עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. המחשב היה כבוי ומחובר ל ups של ADVICE ה ups היה דלוק (מחובר לשקע) והיה מחובר למחשב הכבוי לפתע היה בום גדול וכל הבית בחושך (מה שקוראים קפץ החשמל) ניתקתי את המחשב חידשתי את זרימת החמש לבית והתחלתי במלאכת הפרוק היה ריח שרוף מהספק (ספק גנרי) ואפילו שאני לא מבין כלום בספקים החלתי לפתוח את הספק ולהציץ בפנים טוב, לא ראיתי משהו מיוחד מלבד איזה משהו שנראה כפיוז (מבחנת זכוכית קטנה שמחוברת ללוח הספק בקצותיה) שנראה שרוף (שחור בפנים) לקחתי ספק אחר חברתי למחשב והנה התוצאות - המחשב נדלק (בכל אופן נורת ה power) והמאווררים אך מערכת ההפעלה לא עולה (מבחינת המסך המחשב כאילו לא נדלק) מגירות ה cdrom לא נפתחות אך כשניתקתי את כבל הדטה של ה cdrom הוא נפתח עוד דבר מעניין שהמחשב לא נכבה (מהכפתור שמ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by N110,

שלום מאוורר אחורי במארז התקלקל. מאוורר זה היה מחובר לכבל ספק כח. רכשתי מאוורר חדש,כאשר החיבור שלו הוא ללוח אם. 1 האם יש הבדל בין מאוורר מארז שמחובר דרך כבל ספק כח לבין מאוורר שמחובר דרך לוח אם מבחינת בטיחות המחשב?,מה היתרון בין, או ההבדלים בין סוגי החיבורים של מאווררים. 2 יש לי בנוסף מאוורר על המארז מקדימה שמכניס אוויר למארז יש לי מאוורר בדופן המארז שמוציא אוויר הרכבתי את המאוורר האחורי על המארז בצורה כזאת שהוא מכניס אוויר. האם זה תקין? תודה מראש על תשובותכם.

• 2 תגובות
    • 966 צפיות
  3. יש לי מגן ברקים של מירוגל ותנור.אני יכול לחבר אותו למחשב?

4. המערכת מורכבת מ P4 2.4GHZ ללא OC לוח אם MSI PT880 2 הרד דיסקים 2 כוננים אופטיים ו-1G זיכרון (2X512) נראה לי שלכרטיס מסך הזה צריך כניסה של pci-e ובעדיפות שהספק יהיה כמה שיותר שקט כי המחשב משמש כמעיין HTPC תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by zeev1,

האם הספק והמארז מתאימים וטובים למערכת המוצעת ? לא מצאתי באנטרנט ספציפקציות של הספק .(יעילות ספקי delta המקבילים מעל 65%) האם ספק Seasonic ss350ET 350W 80 Pluss - שעולה 214 שח עדיף.( יעילותו עולה על 80%) הוצע לי להוסיף כרטיס מסך של Palit 8400GS 512MB האם הספקים יעמדו גם בתוספת זו. IKONIK EN2 בכמות 1 ₪210 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4728 RAIDMAX PSU 400W REAL BY DELTA בכמות 1 ₪175 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4277 DFI LANPARTY BI G41-T33B בכמות 1 ₪420 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=5095 Intel Core 2 Quad Q8300 TRAY בכמות 1 ₪670 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=4631 מאוורר EVERCOOL PT12 לסוקט 775 בכמות 1 ₪55…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. בוקר טוב! אני רוצה לקנות השבוע את המארז של אנרמקס צ'אקרה 3052 האם הכרטיס מסך שלי של ג'יגבייט 8800 GTS 320 MB ייכנס? תודה רבה ליאור

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. תודה לכל מי שיענה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by Oren_25,

אהלן חברים חיפשתי בפורום אבל לא מצאתי, אפשר הסבר מהו PSU? אני רוצה לקנות מארז בKSP וכתוב לי בסוגריים ליד שם הדגם כך: )no PSU) ומאידך אני גם מעוניין לרכוש ספק כח ששם רשום לי: 14cm fan PSU אני מעוניין להרכיב את שתיהם במחשב אחד השאלה אם זה לא יתאים. לכן אני מנסה להבין מה זה בכלל ה PSU הזה. תודה רבה חברים.

