? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי אני מתכנן על קניית מחשב סוף סוף השבוע וחשבתי ללכת על המארז של fd define c וראיתי שמגבלת אורך כרטיס המסך הוא 31.5 ס"מ(אחרי זה יושבים המאווררים הקדמיים של המארז) והכרטיס מסך שלי הוא asus gtx 1080 ti rog strix והאורך שלו הוא 29.8 ס"מ. האם זה צמוד מידי או לא? והאם כדאי לי ללכת על מארז כזה מבחינת יכולת קירור? ואם כן איך כדאי לי לסדר את המאווררים במארז(להוסיף עוד או להישאר עם שני המאווררים שמגיכים עם המארז)? תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
https://bstore.bezeq.co.il/product/2140 בעיקר למצלמה והראוטר שימשיכו לעבוד אחרי ירידת מתח. שווה ? לכמה זמן זה מחזיק ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הדגם הטרי של יצרנית הציוד ההיקפי הפופולרית מציע עיצוב ייחודי לאלו שלא מעוניינים להציב את מערכת המחשב שלהם בפינת החדר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש המלצה לאל-פסק מבית איכותי ואמין שגם ניתן לטפל בו במקרה הצורך במהירות (מבחינת חלפים) כרגע עם EVGA SuperNova G3 650W ומסך "27, שיחזיק אותו לכמה דקות עד לכיבוי. תקציב עד 800 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קניתי ספק כוח 1000i הכל מחובר המחשב דולק הכרטיסים עובדים לוח אם אבל המאוורר של הספר לא עובד או שהוא אמור להיות ככה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב שברובו החומרה חדשה. התקנתי בו ספק כוח מהמחשב הקודם שלי, ספק בן 5 שנים SEASONIC 750W 80+GOLD. לפני שהתקנתי אותו במערכת החדשה, פתחתי את מכסו העליון על מנת לנקות אותו. בכדי לנקות אותו השתמשתי בפן (רק על מפוח ללא חום כמובן) ובפינות השתמשתי בספריי לחץ אוויר. לאחר ההתקנה במערכת החדשה שמתי לב שהמחשב קורס לרבע שניה ונדלק מחדש בעצמו. שמתי לב גם שאם אני מזיז מעט את הכבל של החשמל אז המחשב קורס. ניסיתי לחבר כבל אחר אך זה לא פתר את הבעיה. למישהו יש רעיון כלשהו? חבל לי לזרוק אותו
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אל פסק איכותי ולא בקיא בתחום כבר זמו מה. האם אפשר לחבר את הנתב לאל פסק ויהיה חיבור לאינטרנט במקרה של הפסקת חשמל? מה עלות ותדירות של החלפת מצבר?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות ספק כח למחשב חדש. מעבד I5 8400 כונן SSD HD כרטיס מסך 1050TI ללא OC . אני מחפש ספק מודולרי ורצוי שקט יחסית. אני מתלבט אם לקנות בארץ או לקנות מאמאזון . חשבתי על הספקים האלו בארץ ANTEC EA550G-PRO seasonic m12ii 520W שהוא מודולרי מלא CORSAIR TX550M או ספקים קצת יותר יקרים כמו: Seasonic focus gold 550w ANTEC TP-650C אם מאמזון אז: EVGA G3 650W או EVGA G2 550W שכרגע עולים אותו מחיר . אשמח לקבל המלצות, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אשמח להמלצה למארז שיהיה דבר ראשון שקט דבר שני חשוך - בלי כל מני אורות ולדים. בלי חלונות שקופים או צבעים מוזרים - רצוי פשוט שחור. המחיר גמיש. כרגע יש לי NZXT H230 Glossy Black אבל הכפתורי הדלקה שלו התקלקל מזמן - ועכשיו גם השני עושה בעיות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי ספק לא חדש מדגם Abtec vp550p v2(מצורפת תמונה). האם הוא אמור להספיק בשביל כרטיסים חזקים כמו 1080/1080TI למשל? האם החיבורים שמופיעים כ-6+2 זה בעצם כמו חיבור 8 פינים שנדרש?עד עכשיו הכרטיסים שהיו בשימוש דרשו חיבור 6 פינים. אם זה רלוונטי..המעבד יחסית חסכוני(ryzen 1600). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להשיג אל פסק למחשב שלי, חומרת המחשב היא: Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד C8700KT-PC 1 ₪ 1,560 ₪ 1,560 NZXT Kraken X52 RL-KRX52-02 1 ₪ 727 ₪ 727 Asus PRIME Z370-A APZ370A 1 ₪ 787 ₪ 787 DDR 4 16G (8GX2) 2400 CL15 1.2V Delta RGB White HS Team - בקניית מחשב חדש בלבד TF4D416G2400HC15BDC01-NP 1 ₪ 822 ₪ 822 NZXT H700i SMART ATX CASE (MATTE WHITE) CA-H700W-WB …
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מבחינת איכות בנייה, נוחות התעסקות עם הרכיבים, זרימת אוויר ושקט. מתכוון להרכיב מערכת מבוססת intel i5 8400 עם לוח מבוסס b370 או h370. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, הזמנתי את המארז הזה לפני כמה ימים אבל מסתבר שהוא לא במלאי. אני לא יודע כמה זמן יקח וגם באמזון לא יודעים (מזמין רק משם). מה שנשאר הוא לקחת מארז אחר. הכי חשוב לי זה שקט. הכרטיס שיכנס אליו אני מניח שיהיה 2080TI. מעבד: 4790K לוח: z87-gd65-gaming כרטיס מסך: 2080TI ראם: 4 סטיקים של HyperX 8GB ספק: EVGA G3 750W זיכרון: 1TB SSD Sata 3 קשיח: WD Blue 4TB רציתי לקחת H440 מהסיבות הבאות (החשיבות לפי הסדר ) 1. שקט, מאוד חשוב לי שקט. לא רוצה לשמוע אותו. 2. הוא נשלח לארץ מאמזון אנגליה או ארה"ב. 3. הוא ישב כשצד שמאל שלו (איפה שנמצא החלון בדר"כ) צמוד לדופן השולחן, כלומר אין אוויר נכנס משם. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