9. Started by natan805,

זה שאלה ששאלתי מזמן והיה ספקות עכשיו כנראה העניינים יותא יתבהרו . הספק שלי 400w של hes שבא ביחד עם המארז 6a19 פרטים הכתובים על הספק ac input: > 100-120vac 47-63hz 10\5a dc output : > +3.3v \ +5v \ +12v1 \ +12v2 \ +12v \ +5vsb max.a: > 30a\28a\14a\15a\0.3a\2a +5v&+3.3v combined 145 total output 400w

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. כמה רועש זה יותר בין הגרסה עם החלון לבין האחת בלי? כי אני מעדיף שהמארז יהיה שקט אבל אם אפשר גם אז שיהיה חלון. אם יש עוד מארזים שקטים (אבל עם תמיכה בראדיאטורים ןI/O טוב (מיקרופון ואוזניות בנפרד 4 USB וכו) ומערכת קירור טובה) אשמח לקבל הצעות גם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ofer40,

היי כנראה שלא יהיה מארז אפולו ב SKYPC ויש לי כמה אפשרויות. להחליף למארז כמו ה RAIDMAX SAGGITA,לבטל את ההזמנה בכלל ולנסות חנות אחרת או מוצא אחרון שלא נראה לי זה לרכוש את האפולו בנפרד ולהרכיב הכל לבד בבית. ה SAGGITA עולה כ 40 שקל פחות מהאפולו שזה לא הפרש די גדול אבל בטח יש הבדל באיכות. עכשיו אם מישהו יכול לתת לי את היתרונות והחסרונות של ה SAGGITA אודה לו מאוד וזה יכול לעזור לי בהחלטה הסופית. תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. ככה המחשב שאני מביא זה לוח אם: EX58-UD3R מעבד : I7 920 כרטיס מסך: 5870 זכרונות:3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel שיקרר את הדברים אבל לא יהיה רועש מידיי וד"א אני חשבתי על הHAF932 או HAF922 שבאמת הייתי מעונין לדעת מה ההבדל בניהם ? :\ ראיתי תגובות טובות עליו כאן אצלנו בפורום. יש ברשותי SHRAK השאלה אם יש משהו יותר משתלם בסכום הזה? ועוד שאלה קניתי עם זה ספק 600W של TT זה סבבה נכון ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by Proww,

אהלן. ברצוני לרכוש את המארז ThermalTake Element G מRSM, כאן: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1267 רציתי לדעת (אני לא מבין בתחום) מה הגודל של המארז? האם הוא גדול? בינוני? קטן? אני רוצה להכניס כרטיס מסך GTX470 שיהיה מקום והכל תודה.

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  14. הספק אמור להחזיק i5 2400 ו- HD6870 חשבתי על השילוב: Cooler Master 690 2 Basic + FSP 650-80GHN(88) 80PLUS Silver http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2900 הספק קצת OVERKILL בשביל מה שאני צריך להריץ עליו, אבל הוא בא בבאנדל יחד עם המארז וזה נותן יותר חופש לשינויים בעתיד. לא מצאתי ביקורת על הספק, אז אני לא יודע איך הוא מבחינת רעש, יש למישהו נסיון עם הספק הנ"ל? בנוסף אני יודע שה 690 2 Basic הוא יחסית מארז גדול, אז כדי להיות בטוח שאפשר להעביר את הכבלים מהספק ללוח אם ולשאר הרכיבים בצורה מסודרת מאחורה הם צריכים להיות מספיק ארוכים. אז אם יש למישהו נסיון כדי להעיד גם בנושא הזה אני אשמח. כמו כן אם יש איזה הצעה יותר טובה לשימוש בתקציב אני גם אשמח. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by fizban,

שלום לכולם, עשיתי הזמנה של המחשב הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=445232.0 ועכשיו אומרים לי שאין את המארז Antec nsk6500... אתם יכולים להמליץ לי על תחליף טוב למארז הזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by Cyron,

דיי הייתי סגור על ה-corsair vx 450w אבל ראיתי ב-ksp שההפרש בינו לבין ה-Modu82+ 425w הוא 25 שקל שווה להוסיף לא ? מע': E7400, 4830 אגב, איך יתכן שהמחירים של הספקים האלה ב-ksp נמוכים משמעותית משאר החנויות ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. שלום, בזמן האחרון הספק הישן שלי החל לעשות לי בעיות, רציתי לשאול האם הספק שציינתי בכותרת יוכל להחזיק את המערכת שיש ברשותי: P4 3GHZ NorthWood 1GB DDR 400 FX5200 האם הוא יוכל להחזיק OC במידה וארצה? האם הוא יצליח לסחוב מערכת במידה וארצה לשדרג את כרטיס המסך? *התקציב שלי הוא עד 150-300 ש"ח אבל אני מחפש כמה שיותר זול אך כמה שיותר איכותי. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by OuTsIDe,

אשמח לתשובה מהירה...?(וכמובן להסביר למה)

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. Started by sapir5522,

איך הוא? ראיתי שהוא תוצרת SS ,ואומרים שהוא טוב , אבל איך זה שהוא 750W ועולה רק 520 שקל? כדאי לקחת אותו? זה שהוא 750W והוא לא מודולרי זה יפריע לי?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  20. נראה לי מוזר ביותר - אפילו לא חשבתי לבדוק פרט כזה במפרט - ובכלל לא פרט כזה בכלל....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by motiman,

- האם המארז הזה - ₪426 ANTEC NSK4480 Black , מתאים לאיזור שמצטבר בו די מהר אבק? מבחינת פילטרים וכדו' ואם לא, האם יש לכם איזו שהיא הצעה טובה יותר במחיר דומה. - המארז מיועד למערכת I-5 עם כרטיס מסך Sparkle GeForce 9500GT 512MB HDMI GDDR2 PCI e - בחנות אחרת שאני מעדיף לקנות בה הציעו לי את זה: מארז אלומניום איכותי HEC 6AR6 HEC 400Watt Real זה מארז נורמלי או פשרה נוראית? תודה.

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by ben-zone,

לפני 10 שנים, במסגרת בניית הNAS שלי (הספור המלא כאן) רכשתי מארז של Fractal Design. בתחלת החודש הייתי צריך להחליף שם את אחד מדיסקי הparity, ולצערי גם גיליתי שכפתור ההדלקה הפסיק לתפקד. אלתרתי פתרון זמני (כפתור סטנדרטי מאיביי שבולט מחוץ למארז). ופניתי אל היצרן בבקשה לרכוש את הרכיב. המארז עצמו כבר לא זמין. הפניה ליצרן היתה ב 7 לחודש, ובאותו יום התבקשתי לשלוח להם את המספר הסידורי של המארז ואמרו שינסו לאתר את החלק במחסנים. עניתי להם באותו יום. ב 8 לחודש הודיעו לי שהחלק אותר ונשלח (משבדיה). היום, ה 24 לחודש, החלק הגיע. זה שרות לקוחות כמו שצריך להיות. ולהבהיר - לא התבקשתי לשלם לא עבור החלק ולא עבור המשלוח.

23. Started by liav12,

שלום, רציתי לדעת האם הספק הנ"ל יכול להחזיק מחשב עם 9600GT + E8200. זה קצת דחוף לי בבקשה, תודה!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  24. שלום רב. יש לי מארז של HEC מדגם Compucase 6191 או משהו כזה, שהגיע עם ספק כוח מובנה, לפי מה שרשום עליו, הוא 400W. כרגע הוא מתפעל בצורה לא רע את המפרט שלי, שניתן לראות תחת "מפרט" בצד. האם הוא יסחוב בצורה טובה את המפרט הבא שאני מתכנן לקנות? מעבד: Intel Pentium D 915 Dual Core 2.8Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Tray לוח אם: Abit AW9D Intel® 975X Socket 775 זכרון: GEIL 1GB 2*512MB PC2-6400 800MHz CL4 DDR2 Ultra Dual Channel כ. מסך: LEADTEK nVIDIA Geforce PX7900GS 256MB PCIe

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  25. Started by x-boy_24,

שלום אני מעוניין להליף את הספק שיש לי במחשב הספק שיש לי כרגע EZCOOL 400W המפרט intel duel core e4500 2.2, ghz 2 gb ram geforce8500 gt 512mb 250 gb אני יכול לקנות את הספק מהחנות הזאת www.1pc.co.il עכשיו שווה להליף ספק או שמה שיש לי זה בסדר , התקציב לספק חדש זה 250 שקל בעתיד אני מעוניין להוסיף עוד הראד דיסק של 250 גיגהבייט ולהליף כרטיס מסך כפח שציינתי הצעות רק מהחנות הזאת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.