@Animor מצורפת תמונה עם חיבורים מהספק שלך. *אני מעריך שאצלך בדומה ל750W מסילת 12V אחת הולכת לכל המערכת חוץ מכרטיסי המסך. (זה אתר סקירות רציני, מעריך שהם צודקים, זה לא רשום על הספק או במדריך לפי מה שראיתי). הספק הזה מבוסס על פלטפורמת G של סיסוניק בעלת מסילה אחת. במקרה שלך יש כבל אחד שמתפצל ל2 לכן בכל מקרה 2 יגיעו ממסילה אחת. גם אם לא זה יגיע ממסילה אחת. שים לב שכל מסילה מוגדרת 30A זה360W. יותר מחצי ממה ש2 המסילות מוגדרות יחד 45A. זה נועד להבטיח ניצול טוב של ההספק המקסימלי במסילות, נכון במסילה בודדת ניתן להגיע לניצול עדיף, אבל זה הבדל גדול מאשר כל מסילה מוגדרת כחצי מההספק המקסימלי. בנוסף ה12V ביחד מסוגל להגיע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז למחשב החדש שאני מתכנן.חשוב לי: שיהיה שקט עם חלון עד 500 ש"ח (עדיף פחות כמובן) בעל מקום לכונן דיסקים (1 מספיק). האם יש אחד שעונה על כל דרישותי? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה שמעניינת אותי כי אני בדיוק מחפש מארז. ההתלבטות היא בין חמישה מארזים (לפי סדר עדיפויות כרגע): Fractal Design Meshify C \ Mini ~400-500 Fractal Design Define C \ Mini ~400-500 NZXT H400 ~500 Corsair 275R ~300 NZXT H500 ~400 על שלל גירסאותיהם כולל ה MICRO ATX\ גרסת חלון צד . בחו"ל המחיר של רובם זהה ונמצא בין 75-85$ וזהו גם ה MSRP. כרגע העדיפות היא למשהו *כמה שיותר קטן *חסין אבק, ולכן גירסאות המיקרו יותר רלוונטיות רק אני לא מבין איך הפרש של 10$ במחירים בחו"ל מתפרש ל 200~ ש"ח בארץ. שמתי לב ש - א. התמחור של Fractal מאוד יקר בארץ לעומת MSRP בחו"ל. ב. גירסאות המיקרו בניגוד גמור לשאר העולם יקרות יותר מגרסאות ה ATX ובאופן משמע…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב כמו ששאלתי בכותרת, מה תיהיה צריכת החשמל האמיתית במאמץ מקסימלי במערכת הבאה: pentium G3220 msi h81m-e31 4GB ddr3 120GB ssd 2TB 2.5 external HDD - usb 3.0 ברצוני להפוך את המחשב לhtpc + שרת קבצים/plex , וכחלק ממעבר למארז מינימלי שקלתי לחבר את המחשב לpico psu + שנאי 90W של מחשב נייד אגב מה דעתכם על המטען\שנאי הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7146
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקחנו לביקורת את היצירה החדשה של Corsair - מארז mATX שמשלב תכונות מודרניות כמו תאימות לקירור מים, חלון זכוכית מחוסמת וכמובן הרבה מאוד RGB לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי יש לי את הספק Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail והוא 7 וחצי שנים כבר עובד. המחשב מת אצלי אך הספק עובד (בדקתי אותו על מחשב אחר) . אז לא יודע אם להרכיב עליו חלקים חדשים או שלא...כי הוא כבר אולי "זקן"? מה אומרים? .
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקלה הזויה עם המחשב, ואחרי שהחלפתי כמעט את כולו, אני חושד בכבל 24pin של הספק כח. איפה קונים כבל כזה בארץ? הספק שלי הוא של seasonic Ss-660km תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש לרכוש מחשב נייד חצי מוקשח עם מערכת הפעלה windows xp בשלב ראשון דרושים לי 3-5 יחידות
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מארז למחשב החדש שאני מתכנן.חשוב לי: שיהיה Full Tower עם חלון ואם קירור טוב עד 1000 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את המפרט המצורף למחשב גיימינג ללא המארז שמופיע כי נאמר לי שהוא קצת חנוק בנושא אורור. מבקש עזרה במארז מומלץ עד 350 ש''ח https://www.tms.co.il/71229 המטרה מכלול מארז הכי טוב שניתן במגבלת מחיר כמובן ברור שיש איכותי יותר (המפרט נרכש אז הערות בנושא לא רלוונטית מן הסתם גם אם נעשו טעויות כאלה ואחרות). תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי מחו"ל כמעט את כל הרכיבים להוציא מארז וקרור: I7 9700 GIGABYTE Z390 AORUS Ultra Seasonic SSR-850PX GIGABYTE GeForce RTX 2070 Super אשמח להמלצה על מארז מרווח ושקט. עדיפות לכניסת USB C בפרונט + פילטרים לניקוי קל
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-